Slovenská Pospolitosť

Diskusie na politické témy...
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

r3sp3ct napísal:Zlatý môj Mgr M. Kotleba má 29 rokov :roll:
ale jadro jeho privrzencov tvoria pubertiaci :wink:
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

bratranca ucil kotleba informatiku , ju aj ty ? :D
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Ale to darmo im budes hovorit. Oni tam furt budu mat tie svoje deti. Mozno tam maju nejakeho 15 rocneho fagana a uz okamzite musia celu stranu tvorit deti.
Ale inac stale ja nepochopim co ho sa tak boja ze im ta SP spravy, preco ich tak strasne chcete zakazat, co vam spravili? Ak by tu niekto bol cigan alebo madar este ako tak ho pochopim ale ked je niekto slovak a vadimu narodna strana ktora chce jeho zvihodnit tak to uz je naozaj cudne.
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

kali520 napísal:Ale to darmo im budes hovorit. Oni tam furt budu mat tie svoje deti. Mozno tam maju nejakeho 15 rocneho fagana a uz okamzite musia celu stranu tvorit deti.
Ale inac stale ja nepochopim co ho sa tak boja ze im ta SP spravy, preco ich tak strasne chcete zakazat, co vam spravili? Ak by tu niekto bol cigan alebo madar este ako tak ho pochopim ale ked je niekto slovak a vadimu narodna strana ktora chce jeho zvihodnit tak to uz je naozaj cudne.
SP uz nie je politicka strana (bola zrusena). Jedna sa "uz iba" o obcianske zdruzenie. BTW. ciele tohto zdruzenia su utopia.
jjhacker
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jjhacker »

citali ste niekto volebny program SLS? parada, ako NSDAP v nemecku...
hezo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hezo »

Morca napísal:A ty prosím sympatizuješ s SP ??? ..... Ako podľa mňa ich idea nie je najkrajšia ...
V niečom sympatizujem, v niečom nie. :)
Lord PROXI
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lord PROXI »

sundevil napísal:oficialne nemozu, ale kopec "deti" este nema 18 a uz maju svoje auto
hh, a to si nevidel jedneho zazobanca z LC.
On kupil detom 4kolky ( motorky ) a veselo na nich jazdia, no ono by to nebolo ako zle, ale maly ma asi 6, starsi mozno 8rokou.
A tie motorky vecsie ako oni :?
bax
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bax »

to deti som myslel ironicky (preto som to napísal na hrubo)... lebo kotleba sa správa jak malý fagan....
jjhacker
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

bax napísal:to deti som myslel ironicky (preto som to napísal na hrubo)... lebo kotleba sa správa jak malý fagan....
nemyslim, ze ako maly fagan ale ten clovek je chory... aj hitler bol chory, aj meciar je chory, jednoducho musite predvidat jeho chovanie pretoze chory clovek musi konat nenormalne...
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa r3sp3ct »

jjhacker napísal:nemyslim, ze ako maly fagan ale ten clovek je chory... aj hitler bol chory, aj meciar je chory, jednoducho musite predvidat jeho chovanie pretoze chory clovek musi konat nenormalne...
Čiže aj Bugár, Csáky, Duray a pod... sú chorí ? ďakujem, že si mi to potvrdil 8) lebo tie sračky, ktoré predviedli počas cca. posledných 4 - 8 rokov, boli totalné k*k*tiny :roll: a tie hovadiny za posledné 2 týždne :smt067
jjhacker
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

r3sp3ct napísal:Čiže aj Bugár, Csáky, Duray a pod... sú chorí ? ďakujem, že si mi to potvrdil 8) lebo tie sračky, ktoré predviedli počas cca. posledných 4 - 8 rokov, boli totalné k*k*tiny :roll: a tie hovadiny za posledné 2 týždne :smt067
Bugar je podvratak, Csaky je obycajny hajzel a Duray je chory... asi tak
kali520
Darca
Darca

jjhacker napísal:nemyslim, ze ako maly fagan ale ten clovek je chory... aj hitler bol chory, aj meciar je chory, jednoducho musite predvidat jeho chovanie pretoze chory clovek musi konat nenormalne...
A ty si zdravy ze? Cital si vobec program NSDAP, ak ano povedz mi kde, ale pokial viem tak NSDAP mala urcite inaksie zmyslanie a vobec nechcela stavovsku demokraciu to si nejaky mudrlant zase vymyslel.
jjhacker
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

kali520 napísal:A ty si zdravy ze? Cital si vobec program NSDAP, ak ano povedz mi kde, ale pokial viem tak NSDAP mala urcite inaksie zmyslanie a vobec nechcela stavovsku demokraciu to si nejaky mudrlant zase vymyslel.
a ty si cital program SP? asi nie...

edit:

Kód: Vybrať všetko

http://www.hitler.org/writings/programme/
http://www.schoolshistory.org.uk/ASLevel_History/25pointnsdapprogramme.htm
btw: jeden z cielov NSDAP bolo porusenie Verseilskej zmluvy a obnovit zbrojarsky priemysel, obnovit armadu a pod...

citaj program SP ja si tie vsetky bludy nepamatam

btw2: stavovsky stat bol napr. v Taliansku za Mussoliniho - koliska fasistov

charakteristika fasizmu:
1. Nadraďuje záujmy celku (národa, štátu, prípadne rasy) nad záujmami jednotlivca.

2. Usiluje sa vybudovať totalitný štát.

3. Stojí v opozícii voči demokracii a liberalizmu, spolu s cudzincami a prisťahovalcami ich považuje za pôvodcov všetkého zlého.

4. Na čele štátu požaduje silného vodcu (vodcovský princíp).

5. K potlačeniu opozície využíva násilie a moderné metódy propagandy a cenzúry.

6. Zavádza korporativizmus.

zdroj: wikipedia

Zaver: Slovenska pospolitost - Fasisticka militantna extremisticka skupina
kali520
Darca
Darca

Cital som program SP, a to co tu definujes fasizmus nema s Sp nic spolocne. Precitaj si ten program radsej poriadne. To podstatne zabudas a to je ochrana zaujmov slovaka a slovenskej rodiny, program je zalozeny na principe HSLS.
jjhacker
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

kali520 napísal:Cital som program SP, a to co tu definujes fasizmus nema s Sp nic spolocne. Precitaj si ten program radsej poriadne. To podstatne zabudas a to je ochrana zaujmov slovaka a slovenskej rodiny, program je zalozeny na principe HSLS.
Haloo, zijes na slovensku? Alebo ti to stale nedochadza? Ochrana zaujmov zbrojenim?
kali520
Darca
Darca

jjhacker napísal:Haloo, zijes na slovensku? Alebo ti to stale nedochadza? Ochrana zaujmov zbrojenim?
Ake zbrojenie? Oni tam v programe nemaju nic so zbrojenim.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

jjhacker napísal: btw2: stavovsky stat bol napr. v Taliansku za Mussoliniho - koliska fasistov
ale p*ca chlpata je ITA nie koliska fasizmu!!!!
ved prve fasisticke zakony prijali hned po Trianone v HUN! to je koliska fasizmu!!!
na programe SP-NS nevidim nic zle. skoda ze ich rozpustili...
jjhacker
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

kali520: ok takze vidim ze ci to necital:
obnovíme zbrojársku výrobu, ktorá bola zrušená po prevrate v roku 1989, a to najmä v podnikoch stredného a ťažkého strojárstva v Martine, Dubnici nad Váhom, Detve, Košiciach, Bratislave, Banskej Bystrici, Komárne, Trnave, Zvolene, Bardejove, Novej Dubnici, Slovenskej Ľupči, Snine, Prešove a Prievidzi. Slovenské výrobky sa stanú základňou pre výzbroj a výstroj Slovenskej armády,

v záujme obrany Slovenského štátu Slovenskú armádu vybavíme najmodernejšími zbraňovími systémami, schopnými zabezpečiť obranu štátu bez ohľadu na pôvod, silu a ciele útočníka. Slovenskú armádu vybavíme i zbraňovím systémom s vysokým ničivým účinkom a s možnosťou zničiť nepriateľa už na jeho vlastnom území,
vysvetli mi naco su slovensku najmodernejsie zbranove systemy? aby sme sa branili proti komu...? madarom? nas napadnu hrablami?
Rubiki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Rubiki »

Nj skoda ze najmodernejsie zbranove systemy by nas stali aj posledne gate :lol: :lol:
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

nvm...podla mna armada by nemala pouzivat pusky z druhej svetovej...vitam tento krok..aspon si do nas nikto nebude utierat hubu :lol:
Napísať odpoveď