ale jadro jeho privrzencov tvoria pubertiacir3sp3ct napísal:Zlatý môj Mgr M. Kotleba má 29 rokov
Slovenská Pospolitosť
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Ale to darmo im budes hovorit. Oni tam furt budu mat tie svoje deti. Mozno tam maju nejakeho 15 rocneho fagana a uz okamzite musia celu stranu tvorit deti.r3sp3ct napísal:Zlatý môj Mgr M. Kotleba má 29 rokov
Ale inac stale ja nepochopim co ho sa tak boja ze im ta SP spravy, preco ich tak strasne chcete zakazat, co vam spravili? Ak by tu niekto bol cigan alebo madar este ako tak ho pochopim ale ked je niekto slovak a vadimu narodna strana ktora chce jeho zvihodnit tak to uz je naozaj cudne.
SP uz nie je politicka strana (bola zrusena). Jedna sa "uz iba" o obcianske zdruzenie. BTW. ciele tohto zdruzenia su utopia.kali520 napísal:Ale to darmo im budes hovorit. Oni tam furt budu mat tie svoje deti. Mozno tam maju nejakeho 15 rocneho fagana a uz okamzite musia celu stranu tvorit deti.
Ale inac stale ja nepochopim co ho sa tak boja ze im ta SP spravy, preco ich tak strasne chcete zakazat, co vam spravili? Ak by tu niekto bol cigan alebo madar este ako tak ho pochopim ale ked je niekto slovak a vadimu narodna strana ktora chce jeho zvihodnit tak to uz je naozaj cudne.
-
Lord PROXI
King
-
jjhacker
Medium Star
nemyslim, ze ako maly fagan ale ten clovek je chory... aj hitler bol chory, aj meciar je chory, jednoducho musite predvidat jeho chovanie pretoze chory clovek musi konat nenormalne...bax napísal:to deti som myslel ironicky (preto som to napísal na hrubo)... lebo kotleba sa správa jak malý fagan....
-
r3sp3ct
Light Professional
Čiže aj Bugár, Csáky, Duray a pod... sú chorí ? ďakujem, že si mi to potvrdiljjhacker napísal:nemyslim, ze ako maly fagan ale ten clovek je chory... aj hitler bol chory, aj meciar je chory, jednoducho musite predvidat jeho chovanie pretoze chory clovek musi konat nenormalne...
A ty si zdravy ze? Cital si vobec program NSDAP, ak ano povedz mi kde, ale pokial viem tak NSDAP mala urcite inaksie zmyslanie a vobec nechcela stavovsku demokraciu to si nejaky mudrlant zase vymyslel.jjhacker napísal:nemyslim, ze ako maly fagan ale ten clovek je chory... aj hitler bol chory, aj meciar je chory, jednoducho musite predvidat jeho chovanie pretoze chory clovek musi konat nenormalne...
-
jjhacker
Medium Star
a ty si cital program SP? asi nie...kali520 napísal:A ty si zdravy ze? Cital si vobec program NSDAP, ak ano povedz mi kde, ale pokial viem tak NSDAP mala urcite inaksie zmyslanie a vobec nechcela stavovsku demokraciu to si nejaky mudrlant zase vymyslel.
edit:
Kód: Vybrať všetko
http://www.hitler.org/writings/programme/
http://www.schoolshistory.org.uk/ASLevel_History/25pointnsdapprogramme.htmcitaj program SP ja si tie vsetky bludy nepamatam
btw2: stavovsky stat bol napr. v Taliansku za Mussoliniho - koliska fasistov
charakteristika fasizmu:
1. Nadraďuje záujmy celku (národa, štátu, prípadne rasy) nad záujmami jednotlivca.
2. Usiluje sa vybudovať totalitný štát.
3. Stojí v opozícii voči demokracii a liberalizmu, spolu s cudzincami a prisťahovalcami ich považuje za pôvodcov všetkého zlého.
4. Na čele štátu požaduje silného vodcu (vodcovský princíp).
5. K potlačeniu opozície využíva násilie a moderné metódy propagandy a cenzúry.
6. Zavádza korporativizmus.
zdroj: wikipedia
Zaver: Slovenska pospolitost - Fasisticka militantna extremisticka skupina
-
jjhacker
Medium Star
Haloo, zijes na slovensku? Alebo ti to stale nedochadza? Ochrana zaujmov zbrojenim?kali520 napísal:Cital som program SP, a to co tu definujes fasizmus nema s Sp nic spolocne. Precitaj si ten program radsej poriadne. To podstatne zabudas a to je ochrana zaujmov slovaka a slovenskej rodiny, program je zalozeny na principe HSLS.
-
jjhacker
Medium Star
kali520: ok takze vidim ze ci to necital:
vysvetli mi naco su slovensku najmodernejsie zbranove systemy? aby sme sa branili proti komu...? madarom? nas napadnu hrablami?obnovíme zbrojársku výrobu, ktorá bola zrušená po prevrate v roku 1989, a to najmä v podnikoch stredného a ťažkého strojárstva v Martine, Dubnici nad Váhom, Detve, Košiciach, Bratislave, Banskej Bystrici, Komárne, Trnave, Zvolene, Bardejove, Novej Dubnici, Slovenskej Ľupči, Snine, Prešove a Prievidzi. Slovenské výrobky sa stanú základňou pre výzbroj a výstroj Slovenskej armády,
v záujme obrany Slovenského štátu Slovenskú armádu vybavíme najmodernejšími zbraňovími systémami, schopnými zabezpečiť obranu štátu bez ohľadu na pôvod, silu a ciele útočníka. Slovenskú armádu vybavíme i zbraňovím systémom s vysokým ničivým účinkom a s možnosťou zničiť nepriateľa už na jeho vlastnom území,
-
pinacolada
Guru wannabe