Nehody vsetkeho typu...

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

jo ja som spravil všetko ako som mal.. 1. som volal záchranku a následne policajtov.. .. tí volali požiarnikova a následne mi odtiahli auto.. aj mi ho vrátili hned na druhý den..
aj do výpovede som uviedol že sa necítim byť vinný za spôsobenie dopravnej nejhody (vtedy na mna policajt kukol ako na debila a s otvorenými očami sa kukol na mna .. vy sa necítite byť zodpovedný??)
na to mu vravím.. tak jasné ja som spôsobil dopravnú nehodu nie spolujazdec (debil) ale ja som spravil všetko čo bolo v mojich silách aby som dopravnej nehode predišiel.. ten úsek poznám ako vlastnú dlaň a s tvrdením že som neprispôsobil jazdu stave vozovky nesúhlasím a odmietam ho

fakt .. pred zákrutou som si ešte prepol dialkové kedže viem že tam nieje žiadne osvetlenie a nešlo auto oproti.. podradil som si 4rečku a šiel som cca 45-50 (najprv som si myslel že som šiel 80 ale ked som šiel po auto je stále zaradená 4-rka a to 80 byť nemohlo pri 60 radím už 5-tku
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa djxtreme »

na co nikdy nezabudnem je prihoda z detsva,ked sme sa u starkej hrali n skryvacku a jedenkrat pri skryvani som bezal okolo jej psa a ten ma kusol do nohy asi 10 cm od ***** hm :roll: ,takze som mal pekne stastie,skoncil som na pohotovosti a dodnes mam 5-centimetrovu pamiatku vo forme jazvy na nohe :?
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

keď som bol ešte malý, vraj ma sesternica vykotila z kočíka :) nejaké následky zatial nepozorujem :lol:
niekedy v desiatich som išiel na bicykli popred garáže, ktoré sú v miernom svahu. sú tam mierne schody každých 10-15 metrov. tie som zoskočil. ale nevedel som o jednom, ktorý mal pol metra :? skončil som na čumáku, ešteže to nebolo ďaľeko domov
asi pred 2-3 rokmi ma podrazil pes - priemerne veľký pes, ale v rýchlosti a zozadu do nôh. hneď som ležal na zemi, chvíľu som bol mimo :roll:
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

Curuj, takto spoluziacka prisla od nas ku skvelej prezvyke, zacala vykecavat, ze ked som bola mala, segra ju vozievala v kociari a raz ju z toho kociara vykotila... odvtedy sme jej hovorili Vykotena :D a ze to na nu kur*a sedelo :lol:
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

triple, je mi ho luto, videl som tie fotky co si dal tu do jednej temy. a aj ako si sa z neho tesil :( ,smutne kamarade. odomna mas aspon k+.´
ten golfik bol velmi pekny
Dudry
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dudry »

Ja som mal síce len jednu, a to takú, že sme na Škode 125 spravili take hodinky čo ani v Underground nespravíš také!!! A potom šup do zvodidiel... :?
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Filipito napísal:triple, je mi ho luto, videl som tie fotky co si dal tu do jednej temy. a aj ako si sa z neho tesil :( ,smutne kamarade. odomna mas aspon k+.´
ten golfik bol velmi pekny
ja dúfam že sa spraví.. nerád by som on prišiel prirástol mi k srdcu ved je to moje prvé auto.. dnes idem zistiť koľko bude stáť oprava a čo všetko treba robiť.. držte palce :(
21rOBO21
Star
Star

Príspevok od používateľa 21rOBO21 »

Havarka.Bol som ako spolujazdec a stačilo my,škoda bola myslím bud 120 alebo 180 litrov nvm presne,chyba nebola na našej strane :arrow: Ale dosť často nato myslím ked idem v nejakom dopravnom prostriedku :cry:
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

triple napísal:ja dúfam že sa spraví..
vsetko sa da, len je to otazka penazi :? ked ti mechanik zahlasi 40, radsej by som sa poobzeral po dacom takomto :wink:
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

21rOBO21 napísal:Havarka.Bol som ako spolujazdec a stačilo my,škoda bola myslím bud 120 alebo 180 litrov nvm presne,chyba nebola na našej strane :arrow: Ale dosť často nato myslím ked idem v nejakom dopravnom prostriedku :cry:
tak skoda neh je, ked sa ti nic nestalo, ci stalo?
21rOBO21
Star
Star

Tomasko napísal:tak skoda neh je, ked sa ti nic nestalo, ci stalo?
nie nestalo sa nič ani mne a ani bratovy naštastie,ibaže nepochpím prečo nám ta ******* nedala prednosť (my sme išli po hlavnej a ona z vedlajšej a ona si kludne ide ako keby sme jej maly dať my prednosť,ked sa to stalo ani som tomu nedokázal uveriť ) :twisted:
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeJF »

Stál som na prechode a 5 metrov odomna narazilo auto v peknej rýchlosti do semafóru :D

A niečo čo sa stalo mne :D (mohol som mat tak 9) išiel som na bajku bliizkoo takeeho zabriadlia,mal som šlapky :D a jak som išiel tak som v tej rychlosti narazil s nohou do jednej tyči xD ...dolamal som si dva prsty na nohe :D presne mesiac po tom akosom si zlomil dva prsty čo su hned vedla :D na tej noho ešte zlomit palec a bude to komplet :D

a ešte ked som mal asi rok(fakt neviem kolko to bolo) som padol z tej stoličky čo je pre deti :P som si nad okom rozrezal hlavu :D (hned vedla oka :D) mam tam taku jazvu :P
21rOBO21
Star
Star

jaj zabudol som povedať to nahlavnejšie,mna zrazilo auto asi ked som mal 8 rokov ?? :( ale nič som nemal okrem škrabancov,heh a ešťe ktomu som bol iba v plavkách lebo som išiel z kúpaliska :P
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Este ked som jazdil na konoch na Slovensku......jedna kamaratka spadla zajazdy a bolo to dost neprijemne....Bolo leto a preto bola trava vyjazdena, respektive nebola tam uz trava, ale iba prach....no a je hnusne jazdit ked pomaly nic nevidite, koli prachu....tak my sme to postriekali s hadicou pred jazdenim....len tak jemne, aby sa neprasilo....no a hned isla jazdit ta moja kamaratka...a po minute sa kobyla posmykla.....no a aj kobyla a aj to dievca zostali lezat na zemi bez pohnutia....kamaratke za letu spadla na zem aj prilba....potom stravila zopar noci v nemocnici....musela byt privolana zachranka...mala mensi otras mozgu....a zopar narazenych kosti...mam pocit, ze na ruke....no a este aj sok a strata pamati....nastastie nie uplna, ale vobec nevedela preco je v nemocnici a netusila co sa vlastne stalo...
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Kibo napísal:vsetko sa da, len je to otazka penazi :? ked ti mechanik zahlasi 40, radsej by som sa poobzeral po dacom takomto :wink:
ty ko*ot to ma poser.. kukám to z otvorenou papuľou..
ved to je presne to isté čo mám .. úplne na vlas (okres čiernych falcov) a včera som bol u mechanika a narátal mi 1500 aj s robotou.. jebááá..
už tam idem volať
Tripmaster
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tripmaster »

triple napísal:ty ko*ot to ma poser.. kukám to z otvorenou papuľou..
ved to je presne to isté čo mám .. úplne na vlas (okres čiernych falcov) a včera som bol u mechanika a narátal mi 1500 aj s robotou.. je*ááá..
už tam idem volať
To auto je z ceska. Ratas aj s tym, ze prepis ta bude stat dalsich 800-1000 eur (ak sa nieco po februari nezmenilo :oops: )?
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Tripmaster napísal:ze prepis ta bude stat dalsich 800-1000 eur (ak sa nieco po februari nezmenilo :oops: )?
OMG jasne ze zmenilo :shock: s tym ze bude mat cesky technicak a usetri na uradnych prekldoch, tak ho da na znacky za cca 400€ podla sikovnosti a stastia :wink:
pripadne pocachrovat s VIN a ... :aasmile11: :D
Georgeo88
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Georgeo88 »

tak ja osobne nic važne z tych vážnejších popaléná ruka a pomliaždený prsť
Haslerka
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Haslerka »

1,ked som bola mala(cca 5r) bila som sa s brachom a padla som o zarubnu posele-jazva 1cm od oka
2,ked som bola mala (cca6r) skakala som na sedacke,ta sa prevrhla a bum celom o radiator(ten stary typ)-jazva uprostred cela
3, na volejbale mi praskla kosticka v strede praveho ukazovaka(tolke "stastie") kedze som dovtedy nemala nic zlomene,tak som nevedela ako citit nieco zlomene resp odstiepene tak som sa snazila este pol hodku hrat..
a minuly rok pol metra odo mna padol strom(bola vichrica a sla som zavriet psa) to bolo ozajske stastie..bola som z toho dost mimo

ale ako som citala prispevky, tak tie moje nehody su fakt malicke...som rada ze sa mi nic vazneho nestalo a verim, ze sa ani nestane

+vo veku cca 11r som skusala ci sa v zime ozaj jazyk prilepi o nejaky kov...takze v mojom podani to bolo v jeden zimny vecer,sama, pri klzisku o ten velky megasmetiak..jazyk som odlepovala asi 3minuty a zakial som prisla domov (v tej zime) mi uz z toho nci netieklo a potom sa spustila krv, aaau jazyk, ale apson som poucena :D
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Royalflush »

Haslerka napísal:1,ked som bola mala(cca 5r) bila som sa s brachom a padla som o zarubnu posele-jazva 1cm od oka
2,ked som bola mala (cca6r) skakala som na sedacke,ta sa prevrhla a bum celom o radiator(ten stary typ)-jazva uprostred cela
3, na volejbale mi praskla kosticka v strede praveho ukazovaka(tolke "stastie") kedze som dovtedy nemala nic zlomene,tak som nevedela ako citit nieco zlomene resp odstiepene tak som sa snazila este pol hodku hrat..
a minuly rok pol metra odo mna padol strom(bola vichrica a sla som zavriet psa) to bolo ozajske stastie..bola som z toho dost mimo

ale ako som citala prispevky, tak tie moje nehody su fakt malicke...som rada ze sa mi nic vazneho nestalo a verim, ze sa ani nestane

+vo veku cca 11r som skusala ci sa v zime ozaj jazyk prilepi o nejaky kov...takze v mojom podani to bolo v jeden zimny vecer,sama, pri klzisku o ten velky megasmetiak..jazyk som odlepovala asi 3minuty a zakial som prisla domov (v tej zime) mi uz z toho nci netieklo a potom sa spustila krv, aaau jazyk, ale apson som poucena :D
To som chcel skusiť aj ja, ale vôla nepovolila :D
k teme :
nechce sa mi rozpisovat.. skratim to -> spadol som zo skejtu pri pokuse spravit kickflip dole zo schodov.. odletel mi skejt a ja lakťom na schod a bolo s toho nieco taketo -> Fracuta Supracondylar. Ten nazov nezabudnem este dlho... vtedy mi dali do ruky 2 ''kovy'' a ked mi dali dole sadru musel som chodit na rehabilitaciu lebo som s tym nevedel hybat. Takze to bolo ppči :D
Napísať odpoveď