FIT VUTBR zapis

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
maskov1
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa maskov1 »

Ak chcete usetrit cas a cesty do brna radim postupovat podobne ako planujem ja:

1. nejak zaplatit istinu2 minimalne 3 dni pred cestou do Ciech , je moznost platit aj cez svk ucet medzinarodnym strasne spoplatnenym iban+swift kod prevodom :). Teda odporucam, ak mate niekoho v cechach, tak to zaplate cez neho..
2. ist do brna zriadit ucet (odporucam csob pretoze ta je aj tu na slovensku, teda poplatky a presuvacky penazi z svk uctu na cz je minimalny --teda ak planujete od rodicov sklbat prachy elektronicky)
3. ked budete v brne, v tej csob povezme, nezabudnite nastavit na prijatelnu ciastku inkaso (vacsi limit ako cena intraku samozrejme)
--koli tomuto radim ucet si vybavujte v brne, nie hned za hranicami, kazda banka je ina a bohuzial niektore veci v buducnosti budete musiet riesit na "materskej stanici" .. ci aj zmena sumy inkasa neviem
4. skocit na net blizko vas..bud nejaka restika alebo kludne aj na FITku a pouzit svoj login na wifi (mal by uz fungovat). Zadajte cislo uctu na skm page a podpiste zmluvu (koli tomuto odporucam zaplatit istinu par dni skor, neviem povedat, ci stranka cekuje ci ste uz zaplatili alebo nie (mozno je to blbost, ale mozno prave vas niekto odklikne ze zaplatene...)
Zbytocne nezadavajte cislo uctu na page, z ktoreho realne nechcete fungovat, totiz ho budete mat v zmluve a z neho bude tahane inkaso
5. a konecne skocit na koleje, zaniest papier o nastavenom inkase

terminy: do 7.8.09 musi byt zmluva a istina2, do 31.8.09 treba mat odovzdany doklad o nastavenom inkase

Dufam som na nic nezabudol...
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

ja som si teda cesky ucet vybavoval az prvy alebo druhy tyzden potom ako som sa nastahoval na zaciatku semestra, tak neviem ... docela silno pochybuejm ze by to menili :-) ... istinu som platil na poste v prvej dedine v CR
Pikolik
Star
Star

Príspevok od používateľa Pikolik »

mozem zapaltit istinu 2 aj z ineho ceskeho uctu ako mam uvedeny v tych informaciach o mne???...chcem to paltit z bratovho lebo na tom mojom nemam dost penazi na zaplatenie
btw som pekne pokakany z celeho brna
maskov1
Medium Expert
Medium Expert

@Pikolik : zaplatit jistinu2 mozes v pohode z hocijakeho, staci ked dostanu prachy, nezabudni tam zadat svoje rodne cislo ako variabilny a specificky daj 111 ale o tom uz asi vies z stranok kam.vutbr.cz

@nordkapp_pb: bol by som happy keby to bolo aj teraz tak, mozno to nemenili, ale vsetko nasvedcuje tomu, ze ano. ako som vyssie pisal, fakt s tym uctom musim operovat do 8.7 koli podpisaniu zmluvy.. takze ho musim mat vybaveny skor ako v sept.
Pikolik
Star
Star

dakujem
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

A ubytovanie ste si nechali od 20.9. - 30.6. ? Dúfam, že sa to bude dať zmeniť aj po podpise zmluvy...
maskov1
Medium Expert
Medium Expert

Po podpise zmluvy sa to uz neda menit, totiz v zmluve je napisany datum obyvania izby.. ja som si dal od 14.9, skor sa na Purkynach neda a predbezne 16.9. mam ten nahradny zapis na ktory musim ist podpisat listinu...

Pozeral som kamosovu zmluvu o ubytovani (uz tam byva 2r) ako datum, meno, cislo uctu pre inkaso, vsetko je v tej zmluve napisane, elektronicky ju podpisete a pak daneho datumu, ktory ste si stanovili, pridete do brna na Palackeho na A02 tusim, podpisete osobne tu zmluvu a potom pojdete na svoj blok na vratnicu a daju vam klucik... vsetky blbosti okolo zmeny izby, datumu, alebo ak chcete sa vymenit pocas pobytu s niekym, sa riesia dodatkom k zmluve, ale to su zbytocne komplikacie
Pikolik
Star
Star

ja som na A02 tiez a tam sa da len od 20.9. Nastupujem do prvaku a imatrikulacie mam 18.9. da sa niekde tam na intraku ubytovat na 3 dni??? chcem tam prist 17.9. resp. komu mam zavolat a zajednat si daku izbu na tie 3 dni.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

jak ze len od 20.9 ? ? ? ... mne tam nastavilo automaticky od 14.9 .. ani som to nemenil ... a tiez som na A02 ...

... s tymi imatrikulaciami sme mali aj minuly rok problemy ... vyriesili sme to tak, ze sme sa zlozili na jednu noc ku kamaratom na izbu (ti boli na A04 takze ubytko uz mali) ...
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Pikolik, Ty asi nie si z FIT, že? Lebo na stránke sú písané imatrikulácie pre FIT 2.10.

Inak ak som absolvoval aj poučenie o bezpečnosti pri zápise, tak sa pre mňa začína školský rok až 21.9., nie? Teda si nepotrebujem rezervovávať intrák skôr ako 20.9. alebo áno? Na zápise mi iba kamoš hovoril, že počul o nejakom "uvítacom týždni", keď prvákom budú predstavovať areál a dajú im nejaké dobré tipy - viete o tom niečo? :)
Pikolik
Star
Star

nordkapp_pb napísal:jak ze len od 20.9 ? ? ? ... mne tam nastavilo automaticky od 14.9 .. ani som to nemenil ... a tiez som na A02 ...

... s tymi imatrikulaciami sme mali aj minuly rok problemy ... vyriesili sme to tak, ze sme sa zlozili na jednu noc ku kamaratom na izbu (ti boli na A04 takze ubytko uz mali) ...
vypisuje mi toto ...Na tomto typu pokoje smí zadaná osoba bydlet až od 20.9.2009
nie niesom FIT, FSI som
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

to predstavovanie okolia a pod. sú "Vuťákoviny" :D každá fakulta to má iný deň. je to niekedy začiatkom septembra. FIT to má 15.09.09

ja som si intrák dal od 16.09, lebo imatrikuly máme 17.09. a potom sa mi už domov asi neoplatí ísť :) aspoň sa porozhliadnem po okolí :)
maskov1
Medium Expert
Medium Expert

Inac, nevidel niekto niekde datum nahradneho zapisu na Fitku? spoluziaci vraveli, ze na riadnom zapise vraveli, ze to bude okolo 16.09.2009, ale ze sa to ozrejmi na strankach... no nikde neviem nic najst
tuti
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tuti »

maskov1 napísal:Inac, nevidel niekto niekde datum nahradneho zapisu na Fitku? spoluziaci vraveli, ze na riadnom zapise vraveli, ze to bude okolo 16.09.2009, ale ze sa to ozrejmi na strankach... no nikde neviem nic najst
neprijde ti datum 16.9. este trochu daleko? neboj v spravny cas sa to tam objavy
maskov1
Medium Expert
Medium Expert

@tuti: jasne, je to kusisko daleko, len som chcel vediet, ci si mam intrak dat od 16teho a rovno tam par dni ostat alebo sa to neoplati a ist len na otocku a potom na intrak prist az 20teho
mariska
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mariska »

Cawko mam problem bola som na dovolenke a na internet som sa dostala az dnes a ked som pozrela na ziadost koleji mam tam ze uspokojena ale vyhadzuje mi to ze vsetky lozka vo vsetkych blokoch su obsadene tak neviem ci mam zaplatit istinu a izbu mi pridelia alebo neviem co.......nema niekto podobne skusenosti ?
maskov1
Medium Expert
Medium Expert

Zavolaj im a spytaj sa ich ako mas dalej postupovat

Kód: Vybrať všetko

(+420) 54114 2930, (+420) 54114 2931, (+420) 54114 2932, alebo (+420) 54114 2933
Časový harmonogram provozu dispečinku ubytování studentů v době letních prázdnin 2009 je:

Od 7.7. do 31.8.: pondělí až čtvrtek 7:30 - 12:00 a 13:00 - 16:00; pátek 7:30 až 12:00 a 13:00 - 15:00
Od 1.9.: pondělí až čtvrtek 7:30 - 12:00 a 13:00 - 17:00; pátek 7:30 až 12:00 a 13:00 - 15:00
Curuj
Addict
Addict

očujte, ako má vyzerať to "svolení k inkasu"? a kde to mám pýtať? a kam to dodať? :) čas sa kráti a ešte nemám podpísanú zmluvu :(
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

To by ma tiež zaujímalo. To im stačí papier z banky o trvalom príkaze v prospech účtu kolejí? A treba to tam zaniesť osobne? Dnes som sa aj na to chcel opýtať, ale nevedel som sa dovolať :?

Tiež by som chcel vedieť, či je možné zmeniť dátum rezervácie izby aj po podpise zmluvy.
Curuj
Addict
Addict

mno, už viem kam s tým. doručiť na Kanceláriu dispečingu ubytovania študentov (do 31.08.09) a google mi prezradil, že to je "na Palačáku, v budově A03, vyběhneš po schodech do druhého patra." :) googli dalej :D

//ok, som o čosi múdrejší. na základe tohoto. inkaso je o tom, aby si KaM sami sťahovali peniaze, koľko treba. takže trvalý príkaz nedávať. jeho výšku, aká by sa mala dať maximálna, neviem. 5000,- Kč by mohlo stačiť :)
Napísať odpoveď