Čínske obchody

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gothar »

Sheep napísal:rozdiel tam urcite je, ale urcite nie taky ako v cene :wink:
Krasna definicia, to by som dal zaramovat :)
Inak suhlasim s nordkapp_pb a fizz.
Treba popozerat a daju sa najst dobre veci. Elektroniku som este u cinanov kvalitnu nenasiel, ale clovek nikdy nevie :) Tiez zimne topanky a ine veci, kde zalezi na pevnosti a kvalite. Ale na tricka je to idealne, lebo sa az tak nelisia od znackovych. A radsej budem mat tricko od cinana s nejakym zaujimavym vzorom ako jedofarebne tricko kde je malinky napis Kenvelo.
puccik
Star
Star

Príspevok od používateľa puccik »

GothaR napísal:Krasna definicia, to by som dal zaramovat :)
Inak suhlasim s nordkapp_pb a fizz.
Treba popozerat a daju sa najst dobre veci. Elektroniku som este u cinanov kvalitnu nenasiel, ale clovek nikdy nevie :) Tiez zimne topanky a ine veci, kde zalezi na pevnosti a kvalite. Ale na tricka je to idealne, lebo sa az tak nelisia od znackovych. A radsej budem mat tricko od cinana s nejakym zaujimavym vzorom ako jedofarebne tricko kde je malinky napis Kenvelo.
sak cinania robia vsetku elektroniku
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

no to si nemoze povedat kazdy, ze ma topanky od cinanov a drzia viac ako mesiac. tak to mas asi dobry nos na to ;) o to lepsie pre teba.
ja si kupujem vsetko drahsie zo svojich. raz za pol roka si dobrajem nieco dobre vyzerajuce. i ked obcas nieco take najdem aj na milde. vtedy sa len potesim a kupujem. no radost zvycajne mizne s prvym vypratim. najradsej kupujem znacove veci z anglickej mody. no ked nieco take fakt chcem, tak sa musim aj uskromnit :)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

puccik napísal:sak cinania robia vsetku elektroniku
To tu uz niekto pisal vyssie - vsetko robia cinania, ale znackove sa robia pod zastitou velkych znaciek, kde sa dba na kvalitu. Tie najlacnejsie veci na trhoch su vyrabane za co najnizsiu cenu v kadejakych tovarniach a kvalita tomu bohuzial zodpoveda.
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

dlhoročné skúsenosti s čínskou (vietnamskou) obuvou - vydržia jedno leto. Momentálne som v tomto obore uprednostnil firmu scarpa a na ich tenisky zatial nedám dopustiť :)
Na margo tričiek a iných textílií - treba vždy vyskúšať a ak sa mi javí ako kvalitné, prečo nie. No tenučké tričko výzoru nočnej košele sa asi po dvoch vypratiach rozpadne, takže asi tak.
Na turistiku volím kvalitné značkové (a adekvátne aj drahé) oblečenie, no veci na bežné nosenie (až na tie topánky :D ) mi číňan vyhovuje.
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

od cinanov nosim biele tricka a sortky na spanie. :smt036
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

Stoporko napísal: Na turistiku volím kvalitné značkové (a adekvátne aj drahé) oblečenie, no veci na bežné nosenie (až na tie topánky :D ) mi číňan vyhovuje.
no ono by to asi ani nebolo prilis prijemne keby sa ti odlepi podrazka niekde v 2000 m nad morom :) na turistiku jedine osvedcene veci. ja osobne nechodim, ale poznam pripady, ked sa rozsypala obuv v nevhodnej chvilke :D
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Vesper napísal:Totiž dosť výrobkov zvučných značiek je vyrábaných v Číne (Adidas) a keď sa vydarí nejaký nepodarok tak to ide do číňanov.
To je hlúposť. Nemýl si číňanov so second handmi.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Ja nepotrebujem pumu 30x30cm na hrudi, kupujem podla toho co sa mi paci, nie podla znacky. Vidim mladych v adidasoch a pumach hned je mi jasne kto im to financuje.
Obuv je uz vsak nieco ine, tam je dokonca vyhodnejsie investovat do znacky, napr. adidasy, vydrzia mi dlhsie ako 5 parov čín. A okrem toho su vzdusnejsie a anatomickejsie.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

mi-chau napísal:Vidim mladych v adidasoch a pumach hned je mi jasne kto im to financuje.
Tak to mas velmi pomylene kamos. Ja si svoje oblecenie kupujem sam. Vyssie som spominal, ze co nosim.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

para sak mas nato roky aby si si kupoval sam, ale ked vidis tie mlade decka ovesane znackou, ktore robotu nevideli ani v telke, tak asi vies odkial to beru nie ? ...
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Absolutne suhlasim. Len mi to prislo, ako generalizovanie.

Na druhu stranu. Kopec mladych je dnes v lete po brigadach. A oni si aj tie zarobene peniaze dokazu potom minut prave na kvalitne oblecenie.
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa GIGABYTE »

no tak ja som si v cinskych opchodoch vatsinov kupoval botasky, stali okolo 300 sk a kazde 2-3 mesiace som kupoval novel lebo sa roztrhali raz som kupil v adidase, uz ich mam asi rok a este nic s nimi nieje tie stali 2 000,- podla mna sa viac oplati kupit si vec znackovu ako kupit nieco v com sa neda ani chodit, ked som obul znackove botasky tak sa my v nich doteraz pohodlne chodi, a ked som obul asi po pol roku neaku inu tusim (Nebo) :lol: tak som to hned vyzul zdalo sa my to tazke, podla mna znackova vec je drahsia ale zase sa to prejavi aj na kvalite, ale nehovorim niekedy sa plati ani nie za vec ale skor za znacku.
"J"
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa "J" »

puccik napísal:sak cinania robia vsetku elektroniku
takto.
aj adidas botasky robia v cine. lebo je lacna pracovna sila. ale:
je to kvalitne, lebo maju kvalitne materialy a davju si pozor na to co vyrobia. to co predavaju na trznici, to su smejdy.
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

mladych ludi ovesanych znackovimi vecami neni problem vidiet(ako ste uz napisali) ale tieto veci vobec prave....aj ukraina existuje...a tam neni problem zohnat puma boty za 500 sk :D ale to je uz zase o inom
pancuska26
Expert
Expert

Príspevok od používateľa pancuska26 »

nemam rada cinu,ale nemam peniaze na znackove..nemam rada znackove oblecenie-stale si davat pozor,aby sa s nim nieco nestalo.Botasky si kupujem z Ukrajiny,veci si kupujem aj od cinanov aj od normall obchodov,kt.je v Humennom max.4..mam teoriu:radsej si kupim 8 triciek za 200sk ako jedno za 1500sk..
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

p4ra napísal:Tak to mas velmi pomylene kamos. Ja si svoje oblecenie kupujem sam. Vyssie som spominal, ze co nosim.
nordkapp_pb napísal:para sak mas nato roky aby si si kupoval sam, ale ked vidis tie mlade decka ovesane znackou, ktore robotu nevideli ani v telke, tak asi vies odkial to beru nie ? ...
No asi tak...
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

ta milda fashion nosim max pri praci to jest niekde okolo domu a podobne..ale niekam mimo, do mesta a podobne nosim "loga" na hrudi a podobne...nastastie mi toto financuju rodicia ako skoro vsetky veci....neviem si predstavit ze by som dal zo svojich penazi napr 3000 sk za mikinu :)
pishta
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pishta »

nordkapp_pb napísal:para sak mas nato roky aby si si kupoval sam, ale ked vidis tie mlade decka ovesane znackou, ktore robotu nevideli ani v telke, tak asi vies odkial to beru nie ? ...
No ale zase predsa maju na to vek,aby im rodicia to oblecenie kupovali,to ci im kupia znacku,drahe lacne je uz na nich pripadne na ich financnej situacii...si predstavujes ze 13 rocny chalan si ma zarabat na vlastne oblecenie,ze nosi znacku tak to asi ukazuje ze na to proste rodina ma nie?Mozno je to rozmazlany fagan a mozno nie,je rozmazlany lebo nosi znacky a nezarobil si na nich sam?
Je ine ked kupuju oblecenie 18 rocnemu chalanovy
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Kedysi som tam nakupoval jedna radosť :D dneska je to menej, ale predsa.. :)
-Jedna vec, ktorú si u číňana nekúpim sú boty. Tie musia byť kvalitné a pohodlné.
- Všeobecne nekupujem značkove oblečenie v tisíckach, pretože značkove. Radšej si počkám ne nejaký výpredaj .. no ale škoda hovoriť, však pozname.. :)
Napísať odpoveď