MONITOR 2008
-
mad dogg.SK
Medium Expert
-
mad dogg.SK
Medium Expert
tesite sa na stredu? 
dufam ci tie goniometricke funkcie sinus kosinus tangens kontajnergens a podobne srandy tam nebudu... nieco jako urc sinus alfa OK, ale aby tam nebol nejaky priklad "zo zivota" z tejto latky...
btw drzim vopred palce
//EDIT:
to ze sa uverejnil minuly rok bola ludska naivnost... teraz uz take stastie nebudeme mat, uz si ŠPÚ dava na to sakramentsky bacha...
ale ak myslis starsie monitory, tak tu su: http://www.statpedu.sk/buxus/generate_p ... ge_id=1244
dufam ci tie goniometricke funkcie sinus kosinus tangens kontajnergens a podobne srandy tam nebudu... nieco jako urc sinus alfa OK, ale aby tam nebol nejaky priklad "zo zivota" z tejto latky...
btw drzim vopred palce
//EDIT:
nikde nenajdesfiko2323 napísal:A na akom webe najdem ten monitor zo SJ a M? THX za odpoved
to ze sa uverejnil minuly rok bola ludska naivnost... teraz uz take stastie nebudeme mat, uz si ŠPÚ dava na to sakramentsky bacha...
ale ak myslis starsie monitory, tak tu su: http://www.statpedu.sk/buxus/generate_p ... ge_id=1244
Na nete to bude to si pis:P ale podla mna az volakedy stredu rano maximalnetomasso napísal:uz nebudte taki naivni, ze najdete vysledky skor ako bude monitor...ked ja som robil monitor, tak som ani nerozmyslal nad tym, ze by som niekde nasiel vysledky...
jj tam bude podla mna aj terazMrk napísal:no ja som prave vecer pred monitorom na lamkach nasiel niaky monitor a tak len kukol....a rano som si trieskal hlavu o stol ze to bol ten co som pisal
edit: sorry nie na lamkych ale tusim niekde na warforum.cz alebo netusim na akom warez fore..naslo mi to pomocou googlu
no nebudem tu hrat rolu maleho decka "a bude, a nebude, a bude,..." ale ak ste necitali spravy, tak minuly rok jednemu chalanovi akasi zenska nadiktovala presne ulohy (riaditelka?) cez telefon a on si ich zapisoval, a najprv sa predstavil zevraj je akasi chyba v teste a potrebuje to overit. preto vravim ze tento rok sa to uz nestane a mozete chodit aj na lamky ci pokec. uz to strazia, tak nebudte decka a otvorme tu knihu matiky
(no ja sam osebe mam cosi povedat tez
)
a ten monitor bol na war4u povodne
a aj tak: potom si monitor museli zopakovat vsetci aby to bolo fair. a keby uz sa to dostalo na net, myslite si ze by sa to urady nedozvedeli?
a ten monitor bol na war4u povodne
a aj tak: potom si monitor museli zopakovat vsetci aby to bolo fair. a keby uz sa to dostalo na net, myslite si ze by sa to urady nedozvedeli?
Presne tak, keby sa mali tohtoročné monitory dostať na internet, tak myslíte si, že by bol problém aj s maturami? Ale pokiaľ sa neurobí nejaká úradná chyba ako pred rokom alebo dvomi na maturách(už neviem presne), že tam boli vypracované zadania, tak žiadna šanca nie je...Takže by ste sa deviataci mali prekonať a trošku sa do tých učebníc pozrieťinflater napísal:no nebudem tu hrat rolu maleho decka "a bude, a nebude, a bude,..." ale ak ste necitali spravy, tak minuly rok jednemu chalanovi akasi zenska nadiktovala presne ulohy (riaditelka?) cez telefon a on si ich zapisoval, a najprv sa predstavil zevraj je akasi chyba v teste a potrebuje to overit. preto vravim ze tento rok sa to uz nestane a mozete chodit aj na lamky ci pokec. uz to strazia, tak nebudte decka a otvorme tu knihu matiky(no ja sam osebe mam cosi povedat tez
)