"Maďari za Dunaj, Slovensko bez parazitov"

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
misokgb
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa misokgb »

Ziadna Hedvigova ani neexistuje, to je len babka a hybu s nou na spagate. jaj
sry
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

re

Príspevok od používateľa Monako2 »

schw33k napísal:Svätá pravda , že " kauza " nieje kauza na polícii , jedine si z nej kauzu urobili médiá a politici
viď. tu , téma upadala prachom , samozrejme média sa chytia každej hovadiny a príspevky prichádzajú s overenou pravdou , lol
čísla športky by si nepovedal ? :wink:
tak to som nepochopil
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

k tejto teme napisem snad len to ze suhlasim s jej nazvom :wink:
micpu
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa micpu »

tento pripad len svedci o tom aky su slovaci dobry narod :-)...cice narod by Hedvigu uz asi poslal za mreze ako tak citam tieto prispevky...:-P
Ale keby sa toto stalo hocikde na svete slovakovi...v prvom rade by bol vyhosteny z krainy a nikto by tomu nevenoval taku pozornost ako my...vsade na svete je to tak ze sa chrania obcania domaceho statu ...preto nam madari nemozu mat nic za zle...podla mna sme jej uz poskytli nadmiernu "starostlivost"...ku slovakom sa nikdy nikto takto nezachoval
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

1. keby sme nemali pristup k internetu, mediam atd... bolo by nam uplne jedno ci je nas sused madar, zid, nemec, indian. rozhoduju len kvalitativne vlastnosti daneho cloveka.
2. sa mi paci, ze kazdy vie, ci sa skutok stal alebo nestal :-P ved to je najlepsie. precitam si korzar (alebo podobny regionalny dennik :lol: ) a hned som majster sveta, pan boh a viem o vsetkom co sa na svete deje.
3. divne ze sa ten chlapec ozval az po roku :)
4. v modernej europe nema co hladat extremizmus, netolerancia k narodom. co bolo, bolo to nezmenime (zatial nemame casostroj. aspon o tom neviem, dnes som totizto necital korzar :-P). zijeme pre buducnost a nie pre minulost. nadavame na predchadzajucu vladu, ze nedostavala dialnice, ale dostavi ich tato vlada? co bolo, to bolo, to sa uz neodstane... (samozrejme pokritizovat treba, ale nie sustavne :-P)
5. Nazi su vymleti. ak je jeden madar k**, to neznamena, ze je aj druhy. ak je zid k**, nemusia byt vsetci. poznam zida, ktory je moj dobry a kamarat a tiez jedneho co je asi najvacsia svina, ktoru osobne poznam...

ujasnenie: nazi si predstavujem ako cloveka, ktori bije bezdovodne osoby inych narodov na ulici a pod.

{a ludom, ktori chcu autonomiu juzneho slovenska, treba slusne povedat nech idu do pi*i, je to nasa zem, ale preco by sme ich mali za to mlatit :)}

ospravedlnujem sa za niektore vulgarnejsie vyrazy
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

Chlapca poznám osobne ! Dosť dlho aby som vedel povedat ci to bou on alebo ne. Je taký ! spravil by to bez problemou a este sa tym aj chvali napitý v meste ! Aby som skapal ze je to pravda !
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

akeho chlapca zas a aky nazi zas .. slovenski 'nazi' chodia tak do madarska na zabavy a nie tieto kktiny... :lol:
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Aryan Angel napísal:akeho chlapca zas a aky nazi zas .. slovenski 'nazi' chodia tak do madarska na zabavy a nie tieto kktiny... :lol:
Super sympatizanta s nacizmom co sposobil tu vec ... takeho chlapca !
jimino
Light Professional
Light Professional

Aryan Angel napísal:akeho chlapca zas a aky nazi zas .. slovenski 'nazi' chodia tak do madarska na zabavy a nie tieto kktiny... :lol:
ak to bola reakcia na mna tak tohto chlapca: http://www.sme.sk/c/3356039/Novy-svedok ... novej.html :)
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

Trosku ša mi zda take trapne čo ten chlapik vo videou zadrel ....Netají sa tym ale chce zostat v anonimite ....Nevylučuju sa nahodou tieto dva pojmi ????
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Enduro3333 napísal:Trosku ša mi zda take trapne čo ten chlapik vo videou zadrel ....Netají sa tym ale chce zostat v anonimite ....Nevylučuju sa nahodou tieto dva pojmi ????
Netají sa tým medzi blízkymi ... ale uz ho bonzuju :lol: lebo sa sade chvali jak kkt
jimino
Light Professional
Light Professional

Enduro3333 napísal:Trosku ša mi zda take trapne čo ten chlapik vo videou zadrel ....Netají sa tym ale chce zostat v anonimite ....Nevylučuju sa nahodou tieto dva pojmi ????
http://spravy.pravda.sk/kauza-malinova- ... domace_p12
pravda napísal:V rozhovore pre televíziu Markíza však svedok spochybnil svoje slová a povedal, že si nie je celkom istý, že ide o páchateľa. Navyše podľa neho údajného páchateľa polícia vyšetrovala. Neskôr v telefonáte do televízie uviedol, aby nakrútený rozhovor neodvysielali a dodal, že platí jeho pôvodná výpoveď, ktorú dal iným médiám.
sme napísal:Svedok s médiami nespolupracuje prvý raz. Pred časom ponúkal fotku objektu po požiari a žiadal za ňu vysokú sumu. Teraz zdôrazňuje, že neinformuje pre peniaze.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Digital napísal:Super sympatizanta s nacizmom co sposobil tu vec ... takeho chlapca !
Takze ty poznas vinnika? :lol:

Tak to sa ozvi .tyzdnu, mozno sa ti ujde aj nejaky shekel.. :smt059
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Aryan Angel napísal:Takze ty poznas vinnika? :lol:

Tak to sa ozvi .tyzdnu, mozno sa ti ujde aj nejaky shekel.. :smt059
Ano poznám , osobne ! Dnes som otvoril novy cas a hned som vedel podla fotky .. a inicialy R.B. mi to potvrdili :wink: :wink: :lol:

///Vtip to bohužial nieje a trápny je ten do pisal že jeho dade je Bandalino
MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

pHysIQ napísal:Ak by ju skutocne zbili nejaky nackovia, nasledky by boli omnoho horsie a nechce as mi verit ze by jej nerozbili hlavu. Ale nie, radsej jej popisu bluzku... ci kokoz ja z toho nemozem. Klamstvo ako sa patri.
Pripájam sa kamrát po takej bitke ležal na ARO a pár mesiacov sa zotavoval. Keby jej chceli skutočne ublížiť tak by na druhý deň(nie to ešte o mesiac) nestála v telke a nepodávala vysvetlenia.. By bola psychicky i telesne zničená z toho útoku a nemala by chuť žiť tak by ju všetko bolelo. No čo sa tíka komu máme veriť tak predsa budem radšej veriť polícií jak nejakým samozvaním analitikom ktorý si vymýšlajú konšpiračné teórie o Kunách a pod. (vesmirna drubez)
Taktiež som za slušné prejavy zdravého národného cítenia voči slovensku (žiadna pospolitosť). Myslím že by to chcelo nejakú kampaň (nie taká reklama jak tá komerčná že zima na slovensku je great) aby slováci cítili že každý kúsok Slovenska je Slovensko a nikdy nemalo a ani nebude patriť inému štátu. Lebo veľa ľudí má predstavu že slovensko = bratislava a dalej už ma nezaujíma Ja veim je to ťažké vysvetlovať práve tím Slovákom čo makajú v zahraničí lebo doma nemajú príležitosť (cez leto aj ja) ale mylím že každý európan by mal niesť v sebe takú národnú hrdosť k svojej krajine. Lebo inak tu dávame možnosť na vznik iného nacionalizmu(SP) alebo opaku SMK - autonómia (ja viem že stou petíciou nemajú nič spoločné ale takisto nepodali jasné stanovisko čiže slušne povedané vyhovuje im to že majú čisté ruky a zároveň to už niekto predložil) Peace

PS:(aby si o mne nikto nemyslel že som nacionalista nedajbože bývalím členom SP práve mi winamp hrá: ossian - ejfeli lany)
Digital napísal:Netají sa tým medzi blízkymi ... ale uz ho bonzuju :lol: lebo sa sade chvali jak kkt
Aj ja sa môžem pochváliť útokom na NBS (no nebol to útok ale nechajme to tak). Popis na mna sedí.. Moje okolie aj príbozný/kamaráti o mne vedia že sedí furt za PC a viacerý potvrdia že som im dal dole s pomocou romana P. fórum takže prečo som to nemohol byť ja? V čase trestného činu som sedel pri PC ako vždy. Tak prečo už po mne nejde polícia..? Žeby preto lebo takých ako ja je daľších 100 mladých maniakov? Rovnaké to môže byť pri nom popis naňho sedí tak čo by sa nepochálil..
schw33k
Guru
Guru

Re: re

Príspevok od používateľa schw33k »

Monako2 napísal:tak to som nepochopil
čo som tým chcel povedať ?

Každý tu tvrdí , že vie ako to bolo , že vie kde je pravda
Samozrejme jedine info majú z médii
A čo sú média - opýtajte sa Aryana a kaliho :)

To je celkom vtipné
viď. odborník na všetkých nazi Slovenska , sorry phisiq padol si mi do oka
pHysIQ napísal:Cela kauza je nafuktnuta a k tomu nafingovana.Ak by ju skutocne zbili nejaky nackovia, nasledky by boli omnoho horsie a nechce as mi verit ze by jej nerozbili hlavu.
vidíš o tomto hovorím , tliachanie do vetra, uverenie svojej pravdy

nakoniec pravdu vedia možno 2 ľudia
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

re

Príspevok od používateľa Monako2 »

vsak z medii ale to je moj nazor ze je to cele vymysel, mozno keby som bol trochu na strane madarov co niesom tak tvrdim opak
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Re: re

Príspevok od používateľa vendo »

schw33k napísal:nakoniec pravdu vedia možno 2 ľudia
mozno iba jeden :wink:
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict