Ako jej povedat ze ju lubis?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Playboy
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Playboy »

Nieco take mam v plane, ale nie je to moc narychlo, ked sa ani nezdravime? Skor by som skusil asi kino. Mam sice 26 rokov a ona tiez, ale tato situacia je taka zvlastna.
Mr.Jack
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mr.Jack »

Unreal napísal:tak to bude asi v tom, ze ja mam asi vazne stastia na take sproste zeny
Neboj niesi sám :wink: ja mám tiež take štastie....
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Linkman »

mne jednu dobu hovorili rodičia, že osmel sa povedať nejakej babke ja ťa ľúbim ... a trénuj :lol: ale možno to niečo do seba má :? a ked si bdues isty ze ides do toho tak chod (myslim zbalit babu nie tu babku)
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

Playboy napísal:Ja mam teraz taku dilemu. Cestujem denne vlakom do Bratislavy a so mnou cestuje jedna super baba - pekna a snad aj inteligentna. Pozname sa len z videnia, ale nic viac. A ja za Boha neviem ako zacat. Vety tipu: dnes ideme rychlo, alebo ine blbosti by skor uskodili ako pomohli. Co s tym? Bohuzial sa ani nezdravime, cize neviem ani len zacat...
hh, takto som sa kvoli jednej holke prednedavnom trapil aj ja,.. pak som pochopil urcite suvislosti,.. ake? velmi jednoducho sa to da povedat :"zivot je prilis kratky na to, aby sme vahali,..."

ked sa ti lubi, nejako sa snou daj do reci, hlavne bud sam sebou,... to nejako myslim doslova, sa prihovor, je jedno ako,... ak si ta vsima potesi sa, a ak ju niecim dokazes "oslovit(ale ako ze sa jej na tebe nieco zapaci)" tak uvidis ze zacne komunikovat sama,... a hlavne sa neboj :wink:
Frostik
Spammer
Spammer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Frostik »

si predstavte uz ssom tu pisal ye len povies lubim ta neni to take jednoduche ...ma pravdu....ja som vcera prvi raz povedal caji<mimochodom mojej :oops: > ze ju lubim bolo to povynasjuce
Bower
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Bower »

Skus jej povedat nieco take, ze si ju moc vazis, ze je ti s nou dobre a ze ju mas moc rad. Len jej to povedz niekde ked budete sami, napr. ked ju budes odprevadzat domov :)
Playboy
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Playboy »

Traktorista

100%-tna pravda. Sme tu moc kratko nato, aby sme spekulovali. Nemam co stratit... Skusim nejako zacat a navrhnem kino. Bud sa namota, alebo budem mat jasno... :D
r4wMUnt34q
Star
Star

NEBOJ SA !!!

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

pista022 napísal:No tak pocuvajte :) ja ju poznam uz asi 10 rokov a velmi dobre sme super kamosi ... len ja sa jej to bojim povedat
Aha.. tak skus niekedy velmi nenaaapadne jej povedat, ze sa s nou citis super, a ze by si chcel aj nieco viac. Ak ona nie, tak ostante kamarati (to je hadam jasne) a nebolo by na skodu skusit, ze ked ti zlomi srdce, ci by ti z toho nemohla pomoct ako kamaratka, lebo tym, ze s nou budes a budes ju vnimat ako kamaratku a nic viac, sa ti lepsie dostane do hlavy, ze je len kamaratka (za pokus to podla mna stoji). Snaz sa nemysliet na nu ako patrnerku, ale ako kamratku , neviem do akej mieri si do nej zalubeny. Ak ona hej, tak ju pri najblizsom ideni von chyt za ruku pre zaciatok.
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Royalflush »

Holubar napísal:takto:"Lubim ta" :)
hned jak som vydel tuto temu tak som na toto myslel ... otvoril som ju a hned prvy prispevok [ak nepocitam ten zakladny] bolo toto :)
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

No ja neviem ako vy :D ale len tak medzi recou ze "Zuzka pocuj vies co, lubim ta" hm... Ja by som ju skor niekam zobral....v tychto veciach mam za to ze netreba moc rozpravat....ona ak nie je sprosta a nespadla na hlavu tak to pochopi ;)
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

No dnes som akurát v tejto oblasti troška "trénoval", tak sa podelím.
S dievčaťom som bol vo veľmi príjemnom podniku s tlmeným svetlom a separé boxom na sedenie, vodná fajka pred nami, sedeli sme v objatí na pohodlných vankúšoch. Zrazu zo mňa vykĺzlo: "Neviem nájsť správne slová na to, čo ku Tebe cítim...obyčajné ľúbim Ťa nestačí..." a potom ešte druhýkrát v aute na kopci s vyhliadkou na nočnú BA a príjemnou orientálnou chill-out muzikou. Tentokrát v cudzom jazyku: "...je t'aime...". Na čo mi odpovedala niečo po Francúzsky, nie som si celkom istý, čo to bolo, no kontextuálne to bolo pozitívne :)
A7X
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa A7X »

jin napísal:No dnes som akurát v tejto oblasti troška "trénoval", tka sa podelím.
S dievčaťom som bol vo veľmi príjemnom podniku s tlmeným svetlom a separé boxom na sedenie, vodná fajka pred nami, sedeli sme v objatí na pohodlných vankúšoch. Zrazu zo mňa vykĺzlo: "Neviem nájsť správne slová na to, čo ku Tebe cítim...obyčajné ľúbim Ťa nestačí..." a potom ešte druhýkrát v aute na kopci s vyhliadkou na nočnú BA a príjemnou orientálnou chill-out muzikou. Tentokrát v cudzom jazyku: "...je t'aime...". Na čo mi odpovedala niečo po Francúzsky, nie som si celkom istý, čo to bolo, no kontextuálne to bolo pozitívne :)
eeej si borec....to sa ti fakt podarilo :)
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

a skúšali ste povedať naj kamoške že ju ľúbite pričom ste vedeli, že to je najsampravdepodobnejšie jednostránné?
Spriteee
Spammer
Spammer

Re: Ako jej povedat ze ju lubis?

Príspevok od používateľa Spriteee »

pista022 napísal:Mňa to velmi zaujima lebo nemam sajnu mam ju velmi rad :( ale som fest hamblivi ... tak prosim napiste :) mozete aj vi holky
Najľahšie to ide cez pokec alebo iný chat :D ja už aj neznamej babe napíšem že ju ľubim veď to je normálne
Beybo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Beybo »

bvnvb
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

Te-wei napísal:a skúšali ste povedať naj kamoške že ju ľúbite pričom ste vedeli, že to je najsampravdepodobnejšie jednostránné?
jo ja som to skúsil - samozrejme dočkal som sa strašne prekvapeného a zároven smutného pohladu.. so slovami doje*** nám to priateľstvo..
pfuu rýchlo som to otočil na nejaký joke a bolo všetko v pohode - od vtedy by som to radšej neskúšal
kaboo
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa kaboo »

ja mam tiez podobny problem a potreboval by som poradit lebo som dost hanblivy. aka je situacia? takze pozname sa uz 3 roky (ja som mal 14 ona 12 vtedy), zo zaciatku sme sa lubili ale ani jeden z nas sa s tym tomu druhemu nezdvoveril. ako som na to prisiel? asi po roku ked sme boli vonku sme kecali o vselicom, a neak sme sa dostali k teme ze ci si pamata vsetkych s ktorymi chodila a jak ich menovala povedala aj mna :D , no potom sme mali take obdobie ze polroka sme chodili von spolu ale len ako kamosi potom polroka nie atd. a teraz akurat prisiel taky polrok ze sme zas spolu. este jedna vec zo zaciatku sme si telefonovali aj ona mne aj ja jej ale potom uz iba ja jej. a teraz zas mi zacala aj ona volat tak si myslim, a dufam ze sa nemylim :? , ze zas ku mne nieco citi. inak sme fakt super kamosi vzdy ked ideme von tak sa mi zdôveri so vsetkym aj ked ma naku depku tak kym ju odprevadim domov uz je cela happy a tak by som potreboval poradit co s tym mam robit, chcel by som totiz nas vztah posunut dalej na nieco viac .............

(....napisal som toho nak vela :D )
stanulik
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa stanulik »

zistis to len tak, ze sa jej to spytas :)
kaboo
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa kaboo »

to mi je jasne :D, lenze neviem ako
stanulik
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa stanulik »

po slovensky :) ale nie, bud otvoreny, ste kamarati a proste jej povedz co citis, povedz jej ze sa ti paci, citis sa s nou velmi dobre, ze chces byt stale s nou a ze si sa zalubil :)
Napísať odpoveď