Ako jej povedat ze ju lubis?
-
Traktorista
Guru
- Kontaktovať používateľa:
hh, takto som sa kvoli jednej holke prednedavnom trapil aj ja,.. pak som pochopil urcite suvislosti,.. ake? velmi jednoducho sa to da povedat :"zivot je prilis kratky na to, aby sme vahali,..."Playboy napísal:Ja mam teraz taku dilemu. Cestujem denne vlakom do Bratislavy a so mnou cestuje jedna super baba - pekna a snad aj inteligentna. Pozname sa len z videnia, ale nic viac. A ja za Boha neviem ako zacat. Vety tipu: dnes ideme rychlo, alebo ine blbosti by skor uskodili ako pomohli. Co s tym? Bohuzial sa ani nezdravime, cize neviem ani len zacat...
ked sa ti lubi, nejako sa snou daj do reci, hlavne bud sam sebou,... to nejako myslim doslova, sa prihovor, je jedno ako,... ak si ta vsima potesi sa, a ak ju niecim dokazes "oslovit(ale ako ze sa jej na tebe nieco zapaci)" tak uvidis ze zacne komunikovat sama,... a hlavne sa neboj
-
r4wMUnt34q
Star
NEBOJ SA !!!
Aha.. tak skus niekedy velmi nenaaapadne jej povedat, ze sa s nou citis super, a ze by si chcel aj nieco viac. Ak ona nie, tak ostante kamarati (to je hadam jasne) a nebolo by na skodu skusit, ze ked ti zlomi srdce, ci by ti z toho nemohla pomoct ako kamaratka, lebo tym, ze s nou budes a budes ju vnimat ako kamaratku a nic viac, sa ti lepsie dostane do hlavy, ze je len kamaratka (za pokus to podla mna stoji). Snaz sa nemysliet na nu ako patrnerku, ale ako kamratku , neviem do akej mieri si do nej zalubeny. Ak ona hej, tak ju pri najblizsom ideni von chyt za ruku pre zaciatok.pista022 napísal:No tak pocuvajteja ju poznam uz asi 10 rokov a velmi dobre sme super kamosi ... len ja sa jej to bojim povedat
-
Royalflush
Guru wannabe
-
midnight_man
Guru
-
jin
VIP
No dnes som akurát v tejto oblasti troška "trénoval", tak sa podelím.
S dievčaťom som bol vo veľmi príjemnom podniku s tlmeným svetlom a separé boxom na sedenie, vodná fajka pred nami, sedeli sme v objatí na pohodlných vankúšoch. Zrazu zo mňa vykĺzlo: "Neviem nájsť správne slová na to, čo ku Tebe cítim...obyčajné ľúbim Ťa nestačí..." a potom ešte druhýkrát v aute na kopci s vyhliadkou na nočnú BA a príjemnou orientálnou chill-out muzikou. Tentokrát v cudzom jazyku: "...je t'aime...". Na čo mi odpovedala niečo po Francúzsky, nie som si celkom istý, čo to bolo, no kontextuálne to bolo pozitívne
S dievčaťom som bol vo veľmi príjemnom podniku s tlmeným svetlom a separé boxom na sedenie, vodná fajka pred nami, sedeli sme v objatí na pohodlných vankúšoch. Zrazu zo mňa vykĺzlo: "Neviem nájsť správne slová na to, čo ku Tebe cítim...obyčajné ľúbim Ťa nestačí..." a potom ešte druhýkrát v aute na kopci s vyhliadkou na nočnú BA a príjemnou orientálnou chill-out muzikou. Tentokrát v cudzom jazyku: "...je t'aime...". Na čo mi odpovedala niečo po Francúzsky, nie som si celkom istý, čo to bolo, no kontextuálne to bolo pozitívne
eeej si borec....to sa ti fakt podarilojin napísal:No dnes som akurát v tejto oblasti troška "trénoval", tka sa podelím.
Re: Ako jej povedat ze ju lubis?
Najľahšie to ide cez pokec alebo iný chatpista022 napísal:Mňa to velmi zaujima lebo nemam sajnu mam ju velmi radale som fest hamblivi ... tak prosim napiste
mozete aj vi holky
-
triple
Guru wannabe
jo ja som to skúsil - samozrejme dočkal som sa strašne prekvapeného a zároven smutného pohladu.. so slovami doje*** nám to priateľstvo..Te-wei napísal:a skúšali ste povedať naj kamoške že ju ľúbite pričom ste vedeli, že to je najsampravdepodobnejšie jednostránné?
pfuu rýchlo som to otočil na nejaký joke a bolo všetko v pohode - od vtedy by som to radšej neskúšal
ja mam tiez podobny problem a potreboval by som poradit lebo som dost hanblivy. aka je situacia? takze pozname sa uz 3 roky (ja som mal 14 ona 12 vtedy), zo zaciatku sme sa lubili ale ani jeden z nas sa s tym tomu druhemu nezdvoveril. ako som na to prisiel? asi po roku ked sme boli vonku sme kecali o vselicom, a neak sme sa dostali k teme ze ci si pamata vsetkych s ktorymi chodila a jak ich menovala povedala aj mna
, no potom sme mali take obdobie ze polroka sme chodili von spolu ale len ako kamosi potom polroka nie atd. a teraz akurat prisiel taky polrok ze sme zas spolu. este jedna vec zo zaciatku sme si telefonovali aj ona mne aj ja jej ale potom uz iba ja jej. a teraz zas mi zacala aj ona volat tak si myslim, a dufam ze sa nemylim
, ze zas ku mne nieco citi. inak sme fakt super kamosi vzdy ked ideme von tak sa mi zdôveri so vsetkym aj ked ma naku depku tak kym ju odprevadim domov uz je cela happy a tak by som potreboval poradit co s tym mam robit, chcel by som totiz nas vztah posunut dalej na nieco viac .............
(....napisal som toho nak vela
)
(....napisal som toho nak vela