uplne s tebou suhlasim moj brat mal monitor matiku aj slovinu nad 93% a aj tak mu to nepomohlomartin M napísal:kasli na monitor skoro ziadna skola to nebere do uvahy...
MONITOR 2008
-
muffy69
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
heh to boli casy
ja som sa na monitor neucil a celkom dobre som ho spravil, obidva 76,7. no je na tom nieco pravdy ze vela skol to neuznava, ved na mojom odbore elektrotechnik, co mam spoluziakov urobili monitory na 40-60 %, priemer ani nehovorim a v poho ich zobrali, lenze pokial chces ist na gympel tak sa snaz u nas v ZM aj v NR to dost zohladnovali, co viem podla spoluziakov museli robit primacky kedze mali monitor na 60 %, inak cisti jednotkari
ps: mozes v den monitora rano pozerat na pokec, ked tak chces vediet ake budu otazky
, bol tam cely monitor aj s odpovedami, ale ja som tomu nevenoval pozornost som si mysel ze fake ale nebol... potom ma spoluziacky skoro ukrizovali ked sa dozvedeli ze som mal v podstate to rano monitor 
ps: mozes v den monitora rano pozerat na pokec, ked tak chces vediet ake budu otazky
-
*****HERO*****
Guru wannabe
Nam hovorili ze najprv sa bude pisat M. Budu 2 casti. Ta prva kde budu moznosti a ta druha, kde bude treba nejaky postup. A zo SJ si uz presne nepamatam, ale zevraj polovica testu by mala byt hlavne z porozumenia nejakej ukazky, ktoru nam tam daju. Dost ma zarazilo, ze je iba jeden termin .. Zevraj ten druhy zrusili kvoli malemu % ziakov, ktori prisli na ten druhy termin, ale IMHO to tak ma byt. No teda ja uz mam zasrate teraz ..
Neviete kde si mozem pozriet monitory zo starsich rokov ?
Neviete kde si mozem pozriet monitory zo starsich rokov ?
-
Medium Star
Jasné, http://www.statpedu.sk.
Že vraj tam sú nejaké veci k Monitoru 08.
ahoj pocula som ze uz ma niekto otazky na monitor..je to prawda?
//kinjeril: Pouzivaj tlacidlo "Uprav"!
a viac otazok nemas?....alebo zo slovenciny?.:M4jco:. napísal:Na internete zatial koluje asi prvý fake,tak nejakýcm zufalcom ho sem pridávam...podla mňa to je fake...
a co tam je napisane ..ja tam nic nemozem najstSweety napísal:Jasné, http://www.statpedu.sk.Že vraj tam sú nejaké veci k Monitoru 08.
//kinjeril: Pouzivaj tlacidlo "Uprav"!
-
Medium Star
Moja pekná, tu to máš.ni-c-ky napísal: a co tam je napisane ..ja tam nic nemozem najst
//A k tomu faku. Takto určite nebude vyzerať MONITOR 2008. Pozrite si ten link čo som napísal a tam sú ukážky ako to asi bdue vyzerať.
No ze vraj to tak malo bit ale nebude
... a k tomu faku Nebude to Monitor 2008 ale Celoplošné Testovanie žiakov 9roč...a co som pocul ako sa dostal na net minuly rok monitor tak to bolo ze Nejaky 17roc. tipek zavolal do ministerstva skolstva povedal ze je tam nejaky riaditel bo co a ze kontroluje test nech mu ho nadiktuje, ona koza mu ho nadiktovala on si vsetko napisal a bolo
..dufam ze sa znovu najde nejaky taky tipek
...lebo ja s vedomostami nesom na tom prave najlepsie 
-
PeterCA
Medium Star
takto.. ked som pisal ja monitor pred 2 rokmi, tak tam bola tiez u nas inspekcia
... ale to sa pisalo asi v 6-tich triedach naraz... ten typek tam bol jeden... a chodil z triedy do triedy... takze prilezitosti boli
hosi, ja byt vami tak si nerobim ziadne starosti z monitorom... ja ked som siel pisat monitor tak som tam isiel iba napisat... spoluziaci si pocitali priklady doma a tak
je to zbytocnost... ten monitor mi pomohol ako mrtvemu kabat... nemyslim si, ze vam to pomoze viacej...
//mozno to tu uz padlo ale... je jasne ze su testy A a testy B... otazky su tam tie iste, iba je pomenene poradie otazok
moznosti A,B,C,D su tiez poprehadzovane
keby to tak n ebolo tak sorry, ale pred 2 rokmi to tak bolo
hosi, ja byt vami tak si nerobim ziadne starosti z monitorom... ja ked som siel pisat monitor tak som tam isiel iba napisat... spoluziaci si pocitali priklady doma a tak
je to zbytocnost... ten monitor mi pomohol ako mrtvemu kabat... nemyslim si, ze vam to pomoze viacej...
//mozno to tu uz padlo ale... je jasne ze su testy A a testy B... otazky su tam tie iste, iba je pomenene poradie otazok
keby to tak n ebolo tak sorry, ale pred 2 rokmi to tak bolo