"Maďari za Dunaj, Slovensko bez parazitov"

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
dexter7007
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dexter7007 »

co si otom myslim?? nazov temy hovori za vsetko
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Fair-play žiada objasnenie kauzy Malinová. Kto je Fair –play?

Občianske združenie Aliancia Fair-play a 11 ľudí rôznych profesií sa rozhodlo verejne vyjadriť svoj postoj k prípadu Hedvigy Malinovej, informovala o tom Zuzana Wienk z Aliancie Fair-play. Vo vyhlásení s názvom "Aby pravda dostala šancu“ vyjadrujú vážne pochybnosti nad tým, či orgány činné v trestnom konaní postupujú vo vyšetrovaní prípadu nestranne a odborne a či svojím postupom umožnia odhalenie skutočného priebehu udalostí. "Ak sa v tomto prípade nedočkáme spravodlivosti, v budúcnosti môže zlyhanie orgánov činných v trestnom konaní ohroziť kohokoľvek iného," dodáva sa v tlačovej správe k výzve. Vyhlásenie podpísal aj Martin Bútora, Egon Gál a Daniel Pastirčák...
http://spravy.pravda.sk/fair-play-ziada ... domace_p09

Kto je Fair - play?
.... Alianciu Fair-play finančne podporili Nadácia Ekopolis, Nadácia otvorenej spoločnosti-Open Society Foundation, National Endowment for Democracy, Open Society Institute, Veľvyslanectvo USA v Bratislave, Freedom house, The German Marshal fund of the United States a Holandské veľvyslanectvo na Slovensku.
http://www.fair-play.sk/index.php?u1=2
OphusS
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa OphusS »

ja niesom rasista a nebil by som niekoho len koli tomu ze telefonoval po madarsky, ale je pravda ze ich nemusim. nemam ich rad
Homer J Simpson
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Homer J Simpson »

milujem tuto hlášku
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

OphusS napísal:nemam ich rad
Co Ti spravili?
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

axXis napísal:Co Ti spravili?
otazka je co spravili nasmu narodu :wink:
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

vendo napísal:otazka je co spravili nasmu narodu :wink:
Vtedy sme ani neboli narod to je tak ako keby sa romovia osamostatnili a neznasali by nas lebo sme ich osocovali :roll: proste sme boli etnicka mensina ....a inac ..odkial pochadzas? ..poznas svoje korene ? Si si isty ze si SLOVAK ?
mobiloman
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa mobiloman »

mastermind napísal:jedna vec je, ze si tu na fore 14-15 rocni chlapci dokazuju aki velki su patrioti a druha vec je tento ohavny cin. Za taketo napadnutia by som daval bez mihnutia oka 15rokov bez naroku na skratenie. Kvoli par slovenskym a madarskym tupcom sa moze stat ze sa velmi vazne narusia dobre madarsko slovenske vztahy.
este raz zopakujem, tvrdo odsudzujem tento cin a vyzyvam vsetkych aby sa nestavali tolerantymi voci nacionalistickym naladam.
ako vies ze si to nevymyslela? vsak v jej vypovediach je vela protichodnych veci a tak ako to opisala sa to nemohlo stat, takze potom sa pytam preco si vymyslela svoju vypoved?Nevravim ze ju niekto nezbil, len ze preco si vymyslela ako to spravil, nechcela nahodou priliat olej do ohna??? Kto vie, asi len ona.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

P3Bo napísal:Vtedy sme ani neboli narod to je tak ako keby sa romovia osamostatnili a neznasali by nas lebo sme ich osocovali :roll: proste sme boli etnicka mensina ....a inac ..odkial pochadzas? ..poznas svoje korene ? Si si isty ze si SLOVAK ?
Omyl, boli sme narod ale okupovany Madarmi. Velka morava tu bola skorej ako madari. Cigani sa osamostatnit nemozu lebo tu nemaju svoju pravlast, su to kocovnici ktory nemaju ziadny narod a nikdy ho ani nemali, mozno za ich pravlast by sa dala povazovat india.
Rastaman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Rastaman »

P3Bo napísal:Vtedy sme ani neboli narod to je tak ako keby sa romovia osamostatnili a neznasali by nas lebo sme ich osocovali :roll: proste sme boli etnicka mensina ....a inac ..odkial pochadzas? ..poznas svoje korene ? Si si isty ze si SLOVAK ?
no a preco sme boli mensina? lebo sem prisli a kotili sa jak kobylky a prerastli nas do poctu a silou nas zdolali... nuz prirovnavat Slovakov, alebo hociktory iny narod s Romami je dost velka odvaha. Uvedom si, ze Romovia su rozlezeni po celom svete a je nemozne aby si chceli vytvorit vlastny stat, pretoze do Europy prisli az za cias Marie Terezie, kedy na nasom uzemi uz stovky rokov rozkvitala slovanska kultura. Myslim, ze nechceme my, Slovaci, az tak vela, ak si chceme uchranit tu nasu trosku uzemia, ktore nam pravom patri. Lenze problem je, ze v priebehu dejin sa nam tu stale sackuju nejaki kreteni, aby nam odkusli aj z toho malo co mame. A pritom kopa ludi hovori, ze Slovensko je nanic, tak preco on maju zaujem. Same klamstva... Aj ked je to tema o konkr. udalosti, malo to vplyv na spolocensku rovinu tohto problemu, ano problemu. Slovaci sa nikdy nestarali do zalezitosti inych a preto to ini vyuzivaju. Nehceli az tak vela, ale aj o to museli tvrdo bojovat. A dakujem sturovcom za vsetko :P ... Chlapca, ktory mal udajne zbit Hedvigu, poznam a ja osobne som s nim mal raz problemy, ale nakoniec si rozmyslel ci do mna buchne 8) teraz sme kamarati, hehe. Ale je to deges, to vam poviem, cize uznavam, ze je to mozne aby s tymto pripadom mal nieco docinenia. peace
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Ja som sa ohladom Slovenska uz vyjadroval v teme o ceskoslovensku .... jednoducho 5 milionovi stat je nanic stokrat radsej by som zil vo velkom spolocenstve hoc aj s madarmi ak by sme mali rovnake prava. Mne madar nikdy nic zle nespravil a poznam mnohych . Su to normalny ludia a myslim ze je tam rovnake percento takych nacionalisov ako u nas zvysok by slovakovi zle nespravil preto ze ma taku narodnost aku ma . Len "ti druhi" robia problemy.o romoch a ich povode viem nemusite mi to tu pisat. Ja sam sa za slovaka velmi nepovazujem preto sa na veci ohladom vlastenectva pozeram z trocha inej perspektivy .
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

presne tak, madari nesu zly, lenze najde sa skupinka imbecilnych ludi ktory zacnu vymyslat veci ako hnutie za autonomiu a nenavist uz je na svete, tak isto poznam vela madarov a v pohode...aj oni si mozno hovoria to iste, ze cast slovakov su kkti lebo vkuse na nich pi*uju a pritom oni su nevinny...iba ich kolegovia
dbco
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa dbco »

podla mna by sa s nimi malo nieco robit este ze aspon neni SMK vo vlade uz by urcite rokovali o autonomi kur*y nas chcu obrat o nase uzemie
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

cela tato tema mi pripomenula jednu situaciu z roboty .... rok dozadu cca ked boli v madarsku tie protivladne demonštracie v budapešti .V robote som mal madarskych kolegov a ked do mna ripali tak som ich ich vzdy snažil odpalkovavat hlaškami ma neser lebo na teba pošlem slotu .... alebo aby ti pred domov tank na dvere nezaklopal (z vyroku znameho politika na budapešt s tankami (či tak nejak)j.Slota)alebo tu do mna nerip a radsej chod domov do budapešte demonštrovat .... samozrejme všetko v ramci srandy.... :wink:
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

No co hovorite na pomale rozbalovanie pripadu Malinová ? Mr.Benci sa nám trosku preriekol o tomto "fingovanom" prepade :D
poldo
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa poldo »

nie som rasista ani nic obdobne, ale povedzte ktora krajina ma univerzitu, kde sa uci v jazyku narodnostnej mensiny?? Mozno je taka, ale ja som este o nej (okrem Slovenska) nepocul. Osobne proti Madarom nic nemam, ale bol by som rad, keby sa prestalo hovorit o tom, ze vsetkemu co je medzi Slovenskom a Madarskom, sme na vine my, Slovaci. Dobre, beriem, ze tie utoky su velkym svinstvom a odsudzujem to. Nahnevalo ma, ze Brusel sa zacina pchat do veci, do ktorych ich moc nie je, Madari tu chcu stale vacsiu moc, vplyv. Kde by boli Madari bez Slovakov, ked tu bolo este Uhorsko?? Ak niekto daval pozor na dejepise tak vie...(v p..i, vsetko ich naucili Slovaci...) naozaj nie som rasista, ale obcas mam depresivne stavy z toho, co sa tu deje...
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Vtipne ako si ludia stale musia hovorit "ale nie som rasista"...

A uz bolo povedane, ze to v tomto pripade nedava ani zmysel. :roll:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

mobiloman
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa mobiloman »

Som zvedavy sko mu to dokazu...
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

mobiloman napísal:Som zvedavy sko mu to dokazu...
To u nas este treba ?
Napísať odpoveď