Internetova stranka/firma All4Biznis

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Re: Internetova stranka/firma All4Biznis

Príspevok od používateľa Jungle »

Živnostník je fyzická osoba.

Gramatické chyby robíte obaja (robíme všetci), tak nerozumiem tomu, načo to tu vôbec riešite. Už len to veľké T píšte rovnako usilovne a rovnako zle Frikso aj all4biznisPD...

pavelmu:no nechcem vidieť tú kvalitu... Ale to sa rozoberá v inej téme

Wiki: Veľkoobchod alebo zriedkavo predaj en gros [an gro] je obchod, pri ktorom sa tovar kupuje od výrobcu alebo iného veľkoobchodníka a predáva maloobchodníkovi alebo inému veľkoobchodníkovi (nie konečnému spotrebiteľovi), prípadne aj predaj inštitucionálnym, priemyselným a podobným konečným spotrebiteľom.

Veľkosklad je ľudový názov pre obchodníka, ktorý predáva veľkoobchodne a väčšinou má sklad, kam si chodíte pre tovar.
all4biznisPD
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa all4biznisPD »

Tak,aby som tu troška poopravil mienku o živnosti a živnostníkovi/fyzickej osobe-http://www.zivnostnik.sk/node/273
A čo sa týka veľkého T,tak to sa umiestňuje v slovnom spojení,kde si ctím oslovovanú osobu,čiže Tebe,Vám,Vás atď.
Ideme sa ešte ďalej hádať o gramatike,však vy ešte študujete,ja už ani neviem ako škola vypadá,tak ako???
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

all4biznisPD napísal:
Takže dúfam,že stačí označenie čo sa týka gramatiky!!!Či podľa seba súdim Teba???
A čo sa týka rozdielov medzi veľkoskladom a veľkoobchodom,tak tu sa nebudem ani vyjadrovať,lebo je zbytočné vysvetlovať niekomu pojmy,keď ani nepochopí otázku.
A nikto tu nerobí žiadnu vizitku,len som uviedol príklady,takže sa treba najskôr zamyslieť nad znením vety a potom komentovať.

Čo sa týka mojej gramatiky,tak moja gramatiky je na dosť vysokej úrovni,sám ovládam 3 svetové jazyky+4 roky leteckej terminológie,ale pri rýchlom písaní sa stane,že sa preklepnem.Kto je bez viny?
Takže nekomentujem bezpredmetné príspevky.
A ešte dodám,že u nás môže nakupovať fyzická(čiže nie živnostník) za veľkoobchodné ceny.Takže v tom je ten rozdiel.
A schválne sa pochváľ,koľko je Tebe.Mne je 28,keď už sa tu bavíme o rokoch.
Práve pozerám, že som si ťa pomýlil s druhým all4biznis userom (je vás tu jak maku), http://www.hojko.com/internetova-strank ... ml#1363181 takže beriem naspäť. O čo lepšie, že je to konateľ spoločnosti :lol:
To, že sa na mojom príspevku chytáš diakritiky a hovoríš o gramatike je smiešne, trištvrťka užívatelov internetu diakritiku nepoužíva v online svete. Ja som narážal na tie krupice s i/y.

Ja mám 21 rokov. Na vek som sa Ťa pýtal, pretože svojím vystupovaním na mňa pôsobíš ako teenager. Bez urážky, ale to čo tu predvádzate ide úplne proti logike a zlé meno si robíte akurát tak sami svojími prehnane podráždenými reakciami. Púšťate sa tu do slovných súbojov s ľudmi, ktorých ste chceli pôvodne osloviť.
Vôbec nerozumiem, čo vlastne chcete dosiahnúť.
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Jungle »

all4biznisPD napísal:Tak,aby som tu troška poopravil mienku o živnosti a živnostníkovi/fyzickej osobe-http://www.zivnostnik.sk/node/273
Ďakujem za podporu môjho tvrdenia, aj tam sa dočítate, že živnostník je (len a iba) fyzická osoba :smt006

Gramatiku už riešiť nejdem, všetci, čo sa tu vyjadrujeme písať vieme na dnešné pomery dovolím si povedať veľmi dobre..
all4biznisPD
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa all4biznisPD »

Ja zásadne nie som typ človeka,ktorý bezdôvodne niekoho osočuje len na základe malého preklepu.Na takú úroveň by som nikdy neklesol.
Takže ak som Ťa niečim urazil,tak sa Ti týmto ospravedlňujem a takisto aj všetkým ostatným,ale som presvedčený,že či už v gramatike alebo diakritike by som dokázal schovať 90% prispievateľov v tejto téme.
A čo sa týka môjho vystupovania,tak ja som inak docela flegmatický typ človeka,ale keď ma niekto upozorňuje na preklepy a sám má zmiešaný text a pritom sám opisuje užívanie gramatiky a diakritiky v online svete,tak to ma docela naštartuje.
Takže ja osobne nemám nič proti nikomu,však žijeme v slobodnej krajine(teda,aspoň dúfam),takže si každý môže vytvoriť názor sám.
Týmto sa zároveň ospravedlňujem v mene svojom ako aj v mene spoločnosti,aj keď nie som jej konateľ a ani spolumajiteľ,za každé urážlivé slovo,ktoré tu padlo na ktoréhokoľvek prispievateľa.
Treba si však uvedomiť,že nie spoločnosť začala s ohováraním a urážaním,ale boli to samotný prispievatelia,ktorý bezdôvodne špinili meno spoločnosti.
A myslím,že najlepším riešením by bolo,konečne uzavrieť túto tému lebo sa začína rozvíjať smerom,ktorý s pôvodným smerom nemá už nič spoločné. :nono:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

all4biznisPD: Stale si ale nenapisal, ze z ktoreho obchodu (skladu, velkoskladu, velkoobchodu a neviem co vsetko) bude moct clovek kupovat za velkobchodne ceny (alebo ako je to presne uvedene), hmm???
pavelmu
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa pavelmu »

pavelmu:no nechcem vidieť tú kvalitu... Ale to sa rozoberá v inej téme

whisper : Pre teba cena 1000,-eur :D
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

all4biznisPD: Stale cakam na odpoved, ze z ktoreho obchodu (skladu, velkoskladu, velkoobchodu a neviem co vsetko) bude moct clovek nakupovat za velkoobchodne ceny, hmm???
Cobra99
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cobra99 »

all4biznisPD napísal:A prečo by mala mať firma poškodené meno len vďaka niekomu,kto nemá ani minimálne znalosti o biznise.Skazený image sa veľmi ťažko obnovuje ako ten,ktorý sa ešte len dostáva na povrch.Ja som osobne do dnešného dňa nepočul ani jednu odôvodnenú sťažnosť zo strany klienta.A to hovorím s čistým svedomím,bez toho,aby som niekoho klamal.
A už pokiaľ sa jedná sa o vyhrážania,myslím,že koment k danej téme som už vyjadril vyššie.
Ale pre uľahčenie ho dám aj sem.
All4Biznis nikdy nemala v pláne niekoho ohlasovať,ale keď už niektoré komentáre prekročili hranicu,tak má firma plné právo využiť zákonné prostriedky k ich zabráneniu,či sa mýlim?
Inak spomínaná skupina na FB bola už odstránená.
Zasa zavádzaš! Ale už sme si zvykli.
Skupina je stále aktívna. Stačí si na FB alebo v Googli zadať ALL4BIZNIS VAROVANIE.
pavelmu
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa pavelmu »

Kód: Vybrať všetko

A prečo by mala mať firma poškodené meno len vďaka niekomu,kto nemá ani minimálne znalosti o biznise.Skazený image sa veľmi ťažko obnovuje ako ten,ktorý sa ešte len dostáva na povrch.Ja som osobne do dnešného dňa nepočul ani jednu odôvodnenú sťažnosť zo strany klienta.A to hovorím s čistým svedomím,bez toho,aby som niekoho klamal.
A už pokiaľ sa jedná sa o vyhrážania,myslím,že koment k danej téme som už vyjadril vyššie.
Ale pre uľahčenie ho dám aj sem.
All4Biznis nikdy nemala v pláne niekoho ohlasovať,ale keď už niektoré komentáre prekročili hranicu,tak má firma plné právo využiť zákonné prostriedky k ich zabráneniu,či sa mýlim?
Inak spomínaná skupina na FB bola už odstránená.
ALL4BIZNIS je čistý podvod a zavádzanie . Ľudia si vždy vedia firmu oceniť ak ide o super produkt . Zákazníci sú súčasť firmy a firma je súčasť zákazníkov . !Ale nač zbytočne platiť za vyhodené topánky v smetnom koši od Číňana ! Sedel som s Viliamom Tonkovičom a Ukazoval mi papier na ktorom boli body čo ponúka, vravel mi že ponúka produkt v hodnote 2500,-eur len za 230,-eur ja som sa schuti zasmial :lol: možno tak Český sen ktorý sa rozplynul mal podobnú hodnotu. Ich Kolegyňa od ALL4 nevedela odpovedať na základnú otázku čo prinesie ľudom produkt ALL4B (keď sme vylúčili free , trail ,vecičky a zľavy ) Hľadajte ľudí , ponúknite im free trail a nepotrebné veci . Mi pripomína IHLAN jemnejšie povedané :)

//autoeditácia príspevku (23 Feb 2010, 3:12)
Ja som osobne do dnešného dňa nepočul ani jednu odôvodnenú sťažnosť zo strany klienta
Ja som zas nepočul ani jedno pozitívum ALL4B A TO už preklikal asi 20 fórum :?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

BTW kde byvaju tie posedenia a prezentacie A4B??? Normalne by som sa tam isiel pozriet a polozit im par otazok.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

https://www.all4biznis.com/

Tam máš kalendár myslím že budú niekedy aj u Vás v meste...
Kybelvody
Star
Star

Príspevok od používateľa Kybelvody »

Velmi profesionalna anketa

Pôjdete na nasledujúce školenie ?
Tam nemôžem chýbať(72.7%)
Určite áno(4.5%)
Áno(22.7%)
petiar
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa petiar »

Živím sa ako IT konzultant, mám dlhoročnú prax v nadnárodných spoločnostiach. Jeden z mojich zákazníkov ma upozornil na túto spoločnosť, už im takmer zaplatil. Našťastie som na jeho podnet absolvoval Skype rozhovor so zástupkyňou tejto spoločnosti. Vyplynulo mi z neho nasledovné:

1. Slečna opakovane tvrdila, že návštevnosť webu má vplyv na jeho umiestnenie vo vyhľadávačoch (áno, čítate správne). To je, samozrejme, hlúposť a tu sa prejavila jej neodbornosť.
2. Registrácie do katalógov sú hlúposť. Jedná sa väčšinou o link farmy a tieto SEO skôr uškodia ako pomôžu.
3. Garantovaný počet prístupov na web je hlúposť. Keď prevádzkujete e-shop tak vám ide o konverzie, nie prístupy. Tzn. že je lepšie mať 200 prístupv z ktorých 100 nakúpia, ako 1000 prístupov z ktorých nenakúpi nikto (vysoký bounce rate) pretože sa tam dostali omylom z nejakého pochybného katalógu.
4. Garantované umiestnenie medzi prvými X výsledkami vyhľadávania je hlúposť. Ako to budú garantovať ak si tento produkt kúpi X+1 zákazníkov?
5. CD s 2000 aplikáciami (alebo koľko ich tam bolo, neviem) už ohúri len niekoho kto nemá čo robiť a bude všetky programy skúšať. Keď hľadám vhodnú aplikáciu na istý druh činnosti tak idem cez Google, prečítam recenzie, porovnania, stiahnem, používam. Nebrowsujem CD s 2000 aplikáciami! 99% ľudí takéto veci vyhodí do koša. Zvyšné 1% použije pod šálku. ;-)
6. E-shopy (ZenCart, osCommerce, Drupal Ubercart) sú zdarma. Ak chce zákazník len čistú inštaláciu tak ak je vonku pekný deň a mám dobrú náladu tak to spravím aj zadarmo. :-) Neobmedzený webhosting + doména .sk cca 90€ ročne (7,50€ mesačne).

Bolo tam toho viacej, spomenul som len to najdôležitejšie. Slečna bola ináč príjemne asertívna, vedela veľmi dobre predávať a veľmi dobre to vedela s ľuďmi, čo je príliš nebezpečné pre tých, ktorí tieto zbrane nepoznajú. Môj zákazník takmer zaplatil, našťastie som ho stihol varovať. Následne som rozposlal e-mail všetkým mojim zákazníkom, nech nenaletia.

Ono totiž firma All4biznis nerobí nič protizákonné. Vymyslela si produkt a ten predáva. Problém je akurát to, že predáva hrsť piesku a tvári sa že je to kamión zlata. Úspech jej biznisu záleží len na tom, koľko ľudí o tom dokáže presvedčiť. Keď si aj títo uvedomia akú hlúposť spravili už im neostane nič iné len to nedať najavo a presviedčať ďalších aby sa im vrátili aspoň investované peniaze.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

petiar napísal:Ono totiž firma All4biznis nerobí nič protizákonné. Vymyslela si produkt a ten predáva. Problém je akurát to, že predáva hrsť piesku a tvári sa že je to kamión zlata.
Takých firiem je nepríjemne veľa... Našťastie v dnešnej dobe stačí zájsť na internet, je mi ľúto trebárs klientov tuším Herbalifu či čo sa to rozmohlo začiatkom 90 rokov, keď nemali iný zdroj, než nadšeného známeho ktorého predtým 5 rokov nevideli.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

petiar napísal:Živím sa ako IT konzultant, mám dlhoročnú prax v nadnárodných spoločnostiach. Jeden z mojich zákazníkov ma upozornil na túto spoločnosť, už im takmer zaplatil. Našťastie som na jeho podnet absolvoval Skype rozhovor so zástupkyňou tejto spoločnosti. Vyplynulo mi z neho nasledovné:

1. Slečna opakovane tvrdila, že návštevnosť webu má vplyv na jeho umiestnenie vo vyhľadávačoch (áno, čítate správne). To je, samozrejme, hlúposť a tu sa prejavila jej neodbornosť.

1. Samozrejme že má vplyv návštevnosť na umiestnenie vo vyhľadávačoch, je to dokonca jeden z najdôležitejších faktorov. Tona neoptimalizovaných webov [w-blog.cz, hojko.com v starej verzii a.i] majú nanič SEO ale obrovskú návštevnosť a preto sú v prvých pozíciach na webe. Google má inteligentných botov, prioritne berie weby, ktoré sú navštevované a umiestňuje ich na vyššie pozície, lebo sú populárne medzi ľuďmi a potenciálne užitočné pre tých, ktorí hladajú isté informácie.

2. Registrácie do katalógov sú hlúposť. Jedná sa väčšinou o link farmy a tieto SEO skôr uškodia ako pomôžu.

2. Toto nechám bez komentára, vzhľadom na to že Ti nechcem nadávať. Registrácia do katalógou pomáha extrémne pri umiestnení na webe.

http://www.seo-expert.me/registration-in-catalogues/

3. Garantovaný počet prístupov na web je hlúposť. Keď prevádzkujete e-shop tak vám ide o konverzie, nie prístupy. Tzn. že je lepšie mať 200 prístupv z ktorých 100 nakúpia, ako 1000 prístupov z ktorých nenakúpi nikto (vysoký bounce rate) pretože sa tam dostali omylom z nejakého pochybného katalógu.

3. Opäť vedľa. Garantovaný prístup získaš napr z e-targetu, alebo platenej reklamy, kde máš oveľa väčšiu istotu že Ti daný človek kúpi tovar, ako keď ho máš len v neplatených odkazoch.

4. Garantované umiestnenie medzi prvými X výsledkami vyhľadávania je hlúposť. Ako to budú garantovať ak si tento produkt kúpi X+1 zákazníkov?

4. Samozrejme že môžu garantovať umiestnenie, ak si spravia rozbor a analýzu kľúčových slov + kvality a zamerania konkurenčných stránok. Keď som pred cca 10timi rokmi robil jeden web, tak som cez nástroj Alexa Web Optimizer upravil web [keď som vedel ešte o SEO nič], zaregistroval do niekoľko tisíc katalógov na svete web a o týždeň bol po zadaní kľúčových slov, ktoré sa !nenachádzali! v titly, !ani na úvode stránky! na prvých troch miestach, samozrejme odrátajúc weby s obrovskou návštevnosťou + e-target.

5. CD s 2000 aplikáciami (alebo koľko ich tam bolo, neviem) už ohúri len niekoho kto nemá čo robiť a bude všetky programy skúšať. Keď hľadám vhodnú aplikáciu na istý druh činnosti tak idem cez Google, prečítam recenzie, porovnania, stiahnem, používam. Nebrowsujem CD s 2000 aplikáciami! 99% ľudí takéto veci vyhodí do koša. Zvyšné 1% použije pod šálku. ;-)

5. Väčšine BFU toto CD určite pomôže a je lepšie mať veľa aplikácii, ako žiadne.

6. E-shopy (ZenCart, osCommerce, Drupal Ubercart) sú zdarma. Ak chce zákazník len čistú inštaláciu tak ak je vonku pekný deň a mám dobrú náladu tak to spravím aj zadarmo. :-) Neobmedzený webhosting + doména .sk cca 90€ ročne (7,50€ mesačne).

6. Opäť vedľa. Už Ťa vidím ako inštaluješ ako milosrdný samaritán stovkám zákazníkov open source CMSká. Si napísal totálny nezmysel. A myslíš že BFU si vie niečo nainštalovať sám? Taký čo nevie ani čo je to html, css, ftp, hosting, doména, cms a pod? Integrované open source e-shopy sú super riešenie, majú najlepšiu podporu a najviac odstránených chýb. Vynechal si dôležitý fakt, a4b podporuje aj support pre inštaláciu a správu ich systémov. Myslím že je to dosť unikátne riešenie v danej oblasti, preto sú úspešní.

Bolo tam toho viacej, spomenul som len to najdôležitejšie. Slečna bola ináč príjemne asertívna, vedela veľmi dobre predávať a veľmi dobre to vedela s ľuďmi, čo je príliš nebezpečné pre tých, ktorí tieto zbrane nepoznajú. Môj zákazník takmer zaplatil, našťastie som ho stihol varovať. Následne som rozposlal e-mail všetkým mojim zákazníkom, nech nenaletia.

Ono totiž firma All4biznis nerobí nič protizákonné. Vymyslela si produkt a ten predáva. Problém je akurát to, že predáva hrsť piesku a tvári sa že je to kamión zlata. Úspech jej biznisu záleží len na tom, koľko ľudí o tom dokáže presvedčiť. Keď si aj títo uvedomia akú hlúposť spravili už im neostane nič iné len to nedať najavo a presviedčať ďalších aby sa im vrátili aspoň investované peniaze.
citizen
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa citizen »

dalsia zlodejina? :D
petiar
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa petiar »

Milý uplink,

k tvojim odpovediam:

1. Vysvetli mi, prosím ťa, odkiaľ Google bot alebo vôbec Google zistí aká je návštevnosť tej-ktorej stránky aby ju vedel uprednostniť vo výsledkoch?

2. Som rád, že si sa udržal na uzde a nenadával mi. Nebolo by totiž za čo, pretože pravdu mám ja. Slečna mi poslala rozmazaný zoznam katalógov do ktorých registrujú. Rozmazaný preto, aby vraj "neprezradili svoje know-how" (ha ha ha). Niektoré názvy sa ale dali prečítať a z 5tich ktoré sa dali rozlúštiť mi Google našiel len 1. Ostatné buď neexistovali alebo boli potrestané kdesi na konci výsledkov vyhľadávania, neviem.

3. Mám pocit že si ma nepochopil, ale odpovedal si celkom správne. Áno, platené odkazy a kontextová reklama sú omnoho účinnejšie ako nejaké registrácie do katalógov, pretože privádzajú viac návštevníkov, ktorí nakoniec konvertujú (nakúpia). Tzv. nazdařbůh linky spôsobujú len vysoký bounce rate.

4. Nepochopil si ma, nauč sa čítať.

5. To je hlúposť. Ľudia majú svoj obľúbený, zaužívaný software a neviem si predstaviť aby niekto prechádzal CD s 2000 programami a každý skúsil nainštalovať, testoval, odinštaloval, atď... Vyhľadať na Google napr. "grafický editor zdarma" je omnoho rýchlejšie a efektívnejšie. Videl si niekoho v dnešnej dobe kupovať si časopis kvôli priloženému CD so software? To sa robilo pred 10 rokmi.

6. To čo budem robiť ako milosrdný samaritán, to nechaj na mňa. Nevieš aký je môj business model a ako sa mi darí. Ja ti hovorím, že keď bude chcieť zákazník čistú inštaláciu CMS/e-shopu na www.jehodomena.sk tak to má za (časovo) doba registrácie domény + 10 minút na inštaláciu a (finančne) 7,50 € mesačne. ;-) Okolo každého CMS i e-shopu existujú silné komunity užívateľov kde nie je problém nájsť riešenie na každú otázku. Riešenie a4b v tomto smere nie je vôbec unikátne a má podobný prínos ako to CD s 2000 programami. Okrem toho - od spoločnosti, ktorú reprezentujú ľudia so zásadnými technickými nedostatkami by som veru nechcel akúkoľvek podporu.

Pravda je, že nie všetci BFU toto vedia a práve to využíva a4b.

Vďaka za inšpiráciu na nový článok na môj web a predtým než budeš chciet zase reagovať zapamätaj si jednu veľmi dôležitú vec:
Ja mám vždy pravdu.
Dolly666
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Dolly666 »

Vsetci ste tu uzasni, vsetko viete, len ste to zial nikdy nikam nedotiahli :D Ja som clenkou All4Biznis. Ludia zamyslite sa nad sebou a najprv si nastudujte problematiku a tak sa zapajajte do debat, lebo je trapne co tu pisete... Ak pridete s niecim podobnym vtedy komentujte alebo ste skoncili zakladnu skolu a to je vse? Tak vela stastia do zivota, budete to mat zaujimave....
Kybelvody
Star
Star

Príspevok od používateľa Kybelvody »

Dolly666 napísal:Vsetci ste tu uzasni, vsetko viete, len ste to zial nikdy nikam nedotiahli :D Ja som clenkou All4Biznis. Ludia zamyslite sa nad sebou a najprv si nastudujte problematiku a tak sa zapajajte do debat, lebo je trapne co tu pisete... Ak pridete s niecim podobnym vtedy komentujte alebo ste skoncili zakladnu skolu a to je vse? Tak vela stastia do zivota, budete to mat zaujimave....
aha podla teba mam zaplatit tych niekolko stoviek eur a az potom napisat co za blbost to je? :D
Napísať odpoveď