Paralelizácia vesmíru
Len poopravim, že Sumerskí bohovia - Annunakovia, žijú nie na siedmej aj na 12. planéte [Nibur] slnečnej sústavy. (Slnko a mesiac[kingu] brali oni ako planéty).berynatorko napísal:sumeri vraveli ze ich predkovia pochadzali zo siedmej planety, to by malo sediet. (inak zem nie je 4.tá ale 3.tia)taktiez vraveli ze dnesna zem vznikla zrazenim dvoch planet, pricom to co z toho ostalo sa ustalilo na mieste dnesnej Zeme. do tejto teorie by zapadalo pasmo ateroidov medzi Marsom a Jupiterom, ako pozostatok zrazky. sumeri mali velke astronomicke vedomosti, dokonca take, ze mnohe im zname veci stale len zistujeme modernymi prostriedkami. urcite by som ich vedomosti nezlahcoval.
-Nibur je planéta, ktorá ma dobu obehu okolo slnka 3600 rokov (pozemských). Pokaždé je vtiahnutá neptunom do našej slnečnej sústavy, obieha blízko okolo zeme, čím vznikajú slapové javy (a potopa - o ktorej rozprávajú všetky civilizácie nezávisle od seba) a následnej je zasa vymrštená nazad do vesmíru. ..
-
LSDr.J.Behm
Light Expert
neptún vťahuje maximálne tak nejaké kométy a podobné zmrznuté drobce, keby tam za Neptúnom bolo niečo väčšie, gravitačne by sa to už prejavilo v nezrovnalostiach obežných dráh iných planét a obiehať blízko zeme? ale no tak...viete koľko by trvalo kým by sa usadila na obežnej dráhe a aké šialené trajektórie by to museli byť aby tá planéta každých 3600 rokov natrafila na Zem? Zem prakticky nemá šancu také niečo pritiahnuť na svoju orbitu na tak krátku dobu. O potopách napríklad nerozprávajú Aborigéni a podobné národy žijúce ďaleko od riek (kde sa vlastne snažili žiť viac-menej všetky kultúry)...prečo? lebo tam nemajú záplavy, tak si nemajú čo vymýšlať. V Egypte boli záplavy každý rok, detto Mezopotámia atď.Frikso napísal:Len poopravim, že Sumerskí bohovia - Annunakovia, žijú nie na siedmej aj na 12. planéte [Nibur] slnečnej sústavy. (Slnko a mesiac[kingu] brali oni ako planéty).
-Nibur je planéta, ktorá ma dobu obehu okolo slnka 3600 rokov (pozemských). Pokaždé je vtiahnutá neptunom do našej slnečnej sústavy, obieha blízko okolo zeme, čím vznikajú slapové javy (a potopa - o ktorej rozprávajú všetky civilizácie nezávisle od seba) a následnej je zasa vymrštená nazad do vesmíru. ..
dokazy, ze v minulosti navstivili nasu zem mimozemske civilizacie sa pokusil zozbierat Erich von Daniken, ktory zaroven napisal kopu knih o tejto problematike, ak by si mal zaujem precitaj si nieco od nehoFrco napísal:nema tu niekto link na to co "vraveli" ti sumeri ze pochadzaju z mimozemstanov, alebo take daco?
A odkial to my vlastne vieme ze take nieco si mysleli? Alebo nam nechali nejake poznamky?
to neviem, ale aspon maly clanok, on totiz napisal vela knih a neviem ci sa da to zostrucnit, chodil kade tade po svete a zbieral materialyFrco napísal:ok dik a nejako free info na webe nevies poskytnut? Nemusi to byt cela kniha, to je moc dlhe citanie, staci len nejaky "vycuc".
http://www.skepdic.com/slovnik/index_files/Daniken.htm
Mňa čo najviac zaujalo z je trilógie Pampa de nasca Južná Amerika. Pozeral som sa na obrasce ce Google Earth to rozhodne nemoholi urobiť juhoamerický inkovia, predsa by to bol nezmysel vytvoriť pstavu ktorú nemohli vidieť predsa to nemá logikubell napísal:to neviem, ale aspon maly clanok, on totiz napisal vela knih a neviem ci sa da to zostrucnit, chodil kade tade po svete a zbieral materialy
http://www.skepdic.com/slovnik/index_files/Daniken.htm
ale najdu sa archeologovia, ktori maju pre to vysvetlenie, myslim, ze to akysi kalendar alebo sluzi na orientaciu na nocnej oblohy .nadl napísal:Mňa čo najviac zaujalo z je trilógie Pampa de nasca Južná Amerika. Pozeral som sa na obrasce ce Google Earth to rozhodne nemoholi urobiť juhoamerický inkovia, predsa by to bol nezmysel vytvoriť pstavu ktorú nemohli vidieť predsa to nemá logiku
Takú teoriu som aj ja počul taktiež na Majskú stelu človek vyrastajúci s kukurice atd.... Moje vedomostí nesiahaju tam ako by som sa v tom kalendári orietoval? To by som musel mať prinajmenšom lietadlo, ale to tým vedátorom nevadí vytvorím teoriu len pre teóriu!bell napísal:ale najdu sa archeologovia, ktori maju pre to vysvetlenie, myslim, ze to akysi kalendar alebo sluzi na orientaciu na nocnej oblohy .
tie obrazce zvierat v Nazca su vlastne suhviezdia na oblohe a kanledar- myslim, ze su tam ciary na zistenie vyznamnych dni v roku ako je najkratsi alebo najdlhsi den v roku.nadl napísal:Takú teoriu som aj ja počul taktiež na Majskú stelu človek vyrastajúci s kukurice atd.... Moje vedomostí nesiahaju tam ako by som sa v tom kalendári orietoval? To by som musel mať prinajmenšom lietadlo, ale to tým vedátorom nevadí vytvorím teoriu len pre teóriu!
ale o tomto som citala uz davno, nespomimam si na vsetky podrobnosti
-
Old Dirty Bastard
Guru
Celkom ma prekvapilo ze som tu nasiel takuto temu, milo samozrejme.
Je to dost podobne ako problematika casovych linii, mozno v istom smere je to to iste, tu je moj skormny nazor:
Ked si stanovime zopar zaciatocnych predlokaldov tak sa na otakzku ci existuju paralelne casove linie/vesmiry da pomerne urcito odpovedat.
1. Predpokladajme, ze existujeme, ze existuje vsetko okolo nas, cize vesmir...
2.predpokladajme, ze sa da cestovat v case, neobmedzene, nemusia to byt ludia, nemusi to byt riadene, proste sa da...
3.predpokladajme ze nieje vsetko dopredu nezmenitelne urcene
Takze: ak niekto/nieco moze cestovat v case, povedzme smerom do minulosti, nastavaju dve moznosti, A) ocitne sa v inej casovej linii/vesmire (teoretycky ho tym moze aj vytvorit) B) ocitne sa v tom istom vesmire, a teoretycky by mal zmenit celu buducnost, no praveze nemoze. Tu sa dostavame k uz notoricky znamemu pribehu o babicke. (je to len symbolika!!)
Ak by ste isli do minulosti s tak by ste logicky nemohli zabit svoju babicku pretoze by ste sa vobec nenarodili, cize nieco v behu dejin, nejake udalosti ktore sa uz defacto stali, by vam v tom urcite zabranily. Cize to ze ste isli do minulosti sa stalo este pred vasim narodenim. To je este pripustitelne. Lenze co, ak by ste chceli zabit svoju pra^12babicku, no ani to by vam nemalo byt dovlene, lenze to by znamenalo ze uz v tom case(12 generacii dozadu) by bolo urcene ze sa tam vratite, a teda aj to co sa stane teraz. Pre istotu este raz zdoraznim ze babicka je len symbolika, klude si to mozme zamenit za casticu ktora rozbije inu casticu.. tu z ktorej pochadzali jej protony...
S prikladu z babickov vyplyva, ze ak by ste cestovali do minulosti tak by sa to uz vlaste stalo...
To by ale priamo znamnalo, ze v akom kolvek case uz musi byt jasne, co sa bude diat v akom kolvek inom case, opretoze v akom kolvek vzdialenom case by sa dalo vratit (predpokad2) do ineho ako kolvek minuleho casu, co sa da naopak prevratit: v akom kolvek minuom case by uz mueslo byt jasne co sa bude diat(ci niekto/nieco nebude cestovat v case) v akom kolvek buducom case a s coho nakoniec vychadza to ze vsetko(vo vesmire) je dopredu nalinkovane... co je ale v spor s predpokladom cislo 2. teda moznost B) nieje realna.
Ostava moznots A) a to ze sa papralelnych casovych linii/vesmirov je minimalne tolko kolko krat niekto/nieco cestovalo v case.
este kratko k pociatocnym predpokladom
1, - dost problove dokazovanie a ani netvrdim ze ten predpoklad je spravny, ale myslim ze sa so mnov nikto hadat nebude
2, - Je okolo toh vela teorii, cierne diery atd... vyzera to ze to predsa len ide
3, - predpoklad postaveny na vode, rovnako ako 1, tazko ho nejako logicky potvrdzovat, no vacsina ludi rada veri v slobodnu volu, no to jeje dostocny dokaz...
Ak ste niekto pochopili co som chcel povedat, budem velmi rad ak napisete...
Je to dost podobne ako problematika casovych linii, mozno v istom smere je to to iste, tu je moj skormny nazor:
Ked si stanovime zopar zaciatocnych predlokaldov tak sa na otakzku ci existuju paralelne casove linie/vesmiry da pomerne urcito odpovedat.
1. Predpokladajme, ze existujeme, ze existuje vsetko okolo nas, cize vesmir...
2.predpokladajme, ze sa da cestovat v case, neobmedzene, nemusia to byt ludia, nemusi to byt riadene, proste sa da...
3.predpokladajme ze nieje vsetko dopredu nezmenitelne urcene
Takze: ak niekto/nieco moze cestovat v case, povedzme smerom do minulosti, nastavaju dve moznosti, A) ocitne sa v inej casovej linii/vesmire (teoretycky ho tym moze aj vytvorit) B) ocitne sa v tom istom vesmire, a teoretycky by mal zmenit celu buducnost, no praveze nemoze. Tu sa dostavame k uz notoricky znamemu pribehu o babicke. (je to len symbolika!!)
Ak by ste isli do minulosti s tak by ste logicky nemohli zabit svoju babicku pretoze by ste sa vobec nenarodili, cize nieco v behu dejin, nejake udalosti ktore sa uz defacto stali, by vam v tom urcite zabranily. Cize to ze ste isli do minulosti sa stalo este pred vasim narodenim. To je este pripustitelne. Lenze co, ak by ste chceli zabit svoju pra^12babicku, no ani to by vam nemalo byt dovlene, lenze to by znamenalo ze uz v tom case(12 generacii dozadu) by bolo urcene ze sa tam vratite, a teda aj to co sa stane teraz. Pre istotu este raz zdoraznim ze babicka je len symbolika, klude si to mozme zamenit za casticu ktora rozbije inu casticu.. tu z ktorej pochadzali jej protony...
S prikladu z babickov vyplyva, ze ak by ste cestovali do minulosti tak by sa to uz vlaste stalo...
To by ale priamo znamnalo, ze v akom kolvek case uz musi byt jasne, co sa bude diat v akom kolvek inom case, opretoze v akom kolvek vzdialenom case by sa dalo vratit (predpokad2) do ineho ako kolvek minuleho casu, co sa da naopak prevratit: v akom kolvek minuom case by uz mueslo byt jasne co sa bude diat(ci niekto/nieco nebude cestovat v case) v akom kolvek buducom case a s coho nakoniec vychadza to ze vsetko(vo vesmire) je dopredu nalinkovane... co je ale v spor s predpokladom cislo 2. teda moznost B) nieje realna.
Ostava moznots A) a to ze sa papralelnych casovych linii/vesmirov je minimalne tolko kolko krat niekto/nieco cestovalo v case.
este kratko k pociatocnym predpokladom
1, - dost problove dokazovanie a ani netvrdim ze ten predpoklad je spravny, ale myslim ze sa so mnov nikto hadat nebude
2, - Je okolo toh vela teorii, cierne diery atd... vyzera to ze to predsa len ide
3, - predpoklad postaveny na vode, rovnako ako 1, tazko ho nejako logicky potvrdzovat, no vacsina ludi rada veri v slobodnu volu, no to jeje dostocny dokaz...
Ak ste niekto pochopili co som chcel povedat, budem velmi rad ak napisete...