Zabíjačka

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
schw33k
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Re: Zabíjačka

Príspevok od používateľa schw33k »

samozrejme zabíja sa aj u nás
hlavne v období keď žil starký to bola pravidelná záležitosť..
teraz väčšinou sa zabíja u švagra, 2 svinky postačia pre rodinu : )
Vraždilo sa najmä strelnou zbraňou, švagor neskôr začal praktizovať, tzv. "úder do večnosti" ( pucka a bum na čelo ) sviňa v tom momente nebehá ako niekedy po zásahu nábojom , lebka pukne, podlomí nohy a hor sa zarezať
Klobáska, húrky, kapusta, no a samozrejme pálenka, heh
zuzkazuzka napísal:myslíte si, že úloha prasaťa na tomto svete je naozaj takáto?
ako sliepočka sa liahne na vajíčka a mäsko, ako morka na prsíčka, ako kravička na mliečko a mäsko, ako mäso z diviaka, srnčej zveri, alebo jeleňa, muflóna či inej diviny , tak i svinka je na tomto svete nato, aby nás zasýtila :)
Tak to bolo od nepamäti, tak to bude dúfam naveky...
Neodpustím si lákavú fotózu ; )
Prílohy
241.jpg
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

Fabo napísal:Mne to hovor, mam tu chleba s orignal maslom a dobrou salamou ale rpsote sa nechyta... a este tie feferonky o konec :D
jáááj, krsný máva take dobre prasata, mäsité, a to su ti slaninky potom.:D šete ked vyudi, alebo paprikové narobí...le jedine so slovenskou horčicou, inak to nejde. :D

Schw33k: preto uprednostnujem krstneho sposob. tou buchackou zabijackovou je to o hovne (ak to dakto poznate, ide do nej slepý náboj, musi sa to prilozit na celo a pri vystrele vystreli hlaven a zase sa vrati späť) sa to tam mätá, kvici, beha. krstny pride, pekne namieri, projektil vleti zhora, vyletí z dola a prasa leží. žiadne zbytočné cirkusy...
bohača, ja neznášam tuto dedinu ale teraz sa citim jak taký sedlák jak tu o zabíjačkách diskutujeme :D
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Sepiroth napísal:jáááj, krsný máva take dobre prasata, mäsité, a to su ti slaninky potom.:D šete ked vyudi, alebo paprikové narobí...le jedine so slovenskou horčicou, inak to nejde. :D

Schw33k: preto uprednostnujem krstneho sposob. tou buchackou zabijackovou je to o hovne (ak to dakto poznate, ide do nej slepý náboj, musi sa to prilozit na celo a pri vystrele vystreli hlaven a zase sa vrati späť) sa to tam mätá, kvici, beha. krstny pride, pekne namieri, projektil vleti zhora, vyletí z dola a prasa leží. žiadne zbytočné cirkusy...
bohača, ja neznášam tuto dedinu ale teraz sa citim jak taký sedlák jak tu o zabíjačkách diskutujeme :D
No prave ta zabijackova to je len tk akoze ked je poriadna svina :) Zazili sme zme svina zniesla tri vystrely a potom sa slo pre gulovnicu :)
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

tiez dame nejake fotecky nech sa este naladime :)
na parvej som si spravil pismenko R ..ako R1k1 :lol:
Prílohy
6.jpg
5.jpg
4.jpg
3.jpg
2.jpg
Riky.jpg
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Nebude niekto robit este zabijacku? Ja som este na ziadnej nebol, pokial neratam bytunok. Cel by som take nieco zazit. :)
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

l0f4s3 napísal:no ja neviem na co ine by to prasa mohlo byt?
co mi da mlieko? alebo mi poupratuje dom? alebo zarobi na nove auto?
toto bol dobry zader k+ :P
na zabijacke som bol par krat.. ale dost humus bol ket sa dopsula pistol chlapikovi ta vytiahol gulovnicu z verandy :D jak strelil svinu z metra do hlavy ta hlava nikde ...
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

skenner napísal:toto bol dobry zader k+ :P
na zabijacke som bol par krat.. ale dost humus bol ket sa dopsula pistol chlapikovi ta vytiahol gulovnicu z verandy :D jak strelil svinu z metra do hlavy ta hlava nikde ...
tak tomu neverím, jedine, žeby to nebola gulovnica ale brokovnica. a neviem, kto by spravil taku stupiditu strelit svini do gebule brokovnicou. Gulovnica len spravi peknu extreticku bodku, to je jeden silný náboj.
//ak to bolo tak ako vravíš, tak niektore malorážkové náboje exploduju, aj gulovnicove, takze maju úpresne takýto účinok.
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

heh .. bolo to asi tak.. z jednej strany pekna dierka a zdruhej strany chybala polka hlavy aj s mozgom :D a bola to gulovnica
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Masaker »

Godfather napísal:No podla mna je zase bravcove najlepsie maso!!!!!
vies co.. ja som skor hhydinovy. .pretoze v bravcovine citim aj neaky smrad. .a tak.. a jedne co jem z prasata je kare..
MGSnake
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa MGSnake »

U nas sa zabija furt.Je to dobre straveny den v pritomnosti rodiny.No asi najlepsie na tom je to jedlo.HURKY a TLAČENKA, KLOBASY a smaženie ŠKVAROK!!!!mnam :P
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

MGSnake napísal:U nas sa zabija furt.Je to dobre straveny den v pritomnosti rodiny.No asi najlepsie na tom je to jedlo.HURKY a TLAČENKA, KLOBASY a smaženie ŠKVAROK!!!!mnam :P
hej skvarky su ppc ale musi byt aj trska masa v nich..aj natierka z toho je good
micpu
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa micpu »

zabijacku mame pravidelne kazdy rok. prasa aj zradlo kupime a potom nam ho chova starka kedze my byvame v meste a este k tomu starka a starky su na to zvyknuty a bez zverinca a zahradky by asi nemali co robit. Hmm moc neoblubujem tento zabijackovy den. Niesom zastancom zvierat a myslim ze su na to aby sa jedli. A okrem toho nevydrzim dlho bez masa takze maso je verni priatel mojho bruska, ale vadi mi ta robota ked som cely od krvi a zamasteny, je mi zima a vsetci chlascu iba ja nemozem lebo soferujem :P ale niekedy si to oco so mnou vymeni. hmm ale super na tom je ze aspon pozriem rodinku :-) a daju sa robit dobre foto s prasacou hlavou :lol:
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

necital som ziadne posty predtym takze len napisem ako nasa rodina :D - ked som bol mensi,zazil som 2 zabijacky... vtedy som to este nechapal a bral to ako srandu,ked mi dala sestra do ruky kravske oci a tak... teraz ked si spomeniem ze ta krava na jednej bola taka odolna ze jej otec musel dat po hlave 3x kym padla tak si uvedomujem ako sa to zviera muselo trapit a tak... odvtedy som osobne na ziadnej nebol,ale kazdorocne alebo kazde 2 zabijame dake to prasa co kupime, no ja sa na tom uz nepodielam dako...
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

ej by som sem dal jedno videjko z našej jednej zabíjačky.. hm ale za to by asi bola basa

nejde o práva..skôr o nechutnosť.. tá svina ni a ni "zomrieť" dostala tuším tri gulky a podrezaná a ešte poskakovala.. dosť je to brutal
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

triple napísal:ej by som sem dal jedno videjko z našej jednej zabíjačky.. hm ale za to by asi bola basa
preco? .. sak ak si autor tak by zo nemal byt ziadny warez a ani problem s tym..
ma3ix
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa ma3ix »

canceled
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

triple napísal:ej by som sem dal jedno videjko z našej jednej zabíjačky.. hm ale za to by asi bola basa

nejde o práva..skôr o nechutnosť.. tá svina ni a ni "zomrieť" dostala tuším tri gulky a podrezaná a ešte poskakovala.. dosť je to brutal
preto, pokial niesi profik, máš si ho na to zavolať. niekto si myslí, že svina to dostane ho gebule a padne mrtva. aj to treba trfit, zvierata maju výdrž....
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

ma3ix napísal:brutal nebrutal...uz som to dlho nevidel (tak upni), ale ten hukot a rev ,ked tej svini zapnete tie volty, to je nieco, to je ina šou :lol:
lol , tak to je teda pecka pozerať sa na zviera jak sa trápy ... dement
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

ma3ix napísal:brutal nebrutal...uz som to dlho nevidel (tak upni), ale ten hukot a rev ,ked tej svini zapnete tie volty, to je nieco, to je ina šou :lol:
ty si este brutal nevidel. ak sa podari tak zajtra upnem brutal. k teme. zabijavali sme tak 4 az 6 prasiat do roka. dnes to uz je nerentabilne. drahe krmivo, drahe odstavcata a plus robota okolo toho. aj zabijacka co to stoji. a kazda koncila pri politike, cize hadkou. ale aspon bola sranda :) .
ma3ix
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa ma3ix »

canceled
Napísať odpoveď