Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe
Anjeli a demoni 9/10
Sfilmovane dielo od Dana Browna. Knihu som cital skor nez som videl tento film a bolo pre mna zaujimave sledovat a porovnavat moje predstavy vytvorene pri citani knihy s filmom. Kniha bola ovela zaujimavejsia. Dej odohravajuci sa na dvoch dejovych liniach s tym ze kazda kapitola je zakoncena niecim napinavym co nuti citatela "hltat" dalsiu kapitolu. Toto napätie na filme dotvarala kvalitna hudba ktora si zasluzi moje velke plus.
Kniha je okorenena mnozstvom pikosiek a informaciami na ktorymi sa citatel zamyslia ci to vobec moze byt pravda. Toto mi trocha chybalo na filme. Mozno by to len zybtocne predlzilo film (urcite o riadnu chvilku) a mozno by to dotvorilo este viac film a niektore dôlezite sceny. Zaroven si vsak uvedomujem ze pre cloveka ktory necital knihu je to uplne nepodstatne.
Kniha je genialne dielo a aj tento film si zasluzi respekt a mozno aj trocha vysie hodnotenie ako ma na csfd.
Sfilmovane dielo od Dana Browna. Knihu som cital skor nez som videl tento film a bolo pre mna zaujimave sledovat a porovnavat moje predstavy vytvorene pri citani knihy s filmom. Kniha bola ovela zaujimavejsia. Dej odohravajuci sa na dvoch dejovych liniach s tym ze kazda kapitola je zakoncena niecim napinavym co nuti citatela "hltat" dalsiu kapitolu. Toto napätie na filme dotvarala kvalitna hudba ktora si zasluzi moje velke plus.
Kniha je okorenena mnozstvom pikosiek a informaciami na ktorymi sa citatel zamyslia ci to vobec moze byt pravda. Toto mi trocha chybalo na filme. Mozno by to len zybtocne predlzilo film (urcite o riadnu chvilku) a mozno by to dotvorilo este viac film a niektore dôlezite sceny. Zaroven si vsak uvedomujem ze pre cloveka ktory necital knihu je to uplne nepodstatne.
Kniha je genialne dielo a aj tento film si zasluzi respekt a mozno aj trocha vysie hodnotenie ako ma na csfd.
-
Hulkm
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ty si j*****y???IamMartinQo napísal:Este 2 rokya bude Scary Movie 5, ak bude podobna ako 4 tak to uz bude jaka haluska
TT:
The Ramen Girl - japonska kultura sa mi paci stale viac a viac a toto bol perfektny filmik na oddych
Night at the Museum: Battle of the Smithsonian - komedia na jedno pozretie, ktora neurazi a da sa aj dobre zabavit
http://www.csfd.cz/film/223460-ils/#
Ils - Them - Oni
skvely film, ktory nebol zbytocne dlhy, urcite nenudil, napatie tam bolo riadne. myslim, ze celkom fajn podanie hereckych vykonov. nanajvys, zalozene na skutocnej udalosti. kto hlada nejaky novy a dobry horor, myslim, ze mozem odporucit a to horory velmi nemusim
...zaujimavosti:
Ils - Them - Oni
skvely film, ktory nebol zbytocne dlhy, urcite nenudil, napatie tam bolo riadne. myslim, ze celkom fajn podanie hereckych vykonov. nanajvys, zalozene na skutocnej udalosti. kto hlada nejaky novy a dobry horor, myslim, ze mozem odporucit a to horory velmi nemusim
...zaujimavosti:
*Skutočný príbeh, na ktorom bol film založený, zahŕňal rakúsky pár zavraždený troma tínedžermi v ich dovolenkovom dome v Českej republike.
*Podľa režiséra Davida Moreaua herečka Olivia Bonamy trpela klaustrofóbiou a pri scénach v tuneloch to bol jej skutočný strach zo stiesnených priestorov.
-
MP4-27
Guru wannabe
Potomkovia ľudí 8/10
CSFD
Pre mňa osobne dosť ťažko pozeratelný film ale to asi preto že som pred tým kukal komédiu.Kamera+strih absolútna bomba prišlo mi to tak realistické že tomu dávam 8/10.
CSFD
Pre mňa osobne dosť ťažko pozeratelný film ale to asi preto že som pred tým kukal komédiu.Kamera+strih absolútna bomba prišlo mi to tak realistické že tomu dávam 8/10.
-
mirak2
Hardcore addict
tej inakosti...sa hovori "rezia by cuarón" ..dost dobry film to je...
k veci: nejde o nove filmy, ale na markize tusim bezali vsetky tri filmy zo serie Major League [Prva liga]....nenormalne rehotacky, ak aspon trochu mate vztah k baseballu pripadne sportu celkovo a nejakou uplne debilnou nahodou ste to nevideli...total mustasee... WILD THING!
k veci: nejde o nove filmy, ale na markize tusim bezali vsetky tri filmy zo serie Major League [Prva liga]....nenormalne rehotacky, ak aspon trochu mate vztah k baseballu pripadne sportu celkovo a nejakou uplne debilnou nahodou ste to nevideli...total mustasee... WILD THING!
Odporucam Ice Age 3, ale asi jedine tak, ako pisal lekoklatik - v partii. Atmosfera v kine bola super, ak by som to pozeral sam doma, tak by som sa urcite az tak nezabavil 
Navyse to chodi aj v 3D verzii, ktoru vrelo odporucam aj ked je vidiet, ze film bol robeny aj pre 2D, cize 3D moznosti nie su uplne vyuzite, ale ak ste este neboli na 3D film, tak Ice Age 3 je vhodny kandidat na uvod, pretoze uz samotny film je dost kvalitny a nemusite sa bat nudy.
Navyse to chodi aj v 3D verzii, ktoru vrelo odporucam aj ked je vidiet, ze film bol robeny aj pre 2D, cize 3D moznosti nie su uplne vyuzite, ale ak ste este neboli na 3D film, tak Ice Age 3 je vhodny kandidat na uvod, pretoze uz samotny film je dost kvalitny a nemusite sa bat nudy.
-
twardykamen
Medium Professional
k tej originalite by som pomlcal... http://www.biertijd.com/mediaplayer/?itemid=14756Muffi napísal:Potvrdzujem slová všetkých, čo sem napísali Hangover. Veľmi podarený film: Po celý čas som sa dobre bavil, neboli tam žiadne hluché miesta. Zýpletka sa mi zdala originálna, jednoznačne komédia, ktorá stojí za ten čas![]()
9,5/10
ale film je to dobry odporucam aj ja..ajked ja som sa na tom tak nenasmial..
trosku starsi ale predsa Munich..dost dlho mi ten film unikal ale je to kvalitka...podla mna posledny dobry spielbergov film. 8,5/10
Deer Hunter velmi dobre hodnoteny stary film ..pre mna velke sklamanie...4/10
-
Šu-Do
Redeemer
tolko ospevovany Hangover som si teda stiahol a pozrel.. mam rad taketo filmy
bol podareny, ale niektorymi az moc precenovany... akoze pobavil som sa a nenudil pri nom.. 8/10 si zasluzi