2Pacaveli napísal:cakaj cakaj fesak, ja nejdem.. nevychadzaju mi teraz peniaze vobec vacsinu som nechal v sypke, zvysok som musel vyhodit za grafiku.. teraz fakt ee
Pozri prave mi sham napise ze je neviem kde v ... Vo stvrtok ty si v KE len nemas peniaze na jedno pivo ta pozvem ja o statne sa dozvieme neskor len nerob sa ze nejdes kvoli peniazom
Eritrea je v KE? Tesim sa. Este som forumerku nazivo nevidel
Mozno Vlako so Smejom stiahnu aj kolaca? Alebo mlady Aviatik by sa mohol pridat k sluzobne starsim.
Gepid napísal:Takže takto:
Miesto: Trnava, Bratislava? Ešte sa dohoneme
Čas: Čo najskôr. Začiatok augusta?
Možný účastníci: Gepid, Reno23, Andrew007, Soviet
Sme zatiaľ 4. To je dosť málo. Keď nás bude okolo 10 môžme niečo spáchať.
Skúste porozmýšľať o mieste. V Trnave káčko, Irish? V BA nič nepoznám tak neviem. A ešte sa dohodneme, či teda BA alebo TT.
Tak, hlaste sa
ak by to bolo v BA, tak by som sa zrejme zucastnil aj ja (ak mozem). dufam, ze by nechybali ani ucastnici minuleho zrazu ako kibo, jin, shark, atd
Suffel: Tvoj prispevok som si nejak nevšimol Prepáč
Turtlak69: Nie nemôžeš ...Jasné, že môžeš
Pokiaľ by prišiel Kibo, Jin, Shark tak by nás bolo 9 čo je už celkom OK. Počkáme čo teda povedia ešte ostatní.
fuha len ako tak pozeram tak skoro vsetci su z BA teda ty si z TT a ja z NR.. no a ako mne je lepsie sadnut na expres a som na Nivach.. takze no neviem nech sa este vyjadria aj ostatny ze kde im to je lepsie..
Suffel napísal:fuha len ako tak pozeram tak skoro vsetci su z BA teda ty si z TT a ja z NR.. no a ako mne je lepsie sadnut na expres a som na Nivach.. takze no neviem nech sa este vyjadria aj ostatny ze kde im to je lepsie..
Mne je to zas uplne jedno ci v BA alebo v TT, kedze som zo Senca (asi zlaty stred) ajtak budem musiet tak ci tak cestovat a o presnom datume dajte vediet uz aj ostatny, mne to vyhovuje kedykolvek.
andrej - no podstate mas pravdu ale ja to mam lepsie ked nasadnem na bus a nikde nestoji a vystupim az v ba ale v podstate mi je to tiez jedno vlastne TT mam este blizsie ako BA.. takze moze byt aj tam aj tam.. zalezi od ostatnych.. a datum no asi koniec jula / zaciatok augusta? no neviem ako mozete vy ostatny ale myslim ze by to bolo tak celkom okej... a cas no ja osobne navrhujem urcite pobede..
ono koniec koncov ten Senec by mohol byt taky kompromis medzi BA a TT. kazdopadne do Senca by mi nerobilo problem prist. btw minule stretko v BA dopadlo celkom fajn. otvorene priestranstvo (pub Dracik na zlatych) a tak ma napada ci by nebolo lepsie sa usalasit niekde na otvorenom priestranstve radsej ako v podniku medzo 4 stenami, hmm?
Tak ja este pripomeniem Kosice: stvrtok 23.7. o 17:30 pri OD Dargov pred predajnou O2.
Zatial su vraj potvrdeni Calvin, Fabo, Eritrea, Smejo, ja, fruxo a pershing.
Pride este niekto?