Internetova stranka/firma All4Biznis
Re: Internetova stranka/firma All4Biznis
Ale stoho som nemohol
Tu sa môžme len posmiať
https://www.all4biznis.com/registrace.php?view=info
Mega jambo
Podrobnější informace - All4 Mega Jambo
• poukaz na zľavu 50€ v All4biznis e-Shop
• neobmedzené členstvo v All4biznis
• nákup so zľavou do 15% podľa kariéry
• Free Web a Mail hosting
• PHP Fusion Webtemplate (user friendly)
• eShop Template (easy, standard)
• výhody klubu
• kariéra All4biznis
• World Pack 450 katalógov
• EU Home Pack 150 katalógov (65x CZ a SK)
• Profi SEO Optimalizácia 2x ročne
• Extra Top 50 World Catalogs
• 500 000 garantovaných návštevníkov World
• 50 000 garantovaných návštevníkov SK/CZ alebo krajinu podľa výberu / DE , PL , RU , HU.... /
• 3000 garantovaných spätných odkazov v 3000 fórach
• Garancia prvej strany v Google max (do 6 mesiacov pre Váš web) na 99%
• Garancia vašich klúčových slov v 1. až 3. pozícii na prvej strane v Google max. do 6 mesiacov na 99%.
Len za 4999€ Lakavé
http://www.alexa.com/siteinfo/all4biznis.com Sami nemaju spatne odkazy http://www.alexa.com/site/linksin/all4biznis.com
Tu mate tu profi SEO Optimalizaciu
Ako dokaz prikladam link
http://seo-servis.cz/power-sila-stranky/2838948
Webová stránka není XHTML 1.0 Transitional validní - obsahuje 49 html chyb.
Tak kto ide do biznisu all4biznis
Tu sa môžme len posmiať
Mega jambo
Podrobnější informace - All4 Mega Jambo
• poukaz na zľavu 50€ v All4biznis e-Shop
• neobmedzené členstvo v All4biznis
• nákup so zľavou do 15% podľa kariéry
• Free Web a Mail hosting
• PHP Fusion Webtemplate (user friendly)
• eShop Template (easy, standard)
• výhody klubu
• kariéra All4biznis
• World Pack 450 katalógov
• EU Home Pack 150 katalógov (65x CZ a SK)
• Profi SEO Optimalizácia 2x ročne
• Extra Top 50 World Catalogs
• 500 000 garantovaných návštevníkov World
• 50 000 garantovaných návštevníkov SK/CZ alebo krajinu podľa výberu / DE , PL , RU , HU.... /
• 3000 garantovaných spätných odkazov v 3000 fórach
• Garancia prvej strany v Google max (do 6 mesiacov pre Váš web) na 99%
• Garancia vašich klúčových slov v 1. až 3. pozícii na prvej strane v Google max. do 6 mesiacov na 99%.
Len za 4999€ Lakavé
http://www.alexa.com/siteinfo/all4biznis.com Sami nemaju spatne odkazy http://www.alexa.com/site/linksin/all4biznis.com
Tu mate tu profi SEO Optimalizaciu
Ako dokaz prikladam link
http://seo-servis.cz/power-sila-stranky/2838948
Webová stránka není XHTML 1.0 Transitional validní - obsahuje 49 html chyb.
Tak kto ide do biznisu all4biznis
Co ma SEO spolocne s validitou? To je asi ako s PageRankom, ten nezalezi od validity stranky.
Inak ta ponuka je zaujimava, asi tam napisem info o par otazkami o tom ako mi garantuju navstevnost a tak podobne.
Inak ta ponuka je zaujimava, asi tam napisem info o par otazkami o tom ako mi garantuju navstevnost a tak podobne.
To je len doplnok ,heker napísal:Co ma SEO spolocne s validitou? To je asi ako s PageRankom, ten nezalezi od validity stranky.
Nesponzorovaný odkaz: 
"Na Facebook-u je vytvorena stranku kam mozme presunut tuto diskusiu a varovania. Stante sa fanusikmi, informujte ostatnych! Aby nedopadli tak ako ludia z postov od Mato2000 a Miky01 v ankete na Birdz-i!
Stranku najdete vo vyhladavani PAGES na Facebooku-u, vola sa ALL4BIZNIS VAROVANIE!
Upozornite na nu znamych a priatelov!"
"Na Facebook-u je vytvorena stranku kam mozme presunut tuto diskusiu a varovania. Stante sa fanusikmi, informujte ostatnych! Aby nedopadli tak ako ludia z postov od Mato2000 a Miky01 v ankete na Birdz-i!
Stranku najdete vo vyhladavani PAGES na Facebooku-u, vola sa ALL4BIZNIS VAROVANIE!
-
All4biznis
Novice
Tak budem reagovať.Cobra99 napísal:Nesponzorovaný odkaz:
Za týmto vyjadrením si stojíme . Kedykoľvek a komukoľvek ich aj normálne vysvetlíme ak o to bude mať ten ktorý človek záujem.
Budujeme niečo, čo nemá na Slovensku ani v EU obdobu v rámci služieb pre podnikateľov a zviditeľnením ich firiem na internete.
Ak by sme neboli dobrí v tom čo robíme, nemáme stále viac a viac nových členov a firiem.
Firma All4biznis s.r.o. týmto vyjadrením oficiálne prehlasuje, že všetky služby, ktoré ponúka, sú legálne a právne čisté. Nikoho nepoškodila a nezneužila nikoho meno .Poskytuje legálne služby, za ktoré si necháva zaplatiť. A to, že ponúkame naše služby v sieťovom marketingu sa nemusí každému páčiť.
A nakoľko poškodili dobré meno firmy a jej zamestnanca, tak vec postupujeme našim právnikom
konateľ
All4biznis
/* EDIT - Príspevok som zmenil. / Ospravedlňujem sa všetkým, ktorým som neúmyselne ukrivdil.
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Vážený pán konateľ All4biznis. V rámci korektného vyjadrovania a zachovania si vlastnej úrovne by som Vám odporučil doučiť sa slovenskú gramatiku, konkrétne si naštudovať niečo o nominatíve mužského rodu množného čísla [životné] a genitív konkrétne predložku s, so a akuzatív s predložkou z, zo. Osobne mám s Vami dobré skúsenosti, ako s firmou, avšak toto Vaše "vystúpenie" je naozaj veľmi pod úroveň. Spôsob akým sa vyjadrujete neprináleží a nepatrí konateľovi akejkoľvek spoločnosti a už vonkoncom nie tak veľkej ako je all4biznis. Vzhľadom na slobodu prejavu a anonymitu fóra nie sme povinní poskytnúť tretím stranám žiadne informácie o užívateľoch fóra a tak isto nie sme povinní cenzurovať názory užívateĺov fóra. Poprosím Vás o opustenie našich fór, ináč budem nútený Vám na dobro zablokovať prístup na naše fóra úplne [iP ban], vzhľadom na vyhrážanie sa a slovné napádanie užívateľov nášho fóra.
Ďakujem za pochopenie,
s pozdravom
uplink
P.S.: V rámci korektného jednania je pri podozrení na očierňovanie mena firmy potrebné najprv kontaktovať mailom, listom, alebo inou formou administrátora fóra, vzhľadom na to že užívatelia sú chránení anonymitou fóra a takáto forma "vyhrážania" nič nezmôže. Pri vyhrážaní sa právnikmi by bolo dobré uviesť konkrétne zakotvenie jednotlivých paragrafov a odsekov v daných zákonoch, alebo právnych dokumentoch, ktoré obraňujú Vaše tvrdenie. Taktiež odporúčam tieto preslovy nechať napísať právnikovi ako takému, aby mali hlavu a pätu a úroveň. Toľko len pre podobné prípady do budúcna.
Ako som už napísal, ja osobne mám s Vami len a len dobré skúsenosti, avšak týmto Vaším "vystúpením" spôsobíte akurát stratu pre Vás a len podporíte názor o zlej povesti Vašej firmy na našom fóre.
Ďakujem za pochopenie,
s pozdravom
uplink
P.S.: V rámci korektného jednania je pri podozrení na očierňovanie mena firmy potrebné najprv kontaktovať mailom, listom, alebo inou formou administrátora fóra, vzhľadom na to že užívatelia sú chránení anonymitou fóra a takáto forma "vyhrážania" nič nezmôže. Pri vyhrážaní sa právnikmi by bolo dobré uviesť konkrétne zakotvenie jednotlivých paragrafov a odsekov v daných zákonoch, alebo právnych dokumentoch, ktoré obraňujú Vaše tvrdenie. Taktiež odporúčam tieto preslovy nechať napísať právnikovi ako takému, aby mali hlavu a pätu a úroveň. Toľko len pre podobné prípady do budúcna.
Ako som už napísal, ja osobne mám s Vami len a len dobré skúsenosti, avšak týmto Vaším "vystúpením" spôsobíte akurát stratu pre Vás a len podporíte názor o zlej povesti Vašej firmy na našom fóre.
-
Grim
Darca
All4biznis napísal:...pre podnikateľov a ich zviditeľneným ich firiem...
All4biznis napísal: ...Ak by sme neboli dobrý v tom čo robíme...
All4biznis napísal:...sme prvý...
...myslím, že toto komentár nepotrebuje...budem aj ja figurovať ako obžalovaný na tej žalobe? Alebo aspoň ako svedok?...All4biznis napísal:...Firma si plný...
-
All4biznis
Novice
Prepáčte za môj názor, ale nemienil som nič písať a ani odpovedať..uplink napísal:Vážený pán konateľ All4biznis. V rámci korektného vyjadrovania a zachovania si vlastnej úrovne by som Vám odporučil doučiť sa slovenskú gramatiku, konkrétne si naštudovať niečo o nominatíve mužského rodu množného čísla [životné] a genitív konkrétne predložku s, so a akuzatív s predložkou z, zo. Osobne mám s Vami dobré skúsenosti, ako s firmou, avšak toto Vaše "vystúpenie" je naozaj veľmi pod úroveň. Spôsob akým sa vyjadrujete neprináleží a nepatrí konateľovi akejkoľvek spoločnosti a už vonkoncom nie tak veľkej ako je all4biznis. Vzhľadom na slobodu prejavu a anonymitu fóra nie sme povinní poskytnúť tretím stranám žiadne informácie o užívateľoch fóra a tak isto nie sme povinní cenzurovať názory užívateĺov fóra. Poprosím Vás o opustenie našich fór, ináč budem nútený Vám na dobro zablokovať prístup na naše fóra úplne [iP ban], vzhľadom na vyhrážanie sa a slovné napádanie užívateľov nášho fóra.
Ďakujem za pochopenie,
s pozdravom
uplink
P.S.: V rámci korektného jednania je pri podozrení na očierňovanie mena firmy potrebné najprv kontaktovať mailom, listom, alebo inou formou administrátora fóra, vzhľadom na to že užívateľia sú chránení anonymitou fóra a takáto forma "vyhrážania" nič nezmôže. Pri vyhrážaní sa právnikmi by bolo dobré uviesť konkrétne zakotvenie jednotlivých paragrafov a odsekov v daných zákonoch, alebo právnych dokumentoch, ktoré obraňujú Vaše tvrdenie. Taktiež odporúčam tieto preslovy nechať napísať právnikovi ako takému, aby mali hlavu a pätu a úroveň. Toľko len pre podobné prípady do budúcna.
A ani nikoho nechcem očierňovať.. ved to som ani nepísal. Písal som len že budeme žiadať od prevádzkovateľov nielen tohoto fóra aby vykonal nápravu a poskytol príslušným vyšetrovateľom všetky informácie o dotyčných členoch. A je na adminovi, či ich poskytne.
A už sa nebudem k tomu vyjadrovať a ani sem písať.
Ďakujem za pochopenie.
Napr v tejto vete je klamstvo (Vyše 150 programátorov zo 4 krajín EU, RU ako aj 5 s USA a Kanady pracuje pre firmu a nielen pre projekt All4biznis ale aj na iných našich projektoch.) Keby to tak bolo nepouzivate zent cart ani php f... , CO oni ROBIA hompaju sa na gulach
(Firma All4biznis s.r.o týmto vyjadrením oficiálne prehlasuje, že všetky služby ktoré ponúka sú legálne a právne čisté. ) Ake sluzby? este som nenasiel nic co by malo hodnotnu cenu, jedine ze kvalitna prezentacia klobuk dole ale produkt zero .
To meno All4biznis ste si sami poskodili svojimi FREE produktmi , a to ze sa tu pise pravda je sloboda prejavu .
A pan konatel nie vsetci komu robite prezentaciu maju nizke IQ na to by som sa nespoliehal
(Firma All4biznis s.r.o týmto vyjadrením oficiálne prehlasuje, že všetky služby ktoré ponúka sú legálne a právne čisté. ) Ake sluzby? este som nenasiel nic co by malo hodnotnu cenu, jedine ze kvalitna prezentacia klobuk dole ale produkt zero .
To meno All4biznis ste si sami poskodili svojimi FREE produktmi , a to ze sa tu pise pravda je sloboda prejavu .
A pan konatel nie vsetci komu robite prezentaciu maju nizke IQ na to by som sa nespoliehal
-
all4biznisPD
Amateur
Dobrý deň,
už podľa nicku viete,že pracujem pre spoločnosť All4Biznis.
Týmto,ale nechcem urážať ani jednu ani druhú,pretože sa budem snažiť byť maximálne objektívny.
Začal by som asi moderátorom Uplink-kom.Mal by som jednu otázku?Kde alebo resp. v ktorej vete sa spomína čo i len jedna urážka alebo vyhrážka niektorému prispievateľovi.Po celú dobu ako sledujem toto fórum som mal tú česť vidieť len príspevky ľudí,čo celý čas len špinia a poškodzujú meno firmy(a tu ma zaujíma názor moderátora,prečo neupozornil členov tohoto fóra na tieto veci) a pritom nemajú ani sebemenšiu predstavu o tom,čo všetko stojí za chodom spoločnosti.Len mali potrebu vyjadriť svôj názor(ja to nikomu neberiem) aj keď bez akýchkoľvek podložených dôkazov,len aby sa začlenili do niejakej skupiny.
Preto si myslím,že zverejnenie oznámenia o podaní návrhov na trestné oznámenia je vcelku na mieste a korektnejšie,ako sa skrývať za nicky a nadávať na niečo,o čom nemám ani minimum znalostí.
Však predsa nie je problém dostaviť sa na akúkoľvek prezentáciu v ktoromkoľvek meste(mimochodom,zoznam a miesto konania prezentácií je verejný a môžete ho nájsť na stránke spoločnosti) a prezentovať svoje názory a pripomienky verejne.
Pretože,keď som presvedčený o tom,že sa niekde pácha trestný čin,tak mi zákon prikazuje,aby som ho oznámil alebo aspoň upozornil odpovedné orgány,aby sa začali venovať tomuto prípadu.Týmto sa dostávam ku ďaľšiemu problému: SLOBODA PREJAVU a ANONYMITA
Pokiaľ je toto fórum také slobodné a demokratické,prečo Uplink vyzval p.Petráša na opustenie fóra?
Napísal niečo,čo by niekoho verejne urazilo,pošpinilo alebo sa niekomu vyslovene vyhrážal?
Pokiaľ sa nemýlim,tak nie.
Jedine,kto tu porušuje pravidlá fóra sú už vyššie zmieňovaný prispievatelia.
Je toho naozaj veľa,o čom sa tu dá polemizovať,ale táto téma začína smerovať niekam,kde sa to veľmi rýchlo môže zmeniť na osobné urážky a myslím,že toto nie je cieľom.
Preto by som osobne navrhoval,aby sa táto téma zamkla a tým sa aspoň čiastočne vyrieši momentálny stav.
A čo sa týka gramatiky,tak to sa tu vyjadrovať nebude,lebo sa stačí pozrieť o pár stránok späť a zamyslieť sa nad tým,kto by potreboval doštudovať pravidlá slovenského pravopisu.
S pozdravom Richard Bari
člen All4Biznis
//autoeditácia príspevku (13 Feb 2010, 14:37)
už podľa nicku viete,že pracujem pre spoločnosť All4Biznis.
Týmto,ale nechcem urážať ani jednu ani druhú,pretože sa budem snažiť byť maximálne objektívny.
Začal by som asi moderátorom Uplink-kom.Mal by som jednu otázku?Kde alebo resp. v ktorej vete sa spomína čo i len jedna urážka alebo vyhrážka niektorému prispievateľovi.Po celú dobu ako sledujem toto fórum som mal tú česť vidieť len príspevky ľudí,čo celý čas len špinia a poškodzujú meno firmy(a tu ma zaujíma názor moderátora,prečo neupozornil členov tohoto fóra na tieto veci) a pritom nemajú ani sebemenšiu predstavu o tom,čo všetko stojí za chodom spoločnosti.Len mali potrebu vyjadriť svôj názor(ja to nikomu neberiem) aj keď bez akýchkoľvek podložených dôkazov,len aby sa začlenili do niejakej skupiny.
Preto si myslím,že zverejnenie oznámenia o podaní návrhov na trestné oznámenia je vcelku na mieste a korektnejšie,ako sa skrývať za nicky a nadávať na niečo,o čom nemám ani minimum znalostí.
Však predsa nie je problém dostaviť sa na akúkoľvek prezentáciu v ktoromkoľvek meste(mimochodom,zoznam a miesto konania prezentácií je verejný a môžete ho nájsť na stránke spoločnosti) a prezentovať svoje názory a pripomienky verejne.
Pretože,keď som presvedčený o tom,že sa niekde pácha trestný čin,tak mi zákon prikazuje,aby som ho oznámil alebo aspoň upozornil odpovedné orgány,aby sa začali venovať tomuto prípadu.Týmto sa dostávam ku ďaľšiemu problému: SLOBODA PREJAVU a ANONYMITA
Pokiaľ je toto fórum také slobodné a demokratické,prečo Uplink vyzval p.Petráša na opustenie fóra?
Napísal niečo,čo by niekoho verejne urazilo,pošpinilo alebo sa niekomu vyslovene vyhrážal?
Pokiaľ sa nemýlim,tak nie.
Jedine,kto tu porušuje pravidlá fóra sú už vyššie zmieňovaný prispievatelia.
Je toho naozaj veľa,o čom sa tu dá polemizovať,ale táto téma začína smerovať niekam,kde sa to veľmi rýchlo môže zmeniť na osobné urážky a myslím,že toto nie je cieľom.
Preto by som osobne navrhoval,aby sa táto téma zamkla a tým sa aspoň čiastočne vyrieši momentálny stav.
A čo sa týka gramatiky,tak to sa tu vyjadrovať nebude,lebo sa stačí pozrieť o pár stránok späť a zamyslieť sa nad tým,kto by potreboval doštudovať pravidlá slovenského pravopisu.
S pozdravom Richard Bari
člen All4Biznis
//autoeditácia príspevku (13 Feb 2010, 14:37)
Niekto sa niekedy vyjadril o ľudoch,že majú nízkePokiaľ som si vedmomý,tak do dnešného dňa tak popisujú len členov a ľudí pracujúcich pre spoločnosť.pavelmu napísal:Napr v tejto vete je klamstvo (Vyše 150 programátorov zo 4 krajín EU, RU ako aj 5 s USA a Kanady pracuje pre firmu a nielen pre projekt All4biznis ale aj na iných našich projektoch.) Keby to tak bolo nepouzivate zent cart ani php f... , CO oni ROBIA hompaju sa na gulach![]()
-
Grim
Darca
...vidím, že nielen Pán konateľ, ale aj zamestnanci sú na rovnakej vlnovej dĺžke, čo sa týka pravopisu. Prepáčte, ale nemôžem sa zbaviť dojmu že ide o tú istú osobu. Zakladanie duplicitných účtov je proti pravidlám a administrátor je oprávnený udeliť takémuto užívateľovi IP BAN.all4biznisPD napísal:...Jedine,kto tu porušuje pravidlá fóra sú už vyššie zmieňovaný prispievatelia...
-
all4biznisPD
Amateur
Vopred Vás môžem uistiť ,že v žiadnom prípade tu nie je vytvorený duplicitný účet.Píšem sám za seba a nikdy by som si nedovolil použiť niekoho meno bez jeho zvolenia.Grim-Reaperka napísal:
...vidím, že nielen Pán konateľ, ale aj zamestnanci sú na rovnakej vlnovej dĺžke, čo sa týka pravopisu. Prepáčte, ale nemôžem sa zbaviť dojmu že ide o tú istú osobu. Zakladanie duplicitných účtov je proti pravidlám a administrátor je oprávnený udeliť takémuto užívateľovi IP BAN.
A čo sa týka pravopisu,je naozaj úbohe,pokiaľ tu niekto rieši pravopis(resp. jeden preklep),ktorý s danou témou nemá nič spoločné a pritom je na predchádzajúcich stránkach toľko chýb,že je len strata času ich tu vypisovať.
-
Grim
Darca
...ale má...ukazuje to vašu úroveň ako aj úroveň spoločnosti, ktorá Vás zamestnala. Keby som ja hľadal zamestnanca, taký ako vy by ani neprešiel dvermi...
-
all4biznisPD
Amateur
Vidím,že nemá význam vôbec túto tému rozoberať,lebo asi vy ste dokonalosť sama.Grim-Reaperka napísal:...ale má...ukazuje to vašu úroveň ako aj úroveň spoločnosti, ktorá Vás zamestnala. Keby som ja hľadal zamestnanca, taký ako vy by ani neprešiel dvermi...
A je pre mňa stráta času odpovedať človeku,ktorý dokáže urážať len na základe jednej chyby.
A pravdupovediac,pracovať vo firme pod vedením takýchto personalistov,som si istý,že životnosť firmy by sa veľmi skrátila.
A mám už za sebou 10 ročnú pracovnú kariéru od obyčajného zamestnanca až po vedúce pozície,o škole sa tu baviť nebudem,ale pokiaľ by mal niekto seriózny záujem,tak s tým nemám problém,takže tu môžme začať aj novú tému,lebo asi aj tá sem patrí alebo sa mýlim???
A keď už sa bavíme o zamestnanosti,mňa All4Biznis nezamestnala,nemám stanovený fixný príjem a ani nemám žiadnu pracovnú zmluvu,ktorá by ma k čomukoľvek zaväzovala.Rozhodol som sa sám,nakoľko už je pod moju úroveň pracovať v zahraničnej spoločnosti,kde sa mi ujde max. cca 400-600 EURO v čistom.Porovnajte si platy/ceny na Slovensku a napr. len v susednom Rakúsku,za tie isté služby alebo pracovné podmienky.
A nikdy by som si nedovolil urážať kohokoľvek bez osobného spoznania dotyčnej osoby,je to vrcholne neprofesionálne.
-
hojko
Site Admin
Ako administrator stranky ziadne taketo udaje dalej neposkytnem. Jedine v pripade, ze o tom rozhodne sud.All4biznis napísal:Písal som len že budeme žiadať od prevádzkovateľov nielen tohoto fóra aby vykonal nápravu a poskytol príslušným vyšetrovateľom všetky informácie o dotyčných členoch. A je na adminovi, či ich poskytne.
Som strašne zvedavý, či už sem, alebo niekam inam niekto raz napíše, čo vďaka spoločnosti All4biznis dokázal alebo čo mu členstvo prinieslo. Samozrejme myslím v profesnej oblasti, o psychológii takýchto skupín sa baviť nechcem.
Osobne ma A4B nezaujala, skôr odradila. Prečo?
Jednak som na ňu narazil ešte pri existencii starej webstránky, ktorá bola na dosť zlej úrovni (vrátane gramatiky) a jednak mi za peniaze ponúkajú niečo, čo zjavne sami poriadne nevedia. Ako mám napríklad veriť tomu, že mi spravia na stránke kvalitné SEO, keď ich vlastná stránka - a teraz hovorím už o tej novej - je v podstate poloamatérska robota? Nevravím, že amatérska, to nie, ale som si pomerne istý tým, že žiadna skúsená firma seriózne produkujúca internetové stránky by sa pod hento nepodpísala. A ponúkať free CMS systémy s templates bez hocijakej originality alebo brandingu za také prachy, to je trapas.
Po druhé, ponúkajú služby vyžadujúce značné znalosti a vysokú profesionalitu, samotný názov firmy však pôsobí ako nápad 19 ročného hráča Counter-Strike. Ďalej vychvaľovanie sa "faktami" ako 100 členný tým programátorov pracujúci pre nich a podobne, veď to je na smiech. Ktorá s.r.o.-čka si môže dovoliť 100 zamestnancov? Navyše žiadna veľká firma sa k nim neprizná (údajný Microsoft partner a pod.)... No proste firemný image A4B = hrôza, mám z toho asi taký pocit, že sa nejaký Jánoš zo Zlatých Moraviec po strednej škole nebol spokojný s pozíciou kuchár-čašník. Tak sa rozhodol robiť tažký biznis založený na naivite a chamtivosti ľudí, ktorí veria, že za nič dostanú veľa. Niečo na spôsob OVB, pyramídových hier a podobne... Nie je to to isté, ale marketing je cielený na veľmi podobné aspekty ľudskej psychiky... Na Slovensku si žiaľ dnes málokto cení kvalitu nad ohurovanie číslami, takže predpokladám, že A4B zažije svoj boom... Hoci s rovnakou istotou si myslím, že im aj rýchlo dôjde dych a za pár rokov tu ostane len množstvo ľudí s rozpačitým úsmevom, ktorí sa opäť budú musieť konfrontovať s realitou a.k.a. nikto zo mňa za poplatok zabezpečeného človeka nespraví...
Osobne ma A4B nezaujala, skôr odradila. Prečo?
Jednak som na ňu narazil ešte pri existencii starej webstránky, ktorá bola na dosť zlej úrovni (vrátane gramatiky) a jednak mi za peniaze ponúkajú niečo, čo zjavne sami poriadne nevedia. Ako mám napríklad veriť tomu, že mi spravia na stránke kvalitné SEO, keď ich vlastná stránka - a teraz hovorím už o tej novej - je v podstate poloamatérska robota? Nevravím, že amatérska, to nie, ale som si pomerne istý tým, že žiadna skúsená firma seriózne produkujúca internetové stránky by sa pod hento nepodpísala. A ponúkať free CMS systémy s templates bez hocijakej originality alebo brandingu za také prachy, to je trapas.
Po druhé, ponúkajú služby vyžadujúce značné znalosti a vysokú profesionalitu, samotný názov firmy však pôsobí ako nápad 19 ročného hráča Counter-Strike. Ďalej vychvaľovanie sa "faktami" ako 100 členný tým programátorov pracujúci pre nich a podobne, veď to je na smiech. Ktorá s.r.o.-čka si môže dovoliť 100 zamestnancov? Navyše žiadna veľká firma sa k nim neprizná (údajný Microsoft partner a pod.)... No proste firemný image A4B = hrôza, mám z toho asi taký pocit, že sa nejaký Jánoš zo Zlatých Moraviec po strednej škole nebol spokojný s pozíciou kuchár-čašník. Tak sa rozhodol robiť tažký biznis založený na naivite a chamtivosti ľudí, ktorí veria, že za nič dostanú veľa. Niečo na spôsob OVB, pyramídových hier a podobne... Nie je to to isté, ale marketing je cielený na veľmi podobné aspekty ľudskej psychiky... Na Slovensku si žiaľ dnes málokto cení kvalitu nad ohurovanie číslami, takže predpokladám, že A4B zažije svoj boom... Hoci s rovnakou istotou si myslím, že im aj rýchlo dôjde dych a za pár rokov tu ostane len množstvo ľudí s rozpačitým úsmevom, ktorí sa opäť budú musieť konfrontovať s realitou a.k.a. nikto zo mňa za poplatok zabezpečeného človeka nespraví...
-
all4biznisPD
Amateur
Som rád,že tu konečne niekto uverejnil aj vcelku objektívny názor.
Ja sám ako člen sa pripájam k názoru,že stránka je naozaj v strašnom stave.
Neraz som a stále apelujem na admina stránky,aby sa s ňou niečo robilo,lebo toto nie je adekvátna,tobôž nie profesionálna vizitka spoločnosti.Naozaj to veľmi kazí meno firmy.
Ale na druhej strane sa musím zastať aj spoločnosti.
Prečo?
No,asi by som odpovedal otázkou.
Ktorá software-ová spoločnosť má akékoľvek fyzicky hmatateľné materiály alebo produkty,ktoré dáva ako záruku za investované financie na tvorbu webstránky,SEO,eshop atď?
Ja osobne som takú ešte nenašiel!!!
Tak prečo sa tu potom omiela hodnota balíkov a služieb v nich zahrnutých?
Veď sa jedná o služby a nie produkty?
A čo sa týka cien?
Ceny sú naozaj neporovnateľné oproti konkurencií.Že je to nezmysel?Tak si nájdite najlacnešiu tvorby webstránky,k tomu prirátajte zdarma eshop,neobmedzenú kapacitu serverov atď. a poďme sa baviť o cenách.
Prečo tu každý vyťahuje informácie,ktoré nemá ničím podložené,len ich niekde čítal(a som presvedčený o tom,že ani si poriadne nedočítal riadok) alebo počul?
To je naozaj taký problém dostaviť sa na ktorúkoľvek prezentáciu a ozvať sa tam?
Veľmi radi Vám každý prezentátor zodpovie Vaše otázky,teda aspoň dúfam,nakoľko ja nemôžem nikoho do ničoho nútiť.
A už keby chcel niekto vyťahovať kartu z vymytím mozgom,tak už teraz ho môžem uistiť,že od 18 rokov pracujem a živím sám seba a mám za sebou pozície od obyčajného robotníka až po vedúce pozície.A nie len doma sedím a nič nerobím okrem toho,že celý deň len čumím do kompu alebo do bedne.
Nikto nikoho nenúti,aby si silou mocou zakúpil členstvo.Je to len ich slobodné rozhodnutie a pokiaľ sa rozhodne zaplatiť čiastku,pre niekoho určite nemalú,a na druhý deň zistí,že na to nemá,tak tu sa ani nebudem vyjadrovať,lebo by som musel použiť veľmi sprosté slovo.
Veď,keď už sa rozhodnem do niečoho investovať peniaze,tak si musím byť 100% istý,že buď budem mať z toho výnos alebo prinajmenšiom aspoň niejaký osoh.
To,keby dotyčným povedali na prezentácií,že im dajú x euro za to,že skočia pod auto,tak by neváhali a išli by sa hodiť?
Veď sa nad sebou ľudia zamyslite?
Tým netvrdím,že All4Biznis je mega,špica,bomba,ale je to biznis na dlhé trate.Z nikoho sa ešte milionár zo dňa na deň nestal,ale v prvom rade sa musel o to aspoň pokúsiť.
Ja sám ako člen sa pripájam k názoru,že stránka je naozaj v strašnom stave.
Neraz som a stále apelujem na admina stránky,aby sa s ňou niečo robilo,lebo toto nie je adekvátna,tobôž nie profesionálna vizitka spoločnosti.Naozaj to veľmi kazí meno firmy.
Ale na druhej strane sa musím zastať aj spoločnosti.
Prečo?
No,asi by som odpovedal otázkou.
Ktorá software-ová spoločnosť má akékoľvek fyzicky hmatateľné materiály alebo produkty,ktoré dáva ako záruku za investované financie na tvorbu webstránky,SEO,eshop atď?
Ja osobne som takú ešte nenašiel!!!
Tak prečo sa tu potom omiela hodnota balíkov a služieb v nich zahrnutých?
Veď sa jedná o služby a nie produkty?
A čo sa týka cien?
Ceny sú naozaj neporovnateľné oproti konkurencií.Že je to nezmysel?Tak si nájdite najlacnešiu tvorby webstránky,k tomu prirátajte zdarma eshop,neobmedzenú kapacitu serverov atď. a poďme sa baviť o cenách.
Prečo tu každý vyťahuje informácie,ktoré nemá ničím podložené,len ich niekde čítal(a som presvedčený o tom,že ani si poriadne nedočítal riadok) alebo počul?
To je naozaj taký problém dostaviť sa na ktorúkoľvek prezentáciu a ozvať sa tam?
Veľmi radi Vám každý prezentátor zodpovie Vaše otázky,teda aspoň dúfam,nakoľko ja nemôžem nikoho do ničoho nútiť.
A už keby chcel niekto vyťahovať kartu z vymytím mozgom,tak už teraz ho môžem uistiť,že od 18 rokov pracujem a živím sám seba a mám za sebou pozície od obyčajného robotníka až po vedúce pozície.A nie len doma sedím a nič nerobím okrem toho,že celý deň len čumím do kompu alebo do bedne.
Nikto nikoho nenúti,aby si silou mocou zakúpil členstvo.Je to len ich slobodné rozhodnutie a pokiaľ sa rozhodne zaplatiť čiastku,pre niekoho určite nemalú,a na druhý deň zistí,že na to nemá,tak tu sa ani nebudem vyjadrovať,lebo by som musel použiť veľmi sprosté slovo.
Veď,keď už sa rozhodnem do niečoho investovať peniaze,tak si musím byť 100% istý,že buď budem mať z toho výnos alebo prinajmenšiom aspoň niejaký osoh.
To,keby dotyčným povedali na prezentácií,že im dajú x euro za to,že skočia pod auto,tak by neváhali a išli by sa hodiť?
Veď sa nad sebou ľudia zamyslite?
Tým netvrdím,že All4Biznis je mega,špica,bomba,ale je to biznis na dlhé trate.Z nikoho sa ešte milionár zo dňa na deň nestal,ale v prvom rade sa musel o to aspoň pokúsiť.