MONITOR 2008

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Majko666
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Majko666 »

martin M napísal:kasli na monitor skoro ziadna skola to nebere do uvahy...
uplne s tebou suhlasim moj brat mal monitor matiku aj slovinu nad 93% a aj tak mu to nepomohlo
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Online »

Aj keby bol na nete monitor, určite falošný. Ale určite by som si ho pozrel. Á inač okolo toho času, ja budem mat viac času na monitor... :P
muffy69
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa muffy69 »

heh to boli casy :) ja som sa na monitor neucil a celkom dobre som ho spravil, obidva 76,7. no je na tom nieco pravdy ze vela skol to neuznava, ved na mojom odbore elektrotechnik, co mam spoluziakov urobili monitory na 40-60 %, priemer ani nehovorim a v poho ich zobrali, lenze pokial chces ist na gympel tak sa snaz u nas v ZM aj v NR to dost zohladnovali, co viem podla spoluziakov museli robit primacky kedze mali monitor na 60 %, inak cisti jednotkari
ps: mozes v den monitora rano pozerat na pokec, ked tak chces vediet ake budu otazky :lol: , bol tam cely monitor aj s odpovedami, ale ja som tomu nevenoval pozornost som si mysel ze fake ale nebol... potom ma spoluziacky skoro ukrizovali ked sa dozvedeli ze som mal v podstate to rano monitor :lol:
*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa *****HERO***** »

Nam hovorili ze najprv sa bude pisat M. Budu 2 casti. Ta prva kde budu moznosti a ta druha, kde bude treba nejaky postup. A zo SJ si uz presne nepamatam, ale zevraj polovica testu by mala byt hlavne z porozumenia nejakej ukazky, ktoru nam tam daju. Dost ma zarazilo, ze je iba jeden termin .. Zevraj ten druhy zrusili kvoli malemu % ziakov, ktori prisli na ten druhy termin, ale IMHO to tak ma byt. No teda ja uz mam zasrate teraz ..
Neviete kde si mozem pozriet monitory zo starsich rokov ?
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Jasné, http://www.statpedu.sk. ;-) Že vraj tam sú nejaké veci k Monitoru 08.
Martin502
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Martin502 »

AJ Ja ho píšem a chcel by som sa spýtať to býva ráno na pokeci teda napr 6.2.2008 o 6:00hod byva toho plny azet??A ešte už aj bol niektorý ten monitor pravy????????Pýtam sa toho kto ho už z azetu mal.Dík ak nejaky pravy budete mať sem s ným
.:M4jco:.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa .:M4jco:. »

Na internete zatial koluje asi prvý fake,tak nejakýcm zufalcom ho sem pridávam...podla mňa to je fake...
Prílohy
monitorih6.jpg
ni-c-ky
Novice
Novice

Príspevok od používateľa ni-c-ky »

ahoj pocula som ze uz ma niekto otazky na monitor..je to prawda?
.:M4jco:. napísal:Na internete zatial koluje asi prvý fake,tak nejakýcm zufalcom ho sem pridávam...podla mňa to je fake...
a viac otazok nemas?....alebo zo slovenciny?
Sweety napísal:Jasné, http://www.statpedu.sk. ;-) Že vraj tam sú nejaké veci k Monitoru 08.
a co tam je napisane ..ja tam nic nemozem najst

//kinjeril: Pouzivaj tlacidlo "Uprav"!
chipp12
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chipp12 »

nicky a co tak pouzit take zavavne tlacitko ze upravit?
k teme je to 100% fake a zmierte sa s tym ze prava verzia ani nebude na nete skor ako v den monitora... takze nehladajte po nete debiliny a ucte sa! :P
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

co to tu bol ten post s tym monitorom... no to je taka sporstost, niektore ulohy tam nemaju ani spravne riesenie :?
/to len tak naokraj, nematurujem :)
.:M4jco:.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa .:M4jco:. »

Hej je to fake,ale postol som to len tak pre zaujimavosť...
BTW: na pokeci sa o toto normalne biju :lol:
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

ni-c-ky napísal: a co tam je napisane ..ja tam nic nemozem najst
Moja pekná, tu to máš. :wink:

//A k tomu faku. Takto určite nebude vyzerať MONITOR 2008. Pozrite si ten link čo som napísal a tam sú ukážky ako to asi bdue vyzerať. :)
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Peky05 »

chcem sa spytat pomahali vam ucitelia pri monitore??
Cocotko
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cocotko »

jj to by zaujialo aj mna...pozeral som si na stadpedu ten protokol o priebehu monitora a nebola tam ziadna kolonka na zapisanie ziakov ktory vyrusovali alebo si radili..tak by ma zaujimalo ako by reagoval vyucijuci.teda nie ze by som potreboval opisovat :D chcem to vedet len zo zaujimavosti
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

no u nas to dopadlo tak ze najhorsi ziak mal najlepsi monitor no hold to bol prvy monitor.. a vtedy sa to moc do uvahy nebrali cize to je aj tak jedno..ked dostanes neaku katechetku na skole coz je dost mozne spoluziakov pripad tak opisovat moct mozes..
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Naša trieda sa len modlí aby sme dostali nejaké učiteľky čo dovolia aj radiť. :D
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Nam radit dovolili ale tento rok sa vravi, ze maju na vsetky skoly dojst nejaki inspektori, ktori to budu sledovat, pretoze sa uz len malokedy robia na SS prijimacky, takze aby to bolo ferove, tak budu dozerat, neviem co je na tom pravdy
B4RT
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa B4RT »

No ze vraj to tak malo bit ale nebude :)... a k tomu faku Nebude to Monitor 2008 ale Celoplošné Testovanie žiakov 9roč...a co som pocul ako sa dostal na net minuly rok monitor tak to bolo ze Nejaky 17roc. tipek zavolal do ministerstva skolstva povedal ze je tam nejaky riaditel bo co a ze kontroluje test nech mu ho nadiktuje, ona koza mu ho nadiktovala on si vsetko napisal a bolo :D..dufam ze sa znovu najde nejaky taky tipek :D ...lebo ja s vedomostami nesom na tom prave najlepsie :oops:
PeterCA
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PeterCA »

takto.. ked som pisal ja monitor pred 2 rokmi, tak tam bola tiez u nas inspekcia :D ... ale to sa pisalo asi v 6-tich triedach naraz... ten typek tam bol jeden... a chodil z triedy do triedy... takze prilezitosti boli :D
hosi, ja byt vami tak si nerobim ziadne starosti z monitorom... ja ked som siel pisat monitor tak som tam isiel iba napisat... spoluziaci si pocitali priklady doma a tak :lol:
je to zbytocnost... ten monitor mi pomohol ako mrtvemu kabat... nemyslim si, ze vam to pomoze viacej...

//mozno to tu uz padlo ale... je jasne ze su testy A a testy B... otazky su tam tie iste, iba je pomenene poradie otazok :wink: moznosti A,B,C,D su tiez poprehadzovane :wink:
keby to tak n ebolo tak sorry, ale pred 2 rokmi to tak bolo
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Dnes mi mama niečo hovorila ohľadom monitora že vraj sa odloží kvôli chrípkovým prázdninám.
Neverím tomu. :?
Napísať odpoveď