Faktura za pouzivanie stranky

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

volaj do sprav
Marklar
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Marklar »

ako som sa dozvedel postou to dnes prislo este trom kamaratom takze predpokladam ze to dostal kazdy :)
jonatan83
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa jonatan83 »

Nezmysel je podla mňa už len pýtať 5 eur mesačne zato že zoskupím freeware programy a šupnem ich na jednu stránku, neplať darmožráčom nič pokial si písomne nič nepotvrdil. Ja by som tiež najskôr dal podnet niekam do televízie.
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

www.markiza.sk a tam si nájdi niečo ako "som reportér" a tipy na reportáže... napíš im... dnes je jedinou možnou obranou občana medializácia prípadu...
obuk
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa obuk »

:) som si všimol že ip čo majú je verejná alebo tak nejak sused má takú istú :D TAK MI MOZU...

//autoeditácia príspevku ( 16 Dec 2009, 18:15 )
včera ich spomínali tiežhttp://video.markiza.sk/archiv-tv-markiza/dnes/36322
TeXnoFile
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa TeXnoFile »

Luďia čo urobili takúto vec ani niesu ľudmi ale to sú svine, obyčajné zasrané svine. Ja by som ich za vajica do prievanu zavesil . A ešte majú tú drzosť v tom pokračovať dokonca aj po tom všetkom :evil: :evil:
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Jungle »

Ja som sa na tú stránku dostal pred pár mesiacmi, ale keďže si aj čítam, čo odklikávam, tak som sa tam samozrejme neregistroval. A tomu majiteľovi by sa zišlo, aby mu niekto vysvetlil, že takto oj*bávať sa neoplatí :D

A prosím, zmeňte názov témy!
Peter_Retep
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

hahaha...neplatte nic...aj ked ste dali udaje oni vam mozu jedno velke *****. nemaju sance tie peniaze od vas vymoct pretoze ste nepodpisalu ziadnu zmluvu. a podla obcianskeho zakonnika zmluva bez podpisu stran je neplatna :) mozu vam chodit upomienky a blbosti ale tieto stranky su zlozene za ucelom klamania ludi...urcite sa najdu jednotlivci ktori im zaplatia a o tom takyto biznis je :) ak by ste sa bali ze by vas dali na sud tak sa nebojte...na sude by sa pripadom ani nezaoberali + vo vas prospech hovori aj zakon o ochrane spotrebitela :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Peter_Retep: A co v pripade zmluvy uzatvorenej cez telefon ako je napriklad Orange, T-Mobile a O2, kde napriklad ziadas o zmenu pausalu, kupu noveho telefonu..., alebo tiez ziletky FlexiFront, aj tu tvrdis, ze su to neplatne zmluvy, kedze boli dohodnute cez telefon bez podpisu??? ;)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Hojko: neposielaju potom zmluvu domov na podpis? Viem, ze T-Com to tak urcite robi.
Peter_Retep
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

tie su platne...pretoze vsetky taketo hovory musia byt zo zakona monitorovane a tento monitoring sluzi na ochranu tychto osob :-) pri takomto telefonickom predaji osoba este musi uviest vyslovny suhlas ze rozumie a schvaluje predavanu sluzbu, tovar....pricom pri internetovom predaji akym je tento pripad musi byt prilozeny k zmluve aj elektronicky podpis, inak je zmluva neplatna :) snad bola tvoja otazka zodpovedana...
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

http://www.dsl.sk/article.php?article=8566
nie som si celkom isty ci to tu patri, pripadne to tu uz nebolo. ak jedno alebo druhe sorry
weronyka
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Re: To si ... zo mňa robíte srandu?

Príspevok od používateľa weronyka »

Mne sa zdá, že "firma", ktorej patrí stránka downloads-portal.sk sa nevie nabažiť a má založených aj viacero stránok s podobným zameraním. V téme som zazrela, že niekomu prišla podobná faktúra po registrácii na basne-portal.sk, no taká faktúra vám príde, aj keď sa zaregistrujete na basnici.sk. A tie posledné stránky sa na seba nejak nápadne ponášajú. NEPLAŤTE, je jasné, že ide o podvodníkov!!!
Priložila som časť mojej faktúry.
A koniec koncov, faktúra je splatná do 31.3.2010, hlavne, že ma vyzývajú zaplatiť za obdobie od 12.12.2009 - 23.11.2010. Prečo by niekto mal platiť dopredu? Ak sa teraz rozhodnem, že zruším registráciu (zaň majú tiež pekný poplatok, vraj 40 €), vrátia mi pomernú časť z tých 55 €? Alebo ak nebodaj "firma" medzičasom skrachuje, vráti svojim zákazníkom peniaze za nevyužité služby???
Prílohy
faktúra.jpg
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

weronyka: Pri registracii nebolo viditelne jasne napisane, ze registracia je za poplatok 55 ci 60 eur. V pripade, ze chces zrusit ucet a mas tam napisane, ze je to za 40 eur, tak to by mohol byt uz problem, pretoze si bola upozornena na tuto sumu a tak by ju teoreticky mohli od teba aj pravoplatne vymahat. Radsej nic neplat, nerus ziadny ucet a cakaj ako to pojde dalej. Na Facebooku mas o tom skupinu, kde sa zverejnuju kroky ohladom tejto kauzy.
weronyka
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa weronyka »

hojko napísal:weronyka: Pri registracii nebolo viditelne jasne napisane, ze registracia je za poplatok 55 ci 60 eur. V pripade, ze chces zrusit ucet a mas tam napisane, ze je to za 40 eur, tak to by mohol byt uz problem, pretoze si bola upozornena na tuto sumu a tak by ju teoreticky mohli od teba aj pravoplatne vymahat. Radsej nic neplat, nerus ziadny ucet a cakaj ako to pojde dalej. Na Facebooku mas o tom skupinu, kde sa zverejnuju kroky ohladom tejto kauzy.
ahaa, ďakujem za radu... každopádne sa im nebudem ozývať, ani ich nejak ináč kontaktovať... napokon, nemôžu mi dokázať, že sa v mojom mene neregistroval niekto iný... pozrela som aj link, čo mi ktosi posielal v téme, ktorú som založila ohľadom takejto faktúry a tam tiež riešili platby za registrácie na tú stránku, kde som sa regla ja... žeby ich parom vzal, hnusákov prešpekulovaných!!! a mňa tiež, že som taký tupec nepozorný... :)
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Doteraz bolo na firmu podaných takmer 3 tisíc trestných oznámení lol, a to odmietli mimosudne riesenie...trufaju si...necudoval by som sa keby si ich niekto nasiel, a dal by som ruku do ohna, ze by pristali na vsetky riesenia ake by im boli navrhnute.
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

ja som si raz objednal jednu drobnost na nemenovanom eshope stalo to 230 Sk a vyzadovali platbu dopredu prevodom
samozrejme som zaplatil no nic mi neprislo.. tak ma kontaktovali ze vratia peniaze spat na ucet.
no akurat vtedy Slovensko prechadzalo na Euro tak sa tak zmylili ze namiesto 230 Sk mi prislo 230 Eur
zo strany eshopu bolo ticho nikto nic nereklamoval ze poslali o par tisicok Sk viac v prepocte :D
a teraz po 1,5 roku mi prisiel od nich list ze sa zmylili a ziadaju o vratenie penazi
no nechapem co robili 1,5 roka ze az teraz im to doslo
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Trussardi: To je uz tvoj problem, v tomto pripade je pravo na strane eshopu a tebe neostava nic ine ako tie peniaze vratit.
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

ale mohli na to prijst skor a ne po 1,5 roku sa ozvat trubky.. co uz premlcacia doba je az po 3 rokoch
Napísať odpoveď