FIT VUTBR zapis
FIT VUTBR zapis
Caute, nastal u mna taky problem, v elektronickej prihlaske mam datum zapisu 25.6 lenze na dovolenke som 21-28, takze s tym nepohnem. Teraz som im tam volal, tak mi povedali, ze bud nahradny termin ale to nedostanem internat, alebo nech ide moj zakonny zastupca, do telefonu mi povedali taktiez, ze musim napisat splnomocnenie a doniest fotku a ze citujem " ostatne sa dozviem v liste co mi pride".
Ked som sa spytal na ten list, tak je to do vlastnych ruk, ja odcestujem uz 19. takze fakt neviem ci stihne prist ten list, pretoze este ich nerozposlali.
Je tu nejaky student VUT alebo niekto, kto tusi co vsetko potrebuju moji rodicia na ten zapis (moj obciansky je samozrejmostou).
Vopred Vam dakujem
Ked som sa spytal na ten list, tak je to do vlastnych ruk, ja odcestujem uz 19. takze fakt neviem ci stihne prist ten list, pretoze este ich nerozposlali.
Je tu nejaky student VUT alebo niekto, kto tusi co vsetko potrebuju moji rodicia na ten zapis (moj obciansky je samozrejmostou).
Vopred Vam dakujem
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Nj, to som uviedol ako priklad. Minuly rok som este nemal 18, tak moja matka musela napisat plnu moc na brachu, aby mi mohli dat koleje - to bolo cez leto, chcel som sem ist za brigadou a vtedy na kolejich ubytovali hocikoho. Ale hlavne mi islo o to, ze obciansky netreba original staci prefoteny - kedze principe sa nase situacie rovnali, alebo aspon podobali - plna moc.
V telefone mi povedala, ze staci napisane splnomocnenie, netreba notarsky overene, oni si to len zalozia. S intrakmi som sa jej spytal 2x a stale rovnaka odpoved, ze nedostanem, pretoze nemam potvrdene studium a chcel som sa dohodnut na individualnom zapise ze pridem skor/ neskor, povedala ze to sa neda... Obciansky dam rodicom a na dovolenku zoberem pas
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
to sa mi nechce verit ze by to mali jednotlive fakulty inak riesene, ked maju spolocny centralizovany VUT system ... ja som teda cely intrak vybavil po internete na zapise som s intrakom nic neriesil .. niekedy cez prazdniny myslim ze az mesiac po zapise som si podal ziadost o intrak, potom zas o nejaky cas ju vyhodnotili, ze jej bolo vyhovene, ze intrak mam ked do nejakeho datumu zaplatim zalohu (3500 kč) a na internete podpisem zmluvu ... jediny problem co som za cely ten cas mal bol ten ze som platil tuto sumu v Zlíne na poste, nie bankovym prevodom a nejak im ju system nezaradil dobre, ale potom mi ju bez problemov VELMI OCHOTNE dohladali, ospravedlnili sa a milo zazelali pekny den s tym ze uz je vsetko v poriadku
...
.. proste som sa na VUT este s odmietavymi postojmi ze sa nieco neda nestretol, vzdy sa snazili pomoct ako to islo, ochotne poradili co treba ako spravit a tak
...
... nech tam teda ide niekto so splnomocnenim a vybavi to ak moze, ked nemaju zaujem riesit to nejakou rozumnou cestou
...
.. proste som sa na VUT este s odmietavymi postojmi ze sa nieco neda nestretol, vzdy sa snazili pomoct ako to islo, ochotne poradili co treba ako spravit a tak
... nech tam teda ide niekto so splnomocnenim a vybavi to ak moze, ked nemaju zaujem riesit to nejakou rozumnou cestou
na fite si vela z tychto uradnych veci nerobia a este som sa nestretol ze by neboli ochotny pomoct.. mam pocit ze ked som sa aj prvykrat zapisoval tak tam tiez boli nejaky rodicia a nemali plnu moc a na mieste si to napisali a bolo... takze uplne staci napisana plna moc a ked bude este aj prefoteny obciansky tak to ako keby si tam bol osobnemaskov1 napísal:V telefone mi povedala, ze staci napisane splnomocnenie, netreba notarsky overene, oni si to len zalozia. S intrakmi som sa jej spytal 2x a stale rovnaka odpoved, ze nedostanem, pretoze nemam potvrdene studium a chcel som sa dohodnut na individualnom zapise ze pridem skor/ neskor, povedala ze to sa neda... Obciansky dam rodicom a na dovolenku zoberem pas
k intraku: viac na http://www.kam.vutbr.cz/?p=pr90
kam.vutbr.cz napísal:Studenti budoucích I. ročníků bakalářského studijního programu – vztahuje se na ně pořadník pro přidělení kolejí podle dojezdnosti, musí nejdříve vyplnit žádost o ubytování a v případě, že žádosti bude vyhověno, musí uhradit jistinu 2 a podepsat smlouvu. Jistina 1 bude uhrazena inkasem v období první platby za ubytování.
* podávání žádostí: od 15. 6. 2009 8:00 hod. do 12. 7. 2009 8:00 hod.,
* výběr pokoje: od 16. 7. 2009 8:00 hod. do 7. 8. 2009 8:00 hod.,
* uhrazení jistiny 2 (připsání na účet KaM): od 16. 7. 2009 8:00 hod. do 7. 8. 2009 8:00 hod.,
* podpis smlouvy: od 16. 7. 2009 8:00 hod. do 7. 8. 2009 8:00 hod.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
takto sa spytam ... mozno niekto ma skusenost ... nestihol som si rezervnut intrak na buduci rok (chcel som ist zaplatit tu istinu ci co to bolo na KaM, ale skoncilo to dva dni pred tym ... no proste somar som si nepozrel do kedy to je) .. zenska mi povedala ze si mam podat znova ziadost ... ponahlal som sa tak som sa nevypytoval ... ked som dostal intrak v prvaku, dostanem ho aj v druhaku, alebo byvaju tie intraky vytazene natolko ze maju ubytko len ti co si ho predlzili a prvaci ktorym bolo vyhovene ? ? ? ...
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
myslim ze cca. tych 2700 ci kolko to platim neni az tak hrozne ked zvazim ze mame vlastnu sprchu vecko, plastove okna, nove zariadenie, chladnicku, rychly internet, skolu 10 min chodze, dve krcmy, kaviaren, menzu, pizzerku, fitko a stenu na bouldering v akcom radiuse 3 minut chodze
... ked si zoberem ze budem mat privat za 2500 mesacne a bez polky tychto vymozenosti tak mi pride intrak jak uplne zlato
...
To hej, 2700 je v pohode, byvas na trojlozkovej izbe ne? Napr viem ze dvojlozkove vyjdu 96 na noc plus pripojka, takze je to nejakych 3100 zhruba. Ale to by sa tiez dalo zvladnut, len horsie je, ze vraj maju este zdrazovat. Pocul som, ze koleje kupil sukromnik a vraj jeho cielom je zdrazovat na tolko aby vyhnal studentov a chce z toho urobit 4 hviezdickovy hotel(sice neviem ako, ale beriem to s nadhladom
).
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
jj traja sme na izbe ... ale miesta dost
.. inak to nevidim moc realne .. zdrazovanie isto pride, tomu sa nevyhneme, ale keby chcel vyhnat studentov tak by bol asi fakt debil, lebo by prisiel o taky biznis k akemu sa dostanes len velice tazko
...
a vobec keby si si chcel vybrat **** hotel v Brne, tak nepojdes na PPV, ale napr. do internacionalu (ci jako sa vola ten pri garazach na moravskom namesti), alebo do toho pod špilasom
...
.. inak to nevidim moc realne .. zdrazovanie isto pride, tomu sa nevyhneme, ale keby chcel vyhnat studentov tak by bol asi fakt debil, lebo by prisiel o taky biznis k akemu sa dostanes len velice tazko
a vobec keby si si chcel vybrat **** hotel v Brne, tak nepojdes na PPV, ale napr. do internacionalu (ci jako sa vola ten pri garazach na moravskom namesti), alebo do toho pod špilasom
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
daju za zapisat hned pri zapise a myslim ze sa daju aj prvy tyzden na studijnommaskov1 napísal:Viete mi povedat ako je to na zapise s indexom? Kedze tam nebudem a ak sa budu vyberat volitelne predmety tak som zvedavy co fotrovci vyberu ....
Ak niekto mate skusenost ako to na VUT chodi s volitel. predmetmi, kedy sa zapisuju (ci cez skolu ci hned pri zapise) atd...tak napiste, diki
inak info k prijimackam pre prvakov:
http://www.fit.vutbr.cz/news/news-l.php?id=1280
http://www.fit.vutbr.cz/prvaci/