Banálne/triviálne otázky

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
gogo956
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Banálne/triviálne otázky

Príspevok od používateľa gogo956 »

beardie
ak ste dali správne čísla tak vyhráme, prvá cena je aktuálne naozaj pekná suma :)
Tu sú: 49, 8, 13, 34, 17, 28
Dnes budu čísla podané, info bude priebezne aktualizovane.
Ak by nám prva cena nepadla /celkom náhodou :D /, tak dalsie losovanie je v nedelu. Vyberali by ste znovu čísla, podla svojho uvazenia, tj kto chce moze aj zopakovat cislo ktore ktore sa tipovalo v predch kole, bez akychkolvek obmedzení.
Nové tipy ale sa budu akceptovat az potom, co sem bude umiestnená výzva na nové kolo. Ta výzva može prist kedykolvek, už v piatok a možno až v nedelu, aby to bolo napínavé a zapojili sme co najviac prvkov náhody. :)
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

hlavne zapoj svoje financne prostriedky, nech mas za co zaplatit tiket ;-)
gogo956
Redeemer
Redeemer

beardie napísal: 26 okt 2022, 10:07 hlavne zapoj svoje financne prostriedky, nech mas za co zaplatit tiket ;-)
registracia prebehla velmi rychlo, rano som poslal zrychlenou platbou na ich bu,losovanie je vecer, ak by peniaze od vecera neprisli, tak pojdem podat normalne manualne :)
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

co tak viedlo k tomuto napadu?
ja som asi prilis velky skrob a pesimista, pri akomkolvek stavkovani som si vzdy povedal ze lepsie mat 2 eura v hrsti ako mikroskopicku sancu ze vyhram miliony na streche...
beardie
Redeemer
Redeemer

neviem ako gogo, ale ja si priemerne raz za mesiac stavim na loto alebo eurojackpot
tych par euro mesacne, to je primerana cena za trochu napatia a zabavy :)
inak gamblingu neholdujem, iba takto trochu obcas
navratnost mam v priemere 10 %
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Hlavne si pozri, aký má tvoja banka poplatok za hazard. Aby ťa to neprakvapilo. Prevod peňazí na tipos účet je za 3-5€ jednorazový poplatok banke, bezohľadu na to, akú čiastku tam prevádzaš. V trafike v hotovosti to je zadarmo.
gogo956
Redeemer
Redeemer

aacid napísal: 26 okt 2022, 13:18 co tak viedlo k tomuto napadu?
ja som asi prilis velky skrob a pesimista, pri akomkolvek stavkovani som si vzdy povedal ze lepsie mat 2 eura v hrsti ako mikroskopicku sancu ze vyhram miliony na streche...
iba vcera ma to napadlo,prave vtedy ked ephramko pisal o tych fake peniazoch co nasiel. :)
Obycajne stavkovanie na loterie je pomerne nudne: zadas nejake cisla a uz len cakas ci si vyhral alebo nie. Clovek skoro nikdy nevyhra a ked ano, tak nejaku smiesnu sumu a tym to hasne. Ale tento system mi pripada vyrazne odolnejsi stereotypu a rutine lebo vnasa do toho vela nahodnych premennych. Zaroven prinasa prvok iracionality v tom, ze vela ludi si povie ze je to neracionalne z mojej strany aby som sa o vyhru delil. Ale co je hlavne, tato aktivita nie je obmedzena na jedineho cloveka tj toho kto to podava, ale zapajaju sa /a uplne najdolezitejsie/ dalsi ludia ktori tie cisla vyberaju, takze na ich volbe to vlastne stoji.
Samotna vyhra prvej ceny je obrovska nahoda. Preto aj system vyberu cisiel /a vsetkeho okolo toho/prenechame co najvacsej nahode. A ked uz nic ine bude to urcite zábava a chvila napatia. :) V kazdom pripade vsetko co bolo napisane o tych 5percentach pre zucastnenych platí,rucim za to, je to inertna sucast celeho systemu :)

beardie

teraz som asi poslednych 10 ci 15rokov vobec nestavkoval ani nepodal ziadnu loteriu ani nic. Predtym som daval Loto niekolko rokov uplne kazde losovanie a pravidelne som chytal obcas aj posledne, ci vynimocne predposledne ceny. Potom ma to zunovalo, ale tento novy system by mohol byt ovela zaujimavejsilebo donho vstupuje viacero ludi. :)

ephramko
viem ze to byva, ja mam mbank, tam zatial nevidim ze by mi to nieco stiahlo, mozno dodatocne dam info :)
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

ephramko napísal: 26 okt 2022, 14:17 Hlavne si pozri, aký má tvoja banka poplatok za hazard. Aby ťa to neprakvapilo. Prevod peňazí na tipos účet je za 3-5€ jednorazový poplatok banke, bezohľadu na to, akú čiastku tam prevádzaš. V trafike v hotovosti to je zadarmo.
pozeram to akurat, riadne mastne poplatky, o tomto som nevedel. kazdopadne tipos ma moznost prevodu cez platobne brany nasich bank, tj neplati sa kartou a preto sa polatok neplati. co aa cudujem ze este niekto nenapadol, kedze ma tym padom tipos lepsie postavenie oproti ostatnym.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Dlhé roky matka podávaal zhodné čísla v športke (nejaký čas potom tie isté aj ja, pamätal som si ich, bál som sa to nepodať - čo keby ich vytiahli). NIKDY ich nevytiahli, ani časť z nich.
Ešte než sa nám narodili deti, nlákal som sa bo kolegov bratranec (nevodič a ožran) vyhral na žrebe auto. Tak sme so ženou kúpili 33 žrebov po 10 korún Na troch sa vrátilo po 10 korún.
Tri stovky v prdeli - z výplaty nejakých 2000.
Nikdy viac.
Ani SMS - aká je kontrola, že sa nevolá kamarátom???
gogo956
Redeemer
Redeemer

trafili sme 17, 28, a 49 /ale v druhom ťahu/ :)
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Dreamer »

Inak preco nie radsej Eurojackpot? Je tam teraz 104 milionov, to by sa uz lepsie delilo, dokonca druhe a tretie poradie ma asi 1 milion, len tam to uhadne viac ludi, tak sa to deli, ale naposledy si v druhom poradi delili traja po 559K, stale viac ako Loto druhy tah, prve poradie. Samozrejme, je to na tebe.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Dreamer
pravdepodobnost hlavnej vyhry pri Lote je 1 ku 13 983 816
pri Eurojackpote je to až 1 ku 139 838 160 tj 10x mensia pravdepodobnost :) /nizsie vyhry si zvykne delit pomerne vela ludi ako si uz sam spomenul/

Najvacsiu pravdepodobnost hlavnej vyhry ma Loto 5 z 35 ale tam tie sumy vyrazne nizsie, takze klasicke Loto je asi kompromis s najlepsim pomerom vyhra/pravdepodobnost, takže to je ten dovod. :)

Ohladom pravdepodobnosti su info tu: https://www.tipos.sk/loterie/ciselne-lo ... podobnosti

Ale aj ten Eurojackpot je fajn nápad, mozno neskor vyskusame aj ten.
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

A co nizsie vyhry? Kludne by stacila vyhra 10k :D
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Dreamer »

Prave druhe poradie pri Loto je v druhom tahu 5K, v prvom asi tak 10K, niekedy boli vyhry v Loto 10x aj 20x vyssie ako teraz, v prvom aj druhom poradi.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Dreamer
no ale my sa focusujume na tu prvu cenu :) :D
**
ale pozeram ze mas asi vlastne pravdu.
pri Eurojackpot je druha a tretia cena pomerne vysoka ale zaroven pravdepodobnost vacsia ako pri Lote pri hlavnej vyhre. Dobre vediet, na dalsie losovanie urobime teda asi zmenu :)
retkvic
Addict
Addict

Príspevok od používateľa retkvic »

No ani 5 z 35 nevypada tento tyzden zle. Urcite bude hlavna cena cez 200k a aj dalsie ceny nebudu spatne.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Loto je ale o 50% lacnejšie ako Eurojackpot. Plus v Lote sú 2. ťahy, tak to je ako keby si mal 2 tickety za cenu 1.

Raz som v lote5z35 uhádol 4 čísla z 5. Kamoš povedal, že už nikdy nič nevyhrám a nemusím podávať. A hneď v ďalšom žrebovaní som zase úhádol 4 čísla z 5. :D (200€ + 300€)

Ale je pravda, že by tie výhry mali upraviť. Kedysi keď bolo v loto5z35 takých 80,000€ tak som si vravel, že to by bolo na byt a 500,000€ z lota bolo už strašne veľa penazí, že by som mohol kúpiť byt aj bratovi aj sebe, autá kamošom a ešte by mi aj hodne ostalo. :D Pri tých dnešných cenách nehnuteľností by som musel výhru zatajiť aj pred rodinou a kamošmi :D

Celkovo na tieto veci mám celkom šťastie a každý rok niečo nájdem. Tento rok zatiaľ tie falošné prachy :D Osud je vrtkavý a Bohovia sa z nás smejú :D Alebo som bol na obede v Eurovei a na záchode v kabínke som našiel peňaženku. Pozriem sa a to bola peňaženka môjho spolužiaka, s ktorým som mal mať o 2 hodiny seminár. :D Mu v triede vravím, či mu nechýba peňaženka a on že nie. :D Potom zistil, že ju nemá a smial sa že som profi vreckár. Zbledol keď som mu povedal, kde presne som ju našiel a uvedomil si aké mal šťastie...

Ale moja najväčšia "výhra" bola asi keď som dobrovoľne sám od seba zostal v práci asi o 4 hodiny dlhšie a okolo 23hod som išiel z Petržalky domov. A na zástavke som našiel na malinký štvorček poskladané niečo, čo vyzeralo ako 50ka. Tak som to len nenápadne strčil do vrecka aj keď širokoďaleko nebolo nikoho. Hanbil som sa pozrieť. Až doma som sa mrkol, že čo to je. A na moje prekvapenie to nebola poskladaná 1 bankovka. Jedna, druhá, tretia 50ka...až to bolo spolu 500€. :D :D Aj som rozmýšlal, že to pôjdem ohlásiť, ale potom mi napadlo, že to asi nebude dôchodok nejakej babičky, ale skôr niekto išiel nakupovať drogy a stratil to.

Bonus: Na Valentína večer som pri tej istej zastávke v Petržalke v tráve našiel originál ešte neodbalenú krabicu a bola to súprava cockring + taká ta klietka na gule a penis alebo čo to je + análny kolík :D :D :D Asi nevhodný valentínsky darček :D To som tam nechal na zastávke, možno sa to niekomu inému bude hodiť. :D
gogo956
Redeemer
Redeemer

retkvic napísal: 27 okt 2022, 0:13 No ani 5 z 35 nevypada tento tyzden zle. Urcite bude hlavna cena cez 200k a aj dalsie ceny nebudu spatne.
teraz to ukazuje stale iba 176 150,24 € nevies kedy tu sumu aktualizuju? Tahalo sa posledne vcera vecer.
**
Dobre, urobme hlasovanie, kto je za aku loteriu od Tiposu na nedelnu tipovacku, vyberat sa moze ktorakolvek z nich,
uzavierka hlasovania je dnes o 20:00, rozhodnete si iba vy :)

Pri Euromilionoch a Eurojackpote by ste mali 5percentny podiel pri vyhre nielen prvej ceny ale aj v pripade druhej.
/z dovodu pravdepodobnosti/
**
Ephramko
Lucky :)
beardie
Redeemer
Redeemer

Eurojackpot ^^
Ten je myslím zajtra
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

gogo956 napísal: 27 okt 2022, 8:02Dobre, urobme hlasovanie, kto je za aku loteriu od Tiposu na nedelnu tipovacku, vyberat sa moze ktorakolvek z nich,
uzavierka hlasovania je dnes o 20:00, rozhodnete si iba vy :)
Neurobime z toho temu? Pridal by som sa ako obcasny dalsi podavatel tiketov - aj ked ja mozem podat len loterie ktore su v UK.
Napísať odpoveď