PS:velky zaujem
SKodi GeL vlasom???
-
lukasione
Expert
- Kontaktovať používateľa:
heh ja mam schwarzkopf taft looks-PLAY look modelling paste extra strong..chcete aj navod?aj ten opisem
...a vytvara krasny efekt a dobre voni...na blond melir ako stvoreny..nerobi to efekt mokrych vlasov cize potom ani ten blond nejde do hrdzava...inak za vlasy som minul za posledne tri mesiace 5000 sk.ale aspon maju baby zaujem...
tie vlasy za 5 litrov by som si pozrel..lukasione napísal:heh ja mam schwarzkopf taft looks-PLAY look modelling paste extra strong..chcete aj navod?aj ten opisem...a vytvara krasny efekt a dobre voni...na blond melir ako stvoreny..nerobi to efekt mokrych vlasov cize potom ani ten blond nejde do hrdzava...inak za vlasy som minul za posledne tri mesiace 5000 sk.ale aspon maju baby zaujem...
-
alcatraz16
Medium Expert
-
DarkMan_PV
Light Expert
lol ja si vlasy gelujem asi o 1. rocnika (no vtedy este mama)
to ma len tak do boku cesala
ale bolo to negelovane,odvtedy to nosim do skoly stale
newem si predstavitť zeby som sel do skoly bez toho!ale pekne ma we nasrat ked si zle urobim vlasy a potom vyzeram oootrasnee!!!
TAFT..asi ultra strong (ten fialovy)
gelujem na sucho!!lepsie drzi,lepsie sa tvaruje!
edit:keby som sa mal chodit strihat tak aby som bol vzdy v norme tak musim chodit kazde 3 tyzdne!
to ma len tak do boku cesala
newem si predstavitť zeby som sel do skoly bez toho!ale pekne ma we nasrat ked si zle urobim vlasy a potom vyzeram oootrasnee!!!
TAFT..asi ultra strong (ten fialovy)
gelujem na sucho!!lepsie drzi,lepsie sa tvaruje!
edit:keby som sa mal chodit strihat tak aby som bol vzdy v norme tak musim chodit kazde 3 tyzdne!
-
Cenayus
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
pocuj lump na kazdej dobnre stranke..napr. wella.sk apeluju hlavne na to aby sa dosiehol nejaky efekt tek treba dobry strih..to je zaklad..tak skus si vytlacit tie fotky a zajdi do kadernictva nech ty to urobia nech ta zostrihaju..a nesetri hlavne...nechdo do holictva tam ta doje**..ako mna..preto teraz zhanam slusne kadernictvo za ktore si ale tiez aj pekne priplitim 
ale mylsim si ze ten prvy zda sa mi ze spevak RHCP by so mohol dosiahnut zehlickou na vlasy a tym pripravkom hot iron od lybar sa mi zda...take orandzzova tuba sprej ci co to je...cekni www.lybar.cz sa mi zda
ale mylsim si ze ten prvy zda sa mi ze spevak RHCP by so mohol dosiahnut zehlickou na vlasy a tym pripravkom hot iron od lybar sa mi zda...take orandzzova tuba sprej ci co to je...cekni www.lybar.cz sa mi zda
cenayus nejde mi o tie ucesy ide mi o nejaky pripravok, ktory mi zaruci taky ten mokry vzhlad, po cely cas kym to budem mat na hlave, nechcem gel, voskov som uz vyskusal tiez asi 10 druhov(skoro vsetky wella a schwarzkopf-taft), chcem proste aby niekto kto ma podobnu dlzku vlasov a nieco si na ne dava co vyzera podobne , aby napisal o aky vyrobok ide, mozno konkretnu znacku alebo typ vyrobku, ..ide mi hlavne o lahku aplikaciu, aby sa s vlasmi dalo hybat a aby bol rozumny pomer CENA:KVALITA a aby som neminul 700 korunovu krabicku za dva tyzdne...najidealnejsie by bolo nieco ako krem na vlasy alebo nejaky olej...ale nikde som nic take nevidel, tak preto sa pytam.....u kadernicky som bol, a ta mi poradila gelovy vosk (gumu na vlasy) welaflexCenayus napísal:pocuj lump na kazdej dobnre stranke..napr. wella.sk apeluju hlavne na to aby sa dosiehol nejaky efekt tek treba dobry strih..to je zaklad..tak skus si vytlacit tie fotky a zajdi do kadernictva nech ty to urobia nech ta zostrihaju..a nesetri hlavne...nechdo do holictva tam ta doje**..ako mna..preto teraz zhanam slusne kadernictvo za ktore si ale tiez aj pekne priplitim

...ale to som tiez minul asi za tyzden a nepacila sa mi vona, a ani s vysledkom som nebol velmi spokojny ....musim si toho dat na vlasy vela, lebo su velmi huste ....vdaka za rady...
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe