Gran Turismo 5
Re: Gran Turismo 5
No ty si sa rozpísal.
Myslím, že ma to bude baviť. Musím to mať. Tie fotky v liknu vyššie som pozeral, je to nádhera. Niektoré sú úplne ako wallpaper. No a čo sa týka toho MP, hráva sa to vôbec?
za objasnenie 
-
lekoklatik
VIP
Akurát včera som hral MP. Dal som si jednu hru s p4ra-m, ale musíme si nejak vymyslieť chat, lebo písať v PS je hrozne zdĺhavé.
Potom som skúšal náhodné hry a veru sa to hráva.
Potom som skúšal náhodné hry a veru sa to hráva.
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
ved je to jedna z najpredavanejsich hier na PS3, tak sa neboj v MP bude dost hracov
Vlastne áno, to ma nenapadlo. V piatok mi príde prvá výplata, tak rozmýšlam, že by som PSko kúpil už z nej. Uvidíme, najprv som mal iné plány, ale ak nájdem tu v okolí nejakú dobrú ponuku, tak asi sa jej chopím.
napr. http://pc.bazos.sk/inzerat/9312089/ps3-120GB.php
napr. http://pc.bazos.sk/inzerat/9312089/ps3-120GB.php
Multiplayer sa hrava ako o zivot. Mas kadejake random zavody, ale aj proti pro typkom, co davaju regulacie na vsetko. Problem je v tom, ze nie vsetky zavody su verejne, takze ak nemas admina vo friendoch, tak si nezajazdis v tom zavode...
Ja by som len dodal este k Lekoklatikovim negativam dalsie 3
1.Ked dostanes smyk a skoncis v prachu/snehu/dyme z gum, radsej zavri oci na par sekund. To je asi najvacsi nedostatok grafiky.
2.Mne osobne vadi, ze je tam velmi malo aut, ktore sa daju prerobit na racing kompletne. Zatial som nasiel len stary Dodge a tusim Acuru. Je to modifikacia, ktora kompletne prerobi auto po optickej, aj po tej motorovej stranke.
3. Rolling start v kariere. Je velmi malo, ak vobec nejake zavody, kde sa zacina zo startu a vsetci vyrazaju naraz. 99% Zavodov zacinas na poslednom (v lepsom pripade niekde v polke) mieste a startujes ako keby ides casovku, cize s rozmedzim niekolko metrov od zavodnika pred Tebou. To znamena, ze s rovnako silnymi autami nemas vysoke sance na nejaky dobry suboj bez manualnej prevodovky a dostatocneho poctu kol. Ako priklad by som uviedol ten pekelny Seasonal Event s Nazvom Gran Turismo, kde zavodite s Fiat 500 proti 12im autam podobneho a lepsieho vykonu na dost kratkej trati na 4 kola. (Neda sa spravit lepsi tuning, aby to slo lahsie, lebo limit je 65 HP a minimalna vaha 1000kg)
Ale giganticke pozitiva pre mna urcite su tie krasne interiery aut a vseobecne perfektny vyber premium vozidiel a premakanu udrzbu o vozidlo (vymeny oleja, kompletna udrzba motora, menenie farieb, ciastocny tuning, autoumyvarka atd).
Este by som tu rad spomenul custom upravy aut. Da sa nastavit snad vsetko. Od pritlaku, taziska auta az po nastavenie brzd ,prevodovky ,podvozku, tlmicov, ci diferencialu.
Momentalne sa snazim naucit aspon ciastocne driftovat, no je to tazsie, ako to vypada a bez par hodin treningu a volantu je to skor marne...
Kazdopadne nelutujem kupu GT5 ani na chvilku. Je to asi TOP hra na PS3.
Ja by som len dodal este k Lekoklatikovim negativam dalsie 3
1.Ked dostanes smyk a skoncis v prachu/snehu/dyme z gum, radsej zavri oci na par sekund. To je asi najvacsi nedostatok grafiky.
2.Mne osobne vadi, ze je tam velmi malo aut, ktore sa daju prerobit na racing kompletne. Zatial som nasiel len stary Dodge a tusim Acuru. Je to modifikacia, ktora kompletne prerobi auto po optickej, aj po tej motorovej stranke.
3. Rolling start v kariere. Je velmi malo, ak vobec nejake zavody, kde sa zacina zo startu a vsetci vyrazaju naraz. 99% Zavodov zacinas na poslednom (v lepsom pripade niekde v polke) mieste a startujes ako keby ides casovku, cize s rozmedzim niekolko metrov od zavodnika pred Tebou. To znamena, ze s rovnako silnymi autami nemas vysoke sance na nejaky dobry suboj bez manualnej prevodovky a dostatocneho poctu kol. Ako priklad by som uviedol ten pekelny Seasonal Event s Nazvom Gran Turismo, kde zavodite s Fiat 500 proti 12im autam podobneho a lepsieho vykonu na dost kratkej trati na 4 kola. (Neda sa spravit lepsi tuning, aby to slo lahsie, lebo limit je 65 HP a minimalna vaha 1000kg)
Ale giganticke pozitiva pre mna urcite su tie krasne interiery aut a vseobecne perfektny vyber premium vozidiel a premakanu udrzbu o vozidlo (vymeny oleja, kompletna udrzba motora, menenie farieb, ciastocny tuning, autoumyvarka atd).
Este by som tu rad spomenul custom upravy aut. Da sa nastavit snad vsetko. Od pritlaku, taziska auta az po nastavenie brzd ,prevodovky ,podvozku, tlmicov, ci diferencialu.
Momentalne sa snazim naucit aspon ciastocne driftovat, no je to tazsie, ako to vypada a bez par hodin treningu a volantu je to skor marne...
Kazdopadne nelutujem kupu GT5 ani na chvilku. Je to asi TOP hra na PS3.
-
lekoklatik
VIP
jj na 3tí bod som úplne zabudol. Rolling start chýba aj mne. Myslím že len pri formulách tak štartuješ. Tiež občas pri licencií, ale to je nič.
Buď začínaš posledný (Seasonal Events, potrebné internetové pripojenie) alebo teda niekde v strede.
Tiež mi dosť vadí AI na prachu a snehu. To je strach a hrôza. Neskutočne pomalé reakcie.
Buď začínaš posledný (Seasonal Events, potrebné internetové pripojenie) alebo teda niekde v strede.
Tiež mi dosť vadí AI na prachu a snehu. To je strach a hrôza. Neskutočne pomalé reakcie.
No takze konzolu som si uz kupil, este zhanam GT5. Nepreda niekto? xD
-
lekoklatik
VIP
Skús http://www.hojko.com/pozna-niekto-tento ... 61876.html
Ale nikto s tým obchodom skúsenosti nemá.
Ale nikto s tým obchodom skúsenosti nemá.
Uz som jedno GTcko zohnal. V utorok by malo prist.
Ked Ti dojde to GT a nejak sa vzijes s prostredim, mohli by sme si zahrat nejaky turnaj. Samozrejme nie na over 9000 BHP strojoch, ale napriklad vykon max. 300-400 BHP a nejake regulacie v upravach.
Mimochodom, ak Ti mozem dat potom radu do buducna, tak sa nauc jazdit na manualnej prevodovke. Mas potom lepsie casy ako s automatom.
Mimochodom, ak Ti mozem dat potom radu do buducna, tak sa nauc jazdit na manualnej prevodovke. Mas potom lepsie casy ako s automatom.
Hm to fakt na manuale spravim lepsie casy? S tym by som problem nemal, oba Shifty som presiel (teda skoro presiel) na manuale.
Zalezi od uhla pohladu. Mne osobne sa jazdilo realnejsie a lepsie, ked som si radil sam, ako ked to urobil pocitac kvoli ktoreho podradeniu som musel tuknut na brzdu a stratil tym nejaky cas a aj rychlost, co mi nie raz bolo osudne.
Najlepsie to uvidis v zavodoch, ked Ti bude dobra kazda sekunda a tak isto, ked robis licencie, tak jazdis lepsie casy.
Najlepsie to uvidis v zavodoch, ked Ti bude dobra kazda sekunda a tak isto, ked robis licencie, tak jazdis lepsie casy.
-
lekoklatik
VIP
keby niekto chcel ako si rozmnozit farby (napr. matne, chromove tych je malo)
ale aj auta.. poskytnem navod v sprave
ale aj auta.. poskytnem navod v sprave
myslis giftovanim medzi dvoma uctami? To ide len do 1 000 000 Cr. drahsie auta sa nedaju tradovat kvoli tomu, ze kedysi bol birthday glitch (Kazdy hrac dostane na svoje narodeniny kupon na auto zdarma z roku, kedy sa narodil). Dal sa urobit fake ucet s rokom, z ktoreho sa chcelo auto, to auto sa tradlo, uctu a nasledne zmazal save a dostal dalsi gift a takto sa to dalo robit lubovolne. Teraz sa uz da giftnut len jedno auto za 24 hodin a do hodnoty 1 000 000 Cr.
Paradicka, GT5 mam doma, aj som co to hral. Zajtra asi nejdem do roboty. xD
-
lekoklatik
VIP
Sapo ak chceš požičať nejaké auto napíš, nechám ti ho zdieľať.
Zatial mi ani netreba. Kupil som si BMW M5, ale s tym kazdeho obieham, budem si musiet kupit nieco slabsie lebo ma to nebavi. 
-
lekoklatik
VIP
Nemusíš si kupovať nič slabšie. Zníž si výkon motoru.
//autoeditácia príspevku (31 Aug 2011, 0:26)
síce trošku staršie, ale nejak to tu upadá ^_^
//autoeditácia príspevku (31 Aug 2011, 0:26)
síce trošku staršie, ale nejak to tu upadá ^_^
Až teraz som si všimol tú formulu, je butálna.