takze v podstate rozohanie davu protestujucich afakov nevyberavym sposobom je bez ohladu na zakony spravne ak to spravnym spravi niekto hej ? ? ?

to sa mi paci ... velmi pokrokove ... nieco ako zakony vlasne nepotrebujeme
dobre su to krysy, kraliky, macky a este nejake zvierata, ktore niesu vobec prirodne, ale odchovane v zajati za ucelom testov, nejde o ziadny chraneny druh alebo co .. proste je na nich testovane neico co prospieva ludstvu ... ja sa pytam je to velka cena ?
nech sa paci, nech niekto plati aj za povestne kaviarove toasty ... ale nech mi ziadny pseudomoralista nenuti myslienku ze som ja TEN ZLY, len pre to ze pouzivam kozmetiku testovanu na zvieratach a nevadi mi to, ba co viac som s danym stavom spokojny
za kvalifikovany nazor mozeme povazovat niekoho kto studiom danej temy stravil viac ako tych 13 minut behom ktorych napisal do googlu "jezis vegetarian" ... alebo napriklad ludi ktori sa tym zaoberaju, coz su trebars nabozenski historici, archeologovia, vseobecne historici ... preco sa vlastne na toto pytas ? potrebujes to explicitne ? alebo potrebujes niekde najst skulinku aby si mohol prehlasit ze je pravdepodobne mozne ze tyhc 6 rastafarianov ma pravdu ?
... ano obuvam sa casto do fetakov, ale nie iba v pripadoch, kedy maju odlisne nazory ... to mne je jedno

... vzdy ma potesi ked sa niekomu nieco zda trapne a vo vlastnom konani nevidi medzery ... trapne, ale dost vyrazne na to aby si to niekto vsimol a vyjadril sa k tomu ... zijem z vasho zaujmu
ano a chudaci zvierata su zatial nevyhnutne obete

az vsetko otestuju rovnako efektivne bez nich, ak bude synteticka koza v mojom aute rovnako kvalitna ako prirodna, ak bude umelo vytvoreny steak rovnako chutny ako origo ... potom to bude vsetko bezpredmetne a nech si niekto chova kravy ako domacich maznacikov