vsak presne to chcemmr_margera napísal:jozinko nemaj jej to za zlé, proste si jej ukázal aký si, a ona ťa takého už brať bude. Ja som v tom mojom vzťahu bol v postavení ako ona v tvojom vzťahu, takže viem približne ako to vidí ona. Proste ja som tej mojej holke neveril, že sa dokáže zmeniť, ale zas priestor aby sa vyjadrila som jej dal.
stracam lasku
-
mr_margera
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ja ťa chápem a viem si to predstaviť ako sa cítiš. Ja som bývalej priestor dal, aj aby sa vyjadrila a dal som jej aj druhú šancu aj keď som moc neveril, že sa niečo zmení (hoci v kútiku duše som dúfal) no nezmenilo sa, a všetko bolo tak ako som predpokladal a musíš uznať, keď sa nevedela unormálniť, tak s takým človekom som už nemal čo riešiť...
jj, lenze ja som tak odhodlany ze by si neveril, lebo ak nezmenim spravanie, tak toto by zabilo aj kona. A nechcem na uvedomenie chyby prist o toto dievca, staci mi takato "facka"mr_margera napísal:Ja ťa chápem a viem si to predstaviť ako sa cítiš. Ja som bývalej priestor dal, aj aby sa vyjadrila a dal som jej aj druhú šancu aj keď som moc neveril, že sa niečo zmení (hoci v kútiku duše som dúfal) no nezmenilo sa, a všetko bolo tak ako som predpokladal a musíš uznať, keď sa nevedela unormálniť, tak s takým človekom som už nemal čo riešiť...
/edit: pre doplnenie - dnes sme spolu telefonovali a povedal som jej ze sa mi na nej zda ze mi sancu dat chce, lebo ked jej poviem nejaku nasu hlasku co mame iba my tak sa smeje apod., len ked nieco co ju zralo doteraz naznacim tak je hned podrazdena. A nakoniec povedala ze momentalne je jej takto dobre, ale hocikedy ma obdobie ked by mi sancu dat chcela, tak len nevie co ma robit. Ale ze zatial mam brat ze sme off, ze sa casom uvidi. Ze uz o tom hovorit jej nemam, ze ona si bude vsimat ako si menim zivotny styl a ze si vsimla ze uz som dost zmenil ale ze nepovie mi ani ano ani nie pre teraz.
-
triple
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
podľa mna si obyčajný sebecký debil.. o svoju príležitosť si prišiel tak sa s tým zmier a pracuj na sebe pak si možno nájdeš aj normálnu babu - táto si toho kôli tebe vytrpela viaž než dosť tak ju konečne nech ísť a nech konečne začne žiť - tým jej možno dokážeš že ti záleží aj na nej a nie len a len na sebe.
vidim ze ti na tom dievcati fakt zalezi ... keby nie urcite by si sa na nu vykaslal a nevypisoval tu na hojkovi to co pises a ako to pises... velmi dobre poznam tvoju situaciu a viem sa do nej vzit nakolko som si niecim takymto priam az tym istym presiel. takze urcute na nu netlac samozrejme bud muli a bud taky "zmeneny" ale nie "nenormalne romanticky" tym to asi len zhorsis! skus jej kupit nejaky fak pekny darcek nieco, co ssa jej velmi paci nieco o com vies zeby to chcela. dalej ju pozvi niekde kde chodi rada. napis jej napriklad sms ze ju cakas tam a tam ...a ze budes cakat az kym nepride..samozrejme nejako romanticky, proste spravaj sa tak ako by si ju len teraz a vllastne este raz zacinal "balit" proste ty zacni odznova a nechaj tomu volny spad. na nic netlac....nechaj to na osud. that s all
drizim palce
drizim palce
to mas pravdubegbeee napísal:Stratená dôvera sa získava späť najťažšie.
patres - tiez si myslim ze sa to da, preto som si povedal ze sa budem ruvat a bojovat kym sa bude dat, urcite nehadzem flintu do zita. Pozajtra odchadzame spolu sami do Grecka, dufam ze tam sa lady pohnu, hoci aj teraz si volame dost casto, vcera sme skoro po tyzdni boli spolu, tak sa tvarila odmerane, pusu som mohol dat iba na lice, objimat sa nechcela, no postupne sa aj pritulila ked som ju dlho hladil a potom dopomohol aj "katalyzator" alkohol
Triple - podla mna si debil Ty. Ja som tu napisal ze co som robil zle, no to neznamena ze som robil iba toto a navyse chyby vo vztahu robia obe strany, no ja tu nechcem riesit jej,ale moje. Keby som bol totalna svina tak asi nie sme spolu 3.5 roka a zrejme by sme sa nezasnubili, no je jednoduche niekoho oznacit za debila ked nepoznas
Uplne si uhadol situaciu, len presne opacnegogo956 napísal:cela pointa bude asi v tom, ze ste spolu uz dost dlho, a ona ocakava uz dalsi krok v ramci vasho vztahu.Chapeme sa?A mam pocit ze Tebe sa do manzelstva velmi este nechce..
presne to som si aj mysleljozinko napísal:Uplne si uhadol situaciu, len presne opacne
a teda moj pribeh je koopiou tvojho. ako som aj povedal v minulich prispevkoch neurob nic nahle a "sialene romanticke"
nemoze sa to urobit zo dna na den ta veeelmi prehnana romantika by mohla uskodit a priatelka by sa mojhla zlaknut.
musij si ju o5 ziskat a vlastne ju znovu zbalit. nepozvi ju do restauracie ale jej nieco uvar nieco co ma naozaj rada(ak neveis varit tak si nieco objednaj a povedz ze si to robil ty
jaaj tak, tak to je.. Ona robi urazenu a ty okolo nej skaces ako psik. Vies co by som urobil ja? /a uz som to v zivote aj urobil/. Narovinu by som jej este raz povedal ze s nou chcem byt, nech si to rozmysli, ale ze ja jej uz nikdy v zivote od dnesneho dna nezavolam ani nic.Bud nech da ONA jasne najavo svoj zaujem o vztah, alebo koniec, bodka.. Zenam sa neoplati prilis ustupovat.
ps.Teraz ked citam spätne tvoje prispevky-vsak ona si ta naozaj cvici ako psa, to fakt nevidis?
ps.Teraz ked citam spätne tvoje prispevky-vsak ona si ta naozaj cvici ako psa, to fakt nevidis?
takze som spat z Grecka a kedze som Vas do toho zatiahol, niektrych bude asi zaujimat vysledok... potesim patresa
, sme spolu a je nam super. V buse sme sa zacali rozpravat a asi po hodine sa uz ku mne tulila
Dovolenka potom bola uzasna, ja som bol ako som jej sluboval, ona zas bola z toho happy, takze sme si to uzili naplno. Uz si len musim tu sancu udrzat a nepokazit, no podstatne je ze si tu zmeni vsimla, ze tomu aj veri, ze to nie je len take ze mi povie ze mam sancu ale neveri tomu, len aby som bol ticho 
gratulujemjozinko napísal:takze som spat z Grecka a kedze som Vas do toho zatiahol, niektrych bude asi zaujimat vysledok... potesim patresa, sme spolu a je nam super. V buse sme sa zacali rozpravat a asi po hodine sa uz ku mne tulila
Dovolenka potom bola uzasna, ja som bol ako som jej sluboval, ona zas bola z toho happy, takze sme si to uzili naplno. Uz si len musim tu sancu udrzat a nepokazit, no podstatne je ze si tu zmeni vsimla, ze tomu aj veri, ze to nie je len take ze mi povie ze mam sancu ale neveri tomu, len aby som bol ticho