F.A. Premier league

O športe...
jason007x
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jason007x »

hojko napísal:jason007x O dvadsat rokov ;)
Chces sa stavit?
fildinko
King
King

Príspevok od používateľa fildinko »

Ved su posledny :D :D...a nemaju tam nikoho ..
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

fildinko napísal:Ved su posledny :D :D...a nemaju tam nikoho ..
Uz su 16 :D

Ale treba uznat ze po prichode Redknapa sa Tottenam vysledkovo a herne pozdvihol, najma teraz v zapase curling cupe proti Liverpoolu kde vyhrali 4:2 boli na neudrzanie.

Ale na LM to tuto sezonu ani ja nevidim, tipujem tak maximalne do 6 miesta.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Dnes vyborny zapas medzi Chelsea a Arsenalom. V prvom polcase o dost lepsia Chelsea, ale po polcase to bolo o inom a Arsenal otocil dvomi golmi van Persieho. V zapase nastupil aj slovak Stoch.
P41NK1LL3R
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa P41NK1LL3R »

A bitku o Manchester vyhrali United a pomaly sa približujú k čelu Premier League... :)
kali520
Darca
Darca

P41NK1LL3R napísal:A bitku o Manchester vyhrali United a pomaly sa približujú k čelu Premier League... :)
Ale vykon bol dost jalovy, a to plati aj pre druhu stranu, zapas jednoducho zaostal za ocakavanim.

Chelsea Arsenal som nevidel ale vysledok ma pomerne dost prekvapil a myslim si ze ukazal fakt ze ked Chelsea v tejto sezone prehrava je bezmocna co za Mourinhovej a Grantovej ery nebolo, aj ked ten futbal bol strasny.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

kali520: Velmi zaujimavy komentar z tvojej strany, najma ked sa pozriem na tabulku a zistim, ze Chelsea mala do vcerajsieho zapasu len jednu prehru, tu druhu obdrzala prave v zapase s Arsenalom. V lige su na prvom mieste, i ked ma Liverpool zapas v dobru, pretoze hra az dnes vecer, ale aj tak. Mam pocit, ze bezmocny si tu jedine ty.
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

no ale musis uznat ze chelsea vcera nehrala dobre, na zaver dost tragicke snahy o vyrovnanie ..

ale arsenal sa nezda ... zase jeden neregulerny gol s offsidu (nejak im to ide v poslednej dobe .. vid LM :D )
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Boli to niekedy tragicke snahy a zbrkle zakoncenie, ale evidentne ostali po tych dvoch goloch dost mimo. Nemozem vsak napisat, ze to bol zly futbal alebo ze by Chelsea bola bezmocna.
kali520
Darca
Darca

Hojko ja som ten zapas nevidel neviem posudit, akurat som si urobil nazor z toho co som pocul a videl zapasy v ktorych Chelsea prehravala.

Napr s takym Liverpoolom, po inkasovani za cely zapas neurobili ziadny suvisly tlak.

Alebo budem citovat Panuciho po zapase s AS Rim kde Chelsea tiez prehravala: "Lodynsky celok bol tak zufaly, ze aj keby sa hralo 200 minut tak gol neda"
http://www.chelsea-fc.cz/web/item/chelsea-12-arsenal/

Chelsea sa mi pod Scolariho vedenim paci, hraje pekne utocne a najma ked zapas vedie aspon o gol, ale akonahle prehravaju tak su sokovany, zufali a nevedia co maju hrat.

Bude to zrejme zapricinene tym ze Scolari ziada najma hru po zemi, kdezto za Mourinha a Granta ked prehravali nakopavali lopty dopredu na Drogbu ktory uz len sklepaval do druhej vlny.

Dalsia vec, vsetka ucta hracom Chelsea ale na par vinimiek tyto hraci nejsu stavany na futbal ktory ziada Scolari.
abo75
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa abo75 »

hojko napísal:kali520: Velmi zaujimavy komentar z tvojej strany, najma ked sa pozriem na tabulku a zistim, ze Chelsea mala do vcerajsieho zapasu len jednu prehru, tu druhu obdrzala prave v zapase s Arsenalom. V lige su na prvom mieste, i ked ma Liverpool zapas v dobru, pretoze hra az dnes vecer, ale aj tak. Mam pocit, ze bezmocny si tu jedine ty.
to je pekne,ze su prvi,mne osobne sa hra momentalne chelsea ovela viac paci ako pod pretaktizovanym Mourinhom,ale treba si vsimnut jeden fakt,ze Scolari nema tuto sezonu velky skalp este,myslim big four,remiza s m.u.,prehra s liverpoolom,ci arsenalom a to vsetko hrali doma!!!po januari sa im mozno vrati vynikajuci essien,carvalho uz mozno skor,ci drogba,sorry za nazor,ale anelka vie hrat iba proti slabsim muzstvam,napr.drodba dal minulu sezonu arsenalu 2,podla mna je to lepsi utocnik,takze chelsea bude silnejsia,ale aj tak to bude tazke pre nich.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

abo75: Anelka je na smiech, vid. napriklad minulorocna Liga majstrov... Po navrate Essiena a po vyprsani trestu pre Drogbu je mozne, ze sa vrati tam kam patri - na lavicku nahradnikov.
kali520
Darca
Darca

hojko napísal:abo75: Anelka je na smiech, vid. napriklad minulorocna Liga majstrov... Po navrate Essiena a po vyprsani trestu pre Drogbu je mozne, ze sa vrati tam kam patri - na lavicku nahradnikov.
Ale Drogbovi podla mna este chvilu potrva kym sa dostane do byvalej formy a predsa uz mu taha na 30.

Podla mna Chelsea urobila velku chybu, ze pustila SWP a po predani utocnikov ziadneho neziskala, tam by som v prvom rade hladal chybu.
abo75
Amateur
Amateur

kali520 napísal:Ale Drogbovi podla mna este chvilu potrva kym sa dostane do byvalej formy a predsa uz mu taha na 30.

Podla mna Chelsea urobila velku chybu, ze pustila SWP a po predani utocnikov ziadneho neziskala, tam by som v prvom rade hladal chybu.
no na swp ma chelsea alternativy v podobe s.kaloua,ci j.cola,dokonca na tej pozicii hral deco teraz v nedelu,aspon podla zakladneho rozostavenia,ale typicke hroty ma ozaj len 2,drogba,anelka,takze keby pustili drogbu do interu,no neviem si to predstavit,di santo je velmi mlady,takze by asi museli niekoho kupit,ale podla mna zostane,lebo uz ani abrahamovicovi sa nechce moc utracat,ano drogbovi taha na 30,ale urcite je u mna lepsi ako naladovy Anelka.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Liverpool len remizoval bezgolovo s West Hamom, pekne, to ma tesi.
abo75
Amateur
Amateur

hojko napísal:Liverpool len remizoval bezgolovo s West Hamom, pekne, to ma tesi.
ja osobne som fanusik liverpoolu,ale vcera to bola katasrtofa,to este keby bellamy nenastrelil len tyc,mohlo by to byt este horsie,liverpool sa doma trapi,min.fulham,teraz w.ham,ked chce titul tak s takymiti muzstvami sa musi vyhravat,tieto body budu chybat v konecnom uctovani,liverpool ma nadalej problem s lavou stranou,reira to nevyriesil,napravo arbeloa ci kuyt hraju tuto sezonu vyborne,ale na tej lavej to neni ono,nehovoriac o slabej forme keana,keby torres nebyval casto zraneny,tak by toho moc nenahral tuto sezonu...,20 mil.hrac
kali520
Darca
Darca

No ja by som povedal ze vcera Liverpool nato ako hral ostatne zapasy (s vinimkou s Chelsea a manchester) vcera podali celkom dobry vykon.

Kazdopadne ale ta hra Liverpoolu v tejto sezone je slaba a to kde stoja je viac menej stastie.
Robertko
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Robertko »

Poviem pravdu, dnes ma chelsea sklamala, všetko čo sa týka efektivty golov a tak. Môžem trhať tiket :evil:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Robertko: Ved toto kolo remizovala nie len Chelsea, ale aj Arsenal, Manchester a aj Liverpool :wink:
Robertko
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Robertko »

Hojko: Tak to je síce pravda, ale chelsea som mal na tikete, takže ma to viac nahnevalo ako remízy ostatných klubov:)
Napísať odpoveď