Rob teraz čo uznáš za vhodné, ale rozhodne by si podľa mňa nemal chcieť zanevrieť, zabudnúť, brániť sa....
*- na definíciu tej normálnej cesty sa ma nepýtajte
Ja som mal podobný problém. Ale poradím ti: nebráň sa tomu, čím sa budeš viac brániť , tým skôr sa zaľúbiš. Jednoducho na to veľmi nemysli.MayDaySK napísal:No o mne je všeobecne známe že sa mi vo vzťahoch nedarí. Stále som nešťastne zaľúbený ale ženy absolútne nepriťahujem. Niesom ničím atraktívny a už ma to nebaví stále sa zalúbiť. Ono to prichádza samo, dobre si s nejakou rozumiem, a stále myslím naňu, začína mi chýbať a také... Proste príznaky lásky. Jediný spôsob je izolovať sa od žien lenže s opačným pohlavím prichádzame do styku dennodenne. Takže komunikovať snimi musím a to už príde samo či už v škole/práci, náhodne príde kamoš s frajerkou atď. Proste sú situácie keď sa s babami zakecám, zistím že si máme čo povedať a dobre si spolu rozumieme ale pokazí sa to vždy tam že sa zaľúbim a viacmenej ma nebude alebo nemže chcieť takže ja sa len trápim.
Takže ja sa pýtam iba na toto. Ako by som mohol to večné zalúbenie zničiť? Úplný zákaz komunikácie s opačným pohlavým je blbosť, hrať sa na neutrálneho je tiež lebo neutralita znamená byť nezadaný ale nie zákaz komunikácie s opačným pohlavým a zase tam hrozí že stretnem sympatickú a zalúbim sa... Takže ako sa tomu vyhnúť? Ako sa vyhnúť zalúbeniu?
To je ako kasel. Je to ako kasel.Sagittarius napísal:Ja som mal podobný problém. Ale poradím ti: nebráň sa tomu, čím sa budeš viac brániť , tým skôr sa zaľúbiš. Jednoducho na to veľmi nemysli.
Najkrajsie to je, kym funguje, potom je to len dlhe obdobie trapenia.gili napísal:a preco sa chces vyhybat zalubeniu? ved je to to najkrajsie,
mne pripada ze si skor nevris a ked uz citis ze sa mozes zalubit tak ustupis
radsej by si si mal verit a oddaj sa tomu peknemu pocitu
Je to nizky vek, ale nechcem ti kecat do toho, ci to bola laska alebo nie, to aj tak nemozem hodnotitMastros napísal:V takom pripade som tento skol. rok spoznal svoju zivotnu lasku a celozivotnu partnerku alebo je to absolutna kravina.
(Uz vidim, ako sem pisete, ze vek 15 rokov je prinizky na zalubenie atd.)
som presne taky ako ty, neatriktivny nicim nezaujimavy, ale to mne nevadi, do s tyku s holkami prichadzam takmer v kuse, to je asi jasne ale musism priznat ze som sa este nikdy nezalubil...proste ked sa s dajakou rozpravam tak sa venujem teme co sa riesi a nerozmyslam v podvedomi otom aka by bola v posteli popriade ze by som snou chcel stravit zvysok zivota...MayDaySK napísal:No o mne je všeobecne známe že sa mi vo vzťahoch nedarí. Stále som nešťastne zaľúbený ale ženy absolútne nepriťahujem. Niesom ničím atraktívny a už ma to nebaví stále sa zalúbiť. Ono to prichádza samo, dobre si s nejakou rozumiem, a stále myslím naňu, začína mi chýbať a také... Proste príznaky lásky. Jediný spôsob je izolovať sa od žien lenže s opačným pohlavím prichádzame do styku dennodenne. Takže komunikovať snimi musím a to už príde samo či už v škole/práci, náhodne príde kamoš s frajerkou atď. Proste sú situácie keď sa s babami zakecám, zistím že si máme čo povedať a dobre si spolu rozumieme ale pokazí sa to vždy tam že sa zaľúbim a viacmenej ma nebude alebo nemže chcieť takže ja sa len trápim.
Takže ja sa pýtam iba na toto. Ako by som mohol to večné zalúbenie zničiť? Úplný zákaz komunikácie s opačným pohlavým je blbosť, hrať sa na neutrálneho je tiež lebo neutralita znamená byť nezadaný ale nie zákaz komunikácie s opačným pohlavým a zase tam hrozí že stretnem sympatickú a zalúbim sa... Takže ako sa tomu vyhnúť? Ako sa vyhnúť zalúbeniu?