Vyber si server na ktorý chceš ísť a nájdi návod "Ako sa pripojiť", ako napríklad na tomto free serveri, kde som to skúšal, keď neboli dukáty na ofikIbra napísal:Zdravim
Potrebujem poradit ohladne wow. Na zaciatok chcem povedat, ze som absolutny zaciatocnik a preto poprosim o strpenie aj pri otazkach, ktore sa Vam budu zdat absolutne banalne. Takze mam nainstalovany wow aj datadisk wrath of the lich king. Po nespocetnom patchovani, ktore nasledovalo po instalacii, som spustil hru, avsak hned prvy problem je, ze pyta nick a heslo. Ja vsak chcem hrat wow na free servere(aspon pre zaciatok) a preto neviem ako dalej, pretoze ak sa nemylim na vytvorenie accountu treba orig. kod z hry? To je zatial hlavny problem a ziadam o pomoc. Moze sa to pre vatsinu z Vas zdat primitivna otazka, ale poprosim o akukolvek pomoc. zaroven by som bol rad, keby ste mi zdelili aky je good free server a ako sa nan prihlasim.
Dakujem
Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
Problem s World of Warcraft
Ahojte prosim mam taky problem ze hram wow a ak sa dajme tomu niekde portnem alebo len pridem do crossroad v the barrens sekne mi na 20 sekund co mi na starom pc nerobilo ale za to v mojom pc problem vazne nebude zostava je peckova teploty a OS su vazne v poho wow sa mi preinstalovat nechce a ak som este isiel do areny napr 2vs2 seklo mi cele wow a musel som ho vypnut pls nevete poradit za odpoved vopred dakujem. Rolling Eyes
WoW
No neviem nesom si nejak isti ze ci to bude chyba v serveru hram na OG tam som arenu este nesiel ale na MF soft a omg.wow mi v arenach totalne seklo hru 2vs2 no newem na OG-Online Gamers konkretne narnias mi len sekne v crossrads tak dufam ze nesom jediny 
druid je moc versatilny, to znamena ze mozes byt tank, dps aj healer, ale v tankovani alebo dps ta bez problemov predbehne warrior a v pripade macky to bude rogue, co sa tyka PVP tak musis byt velmi skilovanyextreme41 napísal:no ja mam 70 locka full epic na anthorii a rozmyslam ci ho vymenim za druida . skusal som hrat za druida a dost ma to bavilo ale bol som len 24 lvl zanho