Snehové delá môžu byť podla rakúskeho teológa hriechom

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
magnum
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa magnum »

akože dost trapne ten človek asi nevie čo zo sebou a takymto sposobom sa asi pokuša stat znamy taketo myšlienky su fakt chore pretože su tu myslim ovela horšie veci ktore by sa mali riešit ale ked ma niekto problemi sam zo sebou tak čo už s nim nech si tvrdi čo chce kym tym nikoho neohrozuje a nevnucuje nasilim svoje nazory :wink:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Len taka perlicka... :) Keby ste chceli vediet cenu za zasnezenie lyziarskeho strediska tak, aby sa dalo lyzovat, tak je to celkom zaujimava suma. Zasnezenie za vhodnych podmienok trva priblizne dva az tri dni a cena tohto zasnezenia je na urovni 2 milionov :wink:
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

prehnane ... velky teolog a uvazuje o sneznych delach .... ako keby nebolo co riesit :roll:
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

safan mna by len zaujimala hodnovernost toho zdroja, odkial cerpas tieto informacie. Podla mna to ani pravda nemusi byt. :?
Cicatrix
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cicatrix »

pHysIQ napísal:safan mna by len zaujimala hodnovernost toho zdroja, odkial cerpas tieto informacie. Podla mna to ani pravda nemusi byt. :?
nooo bolo to aj v správach....
safan
Star
Star

Príspevok od používateľa safan »

pHysIQ napísal:safan mna by len zaujimala hodnovernost toho zdroja, odkial cerpas tieto informacie. Podla mna to ani pravda nemusi byt. :?
myslis ze by som si to vymyslel? :o napriklad aj tu je to.

http://vybrali.sme.sk/c/Snezne-delo-je-vraj-hriech/

neberte to ako neplatenu reklamu prosim
barcica
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa barcica »

ako tak toto ja nechapem....toto je uplna blbost a neviem co tym akoze chce dosiahnut..pomaly uz bude hriech vsetko..nevadi aj tak lepsie v pekle s kamaratmi ako v nebi sam :D
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

prečo mám pocit , že to už trošku preháňajú s tým pletením sa každému do všetkého ? :roll:
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

schw33k napísal:prečo mám pocit , že to už trošku preháňajú s tým pletením sa každému do všetkého ? :roll:
ale dneska je uz aj vysrať sa hriechom. Osbone si myslim ze to uz vsetko preháňaju neskutočným sposobom... :roll:
BzuCo
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa BzuCo »

Som veriaci a je mi jedno, ci sklennikovy efekt narasta alebo nie. Tato planeta je skazena a odsudena zhoriet.
A ten doticny pan nie je podla mna teolog, ale sarlatan.
bax napísal:a vy by ste viac mohli zamyslieť nad zmyslom celého textu a nie nad použitím jedného slova a postavením človeka a z toho usudzovať, že je to choré
Ale o tom to je! O tom jednom slovicku. Pan "teolog" sa jasne splietok akoby ani nevystudoval teologicku skolu a Bibliu videl len z autobusu. Na prvych stranach Biblie sa pise, ze Zem bola prekliata.
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

:slap: -no toto?-to s tou bibliou som nevedel...Hor sa na zasnezovanie,aj tak to je potom jedno :D . K veci asi tolko-urcite to mr.Farar prehana...Ale je aspon popularny...
Sato42
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Sato42 »

vsetci teologovia a im podobny by mali zit zaverety v niekde v klastore rozjimat, okpapavat si tam burinu, snazit sa vyzit s toho co vyprodukuju a nie byt nenazraty pedofilny ekoteroristicky kecalovia, zijuci z dani vsetkych (aspon u nas).
a teraz k vyroku aby ot nevyzeralo ze spamujem, pride mi to skor ako len na dalsie chabe upozornovanie cirkvi na seba ze vobec este existuje, a navise poriadne populisticke. Globalne otebpovanie sa nezastavy, tak naco si to zneprijemnovat este tym ze sa nebudem mat kde lizovat.
Explo!D
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Explo!D »

O takichto ludoch mozem povedal len jedno, viera im lezie na mozog. :roll:
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Aj hojko.com je hriech. Energia, ktorá sa preleje našími počítačmi zvyšuje sklenníkové plyny a to už nehovorím a dieslovom agregáte, ktorý napája serverovňu počas výpadkov :!: Ešte, že tu máme nášho brata Leopolda, ku ktorému sa môžme ísť vyspovedať. Takže vypínam počítač a bežím do kaplnky.. Amen
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Frikso napísal:Aj hojko.com je hriech. Energia, ktorá sa preleje našími počítačmi zvyšuje sklenníkové plyny a to už nehovorím a dieslovom agregáte, ktorý napája serverovňu počas výpadkov :!: Ešte, že tu máme nášho brata Leopolda, ku ktorému sa môžme ísť vyspovedať. Takže vypínam počítač a bežím do kaplnky.. Amen
Ja ze uz sa sprosty prispevok nenajde... :roll:
podla mna to je to iste ako jazdenie autom ... nejazdis aby si znicil planetu no de facto to robis ..
Thek_SVK
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

no tak to už je fakt pecka, keby hovoril o všetkom čo poškodzuje prírodu tak by býval niekde v jaskyni...nemám slov....napríklad taký mikrofón v kostole...potrebuje to elektrinu ktorá sa vyrába v elektrárnach elektrárne znečisťujú ovzdušie...a je to :lol:
potom papier na nejaké farské noviny alebo čo na ktorý sa musia vyrúbať lesy a dalo by sa pokračovať dlho dlhó....choré
Napísať odpoveď