Čínske obchody

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Mek
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

neviem ci to tu uz nebolo, ale mam dajake obrazky na zasmiatie, tak sa s vami podelim :o
A urcite by som takyto "pajc" nekupil... vsak to by bola hanba nosit to, kazdy by si pomyslel "hm, ten sa ale nechal od*bat" :?
Prílohy
2129_TrhoviskoX-XTuna.jpg
2129_TrhoviskoX-XSqny.jpg
2129_TrhoviskoX-XPunk.jpg
2129_TrhoviskoX-XPama.jpg
2129_TrhoviskoX-XHike.jpg
2129_TrhoviskoX-XFuma.jpg
2129_TrhoviskoX-XAvivas.jpg
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomexx »

Ja nosim tricko s takymto symbolom, samozrejme for fun. A vyrobil som si ho sam, cize ziaden cinan.. :)

//Obrazok je z deviantartu
Prílohy
coma_by_Jno_J.jpg
vojtk
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa vojtk »

Nemam rad haraburdy z cinskych obchodov. Raz si jeden kamos odtial kupil rifle, a tie tak pustali fabu, ze mal o dve hod. cele modre nohy :lol:
Okrem toho, zatim nic od cinanou mi nevydrzalo viac ako pol roka. Netvrdim, ze sa tam obcas nevyskytne aj nieco normalnej kvality-ale je to mozno ihla v kope sena.
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

Sheep napísal: skor ako o napis Adidas mi ide oto aby som sa v tom citil pohodlne,
nemozem suhlasit !! tak ty teraz napr : budes mat nejaky svere zlto cerveny kriklavo fialovi a ruzovi a budes sa vnom citit pohodlne ? :D
podla mna je dolezitejsie aby to tricko bolo pekne a reprezentovalo ma !
( zas v tricku v kratom rukave sa urcite citits pohodlne nech je uz ake kolvek. .. ) :wink:
Fall
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Fall »

V cinskych obchodoch nenakupujem a to hned z niekolkych dovodv a to, od oblecenia vyzadujem isty standart a spolahlivost, nechcem aby som bol od tricka alebo nohavic cely farebny, alebo aby sa po prvom vyprani zrazilo alebo zdeformovalo, netvrdim, ze sa taketo nieco nenajde obcas aj u cinanov, ale ja to hladat a riskovat nebudem a kedze uz mam isty svoj sposob a styl obliekania nepotrebujem kupovat veci na dva mesiace, ale zvacsa na dlhsie, takze od nich vyzadujem aby to vydrzali, nezalezi mi ci je to Nike, Adidas, Alain Delon alebo co ja viem co, ak je to pohodlne a kvalitne(pre R1k1nka: aj podla mojho vkusu) tak to nosim, nejde mi o znacku, ale o spolahlivost a pohodlnost a tu som zatial nasiel na 90%(niektore veci s tesca su tiez fajn:D ) len u znackoveho oblecenia.
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

R1k1nko napísal:nemozem suhlasit !! tak ty teraz napr : budes mat nejaky svere zlto cerveny kriklavo fialovi a ruzovi a budes sa vnom citit pohodlne ? :D
podla mna je dolezitejsie aby to tricko bolo pekne a reprezentovalo ma !
( zas v tricku v kratom rukave sa urcite citits pohodlne nech je uz ake kolvek. .. ) :wink:
ale nie, lol :lol: tu nejde o farby...samozrejme neobliekam sa tak jak sa obliekam koli tomu aby ma to prezentovalo...
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

Fall napísal:V cinskych obchodoch nenakupujem a to hned z niekolkych dovodv a to, od oblecenia vyzadujem isty standart a spolahlivost, nechcem aby som bol od tricka alebo nohavic cely farebny, alebo aby sa po prvom vyprani zrazilo alebo zdeformovalo, netvrdim, ze sa taketo nieco nenajde obcas aj u cinanov, ale ja to hladat a riskovat nebudem a kedze uz mam isty svoj sposob a styl obliekania nepotrebujem kupovat veci na dva mesiace, ale zvacsa na dlhsie, takze od nich vyzadujem aby to vydrzali, nezalezi mi ci je to Nike, Adidas, Alain Delon alebo co ja viem co, ak je to pohodlne a kvalitne(pre R1k1nka: aj podla mojho vkusu) tak to nosim, nejde mi o znacku, ale o spolahlivost a pohodlnost a tu som zatial nasiel na 90%(niektore veci s tesca su tiez fajn:D ) len u znackoveho oblecenia.
dobre pochopim ale tebe nejde o znacku ? to znamena ked sa budes citit pohodlne a na tricku budes mat napisane veelkym hongťongťong neico po cinsky tak ti to nieje jedno ?
Fall
Medium Star
Medium Star

IMI napísal:dobre pochopim ale tebe nejde o znacku ? to znamena ked sa budes citit pohodlne a na tricku budes mat napisane veelkym hongťongťong neico po cinsky tak ti to nieje jedno ?
tu ide hlavne o to, ze znackove veci su kvalitne(alebo aspon mas omnoho vacsiu sancu, ze sa neznicia po prvom prani) cize keby si si precital to co osm napisal cele a poriadne, tak by si prisiel nato, ze znackove veci nosim lebo su kvalitne a mozem sa nato oblecenie "spolahnut" ze aj ked ma stoji viac tak vydrzi, netvrdim, ze sa obcas nenajde taketo oblecenie aj u cinanov, ale ja to aj po vlastnych skusenostiach zistovat nebudem, cize je viac menej iste, ze si tam nic nekupim ak nebudem vyslovene musiet
co sa tyka tvojho dotazu, videl si uz take tricko? ja nie, cize, je to bezpredmetne
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

dobre fall ale s podobnym napisom tricka najdes
millo
Star
Star

Príspevok od používateľa millo »

ja som neni zatazený vyslovene na znackove handry. proste sa mi to musi pacit a dobre sa v tom musim citit. vyslovene u cinanov nenakupujem (triko alebo ponozky z PET flias zrovna nebude moc pohodlne ).
Ked je daka vec ktoru vyslovene chcem tak si ju kupim aj ked v znackovom obchode byvaju kapanek pálky. takisto nakupujem aj v roznych velkoskladoch, a tým si vlastne kompenzujem nakup drahsich handier.
Fall
Medium Star
Medium Star

IMI napísal:dobre fall ale s podobnym napisom tricka najdes
mam istu uroven cize tricka ako boli na obrazkoch(punk, coma avivas...a ine plagiaty) by som si neobliekol, ale keby mi niekto na 100% zarucil, ze to tricko je kvalitne, pohodlne a nechytim zneho ziaden exem atd a pacilo by sa mi, nemal by som problem si ho obliect
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

kaper napísal:...triko alebo ponozky z PET flias zrovna nebude moc pohodlne...
Skús sa pozrieť, či ani jedna tvoja značková vec neobsahuje polyester ;)
millo
Star
Star

Príspevok od používateľa millo »

chrono napísal:Skús sa pozrieť, či ani jedna tvoja značková vec neobsahuje polyester ;)
...samozrejme ze obsahuje, ved to som ani netvrdil :)
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

mnohi pisete, ze sa na znackove veci mozte spolahnut a dlho vydrzia. ano je to zvacsa tak, no podla mna vela aj robi to, ze ked odchadzam z predajne dostanem normalny blok s raztikom a tym aj zaruku. to sa v hajtong obchodoch nestava. a ked aj ano, tak reklamacia je na dlhe lakte.
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

kaper napísal:...samozrejme ze obsahuje, ved to som ani netvrdil :)
PET patrí k polyesterom. Často sa z neho vyrábajú napr. flísové výrobky.
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

akoze mam aj znackove oblecenie aj od cinana.minule som hladla rifle presla som znackove a nenasla som na seba nic, a ked aj nieco bolo stalo to 3000SK..a vosla som do prveho cinana a nasla rifle co mi sadli za 200:D viete aka som bola happy?:P a ets esom aj usetrila.:) aj tak to vydrzi len rok max nezalezi na znacke, tak co ?
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

a new yorker je podľa teba značka? Podľa mňa je to len o kúsok vyššia trieda od číňana spolu s kenvelom, seven days a ďalšie tomu podobné značky.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

to je niečo ako tričko nike kupované v pume? :D

Robím si teraz len srandu, ale aj tak je to celkom zaujímavé 8)
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

pinco napísal:to je niečo ako tričko nike kupované v pume? :D

Robím si teraz len srandu, ale aj tak je to celkom zaujímavé 8)
myslim ze new yorker nema vlastny tovar. IMHO je to len obchod, kde je vsetko mozne, ale new yorker nie je znacka. alebo je?
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomexx »

fizz napísal:new yorker ma igelitky;)
To je asi ta najkvalitnejsia vec co sa tam da zohnat.. :roll:
Napísať odpoveď