Vidim ze sa tam zajtra stretneme viaceri... Este sa chcem opytat, treba prist na zapis nejako specialne obleceny (tym myslim oblek) alebo staci prist v nejakom "obycajnejsom" odeve v ktorom sa citim lepsie?
Yxo ja som na Zapis dosiel v Obleku ale stacia napr. Elegantne nohavice a Kosela.
Netreba ti Smoking. Hlavne ked budes asi jediny ktory pojde slusne.
Kvantum ludi uz na to sere.
Yxo napísal:Vidim ze sa tam zajtra stretneme viaceri... Este sa chcem opytat, treba prist na zapis nejako specialne obleceny (tym myslim oblek) alebo staci prist v nejakom "obycajnejsom" odeve v ktorom sa citim lepsie?
Uz pred piatimi rokmi sa chodilo pomaly v bermudach a slapkach.
Ide tam o dojem. Mňa si napr. pani z študíjneho zapamatala, dokonca povedala niečo v zmysle mali by ste si brať príklad /mal som proste oble, cítim sa v ňom dobre/ a vždy keď mám nejaký problém, s úsmevom ho vždy rada vyrieši. Veď aj dnes keď som si bol podpisovať potvrdenie o štúdiu, začala vyzvedať jak som na tom zo skolou. Po informovaní že úspešne s úsmevom gratulácie
Volajte to kľudne vtieranie, ale ja sa mám teraz fajn
Ešte by ma zaujímalo, ako je to s rezerváciou izieb, ak by sme chceli ísť traja do 3 - lôžkovej izby na PPV. Stačí, ak si každý z nás rezervuje tú istú izbu alebo ako?
8:03 to nastartovalo (na mojich hodinkach) a uz 8:05 bola izba vybrata pre mna a kamosa.. ale co pozeram tak uz u vela izieb bola situacia, ze 3lozkova a 1 lozko volne.. malo kde 2lozkova cela free (pozeral som blok b04 Purkyne)
treba zaplatit istinu, tak ta sa da zaplatit kludne aj zo svk (iban, swift som tam videl v jednom pdf)
Lenze pre podpis zmluvy treba uviest cislo uctu, predpokladam ze ten ucet bude musiet byt CZK (koli inkasu)... taktiez zvolenie pre inkaso treba najneskor do 31.8.2009.. takze vznika problem, pre podpis zmluvy a inkaso, treba ist vybavit do ciech cesky ucet ci ako to budete riesit?
"Od 1.10.2008 může být svolení k inkasu z účtu, který může být u kteréhokoliv bankovního ústavu v ČR, a to ve prospěch účtu Kolejí a menz: č. účtu:105819493/0300. V akademickém roce 2009/10 nemusí být student přímo vlastníkem účtu, jako doposud, ale postačí, že prokáže, že má k němu disponibilní právo. "
Takže bude nutné si vybaviť ten účet v českej banke...
maskov1 napísal:Lenze pre podpis zmluvy treba uviest cislo uctu, predpokladam ze ten ucet bude musiet byt CZK (koli inkasu)... taktiez zvolenie pre inkaso treba najneskor do 31.8.2009.. takze vznika problem, pre podpis zmluvy a inkaso, treba ist vybavit do ciech cesky ucet ci ako to budete riesit?
pre ten podpis zmluvy je to cislo uctu nutne? resp. mas tam na to kolonku kde to vypisat? lebo za mojich cias sa to robilo tak ze si prisiel do brna ubytoval si sa (podpisal si vytlacnene zmluvy) a prvy tyzden si si zalozil ucet a dal prikaz na inkaso, ktory si potom zaniesol na ubytovacie.
Tak to vyzera ze mame 3 tyzdne na zriadenie ceskeho uctu. Jistina 2 pojde v pohode aj zo slovenskeho, ale koli inkasu sa urychlenemu zriadeniu uctu v CR nevyhneme. Pilifo: myslim ze cely blok A02 ma novy nabytok, pri vybere izby mala mat oznacenie 3NN a sadzbu 88,- Kc.
Na linku uvedenom dole pekne vidno, ktore bloky a poschodia maju novy nabytok...bohuzial na mojom poschodi sa im uz nabytok asi nosit nechcel, co uz, mozno o rok.. ale podla fotiek to az taky strasny rozdiel nie je, aspon budem z 13teho poschodia ostrelovat yaginou
svoj slovenský som už skúšal žiadna banka nepamätá na klientov, čo sú prechodne v česku? sa mi nechce trepať zas niekam do čiech, len kvôli účtu. budem musieť a pár spolužiakov tiež