stracam lasku

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Hotwire
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

jozinko napísal:jej to vadi, ja som jej navrhol by tam sla (vidim v tom sancu :D ), ona nechcela, rozmyslela si az na poslednu chvilu ze pojde.. A mal som ju povodne platit iba ja, ale teraz trva na tom aby dala ona polku, takze o to nejde
nuz mas to tazke ale viac ti tu uz fakt nikto asi neporadi...napis po dovolenke ze ako :D
jozinko
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jozinko »

SchYzo napísal:nuz mas to tazke ale viac ti tu uz fakt nikto asi neporadi...napis po dovolenke ze ako :D
njn, zajtra bude v Pp ako som spominal, tak za nou asi pojdem lebo na moj ucet je prisla vyplata, aspon mam zamienku ist za nou a pripadne ju povat na rozhovor
Grosay
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grosay »

Ehm... to,ze pri objatiach place este neznamena, ze ta stale miluje. Mozno place preto, ze ju mrzi, ze ta tak musi ranit. Ja som si touto variantou presiel. mozes sa snazit akokolvek, ale pokial ona nema snahu, nic s tym nespravis :( drzim palce, no nevidim to ruzovo. Ak sa aj znova vrati, rataj s tym, ze je velka sanca opakovania takejto situacie. Aj keby sa "zmenis" tak pochybujem, ze ti to vydrzi naveky. To je proste v cloveku. Vsetko bude fajn, ale obcas sa zabudnes a hned bude zle. A ziarlivost tiez len tak nevyprcha. Budes to v sebe dusit, chvilu si nechas skakat po hlave len aby si ju nestratil... Ale kazdy ma len jedny nervy...
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Dosť tu bolo povedané. Mám len pocit, že ste obidvaja veľmi neústupčivé povahy a že si dosť žiarlivý a nedávaš jej dýchať. A že ak doteraz ustupovala, začala mať toho dosť. Zase vidíme len to, čo píšeš ty, takže ťažko povedať, ako to celé vníma a čo cíti. Skús teraz na ňu netlačiť, zbytočne ju nepresviedčať a nerobiť prehnané scénky. Buď k nej taký, ako vždy. Ja by som skúsila počkať na tú dovolenku, vyzerá to byť pekná šanca. Znova niečo prežijete a uvedomíte si, čo pre vás oboch ten vzťah znamená a či sa oplatí ho zachrániť. Veľmi držím palce a určite napíš, ako to dopadlo. :)
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Arkaz »

poznam ten pocit :( ja som zazil v podstate to iste ..no sice som chodil s holkou len rok aj pol ale aj to je myslim dost. tiez presne ista situacia ako tvoja ...bohuzial uz nejsme spolu :( ...drzim palce
Forest
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Forest »

No uz tu bolo veru dost spomenute. Taketo tvrdohlave povahy. Si sa mal asi skor uvedomit, ze neni vsetko dobre co robis. Teraz to bude asi dost tazke s nou ak ju chces spat. No veru ani ja neviem, ci to ze si "iny" teraz nieco zmeni. Clovek sa nemoze zmenit len tak za den. Mozes to hrat ale neskor to praskne a bude to horie ako predtym. Mozno to bude nejaku dobu dobre ale potom zaplaces viac ako teraz. V tejto situacii by si mal asi fakt pockat na tu dovolenku. Dufaj, ze tam zazijete cosi co by vam alebo mozno jej pripomenulo, ze co mate medzi sebou a ze by chcela byt zas s tebou. Ale musis sa chciet aj v nutri v sebe zmenit, lebo len tak ze som iny to nieje dobre. Musis sa zmenit z vnutra a nie len naoko. Zas na tej dovolenke nic nesil, lebo zas nejake tlaky na nu hadzat nieje dobre a mohla by to byt nakoniec najhorsia dovolenka zivota co si mal. Tak drzim ti palce, nech sa stane co sa ma.....
P.S.: Potom daj teda viediet ako to dopadlo alebo ako sa zmenila situacia a pod. OK? majsa GL :!: :!:
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Určite poriadne dlhý, vážny rozhovor, o tom ako ďalej, s tým, že napravíš svoje chyby.
Ako to tu bolo spomenuté, tá dovolenka je určite ideálnym miestom na niečo takéto.

Ja som s frajerkou vyše roka, vážne problémy nemáme, ale keď sme sa niekedy vážnejšie pohádali, tak to vždy vyriešil len vzájomný a rozumný rozhovor.
jozinko
Light Star
Light Star

Dakujem vsetkym za rady a povzbudenie a hlavne serioznost. Dnes teda idem za nou (ako som spominal na moj ucet prisla jej vyplata, takze mam aspon zamienku), dam jej tie euriky a pozvem ju na kofotiny kym jej nepojde bus, len fakt keby som videl ze mi da sancu ja by som bol total od zakladu in, pretoze, ako som aj jej povedal, svoje spravanie musim zmenit, ci by pri mne ostala alebo nie, lebo ak by som bol stale taky narocny, nevydrzala by so mnou ziadna, a velmi y ma mrzelo keby som mal na to sancu az s niekym inym, lebo ja inu nescem :?
hughito
Redeemer
Redeemer

jozinko napísal:Dakujem vsetkym za rady a povzbudenie a hlavne serioznost. Dnes teda idem za nou (ako som spominal na moj ucet prisla jej vyplata, takze mam aspon zamienku), dam jej tie euriky a pozvem ju na kofotiny kym jej nepojde bus, len fakt keby som videl ze mi da sancu ja by som bol total od zakladu in, pretoze, ako som aj jej povedal, svoje spravanie musim zmenit, ci by pri mne ostala alebo nie, lebo ak by som bol stale taky narocny, nevydrzala by so mnou ziadna, a velmi y ma mrzelo keby som mal na to sancu az s niekym inym, lebo ja inu nescem :?
A čo to znamená, že si na ňu bol náročný ? Skús nejak podrobnejšie opísať.
jozinko
Light Star
Light Star

hughito napísal:A čo to znamená, že si na ňu bol náročný ? Skús nejak podrobnejšie opísať.
narocny casovo, ona studuje medicinu, cize casu je fakt aj polhodka denne a preto potom ked mala kusok casu som vzdy chcel aby bola so mnou a ked isla za sestrou alebo chcela byt iba doma tak ma to stvalo, nemal som rad ked sa malovala, ked bola nenamalovana pacila sa mi najviac (potom si kvoli kompromisu malovala iba riasy), no aj to jej vadilo ako som sa nakoniec dozvedel, a neznasal som priatela jej sestry, tak ked isla s nimi tak som ziarlil..
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

jozinko napísal:narocny casovo, ona studuje medicinu, cize casu je fakt aj polhodka denne a preto potom ked mala kusok casu som vzdy chcel aby bola so mnou a ked isla za sestrou alebo chcela byt iba doma tak ma to stvalo
Nič moc toto. Keby ma v tomto priateľ nechápal, ako je to pre mňa dôležité a že sa to fakt inak nedá, tiež by som zvolila rozchod. :? Inak fakt kvôli blbostiam ste sa, podľa mňa, vadili. Ako sa maľuje a žiarliť na priateľa jej sestry, príde mi to nelogické.
jozinko
Light Star
Light Star

na toho priatela jej sestry som ziarlil lebo sme nevychadzali dobre, takze ziarlenie mozno nie je najlepsi vytrazk ,skor mi to vadilo
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Tak ci tak ... Mna zarazilo uz aj to ze ked sa ona stretla s Kamaratmi/kami a chcela s nimi kecat tak ty si ju bral domov.
Sakra sak dojdem k nim ... Predstavim sa/Necham sa predstavit a hor sa do neviazaneho rozhovoru.
Je mi to cele strasne divne ... a divim sa ze vam to pri takychto Excesoch vydrzalo 3,5Roka

Ty sa hnevas za to ze si chce nechat trosicku volneho casu pre seba. Ze sa chce namalovat lebo si tak pripada krajsia. Proste ufff...

Podla toho co tu pises by si sa musel od zakladu zmenit ... Nechat jej priestor, slobodu, neziarlit ... atd.
hughito
Redeemer
Redeemer

Tak tak, proste sloboda a aj trocha času pre seba sú dôležité.
Proste keď chcela byť aj so sestrou alebo kamarátkami, nemal si jej v tom brániť, ale pochopiť to.
Ja som tiež niekedy rád aj sám, proste bez frajerky, doma si kľudne robím to, čo ma baví.
jozinko
Light Star
Light Star

Shark NX napísal:Tak ci tak ... Mna zarazilo uz aj to ze ked sa ona stretla s Kamaratmi/kami a chcela s nimi kecat tak ty si ju bral domov.
Sakra sak dojdem k nim ... Predstavim sa/Necham sa predstavit a hor sa do neviazaneho rozhovoru.
Je mi to cele strasne divne ... a divim sa ze vam to pri takychto Excesoch vydrzalo 3,5Roka

Ty sa hnevas za to ze si chce nechat trosicku volneho casu pre seba. Ze sa chce namalovat lebo si tak pripada krajsia. Proste ufff...

Podla toho co tu pises by si sa musel od zakladu zmenit ... Nechat jej priestor, slobodu, neziarlit ... atd.
Vies, tam to bolo kusok in, ja poznam z celej dediny iba jej 2 bratrancov s ktoymi si viem aj pokecat, tak som ju chcel nechat pri tych kamoskach a ja som sa otocil ze idem k tym chalanom, no noa ma potiahla za ruku ako soplaveho chlapca a tym ma totalne zhodila, hoci nevedela ze chcem ist za nimi.

A ano, som ochotny sa zmenit od zakladu, len ona si to nechce pripustit
twardykamen
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa twardykamen »

jozinko napísal:Vies, tam to bolo kusok in, ja poznam z celej dediny iba jej 2 bratrancov s ktoymi si viem aj pokecat, tak som ju chcel nechat pri tych kamoskach a ja som sa otocil ze idem k tym chalanom, no noa ma potiahla za ruku ako soplaveho chlapca a tym ma totalne zhodila, hoci nevedela ze chcem ist za nimi.

A ano, som ochotny sa zmenit od zakladu, len ona si to nechce pripustit
no nic v zlom si ochotny sa zmenit ale hned sa zmetas pretoze ta priatelka taha ku kamoskam? to nejak nejde dokopy... ... myslim si ze ta na jednej strane lubi ale na druhej jej riadne lezie na nervy aky si.... a to ze sa zmenis si myslis len ty podla mna... kazdopadne drzim palce bude to chciet vela vela sebazaprenia a odhodlania
mr_margera
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mr_margera »

Mám podobnú skúsenosť, s mojou expriateľkou. Bol som s ňou cca iba rok, zažili sme spolu krásne chvíle a jediné čo mi na nej vadilo bola jej prehnaná žiarlivosť a obmedzujúce "opatrenia" z jej strany. Proste ma obmedzovala natoľko, že sa to nedalo uniesť. Akékoľvek rozhovory nemali žiaden zmysel, aj keď sme sa dohodli na nejakom kompromise, o týždeň bolo všetko po starom. Až keď som sa s ňou rozišiel pochopila, že to myslím vážne a tiež som sa napočúval, ako sa naozaj zmení, ako sa všetko zlepší atď.. Dostala druhú šancu a po mesiaci bolo všetko ako pred rozchodom. :?
Podľa môjho názoru takým rečiam, že sa niekdo od základov zmení a pod. neverím a nikdy ani veriť nebudem, proste keď nejaký si tak aj taký ostaneš. Ak ti môžem poradiť, povec jej že ti na nej veľmi záleží a skús sa s ňou dohodnúť na nejakých reálnych kompromisoch a postupne sa to môže zmeniť. Ukáž jej, že ti na nej záleží a ak ju máš naozaj tak rád, tak sa dohodnete, na druhej strane si nenechaj skákať po hlave!
držím palce
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

no nepotesim ta ,mne sa tiez zda ze ta uz nelubi ,ono lasku niekedy pemoze to ze sa vo vztahu trapi a zisti ze s tebou ju necaka buducnost aku by ona chcela ,ste este mladi ,presiel som si niecim velmi podobnym , sice o rok menej ako ty ale predsa ,teraz som zadany aj ja aj ona ,myslim ze az teraz sme obaja naozaj stastny a to som si myslel ze moj zivot sa po rozchode skoncil a nemam dovod dalej zit a podobne kraviny ,moja terajsia mala byvaleh ktoreho nechala po 9 mesiacoch kvoli niecomu podobnemu ako pises ze si ty ,proste ju strasne obmedzoval ,stale chcel byt s nou ,ziarlil aj na obycajny pohlad inecho chalana co sa len usmial, proste jej to casom prerastlo cez hlavu aj ked ho lubila proste uz nevladala a radsej sa rozisli ,dotycny jej do teraz co je vyse pol roka vypisuje cez net ze ju stale lubi a podobne veci ,no pre neho smola je ta ze je teraz sialene zalubena do mna a trapi ju ze sa on trapi kvoli nej ,no jemu sa pritom zda ze to ze nad nim citi lutost je nejaky zvysok lasky :? tak nemaj hlavne nahodene ruzove okuliare ,

taka mala podotazka ktora moze byt nejakym zdrojom vasich problemov , nenasla si niekoho s kym ta zatial nepodvadza ale velmi sa jej pozdava ? trebars na skole kde je ? nehnevaj sa na polozenu otazku len konstatujem mozne prekazky toho ze ta nechala vies , kazdopadne vela stastia prajem
jozinko
Light Star
Light Star

twardykamen - tam neslo o to ze som ju chcel tahat prec, prave naopak, nechcel som tam len postavat ako kol, tak som chcel ist k vedlajsej partii

cORP. - nie, urcite nema ineho, ani vyhlady

mr_margera - ja by som v poho sa snazil, lenze ona na ziadny rozhovor neda, iba povie, hmmm a nic, nechce mi dat sancu. Ako mi povedala sama, vidi ze sa snazim, ale boji sa ze keby sme boli zas spolu tak sa snazit prestanem :?
mr_margera
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mr_margera »

jozinko nemaj jej to za zlé, proste si jej ukázal aký si, a ona ťa takého už brať bude. Ja som v tom mojom vzťahu bol v postavení ako ona v tvojom vzťahu, takže viem približne ako to vidí ona. Proste ja som tej mojej holke neveril, že sa dokáže zmeniť, ale zas priestor aby sa vyjadrila som jej dal.
Napísať odpoveď