zacinam nejak priberat, pritom sa dost aj hybem. Navyse, uz mi nejak nechuti stale jest kadejake mastne maso a chcel by som nejaku zmenu. Cital som aj o par ludoch, ktorym zmena stravy na vegetariansku pomohla znizit priznaky pelovej alergie, alebo sa dokonca aj uplne vyliecili. Kedze aj ja som alergik, a uz ma to serie, tak vazne nad tym rozmyslam, ze by som to skusil.
Nie tak radikalne, ze teraz vobec nebudem jest ziadne maso, ale nejak mierne zmenit jedalnicek, jest toho masa menej, obmedzit to.
Je tu ale taky problem, ze napr. varena zelenina mi akosi velmi nechuti, napriklad taka varena mrkva, alebo kapusta, kel... absolutne. Da sa podla vas nejak si nato zvyknut, ze by mi to zacalo chutit ?
Ste tu niekto vegetarian ? Alebo viete mi poradit nejake dobre recepty bezmäsitych jedal ? Doteraz sa mi vacsinou vegetarianske jedlo spaja s tym, ze je to nieco, co mi nechuti. A neviem ci s tym sa da nieco robit. Ci som mal jednoducho len vzdy smolu, ze som jedol nieco co nebolo dobre pripravene a preto mi to nechutilo.
S cerstvou zeleninou nemam problem.