Gran Turismo 5
-
DeJF
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Gran Turismo 5
Tak, v utorok to budem mat i ja konečne
..môžeme potom zajazdiť spolu niečo .. i keď viac sa teším na ten photo mod ako na samotnú hru 
No co, vyhral niekto v online season tie NASCAR zavody? Podla mna to boli najlahsie zavody, ake tam dali...
-
lekoklatik
VIP
jj Veď to bola lahoda a dobre platená.
Ja už zajtra odchádzam takže cya PS3...
Snáď sa ešte dnes do photo módu dostanem.
Povedzte si aké by ste radi auto, nechám zdieľať.
Teraz tam mám celú kolekciu ferrari.
//autoeditácia príspevku (17 Sep 2011, 17:05)
Drift
Ja už zajtra odchádzam takže cya PS3...
Snáď sa ešte dnes do photo módu dostanem.
Povedzte si aké by ste radi auto, nechám zdieľať.
Teraz tam mám celú kolekciu ferrari.
//autoeditácia príspevku (17 Sep 2011, 17:05)
Drift
-
DeJF
Addict
Inak, ako to je s premium autami? Pribúdaju? Či to je stále také isté ako keď tá hra vyšla?
A ešte jedna vec - mení sa počasie počas závodov?
//btw, nice fotky leko
A ešte jedna vec - mení sa počasie počas závodov?
//btw, nice fotky leko
Pocas kratkych zavodov sa pocasie nemeni medzi dazdom, snehom atd (aspon sa mi nestalo) ale niektore zavody napriklad zacinas v sere a koncis v noci, alebo opacne. Niektore trate vypadaju nadherne pocas toho. Pocas endurance zavodov by sa malo menit aj pocasie (Este som neskusal, ale odjazdim daky race a dam Ti vediet skutocnost). Premium aut par pribudlo pocas patchov, ale nie nejake markantne mnozstvo. Mozno v neskorsich patchoch este pribudnu.
-
DeJF
Addict
Ešte že idú požičiavať autá, daleko by som nezašiel
...btw leko, tvoje ferrari 
//v pohode leko, chcel som len ukazať tvoje autičko, nie spravit z toho epic art fotku
//v pohode leko, chcel som len ukazať tvoje autičko, nie spravit z toho epic art fotku
-
lekoklatik
VIP
na zdravie : )
Ale nič moc fotky na mňa
také obyčajne. Ako prvé moje pre mňa ^_^
//ja som tiež písal sám za seba : ) (100 ľudí 100 chutí)
Ale nič moc fotky na mňa
také obyčajne. Ako prvé moje pre mňa ^_^
//ja som tiež písal sám za seba : ) (100 ľudí 100 chutí)
-
Shamway
Professional
Sry leko, ale oba Dejfove za mi pacia viac ako tvoje vyssie 
Neskor v hre Ti uz nepomozu ani pozicane auta. Historic Cars event som hral asi na milion krat...trhnut Toyotu 7 je do dnes mojou nocnou morou (Boh zehnaj vytlacaniu do piesku v prvej zakrute)
-
lekoklatik
VIP
Shark, viem presne o com hovoris, tam si setrim na nejaky nadupany veteran a uz to bude vsetko.
Potom si len najst cely tyzden na "Endurance" seriu a hotovo.
btw ziskal som dalsiu hidden trophy.
ako na to, vysvetlenie na vlastne nebezpecie
//autoeditácia príspevku (04 Okt 2011, 1:58)
Dal som btw zdieľať mojich B-spec jazdcov (lvl25 a lvl14) tak si kľudne zeberte ak chcete (ale odporúčam jazdiť za svojich, nech si budujete kariéru, čím sa dostávate k trofeji) a dám zdieľať ešte nejaké slušné auto, ktoré mi oku ulahodí. Prídem asi až niekedy na vianoce, tak nezabudnite prezuť keby náhodou
btw shark aký máš PSN ID?
Potom si len najst cely tyzden na "Endurance" seriu a hotovo.
btw ziskal som dalsiu hidden trophy.
ako na to, vysvetlenie na vlastne nebezpecie
Spoiler
vyhrat/zajazdit DREAM CAR Championship v B-spec. Tým sa získa "Grand Finale" trofej, takze koncovy film bude dlhsi na ktorom je zachytena realna Nurburgring ci jak sa to pise a ta nocna japonska trat, ktora ani nevyzerala ze bola trat 
Dal som btw zdieľať mojich B-spec jazdcov (lvl25 a lvl14) tak si kľudne zeberte ak chcete (ale odporúčam jazdiť za svojich, nech si budujete kariéru, čím sa dostávate k trofeji) a dám zdieľať ešte nejaké slušné auto, ktoré mi oku ulahodí. Prídem asi až niekedy na vianoce, tak nezabudnite prezuť keby náhodou
btw shark aký máš PSN ID?
NobodyXD je moj PSN
Btw: na Historic car cup je zohnat lacneho veterana lahke. Bola taka FB app (stale ide), kde vyzves troch random ludi a dostanes key na stiahnutie Jaguara historickeho. Ale bacha! Kup mu okamzite turbo a soft racing, lebo inac skoncis okamzite v hodinach. Strasne neovladatelne auto.
//Akosi mi uz ta appka nejde. Ak uz je na trvalo fuc, tak mi hodte PMku a dam zdielat toho jaguara.
Btw: na Historic car cup je zohnat lacneho veterana lahke. Bola taka FB app (stale ide), kde vyzves troch random ludi a dostanes key na stiahnutie Jaguara historickeho. Ale bacha! Kup mu okamzite turbo a soft racing, lebo inac skoncis okamzite v hodinach. Strasne neovladatelne auto.
//Akosi mi uz ta appka nejde. Ak uz je na trvalo fuc, tak mi hodte PMku a dam zdielat toho jaguara.
-
DeJF
Addict
http://www.sector.sk/novinka/63344/upda ... ismo_5.htm ajajaj,kvalitka...už aby bol ten update vonka.
-
lekoklatik
VIP
Tak tu máme teda celkom slušne rozpísané zmeny s updatom Spec 2.0
- http://games.tiscali.cz/tema/detailni-p ... -2-0-57271
prehľadnejšie a podrobnejšie o tomto veľkom update sa môžete dočítať na
- http://us.gran-turismo.com/us/products/gt5/spec2/
Celkom zaujímavé je, že keď sa do 17.10 prihlásite do GT 5, dostanete zadarmo tiket na Red Bull X2010
"A u příležitosti vítězství Sebastiana Vettela se do 17. 10. 2011 rozdává fantasy super-auto Red Bull X2010. Nezapomeňte se proto do hry do tohoto data přihlásit!"
Celkovo pribudli nejaké nové vozidlá, všetky autá sa už dajú hrať z pohľadu vodiča (i keď interiér nie je prepracovaný u všetkyćh vozidiel), už je možné sa pri dlhých tratiach ukladať priamo na trati. Pribudli nejaké veci do photomodu.
Pribudne možnosť zakúpiť DLC s novými autami a tak.
Tu je napríklad jedno DLC - http://us.gran-turismo.com/us/products/gt5/dlc/cars/
- http://games.tiscali.cz/tema/detailni-p ... -2-0-57271
prehľadnejšie a podrobnejšie o tomto veľkom update sa môžete dočítať na
- http://us.gran-turismo.com/us/products/gt5/spec2/
Celkom zaujímavé je, že keď sa do 17.10 prihlásite do GT 5, dostanete zadarmo tiket na Red Bull X2010
"A u příležitosti vítězství Sebastiana Vettela se do 17. 10. 2011 rozdává fantasy super-auto Red Bull X2010. Nezapomeňte se proto do hry do tohoto data přihlásit!"
Celkovo pribudli nejaké nové vozidlá, všetky autá sa už dajú hrať z pohľadu vodiča (i keď interiér nie je prepracovaný u všetkyćh vozidiel), už je možné sa pri dlhých tratiach ukladať priamo na trati. Pribudli nejaké veci do photomodu.
Pribudne možnosť zakúpiť DLC s novými autami a tak.
Tu je napríklad jedno DLC - http://us.gran-turismo.com/us/products/gt5/dlc/cars/
Su 4 DLC:
Cars= Vysperkovane auta z GT5 dielne (Mazda RX-7, Subaru Impreza, Mitsubishi Lancer Evo X, Dodge Challenger SRT8, Nissan GT-R, Honda CR-Z, Toyota Prius a mnoho dalsich. Ako cersenicka na torte je nova verzia Red Bullu, X2011.) 7,99$
Tracks= 2 nove trate. 1 je podla skutocnosti (Circuit de Spa-Francorchamps-Belgium) a jedna je custom made od GT5 plna krasneho osvetlenia po krytom okruhu tusim cisto pre motokary. 4,99$
Costumes= Kombinezy zavodnikov, ako je Loeb 2,99$
Paint= 100 lakov na auta snov 1,99$
Spolu sa budu dat kupit za 11,99$
Cars= Vysperkovane auta z GT5 dielne (Mazda RX-7, Subaru Impreza, Mitsubishi Lancer Evo X, Dodge Challenger SRT8, Nissan GT-R, Honda CR-Z, Toyota Prius a mnoho dalsich. Ako cersenicka na torte je nova verzia Red Bullu, X2011.) 7,99$
Tracks= 2 nove trate. 1 je podla skutocnosti (Circuit de Spa-Francorchamps-Belgium) a jedna je custom made od GT5 plna krasneho osvetlenia po krytom okruhu tusim cisto pre motokary. 4,99$
Costumes= Kombinezy zavodnikov, ako je Loeb 2,99$
Paint= 100 lakov na auta snov 1,99$
Spolu sa budu dat kupit za 11,99$
-
typek61
Darca
boze prečo neni gran turizmo na pc
a sakra tak by som si to zahral 
-
lekoklatik
VIP
-
DeJF
Addict
To DLC na auta by som bral hneď, tá impa je proste dokonalá...No veľká škoda že PSstore nebere slovenské kreditky. Kupovať kvoli tomu ten kredit sa mi nechce, a ani sa mi to neoplatí...

-
adr0z
Zablokovaný
Nema niekto na predaj GT5 na ps3 ? Za prijateľnú cenu najlepsie uz aj s dobierku v cene
ako sa dajú tie drahšie autá zdielať ??
-
lekoklatik
VIP
Aké drahšie?
Zdieľať môžeš každé auto pokiaľ viem.
Choď do garáže, vyber si auto ktoré chceš zideľať a pri favorites, parametroch a change car máš ikonu zdieľania (taká zemeguľa štylizovaná).
Auto ktoré chceš zdieľať nemôžeš použiť (nemôžeš na ňom jazdiť), takže to je možno príčina prečo sa ti nedá nejaké auto zdieľať, pretože ho možno aktuálne používaš.
No a samozrejme musíš byť prihlásený k internetu, PSN účtu.
Zdieľať môžeš každé auto pokiaľ viem.
Choď do garáže, vyber si auto ktoré chceš zideľať a pri favorites, parametroch a change car máš ikonu zdieľania (taká zemeguľa štylizovaná).
Auto ktoré chceš zdieľať nemôžeš použiť (nemôžeš na ňom jazdiť), takže to je možno príčina prečo sa ti nedá nejaké auto zdieľať, pretože ho možno aktuálne používaš.
No a samozrejme musíš byť prihlásený k internetu, PSN účtu.