Internetova stranka/firma All4Biznis
no cital som si tuto debatu o katalogoch a reklame ale prisiel som len na to ze ste neprisli na nic noveho a hlavne vsetko ste zle pochopili....JEDEN KLIK plati na 455 svetovch europskych a proste na I-NET katalogy, ktore Vam zabezpecia spatne odkazy.....tento mesiac bude GOOGLE robit aktualiziaciu PAGERANKU potom si to treba preverit co sa tyka zoznamu a podobne tam sa vsetko nahadzuje rucne jev tom velky rozdiel takze najprv by som na Vasom mieste vedel vsetky fakty podrobne nez tu budete robit rozumi ludom, ktori v zivote toho urcite dokazali viac ako len rozpravat ako by to malo byt a mohlo byt....k poslednemu vyjadreniu: ze webova stranka vyzera ako zo skoly...ked sa smiem spytat aku webovu stranku si vytvoril ty a ake zabezpecenie a a sluzby ponuka svojim nastevnikom, ked ste vsetci taki mudri ako to ze ste este neni milionari ale viete len okomentovat a ukazovat ako nieco nefunguje a ked sa zacne niekomu darit jedine co viete je potom iba zavidiet... prajdem Vam vela stastia a dufam ze sa Vam vsetkym dari viac ako ludom v All4biznise
//autoeditácia príspevku ( 04 Oct 2009, 0:14 )
no chcem sa spytat co je podla Vas ta Vasa slavna pyramida? ako sa my slovaci mozme cudovat ze nas nikto nechce brat ako rovnocennheo partnera, ked kazdy zjedol mudrost sveta 3/4 z Vas nezarobite ani minimalmnu mzdu na SK co je asi 250 euro ale vsetci viete ako treba vsetko robit...tak preco ked ste taky vsetci super a vsetko ovladate nedokazali ste spustit takyto biznis skor nez spolocnost All4biznis...akcionár davno ked spolocnost bude moct so ctou pridelit niekomu titul akcionar firmy davno firma bude akciovou spolocnostou ved to je ten najmensi detail ako zmenit s.r.o. na a.s. ludia ved sa pozrite co tu pisete...MLM firmy su najbohatsie na svete a funguju 30 rokov a ani jedna z nich nevyhlasila bankrot..70 % americkej siete sposlocnosti pracuje cez sietovy marketing a kvoli comu? kvoli tomu ze to je najlepsia investicia ako rozbehnut firmu...takto peniaze idu medzi ludi a nie do slahnutych reklam v TV a radiu ludia ved keby nebolo sietoveho marketingu boli by sme este stale na pokraji socializmu a totality...chcel by som vediet kolko tu mate vsetci rokov ked mate aspon 18 budem rad a zaloby na sud??? kvoli comu??? ZEN CART a PHP FUSION, videli ste niekto zdrojovy kod? nie ani jeden z VAS chcem vidiet ci dokazete zmenit tento zdrojak a lepsie ho prisposobit ako spolocnost All4biznis...dalej pisat nebudem som zvedavy co sa zase nove dozvieme
no chcem sa spytat co je podla Vas ta Vasa slavna pyramida? ako sa my slovaci mozme cudovat ze nas nikto nechce brat ako rovnocennheo partnera, ked kazdy zjedol mudrost sveta 3/4 z Vas nezarobite ani minimalmnu mzdu na SK co je asi 250 euro ale vsetci viete ako treba vsetko robit...tak preco ked ste taky vsetci super a vsetko ovladate nedokazali ste spustit takyto biznis skor nez spolocnost All4biznis...akcionár davno ked spolocnost bude moct so ctou pridelit niekomu titul akcionar firmy davno firma bude akciovou spolocnostou ved to je ten najmensi detail ako zmenit s.r.o. na a.s. ludia ved sa pozrite co tu pisete...MLM firmy su najbohatsie na svete a funguju 30 rokov a ani jedna z nich nevyhlasila bankrot..70 % americkej siete sposlocnosti pracuje cez sietovy marketing a kvoli comu? kvoli tomu ze to je najlepsia investicia ako rozbehnut firmu...takto peniaze idu medzi ludi a nie do slahnutych reklam v TV a radiu ludia ved keby nebolo sietoveho marketingu boli by sme este stale na pokraji socializmu a totality...chcel by som vediet kolko tu mate vsetci rokov ked mate aspon 18 budem rad a zaloby na sud??? kvoli comu??? ZEN CART a PHP FUSION, videli ste niekto zdrojovy kod? nie ani jeden z VAS chcem vidiet ci dokazete zmenit tento zdrojak a lepsie ho prisposobit ako spolocnost All4biznis...dalej pisat nebudem som zvedavy co sa zase nove dozvieme
-
Shark NX
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Ako nic proti kolega ale Radsej budem robit zasraneho vykladaca Batoziny z Lietadiel na letisku za 800€/Mes ako zarabat 5000€/Mes na Spostosti ludi (Vid. Autoreklama.sk)
S MLM sa v poslednom case na Slovensku roztrhol Pytel. Preco asi?? Kazdy hlada nieco na com by mohol zarobit a co najmenej pohnut prstom.
A pouzit na to Doveryhodne vyzerajucu stranku + Prosty/Jednoduchy Slovensky lud je na to ako stvoreny.
A firmy typu Skrytyo.j.eb a.s. to s radostou vyuziju.
-Btw ZEN CART a PHP FUSION ... OMG zlozitost jak svina ... Nebud smiesny.
Pekne ze si All4Biz dokazala zaplatit dobreho Programera ... To dokaze kazdy.
A este nieco ... Kompletny WEB spolocnosti je dobre urobit Este PRED spustenim Cinnosti.
Fascinuje ma ta "Skvela" Stranka a aj "Spolocnost" ktora ma polovicu svojho WEBu vo Fazi Pripravuje sa.
-Preco MLM a Piramidky nekrachuju?? Jednoduche. Ludia budu vzdy chciet nakupit Lacnejsie ... A cim ze horsia doba tak tym viac ludi sa obrati prave na Spolocnosti typu All4Biznis, Lyoness, a podobny mozgojeb.
S MLM sa v poslednom case na Slovensku roztrhol Pytel. Preco asi?? Kazdy hlada nieco na com by mohol zarobit a co najmenej pohnut prstom.
A pouzit na to Doveryhodne vyzerajucu stranku + Prosty/Jednoduchy Slovensky lud je na to ako stvoreny.
A firmy typu Skrytyo.j.eb a.s. to s radostou vyuziju.
-Btw ZEN CART a PHP FUSION ... OMG zlozitost jak svina ... Nebud smiesny.
Pekne ze si All4Biz dokazala zaplatit dobreho Programera ... To dokaze kazdy.
A este nieco ... Kompletny WEB spolocnosti je dobre urobit Este PRED spustenim Cinnosti.
Fascinuje ma ta "Skvela" Stranka a aj "Spolocnost" ktora ma polovicu svojho WEBu vo Fazi Pripravuje sa.
-Preco MLM a Piramidky nekrachuju?? Jednoduche. Ludia budu vzdy chciet nakupit Lacnejsie ... A cim ze horsia doba tak tym viac ludi sa obrati prave na Spolocnosti typu All4Biznis, Lyoness, a podobny mozgojeb.
lolo16: Tak to si sa riadne sekol s tým zen cartom a tvorbou webu
Si si to tu tuším pomýlil s pokecom. Za naištalovanie zopár contribution do zen cartu ti päty ešte nikto bozkávať nebude. Navyše sa ti to ešte aj zle zobrazuje.
A sprav mi láskavosť, píš z jedného nicku. Veď len v tejto téme koľko nových userov "akože spokojných zákazníkov all4biznis" z ktorých sa vykluje nejaký ultraz tejto firmy, ktorý na tom zarába ťažké love a sere ho, že nikto odtialto nemá záujem..
A sprav mi láskavosť, píš z jedného nicku. Veď len v tejto téme koľko nových userov "akože spokojných zákazníkov all4biznis" z ktorých sa vykluje nejaký ultraz tejto firmy, ktorý na tom zarába ťažké love a sere ho, že nikto odtialto nemá záujem..
Pri väčšine "zaručene výhodných" firiem stačí vidieť (štylistickú i sémantickú) úroveň ich stránky a inteligentnému človeku je hneď jasné, či ide o normálnu firmu, alebo super garážový podnik, ktorý ťaží z ľudskej hlúposti a za rok-dva po ňom ani pes neštekne
Ja viem, že aj na takýchto kravinách sa dá zarobiť, ak sa pridáte v správny čas a hráte hru potrebným spôsobom, ale to je rovnaké ako s každým iným MLM či priamym predajom - minimálne ja proste nie som typ človeka, ktorý by celý deň hustil jednoduchším ľuďom do hlavy kaleráby...
A k tej stránke: dizajn je podľa mňa katastrofa (keby šlo o inak tematicky založenú stránku, tak OK, ale toto?). Druhá vec, ktorá ma zaujala, je mix češtiny so slovenčinou (toto ma vždy pobaví aj na veľa iných stránkach) či anglické "etc" v pravom okienku spolupráce... Plus preklepy a gramatické chyby, ako slovo "qualita" = kvalita + quality?
Alebo "Štandartný spôsob" či mnohé iné... Čiže veľmi pravdepodobne len prevzatý / odkúpený systém od nejakého podobného podnikateľa v Čechách.
A v neposlednom rade nekorektné zobrazenie v prehliadači Opera či IE 6.x, ktorý má stále vyše 34%-né zastúpenie medzi používateľmi... VeriSign? Načo to komu je, aby sa hneď úvodná stránka e-shopu naťahovala kryptovaná? Lacný psychologický trik... O ich amatérskosti hovorí aj to, že nemajú implementovaný žiaden slovenský či medzinárodný platobný systém (počnúc TatraPay a VÚB ePlatby, končiac platobnými kartami či PayPal-om)
O áno a za 240€ vám spravím (a nielen ja) vlastný e-shop aj s adresou www,vasadomena,sk, tak načo platiť za kravinu www,vasadomena,all4biznis,sk/eshop, ktorú si aj tak nikto nezapamätá? Na prvé priečky vyhľadávačov rovno zabudnite! Tam nájdeme možno tak ich úvodnú stránku, ale o váš obchod nikto ani nezakopne. A moja práca - alebo práca hocikoho iného, kto sa snaží o kvalitný výsledok - aspoň nie je na smiech... Prosím akciechtivých karma darcov, toto nebola reklama na moje služby, to bol príklad.
Btw. pán Tonkovič nejakú tú kariéru za sebou rozhodne má:
skrachované EURO SAVE-FINANCE s.r.o., resp. SK EUROLIFE spol. s r.o. (aby som nikomu nekrivdil, tu bol len jedným z mnohých spoločníkov - vlastníkov firmy)
plus živnosť Viliam Tonkovič - SAMURAJ
Maloobchod:
- orient
- liečivá, bylinky
- liečiteľské potreby
- darčekové predmety
Asi ho už nebavilo predávať bylinky a vonné tyčinky
Ostávam s heslom (citujem): Tak prečo sa nezjednotiť a nestat sa vzajomne blahodarné? (ehm, Google Translate, alebo...?)
PS: ospravedlňujem sa fanynkám za rozsiahly zjeb tohoto unikátneho a vysoko ziskového projektu, ale nedalo mi... Je to dokonca lepšie, ako reklama na MacBook v Bratislavskej MHD, kde sú gramatické chyby a kde je čerešničkou na torte výraz Premium Resseler (namiesto Reseller)... Že detail? Takýmto tempom bude za chvíľu pri ceste billboard s reklamou na lacný televýzor!
Ja viem, že aj na takýchto kravinách sa dá zarobiť, ak sa pridáte v správny čas a hráte hru potrebným spôsobom, ale to je rovnaké ako s každým iným MLM či priamym predajom - minimálne ja proste nie som typ človeka, ktorý by celý deň hustil jednoduchším ľuďom do hlavy kaleráby...
A k tej stránke: dizajn je podľa mňa katastrofa (keby šlo o inak tematicky založenú stránku, tak OK, ale toto?). Druhá vec, ktorá ma zaujala, je mix češtiny so slovenčinou (toto ma vždy pobaví aj na veľa iných stránkach) či anglické "etc" v pravom okienku spolupráce... Plus preklepy a gramatické chyby, ako slovo "qualita" = kvalita + quality?
A v neposlednom rade nekorektné zobrazenie v prehliadači Opera či IE 6.x, ktorý má stále vyše 34%-né zastúpenie medzi používateľmi... VeriSign? Načo to komu je, aby sa hneď úvodná stránka e-shopu naťahovala kryptovaná? Lacný psychologický trik... O ich amatérskosti hovorí aj to, že nemajú implementovaný žiaden slovenský či medzinárodný platobný systém (počnúc TatraPay a VÚB ePlatby, končiac platobnými kartami či PayPal-om)
O áno a za 240€ vám spravím (a nielen ja) vlastný e-shop aj s adresou www,vasadomena,sk, tak načo platiť za kravinu www,vasadomena,all4biznis,sk/eshop, ktorú si aj tak nikto nezapamätá? Na prvé priečky vyhľadávačov rovno zabudnite! Tam nájdeme možno tak ich úvodnú stránku, ale o váš obchod nikto ani nezakopne. A moja práca - alebo práca hocikoho iného, kto sa snaží o kvalitný výsledok - aspoň nie je na smiech... Prosím akciechtivých karma darcov, toto nebola reklama na moje služby, to bol príklad.
Prosím ťa, čo tam prispôsobili? Navyše to nerobili oni, ale niekto z Čiech, v kóde je písané po česky! ZenCart si nainštaluje aj debil za pár hodín...lolo16 napísal:ZEN CART a PHP FUSION, videli ste niekto zdrojovy kod? nie ani jeden z VAS chcem vidiet ci dokazete zmenit tento zdrojak a lepsie ho prisposobit ako spolocnost All4biznis...dalej pisat nebudem som zvedavy co sa zase nove dozvieme
Nedajte sa pomýliť, ceny tam sú BEZ DPH, s DPH to vychádza o pár percent drahšie ako napríklad z Agemu, takže predávajú normálne s 5-15%-nou maržou...hojko napísal:Prebehol som niektore ceny a porovnal napriklad s Alza.sk, su o dost lepsie, zda sa, ze to davaju za velkoobchodne ceny, aby prilakali zakaznika, inak si to vysvetlit neviem.
Btw. pán Tonkovič nejakú tú kariéru za sebou rozhodne má:
skrachované EURO SAVE-FINANCE s.r.o., resp. SK EUROLIFE spol. s r.o. (aby som nikomu nekrivdil, tu bol len jedným z mnohých spoločníkov - vlastníkov firmy)
plus živnosť Viliam Tonkovič - SAMURAJ
Maloobchod:
- orient
- liečivá, bylinky
- liečiteľské potreby
- darčekové predmety
Asi ho už nebavilo predávať bylinky a vonné tyčinky
Ostávam s heslom (citujem): Tak prečo sa nezjednotiť a nestat sa vzajomne blahodarné? (ehm, Google Translate, alebo...?)
PS: ospravedlňujem sa fanynkám za rozsiahly zjeb tohoto unikátneho a vysoko ziskového projektu, ale nedalo mi... Je to dokonca lepšie, ako reklama na MacBook v Bratislavskej MHD, kde sú gramatické chyby a kde je čerešničkou na torte výraz Premium Resseler (namiesto Reseller)... Že detail? Takýmto tempom bude za chvíľu pri ceste billboard s reklamou na lacný televýzor!
Za 14 minut vytvorim konkurenciu ale co stoho ked nemam radost s prace ktora okrada ludi , ponuka produkty ktore su na internete zadarmo , co mam ponuknut ludom klamat im do tvare a hladat neskusene babicky ktore o internete nevedia nic ?lolo16 napísal:no cital som si tuto debatu o katalogoch a reklame ale prisiel som len na to ze ste neprisli na nic noveho a hlavne vsetko ste zle pochopili....JEDEN KLIK plati na 455 svetovch europskych a proste na I-NET katalogy, ktore Vam zabezpecia spatne odkazy.....tento mesiac bude GOOGLE robit aktualiziaciu PAGERANKU potom si to treba preverit co sa tyka zoznamu a podobne tam sa vsetko nahadzuje rucne jev tom velky rozdiel takze najprv by som na Vasom mieste vedel vsetky fakty podrobne nez tu budete robit rozumi ludom, ktori v zivote toho urcite dokazali viac ako len rozpravat ako by to malo byt a mohlo byt....k poslednemu vyjadreniu: ze webova stranka vyzera ako zo skoly...ked sa smiem spytat aku webovu stranku si vytvoril ty a ake zabezpecenie a a sluzby ponuka svojim nastevnikom, ked ste vsetci taki mudri ako to ze ste este neni milionari ale viete len okomentovat a ukazovat ako nieco nefunguje a ked sa zacne niekomu darit jedine co viete je potom iba zavidiet... prajdem Vam vela stastia a dufam ze sa Vam vsetkym dari viac ako ludom v All4biznise
E-shop freeverzia zent cart
domena co robi reklamu niekomu druhemu na to su freehosting su zdarma
CD sofwaru trial verziu na 3 alebo 6 mesiacov dostanem od firmy co je tiez zdarma
Mam nakupovat lacnesie z Vasho e-shop resp zent cart za velkoobchodne ceny , staci mi zivnost za 3 eura nakupujem z velkoobchodu kde len chcem , emailovu adresu mozem mat kdekolvek , reklama zdarma ? co ju vytvaraju uzivatelia ?Dostanem biznis ktory nema perspaktivu zarabaj pomocou e-shopu , tieto produkty su uz presytene a firmy su zazmluvnene " ukazka nedovery free script " . Registracia do 420 katalov , jedna firma to robi zadarmo 1500 registracii do katalogov vyhladavacov a inych . Na prezentacii bolo spomenute ze mate 140 programator vo firme a nemate vlastnu webovu stranku? zent cart script ktory je zdarma stiahnuteny instalacia bez zanlosti kodovania uz len tento ukaz nevyvola serioznost firmy . Very sign nieje potrebne pre e-shopy ten sa skor hodi pre bankovnictvo a za 30 euro rocne si ho moze dovolit kazdy od ceskej firmy . Za nejakych 40 eur sa da urobit konkurencia mozno aj menej pokial to bude na free hostingu: moja 12 rocna dcerka moze byt konatelkou firmy na takyto projekt len nema 18 r tento vyplod dokazy vytvorit . Skor ako sa pytat kto tu ma kolko rokov skor by som sa spytal na Vase IQ ci uz dosiahlo 18 . Nech zije multilevel ale ten skutocny na profesionalne urovni ktory ponuka produkt ktorý má aj skutocnu hodnotu !
Ludia nedajte sa oklamat !!!!
-
uplink
VIP
Neviem čo ste tu rozoberali, ale v tejto firme pracuje môj blízky známy. Dnes som ho doobeda požiadal aby mi zohnal fóliu na Samsung Jét S8000. Po celom Slovensku som ju nevedel zohnať, som obvolal snáď každý e-shop kde ju "akože" majú a nikde nič, všade je že "na ceste". Jemu som zavolal a dnes večer mi ju donesie. Každopádne u mňa plus
a pracuje sa na novom designe, takže už nebudú mať len solídne služby ale aj design [nerobím na ňom ja, ale jedna renomovaná firma, nejdem ju tu menovať]. Dúfam že sa im bude dariť...
Tak to je k*rva argument! Vsetci odporci all4biznis sa mozu v momente schovat!uplink napísal:v tejto firme pracuje môj blízky známy. Dnes som ho doobeda požiadal aby mi zohnal fóliu na Samsung Jét S8000. Po celom Slovensku som ju nevedel zohnať, som obvolal snáď každý e-shop kde ju "akože" majú a nikde nič, všade je že "na ceste". Jemu som zavolal a dnes večer mi ju donesie.
-
uplink
VIP
1. keď reaguješ na príspevok, ktorý je v Tvojej bezprostrednej blízkosti tak sa necituje
2. mnohí tu na all4biznis nadávajú, ale pi*u vedia, lebo si od nich nikto nič nikdy neobjednal a všetci majú len plnú hubu hovna a teoretických dohadov, avšak praktická skúsenosť nulová
3. si dmnt, kvôli tomu že si si neuvedomil tieto dva fakty.
2. mnohí tu na all4biznis nadávajú, ale pi*u vedia, lebo si od nich nikto nič nikdy neobjednal a všetci majú len plnú hubu hovna a teoretických dohadov, avšak praktická skúsenosť nulová
3. si dmnt, kvôli tomu že si si neuvedomil tieto dva fakty.
-
lekoklatik
VIP
-
Shark NX
Addict
uplink ... Musim sa zastat Gangyho ...
Robil som 3 roky v PCShope na Obchodnej ... A bolo vela veci ktore sa nedali zohnat ... Ale stacilo zavolat tomu spravnemu a aj Nezohnatelnu vec si mal na Stole.
Alza, Agem, EDSystems, ASBIS ti je v stave objednat vec ktoru nemaju ani v ponuke ... Staci sa len pytat na spravnom mieste.
(Medzi neobjednatelny Sortiment patrili Notebooky Gateway (Only US), Gigabyte, Projektory, Mobilne Telefony a pod... Pre smrtelnika bez znamosti pomali nezohnatelny sortiment ... Ale stacilo pekne poprosit, pripadne za velku objednavku Flasu dobreho vina a mal si na treti den Cokolvek.)
+ all4biz nerobi nic vynimocne len Predava tovar Priamo od dodavatela s Minimalnou prirazkou ... Avsak Zisky si nazbiera na Registracnych a Administracnych Poplatkoch.
Robil som 3 roky v PCShope na Obchodnej ... A bolo vela veci ktore sa nedali zohnat ... Ale stacilo zavolat tomu spravnemu a aj Nezohnatelnu vec si mal na Stole.
Alza, Agem, EDSystems, ASBIS ti je v stave objednat vec ktoru nemaju ani v ponuke ... Staci sa len pytat na spravnom mieste.
(Medzi neobjednatelny Sortiment patrili Notebooky Gateway (Only US), Gigabyte, Projektory, Mobilne Telefony a pod... Pre smrtelnika bez znamosti pomali nezohnatelny sortiment ... Ale stacilo pekne poprosit, pripadne za velku objednavku Flasu dobreho vina a mal si na treti den Cokolvek.)
+ all4biz nerobi nic vynimocne len Predava tovar Priamo od dodavatela s Minimalnou prirazkou ... Avsak Zisky si nazbiera na Registracnych a Administracnych Poplatkoch.
All4biznis partner Microsoftu? Cha
Overoval som si to partnerstvo s microsoftom, ktoré ohlasujú na prezentáciách. Pripojujem vyjadrenie microsoftu k mojej otázke + linky, na ktorých si to sami môžete overiť.
Vazeny pan (svoje meno som deletol),
Dakujeme Vam, ze ste kontaktovali Zakaznicke centrum spolocnosti Microsoft
Vec: Partnersky program
Riesenie:
Podla nazvu spolocnosti All4biznis, sme takuto v katalogu nasich partnerov a ani v portali certifikovanych partnerov nenasli. Je mozne, ze su predajcom aj naseho softwaru a vtedy nie je potrebna nejaka specialna registracia ani partnerstvo; predajca si len produkty objedna u distributora a nasledne predava koncoveho zakaznikovi.
Pokial by ste potrebovali nejake blizsie preverenie, alebo nam vedeli zaslat cim by sa dana spolocnost konkretne mala zaoberat a jej sidlo, skusime to pre Vas vyescalovat.
www.katalogpartnerov.sk
www.microsoft.sk/predajcovia
V pripade akychkolvek dalsich otazok alebo nejasnosti nas nevahajte kontaktovat e-mailom/telefonicky.
S pozdravom a prianim pekneho dna,
Lucia Rybarova
Microsoft s.r.o.
Zakaznicke centrum
Westend Court
Dubravska cesta 4
84104 Bratislava
a tu su tie linky:
Nie su v zozname partnerov s kompetenciami:
http://www.katalogpartnerov.sk/SezPartn ... l&all=true
ani v zozname partnerov bez kompetencií:
http://www.katalogpartnerov.sk/SezPartner.aspx?b=b
a ani v zozname Small Business Specialist
http://www.katalogpartnerov.sk/PartnerSBSC.aspx
Vazeny pan (svoje meno som deletol),
Dakujeme Vam, ze ste kontaktovali Zakaznicke centrum spolocnosti Microsoft
Vec: Partnersky program
Riesenie:
Podla nazvu spolocnosti All4biznis, sme takuto v katalogu nasich partnerov a ani v portali certifikovanych partnerov nenasli. Je mozne, ze su predajcom aj naseho softwaru a vtedy nie je potrebna nejaka specialna registracia ani partnerstvo; predajca si len produkty objedna u distributora a nasledne predava koncoveho zakaznikovi.
Pokial by ste potrebovali nejake blizsie preverenie, alebo nam vedeli zaslat cim by sa dana spolocnost konkretne mala zaoberat a jej sidlo, skusime to pre Vas vyescalovat.
www.katalogpartnerov.sk
www.microsoft.sk/predajcovia
V pripade akychkolvek dalsich otazok alebo nejasnosti nas nevahajte kontaktovat e-mailom/telefonicky.
S pozdravom a prianim pekneho dna,
Lucia Rybarova
Microsoft s.r.o.
Zakaznicke centrum
Westend Court
Dubravska cesta 4
84104 Bratislava
a tu su tie linky:
Nie su v zozname partnerov s kompetenciami:
http://www.katalogpartnerov.sk/SezPartn ... l&all=true
ani v zozname partnerov bez kompetencií:
http://www.katalogpartnerov.sk/SezPartner.aspx?b=b
a ani v zozname Small Business Specialist
http://www.katalogpartnerov.sk/PartnerSBSC.aspx
-
uplink
VIP
a Ty si opäť niečo nepochopil že áno? Vďaka Bohu že je takých ľudí ako Ty na fóre málo. Takto plníš len podradnú úlohu a zvyšuješ mi krvný tlak, som hypotonik a tak mi vlastne pomáhaš. Ale ďalšieho inteligentna v ktorom je menej kultúry ako v zakysanom jogurte po záruke by som tu asi nezvládolGangy napísal:Vidis, ani som ti nemusel odpovedat a vyslo najavo ze dmnt si tu ty. Tak sa mi to paci.
Obhajovat all4biznis ako projekt tym, ze ti niekdo kto na nom robi zohnal rychlo screenprotector moze len uberdebil.
www.agem.sk
Tak na celom svete nema nikto foliu na jét s8000 len firma all4biznis , Skus si dat www.agem.sk stamat ta firma nakupujeuplink napísal:Neviem čo ste tu rozoberali, ale v tejto firme pracuje môj blízky známy. Dnes som ho doobeda požiadal aby mi zohnal fóliu na Samsung Jét S8000. Po celom Slovensku som ju nevedel zohnať, som obvolal snáď každý e-shop kde ju "akože" majú a nikde nič, všade je že "na ceste". Jemu som zavolal a dnes večer mi ju donesie. Každopádne u mňa plusa pracuje sa na novom designe, takže už nebudú mať len solídne služby ale aj design [nerobím na ňom ja, ale jedna renomovaná firma, nejdem ju tu menovať]. Dúfam že sa im bude dariť...
-
uplink
VIP
Re: www.agem.sk
ja viem že ju majú z agemu. Lenže v tom čase keď som ju od nich dostal, tak ju kúpili v ageme. S tým rozdielom že v ageme bola "na ceste" a bolo to tak dobrých pár dní po tompavelmu napísal:Tak na celom svete nema nikto foliu na jét s8000 len firma all4biznis , Skus si dat www.agem.sk stamat ta firma nakupuje
Re: www.agem.sk
Ja som pocul este ze musim dopredu zaplatit potom tovar odoslu na adresu myslim ze to este zdrzi par dniuplink napísal:ja viem že ju majú z agemu. Lenže v tom čase keď som ju od nich dostal, tak ju kúpili v ageme. S tým rozdielom že v ageme bola "na ceste" a bolo to tak dobrých pár dní po tom. Normálny end-user sa k niektorým veciam v ageme proste nedostane. Oni to vedia vybaviť. Keď mi vybavíš vec z nejakého shopu ktorá je "na ceste" budem Ťa tiež uznávať. Najmä po tom čo som do agemu volal a povedali mi že príde o týždeň a ešte v ten deň som ju dostal z a4b.