stracam lasku
ak si to pokakas, tak si ma nezelaj, potom si ta najdem a uvidis...
pamataj, ze viem kde byvas...
GRATULUJEM
(pozn. pre ostatnych - ja som inac mierumilovny
, poznam jozinka aj jeho lasku osobne a fakt som si nevedel predstavit, zeby sa rozisli... robil som mu psychologa, preto nech si ma nezela...)
GRATULUJEM
(pozn. pre ostatnych - ja som inac mierumilovny
jo, no skutocne mi zalezi na tom aby sa to uz nezopakovalo. Poucil som sa viac ako dostpatress napísal:pevne som veril ze sa ti to podari.tak ti gratulujem a drzim palce aby sa tato situacia viac neopakovala.. este raz GRATULUJEM
Re: stracam lasku
viem jak sa mas mne sa stalo nieco podobne...tiez by som dal za nu kedysi neviem co mozne no teraz by som o nu ani nezakopol..laska je svina nic ine...niekedy je lepsie vzdat sa toho co milujes pre nieco lepsie..je to krute v tejto chvili ti asi slova moc nepomozu proste sam usis videt ze to asi dalej nema zmysel...
-
aughostino
Medium Professional
Keby si cital celu diskusiu tak by si videl ze som usudil ze to ma zmysel. Ze sa Tebe pokazil vztah, neznamena ze vsetci podme kaslat na vztahy.mimo76 napísal:viem jak sa mas mne sa stalo nieco podobne...tiez by som dal za nu kedysi neviem co mozne no teraz by som o nu ani nezakopol..laska je svina nic ine...niekedy je lepsie vzdat sa toho co milujes pre nieco lepsie..je to krute v tejto chvili ti asi slova moc nepomozu proste sam usis videt ze to asi dalej nema zmysel...
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
som naozaj rad ze aspon niektore taketo ucebnicove pripady vztahu skoncia aj s dobrym koncomjozinko napísal:Keby si cital celu diskusiu tak by si videl ze som usudil ze to ma zmysel. Ze sa Tebe pokazil vztah, neznamena ze vsetci podme kaslat na vztahy.