Stoporko: O tom, či bol alebo nebol Ježiš vegetarián sa vedú "spory", vôbec to nie je jasné a tento váš prístup s vašimi lol a rofl a je naozaj LOL.
Napríklad si pozri túto diskusiu, kde to ľudia preberajú:
http://www.upc.uniba.sk/index.php?optio ... 8&id=26219
Podľa mňa je to irelevantný argument preto, lebo by sa dal použiť na všetko.
Niekto sa aktívne zapája do ochrany ŽP a ? Načo robiť takéto blbosti, koho zaujímajú nejaké stromy, veď v Číne nemajú práva ani ľudia.
Niekto sa zajíma napríklad o odbory, FAU v Nemecku, svoju energiu venuje tejto veci. Ale veď načo sa venovať takýmto "prízemnostiam", veď v Číne nemajú základné práva ľudia.
Niekto je antifašista, bojuje proti neonacizmu. Bez zmyslu, my sa tu hrajkáme na nejakých náckov a antifašistov a v Číne nemajú ľudia ani základné práva, poďme bojovať za to.
Načo robiť nejaké referendá (viď téma o politike), načo vlastne robiť nejakú politiku, keď v Číne nemajú ľudia ani základné ĽP.
Už chápeš, prečo to bol irelevantný argument ? Každý sa venuje tomu, čo je mu najbližšie a čomu sa najviac rozumie. Možno sa dá nájsť ten najviac "šľachetný" boj, ale to predsa nevylučuje ostatné boje za iné veci a nedegraduje ich.
No asi ťažko s tebou niekam zájdem, ale popýtať sa kľudne môžeš, hlavne nordkappa to veľmi zaujíma, lebo zjavne neverí ničomu, čo nemá na svedomí desiatky mŕtvych zvierat.
nordkapp: Ja nemám pocit, že by som sa niekde strácal, ja už fakt neviem, ako inak napísať to, čo som tu už viackrát napísal.
Mojim cieľom nebolo ti opisovať spôsob, akým sa to robí, ja to neviem, ani ma to nezaujíma, ani to nebudem hľadať (ale ak bude Stoporko dobrý, spýta sa). Podstatné je, že to, ako to robia, funguje, lebo keby to nefungovalo, tak by si zrejme nedovolilo desiatky firiem vypustiť do obehu také produkty, ktoré by mohli spôsobiť nejaké zdravotne závadné či nebezpečné produkty.
co je na ludskych pravach v cine v spojeni s pravami zvierat irelevantne preboha ? ... zvieraci zivot proste nema taku cenu ako ludsky, tak kym sa nespravi poriadok s ludskymi pravami, preco by sa mali rieisit nejake zvieracie ?
Viď hore príspevok pre Stoporka, s takýmto zmýšľaním jednoducho nesúhlasím, je to blbosť. To by sme nemohli robiť nič, o nič sa zaujímať, všetko nechať tak a všetci by sa museli vrhnúť na to, aby sa spravil poriadok s ľudskými právami.
myslis ze niektora z tychto tvojich zboznovanych organizacii vystupi proti cine skutkami a nie len flameom na intenete a v (hlavne roznych "alternativnych") mediach ? ne-eee sralbotkovia sa boja, ze vypustia cinanom 10 000 myvalov, ktori tam pokorne cakaju na svoj nezavideniahodny konec a cinanci im na odplatu implantuju blizzsie nedefinovany balisticky projektil do cela
Tomuto som moc nepochopil, o čo ti akože išlo.
Ja som čerpal o tom Ježišovom údajnom vegetariánstve z tej obžaloby (bližšie info v téme Boh, náboženstvá, filozofia....), ktorú má na svedomí šesť ľudí, ktorí v podstate zažalovali RKC. Ak ti zdroje týchto ľudí prídu ROFL (nepochybujem, že danú problematiku máš naštudovanú), tak nech sa páči, ale nabudúce troška šetri paru s podobnými ťažkými vyjadreniami.