O2 Telefónica | O2 Slovensko | mobilný operátor

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
LJ
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa LJ »

stanulik napísal:mne pred 5-timi dnami prisli sms z Orangeu aj z O2, ze moja poziadavka bola akceptovana.. no teraz cakam kedy dojde sms s terminom presunu. ako dlho vam trvalo kym prisla dalsia sms po tych 2 smskach ze to akceptuju ?
tyzden
The Calvin
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa The Calvin »

Vazna otazka - Oplati sa to ? prejst (umna napr) z orange prima na O2 fér ?
stanulik
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa stanulik »

Calvin SFX napísal:Vazna otazka - Oplati sa to ? prejst (umna napr) z orange prima na O2 fér ?
o2 fer nema momentalne ziadnu konkurenciu.
The Calvin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Ty volas pomaly zadarmo ale ty co tebe platia velke ucty ze ??
stanulik
Light Professional
Light Professional

Calvin SFX napísal:Ty volas pomaly zadarmo ale ty co tebe platia velke ucty ze ??
tak platia podla toho aky maju program a aka je cena za 1min do inych sieti. pri kazdom programe je to odlisne. niekde drahsie niekde o nieco lacnejsie. ale vsade to je nad 4 SK. neviem cenniky.
The Calvin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

stanulik napísal:tak platia podla toho aky maju program a aka je cena za 1min do inych sieti. pri kazdom programe je to odlisne. niekde drahsie niekde o nieco lacnejsie. ale vsade to je nad 4 SK. neviem cenniky.
Tak viem ze ked ja (prima) volam na orange je to uplne v pohode ked na T-mobile tak da sa ale ked uz mam niekomu volat na O2 snazim sa to rozmysliet pretoze cena je pomaly ako na pevnu linku :(
mulatt
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mulatt »

takze nanestastie uz som sa stretol s prvym problemom (pri prenose cisla).najprv mi z orange prisla sms ze ziadost o prenos cisla bola potvrdena, nasledne sprava z o2 ze termin prenesenia cisla je 8.1.2009 a v pripade akychkolvek otazok mam kontaktovat o2 linku.lenze cislo sa 8.1. neprenieslo tak som na druhy den volal do o2 kde je problem.nejaka slecna mi povedala najprv ze u nich niesom registrovany ci co ze ma tam enmaju ako uchadzaca o ziadost (pritom uz som od nich dostal sms) tak ma odkazala zavolat do orange ze ci nemaju technicke problemy ze u nich chyba nieje.tak volam do orange a tam mi povedia ze oni uz ziadost schvalili a prenos cisla bol potvrdeny cize s tym uz nic nemaju.volam naspat do o2 a zdvihne mi dalsia slecna.opat chcela tie iste udaje ako prva slecna (cislo ziadosti atd). k nicomu sme nedospeli slecna nevedela preco nieje cislo prenesene a ukoncila debatu s tym ze uz ked som vydrzal mesiac tyzden uz vydrzim :roll: dnes je 14.1. a prisla mi nova sms z o2 ze sa stanovil novy termin prenesenia cisla 16.2. :roll:
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

dnes som tam bol. Predomnou bol jeden pan co prenasal cislo z Orange. Ziadost mal potvrdenu, ale v databaze nebola, cize mu to nemohli preniest...vraj istu dobu Orange odmietal zaradovat ziadosti do databazy, takze O2 nemohlo schvalit ziadost...ja som isiel z T-mobile a tam nebol ziadny problem. Za 25 dni budem O2.
sigma
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa sigma »

Robia okolo toho vedu. Inde vo svete je to uz normal.
Diestro
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Diestro »

Chcem sa spytat, ty co ste na fakturu a platite cez inkaso z uctu, v ktory den v mesiaci si O2 zvykne strhnut peniaze?
stanulik
Light Professional
Light Professional

tak dnes mi prisli smsky, ze prenos sa uskutocni 23.1. tak dufam, ze bude bezproblemovy
mulatt
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mulatt »

uz mi preniesli cislo..sice ked vam niekto vola trva to asi o 2-3 sekundy dlhsie kym dotycneho pripoji ale lepsie ako vidlickou do oka :)
darebak
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa darebak »

ked mam o2 fer kreditnu kartu(nie pausal) aj tam volam po 3 min do kazdej siete zadarmo?
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

darebak napísal:ked mam o2 fer kreditnu kartu(nie pausal) aj tam volam po 3 min do kazdej siete zadarmo?
Nie, plati to iba pri volani do siete O2.
The Calvin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

GothaR napísal:Nie, plati to iba pri volani do siete O2.
Najprv som si to aj ja myslel ze do seckych sieti :D ale je to iba do O2 ale to by bolo keby do seckych sieti :D
stanulik
Light Professional
Light Professional

tak dnes okolo polnoci mi preniesli cislo. do 11tej sa mi nikto zo ziadnej siete nemohol dovolat, ale ja som mohol volat kazdemu, no po 11 tej to uz ide v pohode, kazdy sa mi dovola, a uz som chcel ist do O2 or volat na zakaznicku linku,takze nemusim. Aj ta slecna v predajni ma upozornovala,ze takych 10 hod to moze trvat kym sa vsetko skonsoliduje.
Dudry
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dudry »

o2 podla mna su zatial v pohode.... lacne celkom veci, ale iba potial, kym nebudu mat dost zakaznikv... potom zdvihnu ceny a uz budu ako ostatny
:P
heLLhole
Expert
Expert

Príspevok od používateľa heLLhole »

chcem si dobit kredit cez bakomat ale mam kartu tatrabanka a cez jej bankomaty sa neda O2 dobit...neviet kolko sa plati za dobitie kreditu cez bankomat inej banky ?
kefa
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa kefa »

Zdravim, chcem sa opytat ci je tu niekto kto si prenasal cislo do O2 a komu uz dosla faktura za sluzbgu O2 Fér, ci mu odpocitali tych 100sk ktore slubovali ako bonus za prenesenie cisla. Mne totiz prisla faktura ale tych 100sk tam nie je nikde spomenutych a tak som s tym isiel do O2 a tam mi povedali ze to uz je odpocitane. Len teraz neviem ako zistim ci mi to skutocne odpocitali ked to nikde neuvadzaju. Mate s tym niekto skusenosti?
stanulik
Light Professional
Light Professional

kefa napísal:Zdravim, chcem sa opytat ci je tu niekto kto si prenasal cislo do O2 a komu uz dosla faktura za sluzbgu O2 Fér, ci mu odpocitali tych 100sk ktore slubovali ako bonus za prenesenie cisla. Mne totiz prisla faktura ale tych 100sk tam nie je nikde spomenutych a tak som s tym isiel do O2 a tam mi povedali ze to uz je odpocitane. Len teraz neviem ako zistim ci mi to skutocne odpocitali ked to nikde neuvadzaju. Mate s tym niekto skusenosti?
odporucam ti teraz spravit jedno, zmaz si dennik hovorov a daj si ako nove obdobie.. ked ti skonci ten mesiac tak si zapis kolko si prevolal a presmskoval a prepocitaj.. :) a budes vediet ci ti odpocitali. ja mam o2 zatial mesiac a este faktura mi neprisla tak uvidime :)
Napísať odpoveď