Internetova stranka/firma All4Biznis

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
authentik
Novice
Novice

Internetova stranka/firma All4Biznis

Príspevok od používateľa authentik »

Chcel by som sa opytat ci s tym ma niekto skusenosti. Bol som na prezentacii tejto "firmy", kde bola az prislis prechvalena svojimi vyhodami a vsetkym moznym...

http://www.all4biznis.sk/viewpage.php?page_id=1

ale ako vsetko, aj toto ma hacik, treba do toho nieco investovat...

Vopred dakujem za vase skusenosti, informacie...
Soviet
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Pripomina mi to skor ako zacinajuci projekt, ktoremu chcu urobit reklamu..:) Vzhladom na tu main page, ktora je robena na php-fusione..
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

OMG, to čo je za nedorobok? Idú robiť veľký biznis a hostujú na freeserveri :lol: A to chcú ponúkať eshopy a reklamný priestor :roll:

// V prvom momente (keď som videl link) som si myslel, že ide o túto firmu http://www.all4web.sk/ :slap:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Obchod pohanany opensource projektom Zen Cart, dost odvazne na prevadzku internetoveho obchodu. Prebehol som niektore ceny a porovnal napriklad s Alza.sk, su o dost lepsie, zda sa, ze to davaju za velkoobchodne ceny, aby prilakali zakaznika, inak si to vysvetlit neviem. Cele mi to pripada tak, ze jeden ci dvaja ludia sa znazia rozbehnut velky biznis, nieco na sposob Bananu ci Karmanu - vypamovat rozne fora, inzercie, nalakat ludi a bum..., vykaslat sa na zakaznikov, ked uz bude zarobene.
authentik
Novice
Novice

Re: Internetova sranka/firma All4Biznis

Príspevok od používateľa authentik »

Pridavam dalsie veci, ktore sa mi podarilo vyhladat po internete okolo tejto firmy

majitel: http://sk.netlog.com/william_tonkovic

kedze mi nasiel google aj toto a bol tam v zozname aj majitel, tiez pridavam link:

Právny dôvod zrušenia: rozhodnutím konkurzného súdu o
zastavení konkurzného konania pre nedostatok majetku dlžníka

http://www.orsr.sk/vypis.asp?ID=76855&SID=2&P=1

v tomto vypise z orsr.sk som si nahodou vsimol figurovat meno
Ing. Rastislav Sojka kt, sa nachadza aj tu..

http://www.orsr.sk/vypis.asp?ID=23049&SID=2&P=1

neviem ci to nieco znamena, ale tiez mi nedalo to sem nepridat :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Pyramida, nic ine. Vstupny poplatok 200 eur za to, aby si mohol nakupovat so zlavou, zhananie dalsich refferalov a podobne...
hanulienka
Novice
Novice

Príspevok od používateľa hanulienka »

Ja som už aj členkou all4biznis a musím povedať, že je to naozaj perfektné. Majú skvelé ceny, kopu ďalších výhod pre členov, atď... A registrečný poplatok? No a čo, že je to okolo 200eur, veď to je už nastálo, nie ako inde, že musíte každý rok znovu a znovu platiť. Je to výhodné aj pre podnikateľov, ktorý chcú fakt zviditeľniť svoj biznis, veď zaradenie do viac ako 42O- tich internetocýh katalógov neponúka nikto za takýto smiešny poplatok. A ešte keď si živnostník uvedomí, že si to môže zarátať do daní ako náklady na reklamu, tak to je už fakt bezkonkurenčné.... ak chcete vedieť viac, alebo si niečo kúpiť, či ste natoľko múdry , že sa chcete stať členmi, tak sa mi ozvite:-)
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

...koniec platenej reklamy

za takuto reklamu by sa mal vyberat poplatok pre forum, hned by zmizli tieto oslavne prispevky
shanoy
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa shanoy »

tak prave som prisiel z ich prednasky, ci meetingu alebo ako to volaju.......je to cisty multilevelmarketing a niektori ludia to mu naletia a potom sa lutuju.....majitel firmy, ktory mal tu prednasku hovoril ake velke plany maju do buducnosti :) sa neoplati ani pisat o tom :D mate uz nejake skusenosti s nimi?
a este by som spomenul par veci..hovoril tam o tom, ze maju uplne super softy, ze maju soft, ktory vas automaticky regne do sk a cz katalogov iba jednym kliknutim..tento soft vyrabali 2,5 roka v rakusku atd atd...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

shanoy: Mal si sa postavit a povedat: Ukazte nam to v reale, ako takyto software funguje!!! ;)
bob33
Novice
Novice

jeden click

Príspevok od používateľa bob33 »

No, neviem kolko z vas je tu zivnostnikov alebo podnikatelov ale zda sa, ze ste vsetci odbornici na na obchod, reklamu, marketing a manazment.
- v SK aj EU funguje niekolko uspesnych MLM (alebo "sietovy marketing) spolocnosti ako na predaj tak aj na sluzby (Avon, maklerske firmy a pod., aj poistovne robia tymto principom), takze z MLM by som si tazku hlavu nerobil. To ako a ci vobec sa to rozbehne v sulade s myslienkou a viziou, to ukaze len cas,
- na druhej strane, typicky "slovenska zamestnanencka reakcia" bezneho cloveka: "musim nieco investovat, to bude nejaky zly biznis, najlepsie je, ked budem mat vsetko zadarmo a budem profitovat" ... bohuzial, ziadny biznis ani riadenie firmy takto nefunguje, na jej propagaciu, reklamu, marketing alebo prevadzku je treba investovat niekedy znacne ciastky, aby sa vobec co i len rozbehol biznis. Vy tu ocakavate, ze za mesiac fungovania nejakej firmy ma biznis fungovat tak akoby tu bol uz 10 rokov,
- samozrejme, ze marketingova strategia prezentacie sietoveho marketingu ju v odlisna, nez napriklad hola reklama alebo propagacia cez samostatny web. To je potrebne zohladnovat, pri posudzovani tohto typu obchodu,
- zda sa mi, ze vas je tu vela mladych odbornikov na IT a web (co je vysoko pozitivne), takze mi budete vediet zrejme presne odpovedat na otazku "kolko moze stat € alebo USD verifikacia bezpečného prihlasovania a zabezpečenia webu cez 256 bit "Camelia" sifrovanie (je to povazovane v sucasnosti za najvyssi stupen sifroveho zabezpecenia www) verifikovana renomovanou spolocnostou VERISIGN (USA)?
- kolko podla vas stoji zriadenie vsetkych potrebnych hard i softverovych veciciek na prevadzku takeho projektu?
Ak vas mozem poprosit, odpovedzte, tiez ma to zaujima...
+ ... k tomu jednemu kliku, pokial dobre viem, cez vikend to odskusali na domene, ktora im patri www.allbulvar.sk s ocakavanim, ze tak ako je prezentovane, stranka by sa mala dostat aspon na prve dve strany vo vyhladavacoch - priznam sa, preveroval som to na Zoznam, Atlas, Surf, Azet, Google.sk a pod. a neostava mi nic ine len potvrdit to, co o tom "jednom kliku" tvrdia. Po zadani klucoveho slova "BULVAR" do tychto SK vyhladavacov - katalogov sa www.allbulvar.sk hybe medzi 1. až 4. miestom v poradí. Takze, nez nieco napisem do fora a zverejnim to, najprv si to radsej preverim aby som nikoho nezavadzal a nerobil niekomu alebo niecomu "negativnu reklamu" a nepodporoval nekalu obchodnu sutaz ...
Pozdravujem vas na fore.
Frikso
Darca
Darca

Si predstav ten zázrak! Som do googlu zadal hojko a prvé bolo hojko.com. To isté keď som zadal azet alebo zoznam.. a vlastne to funguje s väčšinou kľúčových slov, ktoré sa nachádzajú v URL vyhľadanej stránky.. :shock:
WOW! A to celé len jediným kliknútím! (natlačidlo hľadaj)
bob33
Novice
Novice

Príspevok od používateľa bob33 »

no, zrejme ma mas za blba mily kamo, povedz aj to, ze klucove slovo "hojko" je v podstate jedinecna domena, kde vyhladavacu samozrejme nic ine neostane, len vyhodit odkaz na vsetko "hojko" spojene s touto domenou... myslim, ze napriklad klucove slovo pre porovnanie toho co mi pises by bolo zadat "forum" alebo "diskusne forum" ..potom uvidime, na ktorej pozicii sa nase "hojko" bude nachadzat... a to nehovorim o tom, ze tato stranka predpokladam ma nejakych aspon 3 roky - tzn. ze uz ma aj nejaky "pagerank" a Alexu ...
....ja som nezadaval do vyhladavaca "allbulvar" - to by bolo v kazdom vyhladavaci na na 1. mieste ... ja som dal len "bulvar" (a zamerne bez diakritiky aby som to aspon trochu vyhladavacu stazil) - zamerne lebo bulvarov je vela, tak som bol zvedavy, ci sa im to podarilo
... a prave som skusil google a Azet na "forum" a "diskusne forum" a veru "hojko" nic ...
takze predpokladam, ze hlavnym zmyslom toho "kliku" je usetrit cas, aby sa moja stranka dostala do TOP 20 a necakal napr. 5 rokov, kym ma sami vyhladavace (samozrejme ak budem mat brutalnu navstevnost) zacnu na predne pozicie zaradovat ...
.. ale, ty si zrejme lepsi fachman na tieto veci ako ja, tak sa nechcem s tebou hadat, ved posli vsetky svoje namietky adminovi toho site All4biznis, zrejme sa budete mat lepsie o com debatit odborne, nez so mnou :-)

//autoeditácia príspevku ( 25 Sep 2009, 11:26 )
a mozem ta poprosit, keby si mi odpovedal na tie mozne ceny, kolko by asi to preverenie + splnenie poziadaviek na udelenie certifikatu + hard a soft podpora takeho projektu mohlo stat penazi? uplne seriozne ma to zaujima a ty mas asi lepsi prehlad ako ja co to vsetko obnasa a pod ...
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

bob33 napísal:no, zrejme ma mas za blba mily kamo, povedz aj to, ze klucove slovo "hojko" je v podstate jedinecna domena, kde vyhladavacu samozrejme nic ine neostane, len vyhodit odkaz na vsetko "hojko" spojene s touto domenou... myslim, ze napriklad klucove slovo pre porovnanie toho co mi pises by bolo zadat "forum" alebo "diskusne forum" ..potom uvidime, na ktorej pozicii sa nase "hojko" bude nachadzat... a to nehovorim o tom, ze tato stranka predpokladam ma nejakych aspon 3 roky - tzn. ze uz ma aj nejaky "pagerank" a Alexu ...
....ja som nezadaval do vyhladavaca "allbulvar" - to by bolo v kazdom vyhladavaci na na 1. mieste ... ja som dal len "bulvar" (a zamerne bez diakritiky aby som to aspon trochu vyhladavacu stazil) - zamerne lebo bulvarov je vela, tak som bol zvedavy, ci sa im to podarilo
... a prave som skusil google a Azet na "forum" a "diskusne forum" a veru "hojko" nic ...
takze predpokladam, ze hlavnym zmyslom toho "kliku" je usetrit cas, aby sa moja stranka dostala do TOP 20 a necakal napr. 5 rokov, kym ma sami vyhladavace (samozrejme ak budem mat brutalnu navstevnost) zacnu na predne pozicie zaradovat ...
.. ale, ty si zrejme lepsi fachman na tieto veci ako ja, tak sa nechcem s tebou hadat, ved posli vsetky svoje namietky adminovi toho site All4biznis, zrejme sa budete mat lepsie o com debatit odborne, nez so mnou :-)

a mozem ta poprosit, keby si mi odpovedal na tie mozne ceny, kolko by asi to preverenie + splnenie poziadaviek na udelenie certifikatu + hard a soft podpora takeho projektu mohlo stat penazi? uplne seriozne ma to zaujima a ty mas asi lepsi prehlad ako ja co to vsetko obnasa a pod ...
hladany vyraz: forum
hojko.com na tretom mieste, a to je forum je v omnoho frekventovanejsi keyword: http://www.googlefight.com/index.php?la ... rd2=bulvar

hmm...a naco su tisicky odkazov (doplnene, ani len 1000 to nie je) v kadejakych pochybnych katalogoch ked najrelevantnejsie vysledky poskutuje google

tu je vysledok tej tvojej investicie: http://www.googlefight.com/index.php?la ... rd2=bulvar
smiesne vysledky pre tvoju domenu, moj rok neupdatovany blog je tom lepsie ako tvoja investicia
Don_Pipino
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Re: jeden click

Príspevok od používateľa Don_Pipino »

+ ... k tomu jednemu kliku, pokial dobre viem, cez vikend to odskusali na domene, ktora im patri www.allbulvar.sk s ocakavanim, ze tak ako je prezentovane, stranka by sa mala dostat aspon na prve dve strany vo vyhladavacoch - priznam sa, preveroval som to na Zoznam, Atlas, Surf, Azet, Google.sk a pod. a neostava mi nic ine len potvrdit to, co o tom "jednom kliku" tvrdia. Po zadani klucoveho slova "BULVAR" do tychto SK vyhladavacov - katalogov sa www.allbulvar.sk hybe medzi 1. až 4. miestom v poradí.
To snad ani nemyslis vazne, ved to je uplne prve na co pozera google a iny vyhladavac (teda ked nespomeniem ze uplne prve je najvyssia domena, teda v pripade allbulvar.sk je to .sk, co naznacuje ze je to slovenska webstranka a nakolko mas google nastaveny na slovencinu, tak ho posuva vyzsie oproti napr. CZ webstrankam.) Slovo bulvar ma v nazve domeny. :lol: . To ma byt ako dokaz, toho, ze ten "jeden klik" funguje?? Daj si schvalne do google klucove slovo "pikosky" co je aj klucove slovo, ktore najdes v popise stranky allbulvar.sk , ci je na rovnakej priecke. A potom si zmen google v nastaveniach na anglictinu alebo iny jazyk a znovu si daj vyhladat slovo bulvar, kde je allbulvar.sk teraz??. A ze po takzvanom "jednom kliku" bude stranka minimalne na druhej stranke google??, ved to je preboha snad standardom kazdej webstranky, ktora je normalne nakodena, stale aktualizovana a prisposobena SEO. A teraz si prilozme vsetci ruku na srdce, kdo z obycajnych ludi (userov) pozera aj na druhu stranku google, ked nieco hlada?? Tazko sa dostanu na koniec prvej. Takze cielom kazdej webstranky je dostat sa na co najvyzsiu priecku na google a nie na aspon druhu stranu. A v tomto ti pomoze akurat tak vyzsie spomenuta starostlivost o webstranku (co v pripade allbulvar.sk vyzera,ze sa deje) a pripadne Google Adwords, alebo ked si kupis Google :D.

Ja samozrejme netvrdim, ze ten ich "jeden klik" nefunguje, ale tymito tvojimi argumentami pochodis mozno tak na ich mitingu alebo co to je, ale nie tu.

A ako si povedal, prvotna invseticia, je zakladnym kamenom akehokolvek biznisu, tak mohli fesaci z all4biznis-u investovat aspon do webstranky, aby posobili doverihodnejsie anie ako skolsky projekt zo strednej skoly.

peace
shanoy
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Re: jeden click

Príspevok od používateľa shanoy »

bob33 napísal:No, neviem kolko z vas je tu zivnostnikov alebo podnikatelov ale zda sa, ze ste vsetci odbornici na na obchod, reklamu, marketing a manazment.
- v SK aj EU funguje niekolko uspesnych MLM (alebo "sietovy marketing) spolocnosti ako na predaj tak aj na sluzby (Avon, maklerske firmy a pod., aj poistovne robia tymto principom), takze z MLM by som si tazku hlavu nerobil. To ako a ci vobec sa to rozbehne v sulade s myslienkou a viziou, to ukaze len cas,
- na druhej strane, typicky "slovenska zamestnanencka reakcia" bezneho cloveka: "musim nieco investovat, to bude nejaky zly biznis, najlepsie je, ked budem mat vsetko zadarmo a budem profitovat" ... bohuzial, ziadny biznis ani riadenie firmy takto nefunguje, na jej propagaciu, reklamu, marketing alebo prevadzku je treba investovat niekedy znacne ciastky, aby sa vobec co i len rozbehol biznis.
ano mas pravdu, moj znamy sa nechal oblbnut HERBALIFEom, prisiel o peniaze a zistil, ze je to velky podvod....a netvrdim, ze MLM nie je dobra vec-áno je (pre tych uplne na vrchu) ale tiez existuju aj vynimky napr. Just, ale to je solidna svajciarska rodinna firma, ktora pri registracii nevyzaduje ziadne poplatky, ba naopak, prvy balik svojich kvalitnych vyrobkov (nerobim reklamu) dava s velkou zlavou a nejste viazany na dalsie kupi ich produktov....a tiez ako si hovoril Avon,Oriflame,....
bob33 napísal:Vy tu ocakavate, ze za mesiac fungovania nejakej firmy ma biznis fungovat tak akoby tu bol uz 10 rokov,
a preco teda majitel firmy na tej prezentacii hovoril, o tom, ze firma uz ma 10rocne skusenosti, ze 10 rokov sa uz vyvija atd atd, preco hovoril resp. pripodobnoval zisky, ktore mozu mat registrovany clenovia k ziskom z eBay, Amazon, Google??Preco tlacil ludom do hlavy taketo, si myslim dost zavadzajujce informacie, ktore mali ludi priviest k zabudnutiu, ze firma je registrovana len 2 mesiace???Preco mal reci o tom, ze do 2 ci 3 rokoch "dobyju svet" s ich super sluzbami, ktore poskytuju, hoci ich stranka obsahuje len uvodnu stranku? A este tam nieco tvrdil o tom, ze ked sa cloveku dari, ze nakoniec moze sa stat akcionarom spolocnosti, ale ako ked nie su a.s.??(prepacte, ale akcionar obycajnej sro-čky, ktora moze barskedy vyhlasit bankrot atd atd....)
bob33 napísal:-
- kolko podla vas stoji zriadenie vsetkych potrebnych hard i softverovych veciciek na prevadzku takeho projektu?
:D SOFTVEROVYCH VECICIEK?? Akoze opensource ZEN CART a PHPFUSIOUN nieco stoji??? to odkial mate??? taku web stranku vam spravi moj synovec zadarmo! a webhosting stoji par €..nechcem sa machrovat, ale dokonca aj ja mam zaplateni hosting a vysiel ma do 20€...a dokonca mam aj webstranku, ktoru som si sam nakodoval..a to nemam rozbehnuty ziadny the best worlds' bizniz...
Frikso
Darca
Darca

bob33 napísal:no, zrejme ma mas za blba mily kamo, povedz aj to, ze klucove slovo "hojko" je v podstate jedinecna domena, kde vyhladavacu samozrejme nic ine neostane, len vyhodit odkaz na vsetko "hojko" spojene s touto domenou... myslim, ze napriklad klucove slovo pre porovnanie toho co mi pises by bolo zadat "forum" alebo "diskusne forum" ..potom uvidime, na ktorej pozicii sa nase "hojko" bude nachadzat... a to nehovorim o tom, ze tato stranka predpokladam ma nejakych aspon 3 roky - tzn. ze uz ma aj nejaky "pagerank" a Alexu ...

Očividne nás máš za debilov ty, pretože google tu tvoju úžasnú stránku vyhľadá na základe kľúčového slova bulvár v URL (ešte ti to aj zvýrazní). Takže tvoj príklad s kľúčovým slovom "forum" nie je ani náhodou relevatnou protihodnotou (keďže sa nenachádza v URL hojko.com) nakoľko kľúčové slovo v URL má hádam najvyššiu prioritu čo sa keywordov týka..

Samozrejme odhliadnúc od faktu, ktorý poznamenal sundevil.. :roll:
pavelmu
Amateur
Amateur

Upozornenie pre bežných ľudí !

Príspevok od používateľa pavelmu »

bob33 napísal:No, neviem kolko z vas je tu zivnostnikov alebo podnikatelov ale zda sa, ze ste vsetci odbornici na na obchod, reklamu, marketing a manazment.
- na druhej strane, typicky "slovenska zamestnanencka reakcia" bezneho cloveka: "musim nieco investovat, to bude nejaky zly biznis, najlepsie je, ked budem mat vsetko zadarmo a budem profitovat" ... bohuzial, ziadny biznis ani riadenie firmy takto nefunguje, na jej propagaciu, reklamu, marketing alebo prevadzku je treba investovat niekedy znacne ciastky, aby sa vobec co i len rozbehol biznis. Vy tu ocakavate, ze za mesiac fungovania nejakej firmy ma biznis fungovat tak akoby tu bol uz 10 rokov,
- samozrejme, ze marketingova strategia prezentacie sietoveho marketingu ju v odlisna, nez napriklad hola reklama alebo propagacia cez samostatny web. To je potrebne zohladnovat, pri posudzovani tohto typu obchodu,
- zda sa mi, ze vas je tu vela mladych odbornikov na IT a web (co je vysoko pozitivne), takze mi budete vediet zrejme presne odpovedat na otazku "kolko moze stat € alebo USD verifikacia bezpečného prihlasovania a zabezpečenia webu cez 256 bit "Camelia" sifrovanie (je to povazovane v sucasnosti za najvyssi stupen sifroveho zabezpecenia www) verifikovana renomovanou spolocnostou VERISIGN (USA)?
Ak vas mozem poprosit, odpovedzte, tiez ma to zaujima...
+ ... k tomu jednemu kliku, pokial dobre viem, cez vikend to odskusali na domene, ktora im patri www.allbulvar.sk s ocakavanim, ze tak ako je prezentovane, stranka by sa mala dostat aspon na prve dve strany vo vyhladavacoch - priznam sa, preveroval som to na Zoznam, Atlas, Surf, Azet, Google.sk a pod. a neostava mi nic ine len potvrdit to, co o tom "jednom kliku" tvrdia. Po zadani klucoveho slova "BULVAR" do tychto SK vyhladavacov - katalogov sa www.allbulvar.sk hybe medzi 1. až 4. miestom v poradí. Takze, nez nieco napisem do fora a zverejnim to, najprv si to radsej preverim aby som nikoho nezavadzal a nerobil niekomu alebo niecomu "negativnu reklamu" a nepodporoval nekalu obchodnu sutaz ...
Pozdravujem vas na fore.
Cele to je podvod pyramida:
200,-EUR dat za e-shop ktory je volne zdarma stiahnutelny .
Aby som robil reklamu na domene All4biznis.sk preco nemozem mat vlastnu domenu ? Zlavy mozem mat hocikde na ktorom kolvek e-shope pokial mam zivnostesnkyl list . Dostanem Zdarma stranku ktore je zdarma . Exkluzivivny emial ? nieco.all4forbiznis.com toto exkluzivita? aby sa nepovedalo nejaky programa zdarma od microsoftu ktory bude tiez zdarma :) vERISIGN je dostupny za 30eur rocne na cekom trhu.
Reklama na portaloch takze ludia sami sebe budu robit reklamu ,
Registracia do 420 katalogov robi je internetova stranka ktoru nebudem menovat jednym nahodenym odkazu sa zobrazi u viac ako 1500 katalogov , Seo , OPTIMALIZACIA ? wed ten web http://www.all4biznis.com/ ani nema seo za 10,-eur
Co stoho vyplyva: Plno veci ktore su zdarma na internete stiahnutelne mi tato firma ponuka za peniaze .
Vytvorenie konkurencie cas 15 min ? Kto chce mi tieto veci vytvorim zdarma

//autoeditácia príspevku ( 30 Sep 2009, 0:28 )
hanulienka napísal:Ja som už aj členkou all4biznis a musím povedať, že je to naozaj perfektné. Majú skvelé ceny, kopu ďalších výhod pre členov, atď... A registrečný poplatok? No a čo, že je to okolo 200eur, veď to je už nastálo, nie ako inde, že musíte každý rok znovu a znovu platiť. Je to výhodné aj pre podnikateľov, ktorý chcú fakt zviditeľniť svoj biznis, veď zaradenie do viac ako 42O- tich internetocýh katalógov neponúka nikto za takýto smiešny poplatok. A ešte keď si živnostník uvedomí, že si to môže zarátať do daní ako náklady na reklamu, tak to je už fakt bezkonkurenčné.... ak chcete vedieť viac, alebo si niečo kúpiť, či ste natoľko múdry , že sa chcete stať členmi, tak sa mi ozvite:-)
Blba zena toto vsetko je mozne zdarmaa :D Bezkonkurecny podvod suhlasim . Na stanici su laviciky kto si za sedenie na nich zaplati cena je 200,-eur bezkonkurecne :D

//autoeditácia príspevku ( 30 Sep 2009, 10:16 )
Firma All4biznis s.r.o. bola založená 15.08.2009 v nejakej garáži na konci sveta v Zlatých Moravciach a rozhodla sa kradnúť a predávať free software bez súhlasu a autorských práv. Necháva si platiť za služby, ktoré len skopírovala a sú na internete úplne zadarmo. Pekný odrb na ľudí z nižším alebo žiadnym IQ. V októbri bude podaná žaloba na obchodný súd za nedovolené obchodovanie, obohacovanie sa, porušovanie autorských práv...
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drakeman »

Musim povedat, ze aj mne sa zdala tato prilezitost prislis prehnana a bral som ju ako blbost. No ked som sa tretol s ludmi, ktori su v tom a maju neskutocne dobre vysledky tak som trosku pouvazoval. Uvazoval som nie len koli zarobku, ale aj z pozicie majitela eshopu...

Cely projekt je vyvyjany ludmi, co maju na starosti zoznam.sk a azet.sk, takze nejde o luzerov. Chcu spravit mega portal, kde budu zuskupene vsetky mozne produkty eshopov. Porovnavanie cien, kvality a podobne. Tieto produkty si tam moze nahazat kazdy registrovany clen. Registracia sice stoji 239Eur, ale stoji to za to. Za tuto cenu ziskate web eshop (sice subdomena, ale aj to je fajn, ked si mozete svoju domenu presmerovat na tuto), dalej ziskate profesionalu SEO optimalizaciu a registraciu do viac nez 300 svetovych katalogov a stale pribudaju. Uz len registracia do katalogov ma taku hodnotu a nehovorim o SEO a inych vyhodach. Kedze na strankach sa pracuje, tak tam nic nie je zverejenene, ale zacasom to pride. V podstete ide o to, ze mozete na ich strankach prezentovat svoje produkty a skuzby. Predavate ich za vyhdne ceny a za este vyhodnejsie ich od vas kupuju klienti. Vy mate zisk a klient je spokojny zo super nakupu.

Ako som povedal vstupna cena je dost vysoka, ale stoji za to. Ak mate s nou problem, tak sa mozete zapojit aj do ich sprostretkovania, ktore stoji naozaj za to. Za kazdeho, koho odkazete do systemu ziskate 500SKK. Ak uz mate vo svojej sieti 10 ludi, tak za kazdeho dalsieho dostanene 700SKK. Ak niekto vami registrovany registruje dalsieho, dostane 500SKK, ale vy dostanete rozdiel medzi 500 a 700 co je 200SKK, takze v podstate za nic mate 200SKK. Ak mate 40 ludi v organizacii, tak uz zarabate na kazdom novom 900SKK a rozdielovo 400SKK. Rozdiel ide tusim az do 7 urovni... Vsetko je to dedicne a peniaze su vyplacane kazdy tyzden.

Nemusite byt sikovny aby ste zohnali 12 ludi, ktori sa zaregistruju, aby ste mali naklady vratene. Poviete im ako si lahko zarobit a pojdu do toho sami. Ak este oslovite majitelov eshopov, tak mate neskutocne moznosti. Vyhoda je, ze sa snazia rozsirovat o europy a spravit celky portal, takze mate neobnedzene moznosti.

Doporucim vam ist na prezentaciu. Za tu nic nedate. Vypocujete si odbornikov a rozhodnete sa sami. Rozhodne som za. Chce niekto z BA sa ku me pridat buduci tyzden na prezentaciu?
pavelmu
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa pavelmu »

drakeman napísal:Musim povedat, ze aj mne sa zdala tato prilezitost prislis prehnana a bral som ju ako blbost. No ked som sa tretol s ludmi, ktori su v tom a maju neskutocne dobre vysledky tak som trosku pouvazoval. Uvazoval som nie len koli zarobku, ale aj z pozicie majitela eshopu...

Cely projekt je vyvyjany ludmi, co maju na starosti zoznam.sk a azet.sk, takze nejde o luzerov. Chcu spravit mega portal, kde budu zuskupene vsetky mozne produkty eshopov. Porovnavanie cien, kvality a podobne. Tieto produkty si tam moze nahazat kazdy registrovany clen. Registracia sice stoji 239Eur, ale stoji to za to. Za tuto cenu ziskate web eshop (sice subdomena, ale aj to je fajn, ked si mozete svoju domenu presmerovat na tuto), dalej ziskate profesionalu SEO optimalizaciu a registraciu do viac nez 300 svetovych katalogov a stale pribudaju. Uz len registracia do katalogov ma taku hodnotu a nehovorim o SEO a inych vyhodach. Kedze na strankach sa pracuje, tak tam nic nie je zverejenene, ale zacasom to pride. V podstete ide o to, ze mozete na ich strankach prezentovat svoje produkty a skuzby. Predavate ich za vyhdne ceny a za este vyhodnejsie ich od vas kupuju klienti. Vy mate zisk a klient je spokojny zo super nakupu.

Ako som povedal vstupna cena je dost vysoka, ale stoji za to. Ak mate s nou problem, tak sa mozete zapojit aj do ich sprostretkovania, ktore stoji naozaj za to. Za kazdeho, koho odkazete do systemu ziskate 500SKK. Ak uz mate vo svojej sieti 10 ludi, tak za kazdeho dalsieho dostanene 700SKK. Ak niekto vami registrovany registruje dalsieho, dostane 500SKK, ale vy dostanete rozdiel medzi 500 a 700 co je 200SKK, takze v podstate za nic mate 200SKK. Ak mate 40 ludi v organizacii, tak uz zarabate na kazdom novom 900SKK a rozdielovo 400SKK. Rozdiel ide tusim az do 7 urovni... Vsetko je to dedicne a peniaze su vyplacane kazdy tyzden.

Nemusite byt sikovny aby ste zohnali 12 ludi, ktori sa zaregistruju, aby ste mali naklady vratene. Poviete im ako si lahko zarobit a pojdu do toho sami. Ak este oslovite majitelov eshopov, tak mate neskutocne moznosti. Vyhoda je, ze sa snazia rozsirovat o europy a spravit celky portal, takze mate neobnedzene moznosti.

Doporucim vam ist na prezentaciu. Za tu nic nedate. Vypocujete si odbornikov a rozhodnete sa sami. Rozhodne som za. Chce niekto z BA sa ku me pridat buduci tyzden na prezentaciu?
Sam majitel firmy sa nam tu ozval :D hladaj ludi do pyramidy aby sa sro nabalila milionmi a potom vyhlasila bankrot . OD kedy su v sro akcionari
Z ludi robit dementov ponukat take veci za peniaze ktore su zdarma .

//autoeditácia príspevku ( 30 Sep 2009, 23:49 )
Cely projekt je vyvyjany ludmi, co maju na starosti zoznam.sk a azet.sk, takze nejde o luzerov.

Rovno treba napisat azetu a zoznamu za poskodzovanie mena firmou all4biznis
Napísať odpoveď