A urcite by som takyto "pajc" nekupil... vsak to by bola hanba nosit to, kazdy by si pomyslel "hm, ten sa ale nechal od*bat"
Čínske obchody
Nemam rad haraburdy z cinskych obchodov. Raz si jeden kamos odtial kupil rifle, a tie tak pustali fabu, ze mal o dve hod. cele modre nohy
Okrem toho, zatim nic od cinanou mi nevydrzalo viac ako pol roka. Netvrdim, ze sa tam obcas nevyskytne aj nieco normalnej kvality-ale je to mozno ihla v kope sena.
Okrem toho, zatim nic od cinanou mi nevydrzalo viac ako pol roka. Netvrdim, ze sa tam obcas nevyskytne aj nieco normalnej kvality-ale je to mozno ihla v kope sena.
-
R1k1nko
Darca
- Kontaktovať používateľa:
nemozem suhlasit !! tak ty teraz napr : budes mat nejaky svere zlto cerveny kriklavo fialovi a ruzovi a budes sa vnom citit pohodlne ?Sheep napísal: skor ako o napis Adidas mi ide oto aby som sa v tom citil pohodlne,
podla mna je dolezitejsie aby to tricko bolo pekne a reprezentovalo ma !
( zas v tricku v kratom rukave sa urcite citits pohodlne nech je uz ake kolvek. .. )
V cinskych obchodoch nenakupujem a to hned z niekolkych dovodv a to, od oblecenia vyzadujem isty standart a spolahlivost, nechcem aby som bol od tricka alebo nohavic cely farebny, alebo aby sa po prvom vyprani zrazilo alebo zdeformovalo, netvrdim, ze sa taketo nieco nenajde obcas aj u cinanov, ale ja to hladat a riskovat nebudem a kedze uz mam isty svoj sposob a styl obliekania nepotrebujem kupovat veci na dva mesiace, ale zvacsa na dlhsie, takze od nich vyzadujem aby to vydrzali, nezalezi mi ci je to Nike, Adidas, Alain Delon alebo co ja viem co, ak je to pohodlne a kvalitne(pre R1k1nka: aj podla mojho vkusu) tak to nosim, nejde mi o znacku, ale o spolahlivost a pohodlnost a tu som zatial nasiel na 90%(niektore veci s tesca su tiez fajn:D ) len u znackoveho oblecenia.
ale nie, lolR1k1nko napísal:nemozem suhlasit !! tak ty teraz napr : budes mat nejaky svere zlto cerveny kriklavo fialovi a ruzovi a budes sa vnom citit pohodlne ?
podla mna je dolezitejsie aby to tricko bolo pekne a reprezentovalo ma !
( zas v tricku v kratom rukave sa urcite citits pohodlne nech je uz ake kolvek. .. )
dobre pochopim ale tebe nejde o znacku ? to znamena ked sa budes citit pohodlne a na tricku budes mat napisane veelkym hongťongťong neico po cinsky tak ti to nieje jedno ?Fall napísal:V cinskych obchodoch nenakupujem a to hned z niekolkych dovodv a to, od oblecenia vyzadujem isty standart a spolahlivost, nechcem aby som bol od tricka alebo nohavic cely farebny, alebo aby sa po prvom vyprani zrazilo alebo zdeformovalo, netvrdim, ze sa taketo nieco nenajde obcas aj u cinanov, ale ja to hladat a riskovat nebudem a kedze uz mam isty svoj sposob a styl obliekania nepotrebujem kupovat veci na dva mesiace, ale zvacsa na dlhsie, takze od nich vyzadujem aby to vydrzali, nezalezi mi ci je to Nike, Adidas, Alain Delon alebo co ja viem co, ak je to pohodlne a kvalitne(pre R1k1nka: aj podla mojho vkusu) tak to nosim, nejde mi o znacku, ale o spolahlivost a pohodlnost a tu som zatial nasiel na 90%(niektore veci s tesca su tiez fajn:D ) len u znackoveho oblecenia.
tu ide hlavne o to, ze znackove veci su kvalitne(alebo aspon mas omnoho vacsiu sancu, ze sa neznicia po prvom prani) cize keby si si precital to co osm napisal cele a poriadne, tak by si prisiel nato, ze znackove veci nosim lebo su kvalitne a mozem sa nato oblecenie "spolahnut" ze aj ked ma stoji viac tak vydrzi, netvrdim, ze sa obcas nenajde taketo oblecenie aj u cinanov, ale ja to aj po vlastnych skusenostiach zistovat nebudem, cize je viac menej iste, ze si tam nic nekupim ak nebudem vyslovene musietIMI napísal:dobre pochopim ale tebe nejde o znacku ? to znamena ked sa budes citit pohodlne a na tricku budes mat napisane veelkym hongťongťong neico po cinsky tak ti to nieje jedno ?
co sa tyka tvojho dotazu, videl si uz take tricko? ja nie, cize, je to bezpredmetne
ja som neni zatazený vyslovene na znackove handry. proste sa mi to musi pacit a dobre sa v tom musim citit. vyslovene u cinanov nenakupujem (triko alebo ponozky z PET flias zrovna nebude moc pohodlne ).
Ked je daka vec ktoru vyslovene chcem tak si ju kupim aj ked v znackovom obchode byvaju kapanek pálky. takisto nakupujem aj v roznych velkoskladoch, a tým si vlastne kompenzujem nakup drahsich handier.
Ked je daka vec ktoru vyslovene chcem tak si ju kupim aj ked v znackovom obchode byvaju kapanek pálky. takisto nakupujem aj v roznych velkoskladoch, a tým si vlastne kompenzujem nakup drahsich handier.
mam istu uroven cize tricka ako boli na obrazkoch(punk, coma avivas...a ine plagiaty) by som si neobliekol, ale keby mi niekto na 100% zarucil, ze to tricko je kvalitne, pohodlne a nechytim zneho ziaden exem atd a pacilo by sa mi, nemal by som problem si ho obliectIMI napísal:dobre fall ale s podobnym napisom tricka najdes
-
Eritrea
Star
- Kontaktovať používateľa:
akoze mam aj znackove oblecenie aj od cinana.minule som hladla rifle presla som znackove a nenasla som na seba nic, a ked aj nieco bolo stalo to 3000SK..a vosla som do prveho cinana a nasla rifle co mi sadli za 200:D viete aka som bola happy?:P a ets esom aj usetrila.
aj tak to vydrzi len rok max nezalezi na znacke, tak co ?