Internetova stranka/firma All4Biznis

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
uplink
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Internetova stranka/firma All4Biznis

Príspevok od používateľa uplink »

2 petiar vzhľadom na to že si napísal jednu vetu, tak s Tebou konverzáciu ďalej nebudem viesť a to konkrétne že od kiaľ google zoberie návštevnosť Tvojej stránky...

To je ako keby si napísal ako slnko zistí že svieti, alebo ako zistí voda že tečie. Drevené želiezko z umelej hmoty je šuvix oproti Tvojmu výroku.
petiar
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa petiar »

No nie, vážne, odkiaľ? Reálny príklad: Vyrobím si kdesi na webe stránku. Jednoduché HTML bez akýchkoľvek nástrojov na meranie návštevnosti (mám na mysli najmä Google Analytics). Kúpim si reklamu napríklad tuná na hojko.sk - odkaz pod hlavičkou webu, takže návštevnosť (dajme tomu) začne pomaličky stúpať.

Otázka znie: Ako sa Google dozvie o týchto návštevách a teda ako zistí návštevnosť tej mojej stránky?

Nijako, Google to nemá ako zistiť. Aby to Google vedel, musel by dostať informáciu o každej jednej návšteve na každom jednom webe. Ale on ju nemá odkiaľ dostať.

Google počíta kliky na svoje výsledky vyhľadávania, vie o návštevnosti stránok ktoré používajú Google Analytics, ale nie každý klik na web ide z Google a nie každý web používa GA, takže Google vie zistiť skutočnú návštevnosť len tých stránok, ktoré používajú GA a preto nemôže tieto hodnoty používať ako globálne meradlo pre určenie pozície vo výsledkoch vyhľadávania.

Preto mám pravdu ja. Vravel som ti to. 8)
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Dolly666 napísal:Ja som clenkou All4Biznis
Jeej, oni na nas zacinaju posielat svoje komanda jednoprispevkovych :D

To uz skusal OVB, snad aj Lyoness, tam mi, v tom case pokladnikovi v tesku tvrdili, ze s kartou lyoness dostanes automaticky zlavu :D

Odkaz "doma" ze sa na to mozete kludne vykaslat, ajtak nikoho neskonvertujete :)
pavelmu
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa pavelmu »

Dolly666 napísal:Vsetci ste tu uzasni, vsetko viete, len ste to zial nikdy nikam nedotiahli :D Ja som clenkou All4Biznis. Ludia zamyslite sa nad sebou a najprv si nastudujte problematiku a tak sa zapajajte do debat, lebo je trapne co tu pisete... Ak pridete s niecim podobnym vtedy komentujte alebo ste skoncili zakladnu skolu a to je vse? Tak vela stastia do zivota, budete to mat zaujimave....
Ja by som sa hanbil povedat ze som clenom A4B :D A ty si to dotiahla niekam stymy vecami co su zadarmo na internete ? Tak my sme to dotiahli dalej lebo tieto veci si vieme sami naistalovat a to zadarmo :D Naco cez A4B za 300,-eur :lol:
Jeremy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jeremy »

petiar napísal:No nie, vážne, odkiaľ? Reálny príklad: Vyrobím si kdesi na webe stránku. Jednoduché HTML bez akýchkoľvek nástrojov na meranie návštevnosti (mám na mysli najmä Google Analytics). Kúpim si reklamu napríklad tuná na hojko.sk - odkaz pod hlavičkou webu, takže návštevnosť (dajme tomu) začne pomaličky stúpať.

Otázka znie: Ako sa Google dozvie o týchto návštevách a teda ako zistí návštevnosť tej mojej stránky?

Nijako, Google to nemá ako zistiť. Aby to Google vedel, musel by dostať informáciu o každej jednej návšteve na každom jednom webe. Ale on ju nemá odkiaľ dostať.

Google počíta kliky na svoje výsledky vyhľadávania, vie o návštevnosti stránok ktoré používajú Google Analytics, ale nie každý klik na web ide z Google a nie každý web používa GA, takže Google vie zistiť skutočnú návštevnosť len tých stránok, ktoré používajú GA a preto nemôže tieto hodnoty používať ako globálne meradlo pre určenie pozície vo výsledkoch vyhľadávania.

Ty moj vies ho.no o optimalizacii pre vyhladavace. . Skus si prosim ta dakedy asopn otvorit analytics a kuknut sa tam aby si videl o com rozpravas. Radsej dalej nerozpravaj bo sa strapnujes
koloseum
Novice
Novice

Príspevok od používateľa koloseum »

..Žiaľ Bohu, staré dobré časy All4biznis sú už preč. :evil: :evil: :evil:
Ninx
Star
Star

Príspevok od používateľa Ninx »

..Žiaľ Bohu, staré zlé časy s jednopríspevkovými A4B maniakmi su zase tu.
anti_all4biznis
Novice
Novice

Príspevok od používateľa anti_all4biznis »

Nejako sa to podrbalo s All4biznisom príchodom Takzvaného investora / Majiteľa p. Wágnera /.
Skúšali sme sa pozrieť na ich web ale čo to :
Skončila sa platnosť bezpečnostného certifikátu stránky! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :sly: :sly: :sly: :nono: :nono: :nono:

Kód: Vybrať všetko

Skončila sa platnosť bezpečnostného certifikátu stránky!
Pokúšate sa otvoriť doménu www.all4biznis.com, ale server poskytol certifikát so skončenou platnosťou. Nie sú k dispozícii žiadne údaje na určenie, či po skončení platnosti certifikátu došlo k jeho kompromitácii. Prehľadávač Google Chrome nemôže zaručiť, že komunikujete s doménou www.all4biznis.com, a nie s útočníkom. Nemali by ste pokračovať.
Berú peniaze a služby nerobia !
Robia BUBUBU každému čo je u nich zaregistrovaný ale nezaplatil si členské. Posielajú zálohové faktúry tým ľudom/firmám ktorý poskytli svoje údaje na zaregistrovanie s tým že sa rozhodnú či Áno alebo NIE.
Vyhrážajú sa súdom ak nezaplatia.

TakZvaný AntiAll4biznis člen. :smt059

//autoeditácia príspevku (20 Sep 2010, 3:33)
Chalani do nich !! Teraz nemajú vôbec žiadnu ochranu .
Ich admini už pre nich nerobia a nikto sa nestará ani o nich server. Veľmi ľahká korisť pre hackera.
Dopočul som sa že teraz majú obrovské dlhy a neplatia nikoho ani svojich pracovníkov a spolupracovníkov minimálne už 2 mesiace.
Pán konateľ p. Miklánek si robí dobrý deň z každého kto mu volá ak mu to tento pán vôbec zdvihne. Je to cvičená o...a pána W....ra.
Všetci čo sú ich členmi a nedostávajú svoje služby ktoré si zaplatili tak by sa mali spojiť a zažalovať ich naraz.
Momentálne, všetci čo sa zaregistrovali a aj zaplatili za posledné 3 mesiace do All4bizni-su tak nedostávajú ani jednu zaplatenú službu, lebo to nikto pre nich už nerobí .

Ja osobne spolu s ďalšími 3 členmi podávame na p. milkánka a firmu All4biznis s.r.o. trestné oznámenie. / zobrali vedome peniaze aj keď vedeli že služby sa nebudú robiť /
a neplatia / sk-nic-u /ani za registráciu domény čo si člen zaplatil a to nehovorím o predávaní domén.
Toto všetko som sa dozvedel od spolupracovníkov a čo pre All4biznis ešte robia. / b...i / ale budiš..

TakZvaný AntiAll4biznis člen
janisko
Novice
Novice

Príspevok od používateľa janisko »

:smt006
Ahojte milá spoločnosť,

dnes veľmi ďakujem šťastnej náhode,že som zablúdil na túto stránku,aj keď som mal inú naplánovanú prácu.......,a propo-prečítal som celých 108 príspevkov....!!!!

Rokov mám požehnane /61/,ale srdcom stále mladý....,dúfam,že mi to vydrží,dlho som premýšľal,či sa v tejto Váženej spoločnosti vôbec môžem zapojiť do diskusie,a zvlášť,keď tu boli preberané dosť na telo gramatické dovednosti....,dopredu sa ospravedlnujem,ak tu budú neaké nezrovnalosti v tomto smere.....,veď já som školu vychodil v čase,keď neboli ani PC....,a v škkole som mal trojky a nezmaturoval som.....,ale život je tá najlepšia škola...,a tu som vychodil vysokú s červeným diplomom...,ha ha ha :lol:

Prečo píšem,???...určite nie z dldej chvíľe,alebo sebaprezentácie.....,som nestranný občan a nie znalec IT,iba skromný užívateľ od "93r.,keď sme sa to učili v dose.....

Som už 20-tý rok na voľnej nohe a mám potrebu obnoviť svoj H+S wer,a tak sa mi v povedomí vybavila info z dávnej prezentácie /asi 1r.spať v BB/,All4b.....!!!!!!!!!

Som skúsený človek,nenaletím len tak,ale musím priznať,že urobili na mňa vážný dojem......!!!!.
Zaregistrovali sa u nich mojí vážení skúsení priateľia a bili do mňa,aby som urobil tiež tak.....!!!!.
Ale som aj veľmi opatrný človek,tak som tlakom nepodľahol s tým,že uvidím,ako sa celá vec vyvrbí........????

Veľa dnes nechýbalo,že som v ich e-chope nezadal objednávku na ten najdrahší notebook....!!!
Takže dnes som vďaka Vám Vážení a milí priateľia,zachránil moje fin. pred zlým rozhodnutím,kúpiť u A4b tú vec.....!!!

Bolo mi veľmi divné,že sa ukázalá červená strana s upozornením,ale mal som za to,že admin.robí úpravu stránky...,a tak som sa dostal k Vám........!!!!!

DÍKY ZA INFO........!!!!!!!! odteraz tu budem chodiť na rozum a info....!!!! Má to tu význam....!!!

P.S :..mal som zapožičané CD-od A4b,ale vysypalo sa mi do PC kopa akože soft.,ale boli to len prázdné krabice.......,ale tu som čosi u Vás čítal,že sa to otvára v BTS..?????......poradí mi niekto,ako to aspoň prezrieť,či sa mi niečo z toho nehodí.......?????

A ešte niečo,moji priateľia,čo sa evidovali do A4b,na mojú otázku:ako sa Vám vodí v A4b sú neako nesvojí.....,a teraz tomu veľmi dobre rozumiem.......,cítia sa podvedení a hambia sa.....!!!

Cawko [email protected]
petiar
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa petiar »

Jeremy napísal: Ty moj vies ho.no o optimalizacii pre vyhladavace. . Skus si prosim ta dakedy asopn otvorit analytics a kuknut sa tam aby si videl o com rozpravas. Radsej dalej nerozpravaj bo sa strapnujes
Jeremy, ja som nikde netvrdil že ovládam celú problematiku SEO. Ale:
1. viem ako funguje http protokol a tvrdenie, že Google nevie o každej jednej návšteve každej jednej stránky a preto nemôže návštevnosť použiť ako relevantné meradlo pri zostavovaní poradia SERP, je fakt. Zjednodušene - keď sa ja prekliknem z hojko.sk na tvoj web tak Google o tejto návšteve nevie. Nemá ako. Môžeš s tým nesúhlasiť ale to je tak všetko čo s tým môžeš spraviť.
2. účtov na GA mám neúrekom, vďaka
3. ja mám vždy pravdu. ;-)
a4b
Novice
Novice

Príspevok od používateľa a4b »

Obrat spoločnosti bol cca. 180 tis. EUR za 9 mesiacov, to sú peniaze, ktoré reálne prešli cez firemné bankové účty a sú riadne vedené v účtovníctve. Keď nový konateľ, pán M., dostal dispozičné práva k All4biznis účtom, 21.07.2010 tak stav na nich bol cca. 0 EUR a na niekoľkých účtoch bol mínusový stav. Pred 21.07.2010 mal dispozičné práva len bývalý konateľ, pán Petráš.

Dlhy, ktoré firma mala zaplatiť v tom momente boli:

- Daňový úrad: niečo nad 30 000 EUR
- Hotel Kaskády: cca. 10 700 EUR
- Vyplatiť provízie: cca. 21 000 EUR
- Iné faktúry: cca. 5 000 EUR (účty, ktoré neboli niekoľko mesiacov zaplatené ako napr. nájmy)
- Rôzni veritelia: cca. 4 500 EUR (účtovníčka, programátori)

Takže na účtoch bolo plus mínus 0 EUR, spoločnosť urobila obrat cca. 180 tis. EUR, z toho cca. 50-60 tis. išlo na provízie. Zvyšok je 120 tis. EUR. Ja sa pýtam kde tieto peniaze sú keď nie sú na účtoch, nie sú poplatené dlhy, veritelia, dokonca ani vlastná účtovníčka a nikto iný okrem pána Petráša prístup k účtom nemal.

V rámci hĺbkového auditu spoločnosti sme zistili nasledovné skutočnosti:

- do dnešného dňa nie je splatené základné imanie spoločnosti All4biznis s.r.o., p. Tonkovičom v plnom rozsahu,
- p. Petráš preposlal z A4b účtov počas jeho pôsobenia vo firme na účty p. Tonkoviča spolu sumu vo výške 46 180 EUR,
- na základe čestných prehlásení máme podozrenie, že p. Petráš odovzdal p. Tonkovičovi v hotovosti ešte ďalších cca. 8 000 EUR, ktoré boli vybrané z firemných účtov,
- spoločnosť vyzbierala od účastníkov školení na hoteli Kaskády cca. 6500 EUR, ktoré neboli preukázané na A4b účty, na základe niekoľkých čestných prehlásení máme podozrenie, že tieto peniaze zobral buď p. Petráš alebo p. Tonkovič
- do dnešného dňa A4b dĺži hotelu Kaskády cca. 10 700 EUR
- na základe čestných prehlásení máme podozrenie, že fyzicky neexistovala pokladňa spoločnosti do 19.08.2010 aj napriek skutočnosti, že výbery bývalého konateľa v sume vo výške cca. 30 000 EUR boli účtované do pokladne,
- do eShopu bolo zaplatených cca. 400 EUR, na účtoch tie peniaze nie sú a objednaný tovar nebol doručený zakiaľ mal dispozičné práva k účtu p. Petráš,
- p. Petráš 17.08.2010 prehlásil v dokumente, ktorý je overený notárom, že za All4biznis software bolo vyplatené 35 300 EUR. Zmluva o dielo na A4b software je medzi A4b a p. Petrášom a nemenovaným programátorom. Ten programátor prehlásil, že z tých peňazí videl asi 2 250 EUR. Teda logicky zvyšné peniaze v sume vo výške cca. 33 000 EUR obdržal...

V rámci hĺbkového auditu, ktorý prebieha na podnet nového majiteľa a konateľa, pána W. a pána M., sme začali jednať s veriteľmi, s Daňovým úradom a inými firmami. Exekútor nám chcel v týždeň keď sme na Daňový úrad prišli zamraziť účty, lebo bývalý konateľ, pán Petráš, dostatočne nekomunikoval („ignoroval“ – podľa slov exekútora) Daňový úrad. Daň z 30 tis. EUR sme znížili na 15 tis. EUR. Veritelia nám poskytli splátkové kalendáre, zmapovali sme procesy vo firme, dali do poriadku účtovníctvo, zaviedli fyzicky pokladňu, zaviedli sme princíp nahraditeľnosti, lebo firma nemôže stáť na jednom človeku. Napríklad, žiadny programátor nemal na poskytovanie služieb zmluvu (registrácia do katalógov, SEO, návštevnosť, fóra, aktivácia web / eShop šablón a iné) – už ich majú, dokonca ani neboli poriadne vyplácaní, podľa ich prehlásení, bývalým konateľom. Naviac, už máme zabezpečenú spoločnosť, ktorá nám zabezpečuje služby ako SEO, web stránky a iné, ktorá má medzinárodné referencie z oblastí: štátnej správy, developerstva, financií, zdravotníctva a iných.

Inými slovami, máme podozrenie, že spoločnosť bola vytunelovaná zodpovednými osobami. Peniaze na firemných účtoch boli, keďže bol 180 tis. EUR obrat, peniaze na firemných účtoch už nie sú a dlhy nie sú splatené. Okrem toho máme podozrenie, že spoločnosť bola chaoticky vedená, ľudia klamaní, úmyselne zavádzaní do omylu bývalým vedením, p. Tonkovičom a p. Petrášom, a tak isto máme podozrenie, že došlo k zneužitiu osobných údajov niekoľkých stoviek ľudí bývalým vedením.

Na základe zistených skutočností máme podozrenie, že došlo k sprenevere, neoprávnenému obohateniu, neoprávnenému podnikaniu, krátenie veriteľa a iným trestným činom. Spoločnosť podala podnet na príslušné Daňové úrady, nakoľko máme podozrenie, že dotyční nezdanili svoj neoprávnený príjem. Následne spoločnosť podala trestné oznámenia na zodpovedné osoby. V rukách to má teraz polícia SR, dokonca nový majiteľ už bol vypovedať vo veci. Kto sa domnieva, že má opodstatnený nárok môže sa pridať k trestnému oznámeniu. V prípade Vašich dotazov poskytne spoločnosť viac informácii.

Naviac, nový väčšinový majiteľ a konateľ budú dôsledne vyhodnocovať diskusiu na internete. V prípade podozrenia, že došlo k ohováraniu a poškozdovaniu mena, podajú podnet na príslušné orgány činné v trestnom konaní.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

A to ako myslíte vážne, alebo je to len hlúpy vtip?
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

a4b: Citujem: "Naviac, nový väčšinový majiteľ a konateľ budú dôsledne vyhodnocovať diskusiu na internete. V prípade podozrenia, že došlo k ohováraniu a poškozdovaniu mena, podajú podnet na príslušné orgány činné v trestnom konaní." - AHAHAHAHAAHAH. Tak sa teda pozrime do ZZ:

Podľa paragrafu 373 Trestného zákona sa dopustí trestného činu ohovárania ten, kto o inom oznámi nepravdivý údaj, ktorý môže značnou mierou ohroziť jeho vážnosť u spoluobčanov, najmä poškodiť ho v zamestnaní, narušiť jeho rodinné vzťahy, alebo spôsobiť mu inú vážnu ujmu.

§ 373 Ohováranie

(1) Kto o inom oznámi nepravdivý údaj, ktorý je spôsobilý
značnou mierou ohroziť jeho vážnosť u spoluobčanov,
poškodiť ho v zamestnaní, v podnikaní, narušiť
jeho rodinné vzťahy alebo spôsobiťmu inú vážnu ujmu,
potrestá sa odňatím slobody až na dva roky.
(2) Odňatím slobody na jeden rok až päť rokov sa páchateľ
potrestá, ak spácha čin uvedený v odseku 1
a) a spôsobí ním značnú škodu,
b) z osobitného motívu,
c) verejne, alebo
d) v podnikaní závažnejším spôsobom konania.
(3) Odňatím slobody na tri roky až osem rokov sa páchateľ
potrestá, ak spácha čin uvedený v odseku 1
a) a spôsobí ním škodu veľkého rozsahu, alebo
b) a spôsobí inému stratu zamestnania, úpadok podniku
alebo rozvod manželstva.

Kto tu kde oznámil nejaký radikálny nepravdivý údaj, ktorý by vážne poškodil vašu firmu a spôsobil jej ujmu? Veď predsa sám píšeš, že ste sa zožrali sami zvnútra. Viem, že Slovensko je právne Kocúrkovo, ale myslíš, že sa môžeš takto vyhrážať na internetovom fóre, kde ľudia píšu svoje názory? Prosím ťa. Budete potrebovať konkrétne a rukolapné dôkazy, že niečo z toho, čo tu bolo napísané, spôsobilo vážnu ujmu. Zároveň mám pocit, že kdesi v pravidlách je uvedené, že vlastník a administrátor fóra nie je zodpovedný za obsah príspevkov. Teda - ak by sa v diskusiách SME objavili podobné názory na vašu skvelú firmu, podali by ste podnet na SME? HAHAHA. Najprv si spravte poriadok v tej vašej slávnej firme a potom zvážte, čia je to chyba, že po Internetoch o vašej firme koluje to, čo koluje. Vieš ako sa hovorí, "niet dymu bez ohňa". A to platí aj o tvojom dobrodincovi.

Myslím, že na každom fóre a internetovej diskusii sa nájde dostatok inteligentných ľudí, ktorí vám na takéto BUBUBU neskočia.

http://www.lupa.cz/clanky/globe-interne ... u-spalila/ (už to tu raz bolo, že áno, 2x nevstúpiš do tej istej rieky...)

Zažalujete aj týchto? Vlastne...už sa stalo. Tá istá otrepaná fráza "postupujem vec právnikom" sa nachádza aj tam...
http://www.birdz.sk/forum/verite-projek ... nketa.html
http://forum.zoznam.sk/t/8/412/ALL4BIZNIS/
Prílohy
na.
na.
pretorian_pp
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pretorian_pp »

Obrat spoločnosti bol cca. 180 tis. EUR za 9 mesiacov, to sú peniaze, ktoré reálne prešli cez firemné bankové účty a sú riadne vedené v účtovníctve. Keď nový konateľ, pán M., dostal dispozičné práva k All4biznis účtom, 21.07.2010 tak stav na nich bol cca. 0 EUR a na niekoľkých účtoch bol mínusový stav. Pred 21.07.2010 mal dispozičné práva len bývalý konateľ, pán Petráš.
*** Tu sa zabudlo napísať že obrat je niečo iné ako skutkový stav.. čo všetko sa z tých penazí platilo a malo platiť - a čo bolo od 1.4.2010 do 21.07.2010 a najnovšie čo sa deje vo firme od tohto 21.07.2010 do dnes .. !!! ***

Dlhy, ktoré firma mala zaplatiť v tom momente boli:

- Daňový úrad: niečo nad 30 000 EUR *** v tomto čase bol už konateľ p. Miklánek a vedel o tom dávno pred tým. ***
- Hotel Kaskády: cca. 10 700 EUR *** v tom čase za to zodpovedal už p. Miklánek ale to nieje jeho chyba ***
- Vyplatiť provízie: cca. 21 000 EUR *** v tom čase bolo požiadaných o 785€ / mám dôkazy / + je tam mojich cca 7500€ ***
- Iné faktúry: cca. 5 000 EUR (účty, ktoré neboli niekoľko mesiacov zaplatené ako napr. nájmy) *** za nájom bol v tom čase dlžná spoločnosť cca 455€ ***
- Rôzni veritelia: cca. 4 500 EUR (účtovníčka, programátori) *** v tom čase to bolo cca 1000 za učtovníčku / 2 mesiace / a to nepočítam nás ...***
*** v tom čase je dátum 21.7.2010 ***

Takže na účtoch bolo plus mínus 0 EUR, spoločnosť urobila obrat cca. 180 tis. EUR, z toho cca. 50-60 tis. išlo na provízie. Zvyšok je 120 tis. EUR. Ja sa pýtam kde tieto peniaze sú keď nie sú na účtoch, nie sú poplatené dlhy, veritelia, dokonca ani vlastná účtovníčka a nikto iný okrem pána Petráša prístup k účtom nemal.
*** Peniaze sa použili na platenie služieb ako aj na faktúry p. Tonkoviča / dodal faktúry ktoré mu pán Wágner poslal späť a podal na p. Tonkoviča trestné oznámenie /

V rámci hĺbkového auditu spoločnosti sme zistili nasledovné skutočnosti:

- do dnešného dňa nie je splatené základné imanie spoločnosti All4biznis s.r.o., p. Tonkovičom v plnom rozsahu,
- p. Petráš preposlal z A4b účtov počas jeho pôsobenia vo firme na účty p. Tonkoviča spolu sumu vo výške 46 180 EUR, *** na žiadosť p. Tonkoviča ako vädčinového spoločníka ***
- na základe čestných prehlásení máme podozrenie, že p. Petráš odovzdal p. Tonkovičovi v hotovosti ešte ďalších cca. 8 000 EUR, ktoré boli vybrané z firemných účtov, *** to čestné oznámenie som daj p. wágnerovi ***
- spoločnosť vyzbierala od účastníkov školení na hoteli Kaskády cca. 6500 EUR, ktoré neboli preukázané na A4b účty, na základe niekoľkých čestných prehlásení máme podozrenie, že tieto peniaze zobral buď p. Petráš alebo p. Tonkovič *** Z tých peňazí sa platilo aj spoločnosti BAD s.r.o. min. 2000€ ktoré som platil v hotovosti ***
- do dnešného dňa A4b dĺži hotelu Kaskády cca. 10 700 EUR
- na základe čestných prehlásení máme podozrenie, že fyzicky neexistovala pokladňa spoločnosti do 19.08.2010 aj napriek skutočnosti, že výbery bývalého konateľa v sume vo výške cca. 30 000 EUR boli účtované do pokladne, *** a prečo si to pán konateľ neoveril 1.4.2010 alebo dňa 21.7.2010 ? a čo peniaze od tohto dátumu ? Kde sú ? Ako a komu bolo čo platené ? aké služby? Viem že peniaze prišli do spoločnosti a to min 7500€ do dnešného dňy .... kde a ako boli použité ? ***
- do eShopu bolo zaplatených cca. 400 EUR, na účtoch tie peniaze nie sú a objednaný tovar nebol doručený zakiaľ mal dispozičné práva k účtu p. Petráš,
- p. Petráš 17.08.2010 prehlásil v dokumente, ktorý je overený notárom, že za All4biznis software bolo vyplatené 35 300 EUR. Zmluva o dielo na A4b software je medzi A4b a p. Petrášom a nemenovaným programátorom. Ten programátor prehlásil, že z tých peňazí videl asi 2 250 EUR. Teda logicky zvyšné peniaze v sume vo výške cca. 33 000 EUR obdržal... *** áno prevodmi.. ale v hotovosti dostal to čo mal... a mimochodom stále sú nám dlžný cca 25000€ resp. môjmu partnerovi..***

V rámci hĺbkového auditu, ktorý prebieha na podnet nového majiteľa a konateľa, pána Wágnera. a pána Miklánka., sme začali jednať s veriteľmi, s Daňovým úradom a inými firmami. Exekútor nám chcel v týždeň keď sme na Daňový úrad prišli zamraziť účty, lebo bývalý konateľ, pán Petráš, dostatočne nekomunikoval („ignoroval“ – podľa slov exekútora) Daňový úrad.
*** To už hľadali p. Miklánka ako konateľa a pán Miklánek dlho odkladal Daňový úrad.. ***
Daň z 30 tis. EUR sme znížili na 15 tis. EUR. *** na základe opravných faktúr a pod../ nebola to vaša zásluha /***
Veritelia nám poskytli splátkové kalendáre, zmapovali sme procesy vo firme, dali do poriadku účtovníctvo, zaviedli fyzicky pokladňu, zaviedli sme princíp nahraditeľnosti, lebo firma nemôže stáť na jednom človeku.
*** to je na zváženie.... ***
Napríklad, žiadny programátor nemal na poskytovanie služieb zmluvu (registrácia do katalógov, SEO, návštevnosť, fóra, aktivácia web / eShop šablón a iné) – už ich majú, dokonca ani neboli poriadne vyplácaní, podľa ich prehlásení, bývalým konateľom.
*** rád by som ich videl tie zmluvy ako aj ako robíte SEO a podobné služby a kto sú tí ľudia ? Viem že vám dali košom všetci čo som nou spolupracovali .. / ked ani program na SEO report neviete zaplatiť.. - update ste mali zaplatiť pred mesiacom ***
Naviac, už máme zabezpečenú spoločnosť, ktorá nám zabezpečuje služby ako SEO, web stránky a iné, ktorá má medzinárodné referencie z oblastí: štátnej správy, developerstva, financií, zdravotníctva a iných.
*** To myslíte SOYA Media ? to by chcelo vidieť ich referencie ohľadne SEA a pod... a hlavne aké sú ich ceny.. ***

Inými slovami, máme podozrenie, že spoločnosť bola vytunelovaná zodpovednými osobami. Peniaze na firemných účtoch boli, keďže bol 180 tis. EUR obrat, peniaze na firemných účtoch už nie sú a dlhy nie sú splatené. Okrem toho máme podozrenie, že spoločnosť bola chaoticky vedená, ľudia klamaní, úmyselne zavádzaní do omylu bývalým vedením, p. Tonkovičom a p. Petrášom, a tak isto máme podozrenie, že došlo k zneužitiu osobných údajov niekoľkých stoviek ľudí bývalým vedením.
*** Máte skreslené informácie p.Miklánek a nevidíte čo máte pred nosom ***

Na základe zistených skutočností máme podozrenie, že došlo k sprenevere, neoprávnenému obohateniu, neoprávnenému podnikaniu, krátenie veriteľa a iným trestným činom. Spoločnosť podala podnet na príslušné Daňové úrady, nakoľko máme podozrenie, že dotyční nezdanili svoj neoprávnený príjem. Následne spoločnosť podala trestné oznámenia na zodpovedné osoby. V rukách to má teraz polícia SR, dokonca nový majiteľ už bol vypovedať vo veci. Kto sa domnieva, že má opodstatnený nárok môže sa pridať k trestnému oznámeniu. V prípade Vašich dotazov poskytne spoločnosť viac informácii.

Naviac, nový väčšinový majiteľ a konateľ budú dôsledne vyhodnocovať diskusiu na internete. V prípade podozrenia, že došlo k ohováraniu a poškodzovaniu mena, podajú podnet na príslušné orgány činné v trestnom konaní.
*** To by ste sa tam mali dať aj vy dvaja.. Príjem sa zdaňuje do 3 mesiaca budúceho roka.. a zodpovednosť je hlavne na p. miklánkovi .. lebo vedel o všetkom čo sa deje vo firme ale nič nespravil....

--- Toto je pre All4biznis s.r.o. ---
Ja nemám čo skrývať a viem aj svoje výbery a platby za služby aj zdokladovať lebo je to dávno v účtovníctve.
Ale viem nasledovné..
Ste mi dlžný za spracovanie služieb pre vašich klientov v hodnote min 1520€ na čo mám aj tvoju objednávku.. / nezaplatené /
Ste mi dlžný za spracovanie a úpravu flash stránky pre vášho klenta v hodnote min 1800€ / nezaplatené /
Môjmu spoločníkovi ste dlžný viac ako 25000€ za administráciu a zabezpečenie na all4biznis.com / nezaplatené /
Ste mi dlžný za provízie viac ako 7500€ / nezaplatené /
A ešte oveľa viac ale to nebudem rozpisovať.. lebo aj tak viem že si nájdete čokoľvek na mňa..

a to ani nepíšem o zmluve čo sme spísali že všetko vo firme mám vysporiadané a je to aj podpísané u notára.. ako aj to že doplatok za software / za moju polovicu /už nemusia vyplatiť.. ani to že
ešte nezaplatili druhej menšinovej spoločníčke za podiel .. čo činí cca 2450€ ale papiere sa rýchlo museli podpísať aby pán Wagner mohol konať ako teraz koná..
Teraz je to takto : 81% má firma Apolis.... / p. Wágner / a 19% má p. Miklánek .. ale na orsk.sk je to ešte inak.
A to na 99% nezaplatil za podiel ani p. Tonkovičovi ale má jeho podiel..
Pán Wágner spolupracuje s ludmi ktorý sú mimo z.... a tvári sa ako niekto kto má peniaze a investorov . Na prvom stretnutí pán Wagner že má potvrdenú investíciu vo výške 200 000€ z poľska a to potvrdí viacej ludí.
Ale čo urobil on v skutočnosti ?
Prvé čo urobil že nakázal konateľovi poslať faktúry tým čo boli u nás v systéme ale nezaplatili / boli tam len registrovaný ale služby nedostali a nevýuživali /
Následne ked zistil že p. Tonkovič dostával na účet peniaze, tak povedal že ich dostane od neho akýmkoľvek spôsobom jeho vlastným..
Potom som sa mu postavil ja, stým že za svoje služby budem chcieť aj zaplatené a tak toto robí preto aby nám všetkým nemusel vyplatiť ani cent ale chce všetko čo firma ešte má.. aj to čo je najcennejšie - skúsenosti a ako robiť služby / ale to mať nemôžu ani nemajú lebo tomu prd rozumejú :-) /
je to len moje a na papier to nikdy nedám.
A preto je teraz všetko proti mne.. / zrušili mi všetky emaily ako aj prístup na server... takže už nemôžem garantovať žiadnu bezpečnosť údajov všetkých klientov.
Nezaplatili ani SSL certifikát Verisign ani ostatné služby čo bude mať aj dôsledky..

Ale zabúdajú na všetky skutočnosti.... / čo všetko som dal do spoločnosti a nielen ja, / čo všetko sa platilo z účtov ale aj v hotovosti..
Veľa služieb sa platilo len na základe potrvdenia a na ruku.. ako to robia veľa firiem
To že pán Miklánek platil cez kreditku všetko čo mu pán Wágner povedal / benzín,obedy,večere,atd... a to všetko bez dokladovania /
A pán Miklánek zabudol že som mu dal tiež zopár tisíc € v hotovosti aby mal z čoho žiť keď robil konateľa.. a to bolo všetko z jeho vedomím vybrané..
Na niečo síce dal faktúru ale to je minimum...
Každé € čo bolo vybrané od 1.4.2010 bolo z vedomím p. Miklánka komu a koľko bolo vyplatené a čo zaplatené.. / čo môžem dokázať /
O tom všetkom vedel už od 2 mesiaca 2010.. a vo firme je od začiatku takže vedel skoro všetko ako je to vo firme.
A vedel aj to že mesačne odchádza z účtov / kreditné karty /cca 2-5000€ na služby ktoré spoločnosť plati mesačne.. / návštevnosť,fóra a pod.. / a ked zrušíl všetky kredikty k účtom tak tým aj zrušil platby a zákazníci už nemajú tie služby za ktoré si zaplatili.. a pán Miklánek tie platby neobnovil aj ked peniaze na účtoch boli..
Posledné 3 mesiace neplatili skoro nič čo mali.. / domény, služby, výplaty, nájmy,.... aj ked mali nových zákazníkov čo zaplatili.
Za posledné 3 mesiace sa dlžoba zvýšila o dobrých 15000€ + tie peniaze čo došli na ich účty..
/ Neplatia načas nikomu a skoro nič aj keď mejú na účtoch peniaze../
To nehovorím o databáze ...ktorá nepatrí All4biznis s.r.o. ktorá nieje teraz zabezpečená !!!! ktokoľvek sa môže do nej dostať a mazať alebo meniť údaje ako sa mú zachce..
Ale zvládnu to len tí viac skúsený 15ročný chalani....
Pání Wágner a Miklánek nevedia absolutne nič o bezpečnosti dat na serveri a to nehovorím o zabezpečení ostatných vecí..

A ešte mi zrušili aj konto na all4u.sk kde som ešte konateľ.. ako aj prístup na tú doménu .
Ako konateľ firmy All4u s.r.o budem žiadať od pánov Miklánka ako aj p.Wágnera vysvetlenie prečo ma odstavili od mojej práce pre tú spoločnosť..
Môj právny zástupca už spracováva podklady ........na spoločnosť All4biznis s.r.o.

Na záver by som povedal že ako vždy mám smolu na spoločníkov ale teraz sa budem aj brániť.. / a nielen ja.. /
Už ma vyúžívali dosť a mimochodom za celú tu dobu čo som bol konateľ som nedostal žiadnu plácu.. fungoval som len na ústnu dohodu ...
Ale mám všetko zdokladované a zdokumentované / ako písomne tak aj hlasovo / ... ale to nebudem tu rozvádzať..
Môj email je power(@)pretorian.sk ak niekto bude chcieť niečo viac vedieť.. / a môžem spolupracovať s kýmkoľvek kto ma o to požiada..
Volám sa Peter Petráš a som otvorený na každú diskusiu ale len cez email alebo ICQ : 391929289 a hlavne sa neskrývam za nick-y a pod..
Toto je posledný krát čo sa vyjadrujem tu.
Ja proti diskutujúcim nemám nič aj keď niektorých veciach sa môj názor liši :-)
.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Wohoa in Your face!
a4b
Novice
Novice

Príspevok od používateľa a4b »

Na základe uvedeného textu, ktorý je v značnej miere zavádzajúci a nepravdivý, budeme postupovať v zmysle trestného zákona.
weroro
Flash coder
Flash coder
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa weroro »

petiar napísal:No nie, vážne, odkiaľ? Reálny príklad: Vyrobím si kdesi na webe stránku. Jednoduché HTML bez akýchkoľvek nástrojov na meranie návštevnosti (mám na mysli najmä Google Analytics). Kúpim si reklamu napríklad tuná na hojko.sk - odkaz pod hlavičkou webu, takže návštevnosť (dajme tomu) začne pomaličky stúpať.

Skús len tak zo srandy dať do google môj nick :) a pozri si 7-8 výsledok od vrchu. To je len skúšobný web, ktorý nemá nič. slúži iba na pokusy. sú do neho nahodené iba tie flashe :)) Ako ma google našiel? upozorňujem, že v googli na tej to pozícii sa tá stránka objavila koncom decembra minulého roka, nikde som neuverejňoval linky a urobil som ju tuším niekedy v októbri. Takže Uplink má pravdu, google si našiel mňa a nemusel som sa mu vnucovať.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Vážený pán Petráš,

Snáď len toľko:

1. Najprv si upracte pred vlastným prahom, neignorujte telefonáty a sms správy, neskrývajte sa a neutekajte pred ľuďmi, voči ktorým máte nemalé podlžnosti,
2. neurazte sa, ale o SEO a optimalizácii webov pre vyhľadávače viete len veľmi málo a to málo čo viete ste aj tak doplietol,
3. Vaša gramatika a štylistika sa nachádza niekde pod úrovňou človeka, ktorý je v 4tom ročníku základnej školy, čudujem sa ako ste Vy mohol prezentovať firmu a4b - ten 4tý ročník myslím smrteľne vážne.

S pozdravom

uplink
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

a4b napísal:Naviac, nový väčšinový majiteľ a konateľ budú dôsledne vyhodnocovať diskusiu na internete. V prípade podozrenia, že došlo k ohováraniu a poškozdovaniu mena, podajú podnet na príslušné orgány činné v trestnom konaní.
Hmm, neviem ci trafim spravne mena lebo som sa tu v tom prestal orientovat ale ak ma niekdo opravi tak to tu zmenim.

Tak podme na to:

Páni Wágner a Miklánek su imbecilni zlodeji okradajuci tisice ludi a tento stat. Je to duo pedofilov ktori si kazdu nedelu natiahnu ruzove pancusky a na vysokych podpatkoch obiehaju verejne detske ihriska aby si mohli obchytat zadky nevinnych deti. Taktiez mam vazne podozrenie ze spolu organizuju gay caviar orgie do ktorych uspesne zapajaju aj svojich rodinych prislusnikov. Medzi dalsie ich konicky patri distribucia lahkych drog na verejnych toaletach nahodnej lokacie, kde si za vzajomnej spoluprace strkaju balicky ich "produktov" do telesnych dutin a nasledne sa okoloiducich snazia presvedcit ze su to automaty na mince. Casto sa taktiez stava, ze v stavoch tazkeho deliria ich stretnete ako obiehaju kaviarne v nacistickych uniformach, simuluju konverzaciu v nemeckom jazyku a za prisnych pokrikov sa snazia nahodnym ludom ihlou na sitie a skolskym atramentom vytetovat davidovu hviezdu. Som presvedceny ze ide o vysoko nebezpecne individua ktore musia byt za kazdu cenu umiestnene v sanatoriu so zvysenym dohladom, inak neprestanu pre svoje okolie predstavovat neustalu hrozbu.

Vela stastia na policii.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

Gangy napísal:Hmm, neviem ci trafim spravne mena lebo som sa tu v tom prestal orientovat ale ak ma niekdo opravi tak to tu zmenim.

Tak podme na to:

Páni Wágner a Miklánek su imbecilni zlodeji okradajuci tisice ludi a tento stat. Je to duo pedofilov ktori si kazdu nedelu natiahnu ruzove pancusky a na vysokych podpatkoch obiehaju verejne detske ihriska aby si mohli obchytat zadky nevinnych deti. Taktiez mam vazne podozrenie ze spolu organizuju gay caviar orgie do ktorych uspesne zapajaju aj svojich rodinych prislusnikov. Medzi dalsie ich konicky patri distribucia lahkych drog na verejnych toaletach nahodnej lokacie, kde si za vzajomnej spoluprace strkaju balicky ich "produktov" do telesnych dutin a nasledne sa okoloiducich snazia presvedcit ze su to automaty na mince. Casto sa taktiez stava, ze v stavoch tazkeho deliria ich stretnete ako obiehaju kaviarne v nacistickych uniformach, simuluju konverzaciu v nemeckom jazyku a za prisnych pokrikov sa snazia nahodnym ludom ihlou na sitie a skolskym atramentom vytetovat davidovu hviezdu. Som presvedceny ze ide o vysoko nebezpecne individua ktore musia byt za kazdu cenu umiestnene v sanatoriu so zvysenym dohladom, inak neprestanu pre svoje okolie predstavovat neustalu hrozbu.

Vela stastia na policii.
...som podobného názoru...
Napísať odpoveď