tyzdenstanulik napísal:mne pred 5-timi dnami prisli sms z Orangeu aj z O2, ze moja poziadavka bola akceptovana.. no teraz cakam kedy dojde sms s terminom presunu. ako dlho vam trvalo kym prisla dalsia sms po tych 2 smskach ze to akceptuju ?
O2 Telefónica | O2 Slovensko | mobilný operátor
-
The Calvin
Star
- Kontaktovať používateľa:
-
The Calvin
Star
-
The Calvin
Star
Tak viem ze ked ja (prima) volam na orange je to uplne v pohode ked na T-mobile tak da sa ale ked uz mam niekomu volat na O2 snazim sa to rozmysliet pretoze cena je pomaly ako na pevnu linkustanulik napísal:tak platia podla toho aky maju program a aka je cena za 1min do inych sieti. pri kazdom programe je to odlisne. niekde drahsie niekde o nieco lacnejsie. ale vsade to je nad 4 SK. neviem cenniky.
takze nanestastie uz som sa stretol s prvym problemom (pri prenose cisla).najprv mi z orange prisla sms ze ziadost o prenos cisla bola potvrdena, nasledne sprava z o2 ze termin prenesenia cisla je 8.1.2009 a v pripade akychkolvek otazok mam kontaktovat o2 linku.lenze cislo sa 8.1. neprenieslo tak som na druhy den volal do o2 kde je problem.nejaka slecna mi povedala najprv ze u nich niesom registrovany ci co ze ma tam enmaju ako uchadzaca o ziadost (pritom uz som od nich dostal sms) tak ma odkazala zavolat do orange ze ci nemaju technicke problemy ze u nich chyba nieje.tak volam do orange a tam mi povedia ze oni uz ziadost schvalili a prenos cisla bol potvrdeny cize s tym uz nic nemaju.volam naspat do o2 a zdvihne mi dalsia slecna.opat chcela tie iste udaje ako prva slecna (cislo ziadosti atd). k nicomu sme nedospeli slecna nevedela preco nieje cislo prenesene a ukoncila debatu s tym ze uz ked som vydrzal mesiac tyzden uz vydrzim
dnes je 14.1. a prisla mi nova sms z o2 ze sa stanovil novy termin prenesenia cisla 16.2. 
-
Grim
Darca
dnes som tam bol. Predomnou bol jeden pan co prenasal cislo z Orange. Ziadost mal potvrdenu, ale v databaze nebola, cize mu to nemohli preniest...vraj istu dobu Orange odmietal zaradovat ziadosti do databazy, takze O2 nemohlo schvalit ziadost...ja som isiel z T-mobile a tam nebol ziadny problem. Za 25 dni budem O2.
-
The Calvin
Star
tak dnes okolo polnoci mi preniesli cislo. do 11tej sa mi nikto zo ziadnej siete nemohol dovolat, ale ja som mohol volat kazdemu, no po 11 tej to uz ide v pohode, kazdy sa mi dovola, a uz som chcel ist do O2 or volat na zakaznicku linku,takze nemusim. Aj ta slecna v predajni ma upozornovala,ze takych 10 hod to moze trvat kym sa vsetko skonsoliduje.
Zdravim, chcem sa opytat ci je tu niekto kto si prenasal cislo do O2 a komu uz dosla faktura za sluzbgu O2 Fér, ci mu odpocitali tych 100sk ktore slubovali ako bonus za prenesenie cisla. Mne totiz prisla faktura ale tych 100sk tam nie je nikde spomenutych a tak som s tym isiel do O2 a tam mi povedali ze to uz je odpocitane. Len teraz neviem ako zistim ci mi to skutocne odpocitali ked to nikde neuvadzaju. Mate s tym niekto skusenosti?
odporucam ti teraz spravit jedno, zmaz si dennik hovorov a daj si ako nove obdobie.. ked ti skonci ten mesiac tak si zapis kolko si prevolal a presmskoval a prepocitaj..kefa napísal:Zdravim, chcem sa opytat ci je tu niekto kto si prenasal cislo do O2 a komu uz dosla faktura za sluzbgu O2 Fér, ci mu odpocitali tych 100sk ktore slubovali ako bonus za prenesenie cisla. Mne totiz prisla faktura ale tych 100sk tam nie je nikde spomenutych a tak som s tym isiel do O2 a tam mi povedali ze to uz je odpocitane. Len teraz neviem ako zistim ci mi to skutocne odpocitali ked to nikde neuvadzaju. Mate s tym niekto skusenosti?