Motorka 125ccm
-
Hannibal
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Yuki a keeway sa tu uz rozoberali ...oni sice hovoria ze su tam japonske motory ale podla mna ta motorka stoji za velke Hovno...ako nic v zlom ale za 1. je uplne skareda tie plasty su strasne..za dalsie kamarat ju mal a sa mu dosral motor a asi pol roka zhanal nejaku suciastku...JEDNOZNACNE doporucuje kupit starsiu ojazdenu motorku - japonca su to kvalitne motorky s velkou zivotnostou ci uz motora alebo ostat. dielov...uvidite oplati sa...!! p.s. tymto som nechcel urazit nejak. majitelov ci uz yuki/keeway ale berte to ako moj nazor....
-
satan77
Light Star
JAPONEC JE JAPONEC !!! !!!
kolkokrát to ešte napíšem... Yuki je čistá hovadina, po pár týždnoch sa ti bude uvolňovať jedna skrutka po druhej
Yamaha TZR125
Yamaha YZF R125 - mal som - absolutne žiadne výhrady proti tejto moto !Ale uplne že žiadne!
Aj TZR50 nová krásne šlape.
Skrátka na číňana sa vyser.
kolkokrát to ešte napíšem... Yuki je čistá hovadina, po pár týždnoch sa ti bude uvolňovať jedna skrutka po druhej
Yamaha TZR125
Yamaha YZF R125 - mal som - absolutne žiadne výhrady proti tejto moto !Ale uplne že žiadne!
-
rixo
Light Professional
Pezzo: čau, tak sem píšem znova a môžem ti poradiť dvojtakt ako mám ja, písal som že chcem kúpiť husqvarnu SM 125 S, tak som nakoniec aj kúpil, som veľmi spokojný, ako motorka na naučenie je to perfektná a a je to asi najlepšia motorka ak chceš začať jazdiť supermoto, alebo uberať sa tým štýlom...
tak mám na predaj Husqvarnu SM 125 S, r.v.2005, najazdených 20 tisíc km, motor je po kompletnej generálke, všetky ložiská, nové, simeringy tiež, je tam kovaný piest od wiseca, krúžok s kvalitnou povrchovou úpravou, tiež od wiseca, nové ložiská na ojnici aj na kluke, motor má po generálke asi 3500km, je perfektne zabehnutý, tlaky má skvelé, dávam k nemu sériový výfuk ktorý ti poskytne asi 20 koní a ladený ktorý vytlačí z motora asi 34 koní, cena 75 tisíc Smile Je to asi tá najlepšia motorka ak ccheš začať so supermotom - spravííš VP, jazdíš s pôvodným výkonom, naučíš sa na tom, bude ti to slabé tak tam dáš ladený výfuk a máš raz taký výkon a jazdíš zase až kým ti to neni slabé, potom to predáš Smile
erino: uvedom sa čo píšeš a netrep blbosti, skôr než si zistíš ako je to v skutočnosti. Aprilia RS ide 180 s ladeným výfukom, odblokovaným karburátorom
tak mám na predaj Husqvarnu SM 125 S, r.v.2005, najazdených 20 tisíc km, motor je po kompletnej generálke, všetky ložiská, nové, simeringy tiež, je tam kovaný piest od wiseca, krúžok s kvalitnou povrchovou úpravou, tiež od wiseca, nové ložiská na ojnici aj na kluke, motor má po generálke asi 3500km, je perfektne zabehnutý, tlaky má skvelé, dávam k nemu sériový výfuk ktorý ti poskytne asi 20 koní a ladený ktorý vytlačí z motora asi 34 koní, cena 75 tisíc Smile Je to asi tá najlepšia motorka ak ccheš začať so supermotom - spravííš VP, jazdíš s pôvodným výkonom, naučíš sa na tom, bude ti to slabé tak tam dáš ladený výfuk a máš raz taký výkon a jazdíš zase až kým ti to neni slabé, potom to predáš Smile
erino: uvedom sa čo píšeš a netrep blbosti, skôr než si zistíš ako je to v skutočnosti. Aprilia RS ide 180 s ladeným výfukom, odblokovaným karburátorom
YAMAHA 125
Ja som mal takúto ... výkonná za dva roky som na nej menil maximálne tak piest a výfuk ... inak tá motorka je v pohode . Odporúčam .
-
rixo
Light Professional
kur*a mobiloman, v sérií má moja huska 15 koní, t.j. s pliešikom ktorý škrtí sanie, sériový výfukom, po odstránení pliešiku a doladení zmesi má cca 20-25 koní, po nahodení laďáku má cca 30-35 koní a ak tam dáš ešte aj otvorenú koncovku bez prepážok a bez "polkolena" na konci tlmiča tak ti to pridá možno pol koňa, možno len lepšie sa bude brať do otáčok, jakých 14 koní?? Nájdi si to sám,koleno je od HGS Krummer a koncovka je od DOMA Racing
Re: Motorka 125ccm
Chcela by som sa opýtať na budúci rok keď budem mať 16 by som si chcela kúpiť nejakú motorku ale vôbec sa do toho nevyznám potrebovala by som poradiť nie moc drahú môže byť aj staršia ale ale funkčná aby sa na nej nemuselo nič opravovať
-
Hannibal
Medium Star
a mas predstavu co by to malo byt ? ci enduro, skuter, cestnu alebo nahac ?
-
Gepid
Medium Professional
Čaute, rád by som kúpil nejakú 125ku, asi enduro...
Aký je váš názor na yamahu XT125? Použitá sa dá zohnať za prijatelnú cenu.
A akú cestnú by ste odporučili? Pozeral som yamahu YZF 125, vyzerá fakt pekne, ale cena je dosť vysoká a niekde som čítal, že nie je až taká výkonná...Takže čo iné cestné tak do 2000-2300€ za použitú?
Aký je váš názor na yamahu XT125? Použitá sa dá zohnať za prijatelnú cenu.
A akú cestnú by ste odporučili? Pozeral som yamahu YZF 125, vyzerá fakt pekne, ale cena je dosť vysoká a niekde som čítal, že nie je až taká výkonná...Takže čo iné cestné tak do 2000-2300€ za použitú?
-
lacijawa
Star
Ja mam v plane si kupit Enduro. Yamaha DT 125 R jazdenu. Zatial nemam dostatok financii ale ked budem mat potrebnu sumu tak si urcite kupim 
Foto : http://www.motorcyclespecs.co.za/Galler ... R%2086.jpg
//autoeditácia príspevku (18 Sep 2010, 21:54)
Foto : http://www.motorcyclespecs.co.za/Galler ... R%2086.jpg
//autoeditácia príspevku (18 Sep 2010, 21:54)
Suhlasim s tebou ak motorka tak kvalitna japonske šmejdy su fakt na ho*no. Hrackarska motorka.satan77 napísal:JAPONEC JE JAPONEC !!! !!!
Yamaha TZR125