FIT VUTBR zapis

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Dajú sa už písať žiadosti o ubytovanie na "kolejích"? Na stránke som síce našiel info o tom, že študenti budúcich prvých ročníkov môžu tieto žiadosti posielať od 15.6.2009, ale jedine po prihlásení do informačného systému VUT. Avšak v elektronickej prihláške mám písané, že zatiaľ som nemal vygenerované údaje pre toto prihlásenie. Takže nedá sa to nijako inak, lebo rád by som si už rezervoval nejaké to miesto na PPV... :?
jankyi
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jankyi »

Pilifo a kedy maš zapis? Ja som mal zapis 9.6., kedze som bol prijaty bez prijmaciek, no a pri zapise mi hned dali zaciatocne heslo a mohol som si vytvorit VUTlogin a heslo. Cize predpokladam, ze pri zapise dostanes nieco podobne. Inak ziadost sa mozu podavat do 12.7. myslim a pokoj si mozes rezervovat az od 16.7. ak sa dobre pamatam. Cize mas cas este, a neboj na palacaku sa urco miesto najde.:)
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

ak si este nedostal vyrozumenie s prihlasovacimi udajmi tak nie, lebo na podanie ziadosti aj keby si ju chcel podavat na dispecingu ubytovania (co asi aj tak nejde) by si potreboval osobne VUT číslo ...

... ja som si ziadost podaval uz vcera, takze uz to bezi :-) ... ale nejaky cas to este bude bezat, rezervaciu som minuly rok robil mylsim az niekedy na zaciatku augusta ak sa nemylim ...
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

No zápis mám až 25.6., takže dovtedy si budem musieť počkať na tie prihlasovacie údaje? :?

Ok, čiže nezáleží na tom, aby som si tú žiadosť podal čo najrýchlejšie - ak to stihnem teda do 12.7., tak sa nemám čoho báť, hej? :D
jankyi
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Jj, tak to určite stíhaš. Jasná vec, každý Slovák tam intrak dostane. :wink:
mariska
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mariska »

No ja som mala prihlasku na 2 fakultach VUT a na jednej mi posielali prihlasovacie udaje este na zaciatku aprila postou tym ze platia od 15.6, ale kedze som nebola na zapise neplatia tak neviem ako to robi FIT, ale pocula som, ze je mozne, ze bud to poslu postou a bude to platit od zapisu alebo to daju priamo na zapise.......iste je len, ze o intrak si nebudem moct ziadat skorej ako 25.6 :?
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Hmm, takže si ešte budeme musieť počkať...

Mne ešte ani neprišiel papier o oficiálnom prijatí, zatiaľ mám iba papier o odpustení prijímačiek. Asi ešte vyhodnocujú prijímačky...Teda určite :)
mariska
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Mne prislo presne to iste a dnes rano ked u nas zvonila postarka, ze mam doporuceny list som sa hned potesila, ze mi prislo oficialne prijatie ........ale bohuzial bolo to prijatie z STU, na ktoru som ani maturitne vysvecko neposielala :(
maskov1
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa maskov1 »

Napodobne, zo STU papier mam uz 3 dni...ale na FITku stale nic, do telefonu mi zenska povedala ze s tym papierom treba prist na zapis, no to je kus problem, ked na zapis nejdem a papier rodicom nedaju bo je do vlastnych ruk, podla mojho nazoru strasne skoro je zapis a strasne neskoro zasielaju ten lajster :)

Co uz s nimi, dufam to nejak bude, intrak ziadam Purkyne, no az po 30.6 (ked uz budem na SVK)... chaos je v tom

Dostavte se včas, současně se zápisem se koná povinné školení bezpečnosti práce - bez jeho absolvování nemůžete zahájit studium.
Podla Vas, ked tam pojdu fotrovci, teda ja tam nebudem, rata sa to ako ze som s tym oboznameny? :D
mariska
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Ako tiez si myslim, ze to je dost na fas, bo je tam len nejaky tyzden ked sa to zoberie a to nie je moc a este so Slovenskou postou to mozem cakat buducu stredu :)
ale tak myslim si (alebo aspon dufam), ze intraky nebudu brat tak ze kto sa skorej prihlasi ten ich dostane, ale podla vzdialenosti :roll:
jankyi
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

maskov1, preco chces ist na purkyne?? Spolocne socialne zariadenia pre poschodie snad nie je dovod :D
tuti
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tuti »

maskov1 napísal:Podla Vas, ked tam pojdu fotrovci, teda ja tam nebudem, rata sa to ako ze som s tym oboznameny? :D
nie. on ti na zaciatku prijde mail od studijneho poradcu (podpisuje sa Em). Sice mu nebudes chapat ale bude tam napisane nieco v tom zmysle ze sa bude konat to povinne skolenie bezpecnosti este niekedy na zaciatku roka a mas sa tam dostavit. Inak je to o tom aby si mohol ist do labaku a do pocitacovych miestnosti...
jankyi napísal:maskov1, preco chces ist na purkyne?? Spolocne socialne zariadenia pre poschodie snad nie je dovod :D
no ja som na purkynach uz 4 roky a je mi tam fajn...je to blizsie do skoly a aj do centra... a vyhoda spolocnych socialnych zariadeni je v tom ze ich nemusis umyvat :D
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

mariska -> tie ziadosti sa vyhodnocuju bodovo za dojazdnost (( asi je to km x 2, lebo ja tom mam od tabule po tabulu 180km a mam 360b )) a nejake dalsie pripadne kriteria .. ako jankyi hovori slovaci by teda mali mat intrak vsetcia vraj ... je jedno kedy tu ziadost podas, ak to bude teda do datumu nez to system ukonci :-) ... potom ich naraz vyhodnotia a budu sa dat robit rezervacie ...

... k rezervaciam - ak idete s kamaratmi, tak sa posnazte spravit rezervaciu co najskor, nech potom nemusite presviedcat spolubydlov aby isli do faku, lebo sa tam chce nastahovat kamarat a pod. :-) ...
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Kurnik, tak to ešte aby som presvedčil kamoša, aby radšej išiel na FIT VUT ako na FIIT STU :D Aspoň by sme hádam mali peknú dvojlôžkovú izbu a nemusel by som riskovať nejakého "experta" ako spolubývajúceho...
tuti
Light Professional
Light Professional

upozornujem: co najskor znamena ozaj co najskor najlepsie v prvych minutach po otvoreni prihlasovania...lebo prazdne izby sa rychlo rozchytaju

mozes to brat ako pripravu na refresh war-i, ktore sa na FIT konaju skoro s kazdou registraciou :D

//
Pilifo napísal:Ok tuti, teda s poslaním žiadosti o koleje sa netreba ponáhľať, akurát s rezervovaním izieb? :D
spravne. ziadost sa vyhodnocuje naraz ale zarezervovanie je o tom kto skor prijde ten skor berie.. nezabudni ale potom este poslat zalohu a podpisat zmluvu ;)
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Ok tuti, teda s poslaním žiadosti o koleje sa netreba ponáhľať, akurát s rezervovaním izieb? :D
maskov1
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa maskov1 »

@tuti

takze to skolenie absolvujem potom v sept, ale zapis budem mat ako hotovy? len bez skolenia?

PS: som v prdeli s vyberom izby, pretoze najblizsie na nete budem 30teho... co je 5 dni od moznosti rezervacie
tuti
Light Professional
Light Professional

maskov1 napísal:takze to skolenie absolvujem potom v sept, ale zapis budem mat ako hotovy? len bez skolenia?
spravne
maskov1 napísal: PS: som v prdeli s vyberom izby, pretoze najblizsie na nete budem 30teho... co je 5 dni od moznosti rezervacie
tak potom este jedna moznost ze das heslo niekomu komu doverujes a das mu ulohu nech ti tu izbu zarezervuje. Najlepsie tomu kamaratovi s ktorym chces byvat na izbe. (heslo sa da vzdy zmenit)
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Tak už mi aj prišiel papier o prijatí, kde som mal aj počiatočné heslo, ale stále sa nemôžem prihlásiť do informačného systému :roll: Vypisuje mi to, že som nebol ešte prevedený z prijímacieho konania pri pokuse získať login...Začínam byť už trošku nervózny.

Ste na tom ostatní podobne?

Inak nemáte niekto skúsenosti s tým, či by sa dalo na jednu noc prespať na kolejích? :)
jankyi
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Pilifo, klud pohoda, mne pisalo to iste, pockaj si par dni a nabehne ti to. A ak sa dobre pamatam, tak tyzden je minimalna rezervacia, ale mozem sa mylit. Nepoznas na kolejich nikoho, kto by ta na jednu noc prespal?
Napísať odpoveď