ja mam tiez podobny problem a potreboval by som poradit lebo som dost hanblivy. aka je situacia? takze pozname sa uz 3 roky (ja som mal 14 ona 12 vtedy), zo zaciatku sme sa lubili ale ani jeden z nas sa s tym tomu druhemu nezdvoveril. ako som na to prisiel? asi po roku ked sme boli vonku sme kecali o vselicom, a neak sme sa dostali k teme ze ci si pamata vsetkych s ktorymi chodila a jak ich menovala povedala aj mna

, no potom sme mali take obdobie ze polroka sme chodili von spolu ale len ako kamosi potom polroka nie atd. a teraz akurat prisiel taky polrok ze sme zas spolu. este jedna vec zo zaciatku sme si telefonovali aj ona mne aj ja jej ale potom uz iba ja jej. a teraz zas mi zacala aj ona volat tak si myslim, a dufam ze sa nemylim

, ze zas ku mne nieco citi. inak sme fakt super kamosi vzdy ked ideme von tak sa mi zdôveri so vsetkym aj ked ma naku depku tak kym ju odprevadim domov uz je cela happy a tak by som potreboval poradit co s tym mam robit, chcel by som totiz nas vztah posunut dalej na nieco viac .............
(....napisal som toho nak vela

)