Nehody vsetkeho typu...
-
triple
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
jo ja som spravil všetko ako som mal.. 1. som volal záchranku a následne policajtov.. .. tí volali požiarnikova a následne mi odtiahli auto.. aj mi ho vrátili hned na druhý den..
aj do výpovede som uviedol že sa necítim byť vinný za spôsobenie dopravnej nejhody (vtedy na mna policajt kukol ako na debila a s otvorenými očami sa kukol na mna .. vy sa necítite byť zodpovedný??)
na to mu vravím.. tak jasné ja som spôsobil dopravnú nehodu nie spolujazdec (debil) ale ja som spravil všetko čo bolo v mojich silách aby som dopravnej nehode predišiel.. ten úsek poznám ako vlastnú dlaň a s tvrdením že som neprispôsobil jazdu stave vozovky nesúhlasím a odmietam ho
fakt .. pred zákrutou som si ešte prepol dialkové kedže viem že tam nieje žiadne osvetlenie a nešlo auto oproti.. podradil som si 4rečku a šiel som cca 45-50 (najprv som si myslel že som šiel 80 ale ked som šiel po auto je stále zaradená 4-rka a to 80 byť nemohlo pri 60 radím už 5-tku
aj do výpovede som uviedol že sa necítim byť vinný za spôsobenie dopravnej nejhody (vtedy na mna policajt kukol ako na debila a s otvorenými očami sa kukol na mna .. vy sa necítite byť zodpovedný??)
na to mu vravím.. tak jasné ja som spôsobil dopravnú nehodu nie spolujazdec (debil) ale ja som spravil všetko čo bolo v mojich silách aby som dopravnej nehode predišiel.. ten úsek poznám ako vlastnú dlaň a s tvrdením že som neprispôsobil jazdu stave vozovky nesúhlasím a odmietam ho
fakt .. pred zákrutou som si ešte prepol dialkové kedže viem že tam nieje žiadne osvetlenie a nešlo auto oproti.. podradil som si 4rečku a šiel som cca 45-50 (najprv som si myslel že som šiel 80 ale ked som šiel po auto je stále zaradená 4-rka a to 80 byť nemohlo pri 60 radím už 5-tku
keď som bol ešte malý, vraj ma sesternica vykotila z kočíka
nejaké následky zatial nepozorujem
niekedy v desiatich som išiel na bicykli popred garáže, ktoré sú v miernom svahu. sú tam mierne schody každých 10-15 metrov. tie som zoskočil. ale nevedel som o jednom, ktorý mal pol metra
skončil som na čumáku, ešteže to nebolo ďaľeko domov
asi pred 2-3 rokmi ma podrazil pes - priemerne veľký pes, ale v rýchlosti a zozadu do nôh. hneď som ležal na zemi, chvíľu som bol mimo
niekedy v desiatich som išiel na bicykli popred garáže, ktoré sú v miernom svahu. sú tam mierne schody každých 10-15 metrov. tie som zoskočil. ale nevedel som o jednom, ktorý mal pol metra
asi pred 2-3 rokmi ma podrazil pes - priemerne veľký pes, ale v rýchlosti a zozadu do nôh. hneď som ležal na zemi, chvíľu som bol mimo
-
triple
Guru wannabe
ja dúfam že sa spraví.. nerád by som on prišiel prirástol mi k srdcu ved je to moje prvé auto.. dnes idem zistiť koľko bude stáť oprava a čo všetko treba robiť.. držte palceFilipito napísal:triple, je mi ho luto, videl som tie fotky co si dal tu do jednej temy. a aj ako si sa z neho tesil,smutne kamarade. odomna mas aspon k+.´
ten golfik bol velmi pekny
nie nestalo sa nič ani mne a ani bratovy naštastie,ibaže nepochpím prečo nám ta ******* nedala prednosť (my sme išli po hlavnej a ona z vedlajšej a ona si kludne ide ako keby sme jej maly dať my prednosť,ked sa to stalo ani som tomu nedokázal uveriť )Tomasko napísal:tak skoda neh je, ked sa ti nic nestalo, ci stalo?
-
DeJF
Addict
Stál som na prechode a 5 metrov odomna narazilo auto v peknej rýchlosti do semafóru 
A niečo čo sa stalo mne
(mohol som mat tak 9) išiel som na bajku bliizkoo takeeho zabriadlia,mal som šlapky
a jak som išiel tak som v tej rychlosti narazil s nohou do jednej tyči xD ...dolamal som si dva prsty na nohe
presne mesiac po tom akosom si zlomil dva prsty čo su hned vedla
na tej noho ešte zlomit palec a bude to komplet 
a ešte ked som mal asi rok(fakt neviem kolko to bolo) som padol z tej stoličky čo je pre deti
som si nad okom rozrezal hlavu
(hned vedla oka
) mam tam taku jazvu 
A niečo čo sa stalo mne
a ešte ked som mal asi rok(fakt neviem kolko to bolo) som padol z tej stoličky čo je pre deti
Este ked som jazdil na konoch na Slovensku......jedna kamaratka spadla zajazdy a bolo to dost neprijemne....Bolo leto a preto bola trava vyjazdena, respektive nebola tam uz trava, ale iba prach....no a je hnusne jazdit ked pomaly nic nevidite, koli prachu....tak my sme to postriekali s hadicou pred jazdenim....len tak jemne, aby sa neprasilo....no a hned isla jazdit ta moja kamaratka...a po minute sa kobyla posmykla.....no a aj kobyla a aj to dievca zostali lezat na zemi bez pohnutia....kamaratke za letu spadla na zem aj prilba....potom stravila zopar noci v nemocnici....musela byt privolana zachranka...mala mensi otras mozgu....a zopar narazenych kosti...mam pocit, ze na ruke....no a este aj sok a strata pamati....nastastie nie uplna, ale vobec nevedela preco je v nemocnici a netusila co sa vlastne stalo...
-
triple
Guru wannabe
ty ko*ot to ma poser.. kukám to z otvorenou papuľou..Kibo napísal:vsetko sa da, len je to otazka penaziked ti mechanik zahlasi 40, radsej by som sa poobzeral po dacom takomto
ved to je presne to isté čo mám .. úplne na vlas (okres čiernych falcov) a včera som bol u mechanika a narátal mi 1500 aj s robotou.. jebááá..
už tam idem volať
-
Tripmaster
Light Star
To auto je z ceska. Ratas aj s tym, ze prepis ta bude stat dalsich 800-1000 eur (ak sa nieco po februari nezmenilotriple napísal:ty ko*ot to ma poser.. kukám to z otvorenou papuľou..
ved to je presne to isté čo mám .. úplne na vlas (okres čiernych falcov) a včera som bol u mechanika a narátal mi 1500 aj s robotou.. je*ááá..
už tam idem volať
1,ked som bola mala(cca 5r) bila som sa s brachom a padla som o zarubnu posele-jazva 1cm od oka
2,ked som bola mala (cca6r) skakala som na sedacke,ta sa prevrhla a bum celom o radiator(ten stary typ)-jazva uprostred cela
3, na volejbale mi praskla kosticka v strede praveho ukazovaka(tolke "stastie") kedze som dovtedy nemala nic zlomene,tak som nevedela ako citit nieco zlomene resp odstiepene tak som sa snazila este pol hodku hrat..
a minuly rok pol metra odo mna padol strom(bola vichrica a sla som zavriet psa) to bolo ozajske stastie..bola som z toho dost mimo
ale ako som citala prispevky, tak tie moje nehody su fakt malicke...som rada ze sa mi nic vazneho nestalo a verim, ze sa ani nestane
+vo veku cca 11r som skusala ci sa v zime ozaj jazyk prilepi o nejaky kov...takze v mojom podani to bolo v jeden zimny vecer,sama, pri klzisku o ten velky megasmetiak..jazyk som odlepovala asi 3minuty a zakial som prisla domov (v tej zime) mi uz z toho nci netieklo a potom sa spustila krv, aaau jazyk, ale apson som poucena
2,ked som bola mala (cca6r) skakala som na sedacke,ta sa prevrhla a bum celom o radiator(ten stary typ)-jazva uprostred cela
3, na volejbale mi praskla kosticka v strede praveho ukazovaka(tolke "stastie") kedze som dovtedy nemala nic zlomene,tak som nevedela ako citit nieco zlomene resp odstiepene tak som sa snazila este pol hodku hrat..
a minuly rok pol metra odo mna padol strom(bola vichrica a sla som zavriet psa) to bolo ozajske stastie..bola som z toho dost mimo
ale ako som citala prispevky, tak tie moje nehody su fakt malicke...som rada ze sa mi nic vazneho nestalo a verim, ze sa ani nestane
+vo veku cca 11r som skusala ci sa v zime ozaj jazyk prilepi o nejaky kov...takze v mojom podani to bolo v jeden zimny vecer,sama, pri klzisku o ten velky megasmetiak..jazyk som odlepovala asi 3minuty a zakial som prisla domov (v tej zime) mi uz z toho nci netieklo a potom sa spustila krv, aaau jazyk, ale apson som poucena
-
Royalflush
Guru wannabe
To som chcel skusiť aj ja, ale vôla nepovolilaHaslerka napísal:1,ked som bola mala(cca 5r) bila som sa s brachom a padla som o zarubnu posele-jazva 1cm od oka
k teme :
nechce sa mi rozpisovat.. skratim to -> spadol som zo skejtu pri pokuse spravit kickflip dole zo schodov.. odletel mi skejt a ja lakťom na schod a bolo s toho nieco taketo -> Fracuta Supracondylar. Ten nazov nezabudnem este dlho... vtedy mi dali do ruky 2 ''kovy'' a ked mi dali dole sadru musel som chodit na rehabilitaciu lebo som s tym nevedel hybat. Takze to bolo ppči