Celkovo ale čakám >75%.
Maturita
-
lowmanek
Light Professional
Re: Maturita
Celkom v pohode sa mi to zdalo. Najväčší fail bol, že som si nespomenul na Marínu...dal som Elenu 
Celkovo ale čakám >75%.
Celkovo ale čakám >75%.
Bolo to jemne náročnejšie ako po minulé roky ale to sa dalo čakať kvôli tomu že bolo viac času. Mal by som mať 60% ak predbežné klúče neklamú takže za mňa spokojnosť keď prihliadnem nato že z maturit mi ide slovina najslabšie. Na tých ľuďoch čo všade píšu ako sa to ultimátne nedalo napísať sa len smejem 
-
lowmanek
Light Professional
Presne, veci typu "najtašia maturita" a pod. Strašne som sa musel smiať na tých komentároch niektorých.
//ďalší highlight: 'to by som si iné bongo musel dat aby som tento test napisal'
//ďalší highlight: 'to by som si iné bongo musel dat aby som tento test napisal'
-
yoggy
Ja mam okolo 40% zatiaľ + odpovede na ktoré si nepamätám a tipovacie odpovede
Texty boli veľmi dlhé, nechcelo sa mi to čítať, asi len 2 ukážky som prečítal celé
Slovenčina (ako predmet), mi ide najslabšie, takže keď budem mať mierne nad 33%, budem rád
Texty boli veľmi dlhé, nechcelo sa mi to čítať, asi len 2 ukážky som prečítal celé
Slovenčina (ako predmet), mi ide najslabšie, takže keď budem mať mierne nad 33%, budem rád
nebolo to ťažké a nebolo to ľahké , ale ako sa povie "pauze" počas dejstva keď sa menia postavy? """"verim tomu že všetci to vedeli že?""""
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Pamätám jak včera, tiež sa mi tie dlhé ukážky nechcelo čítaťyoggy napísal:Ja mam okolo 40% zatiaľ + odpovede na ktoré si nepamätám a tipovacie odpovede![]()
Texty boli veľmi dlhé, nechcelo sa mi to čítať, asi len 2 ukážky som prečítal celé![]()
To sme viaceri
To som minuly rok hned skipoval 
-
mirak2
Hardcore addict
rada nad zlato: najprv citat otazky a potom ukazky 
ako je to s angličtinou?
ak nedam test na 33% ale sloh dam
čo bude ďalej?
ak nedam test na 33% ale sloh dam
čo bude ďalej?
Ak das test aspon na 25 a sloh nad 33 tak je to ok, to iste aj slovencina.
viem ze vraj miniumm je 33% (B2) - test
a že keď nedaš test ale daš sloh tak si len jednu časť ideš opraviť v septembri, proste mam v tom chaos a či by mi to mohol niekto vysvetliť ako to je dané
a že keď nedaš test ale daš sloh tak si len jednu časť ideš opraviť v septembri, proste mam v tom chaos a či by mi to mohol niekto vysvetliť ako to je dané
Pokiaľ máš sloh nad 33% a test si nedal na tých 33%, ale aspoň na 25% tak nemusíš opravovať nič, prešiel si. (Z ústnej potom musíš mať najhoršie 3)
A ak máš z testu menej ako 25%, tak september...
A ak máš z testu menej ako 25%, tak september...
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
no, to nie je spravne, upresnim: pre vyucovacie a cudzie jazyky plati zaroven: interna forma aspon za 3 a z externej z testu viac ako 33%, resp. interna aspon za 3 a z externej sloh viac ako 25%, resp. ak das internu az na 4, tak z externej musis mat aj z testu viac ako 33% a aj zo slohu viac ako 25%... za malo 
ratzinger keby si inak to preformuloval? lebo fakt som mimo už z tych dedukcii
proste ustnu dam na 3 to viem lebo rozprvať zvladnem ale čo s pisomnou
proste ustnu dam na 3 to viem lebo rozprvať zvladnem ale čo s pisomnou
-
RATZINGER666
Darca
...si si isty, ze vobec zmaturujes, ked nerozumies ani mojmu prispevku? 
...ak si si isty, ze ustnu das za 3, staci Ti z testu 33,01%+ ALEBO zo slohu aspon 25,01%+... ak ustnu na 3 nedas, potrebujes splnit obe podmienky uvedene pri externej forme... rozumieme?
...ak si si isty, ze ustnu das za 3, staci Ti z testu 33,01%+ ALEBO zo slohu aspon 25,01%+... ak ustnu na 3 nedas, potrebujes splnit obe podmienky uvedene pri externej forme... rozumieme?
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
Tie percenta su opacne , test 33 a sloh 25ArAsHiD napísal:Ak das test aspon na 25 a sloh nad 33 tak je to ok, to iste aj slovencina.
dobre aby sme si to ujasnili opravovať v septembri pôjdem vtedy ak nedám ani test a sloh?
= stači sloh dam ustnu na 3 a mam zmaturovane?
= stači sloh dam ustnu na 3 a mam zmaturovane?
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
Este povedz ze ides na vysoku a mozme to tu zabalit 
-
RATZINGER666
Darca
ak das sloh nad 25% a ustnu za 3, tak ano, staci
uz neviem, ako Ti to napisat 
dobre tak stačilo, ano idem na VŠ , nie nejdem tu nadavť na učitelku ktora 2 roky riešila s nami to že či trieda ma zošity
jasne chyba študenta ako inak