nužSp1d3Rm4N_2 napísal:digital hlboko si klesol v mojich ociach
Kurt Cobain
-
fuCKYou
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
to nikto nepovedal ze nebral .. on tie tvrde drogy bral ale nie pre to ze chcel ale preto ze musel ... nezmiesol tu bolest vies?Digital napísal:Chceš mi povedať že Curt Cobain nebral tvrdé drogy ?
mam taky citat o nom ale neviem ci ho spravne napisem
Bol prilis mlady na to, aby zomrel a prilis slaby na to, aby zil
zober si ho dohlavy a predstav si seba na jeho mieste
-
Digital
Guru
Podla mna si to sposobil drogami , aler možno sa mylim !^Nevermind napísal:to nikto nepovedal ze nebral .. on tie tvrde drogy bral ale nie pre to ze chcel ale preto ze musel ... nezmiesol tu bolest vies?
mam taky citat o nom ale neviem ci ho spravne napisem
Bol prilis mlady na to, aby zomrel a prilis slaby na to, aby zil
zober si ho dohlavy a predstav si seba na jeho mieste
-
fuCKYou
Medium Professional
chlapce pogoogli a najdi si ako sa presne volal ... po druhe ktore a kolko pesniciek su dobre je len vec nazoru takze by si mohol ukludnit bunku, kopu ludi rozbije apataturu na koncertoch a dobre je .. bol to proste jeho styl .. BTW si asi videl mnoho krat klip You Know You're Right .. zlatko on si vazil svoj zivot o ale o tom ty asi nic nevies len mi tu kecas kktiny a nakoniec ti poviem to co som povedal horeVitusko napísal:Strelil si do palice a bolo... (kolko ludi takto zomrie)
Aj tak bol len blazen, co rozbijal na koncertoch aparaturu (nic si nevedel vazit, ani svoj zivot... smola)
Jeho smrt je mi sumafuk... (ale mal dve dobre pesnicky)
Kult Kombajn ostane v nasich srdciach...
Bol prilis mlady na to aby zomrel a prilis slaby na to aby zil
-
Vesper
Professional
no tak ked si taky mudry a tak strasne ho milujes tak nam povedz pekne vsetkym, ze co mal podla teba asi robit^Nevermind napísal:chlapce pogoogli a najdi si ako sa presne volal ... po druhe ktore a kolko pesniciek su dobre je len vec nazoru takze by si mohol ukludnit bunku, kopu ludi rozbije apataturu na koncertoch a dobre je .. bol to proste jeho styl .. BTW si asi videl mnoho krat klip You Know You're Right .. zlatko on si vazil svoj zivot o ale o tom ty asi nic nevies len mi tu kecas kktiny a nakoniec ti poviem to co som povedal hore
Bol prilis mlady na to aby zomrel a prilis slaby na to aby zil
-
Babka
Novice
Presne tak.^Nevermind napísal:nie uz to opakujem X krat ze on tie drogy nebral lebo bol na nich zavisli ale zahanal s nimi obrovsku bolest ktoru mal
Podla mna je to jedna z najzahadnejsich umrti ake poznam.
V podstate aj Jim Morisson takisto.
Ale Kurt sa mohol zabit tomu verim ale ide o to ze ma to na tolko zaujalo ze som cital knihy a rozoberal vsetky okolnosti zo stranok toho detektiva co vysetroval tu vrazdu a postahoval som si kopu videomaterialov okolo tohto umrtia.... hrozne mi to drblo do hlavy lebo s istotou povedat ci to bola vrazda alebo samovrazda to naozaj nemozem. Kazdopadne je vela faktov preco by to robil ale zase aj vela proti tomu...
Musim povedat ze ani empatia tu velmi nepomohla.
Kazdopadne nic uz nezmenime a snad si jeden den budeme vsetci isty ze jeho dusa ma pokoj. Berme to aj z tej lepsej stranky niekde na onom svete musi byt poriadny koncert v zostave Kurt Cobain, Elvis Presley, Jim Morisson, Jimi Hendrix, Freddie Mercury, John Lennon, Bob Marley ci Layne Stayley(take bozske G8 jak keby)...
Peace In Music my brothers
Peace, Love, Empathy (KC)
-
Babka
Novice
Moja rec!deeplook napísal:Od smrti Cobaina, hudobna scena nemala ziadnu vyraznu osobnost, ktorou by sa instirovala cela genaracia mladych ludi. Pre mna stoji pri muzikantoch ako J.Morrison, Marley, Hendrix, Elvis. A co sa tyka jeho smrti, myslim ,ze to poriesil sam. Dovodov mal nato az az.
ja som cital obidve knihyWina napísal:Tak aj podľa mňa sa "zasamovraždil"![]()
A ešte o jednej knihe o Kurtovy som počula: Ťažšie ak onebo (Hevyer like heaven) Čítal to niekto?
No jak vidim v tejto teme su dost huste nazory...
vidim ze vasa ucta k mrtvym neni moc velka
Oh Yeah whatever Nevermind...
//edit: Nauc sa pouzivat tlacidlo "Uprav". kinjeril