Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Danielson
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Danielson »

Ibra napísal:Zdravim
Potrebujem poradit ohladne wow. Na zaciatok chcem povedat, ze som absolutny zaciatocnik a preto poprosim o strpenie aj pri otazkach, ktore sa Vam budu zdat absolutne banalne. Takze mam nainstalovany wow aj datadisk wrath of the lich king. Po nespocetnom patchovani, ktore nasledovalo po instalacii, som spustil hru, avsak hned prvy problem je, ze pyta nick a heslo. Ja vsak chcem hrat wow na free servere(aspon pre zaciatok) a preto neviem ako dalej, pretoze ak sa nemylim na vytvorenie accountu treba orig. kod z hry? To je zatial hlavny problem a ziadam o pomoc. Moze sa to pre vatsinu z Vas zdat primitivna otazka, ale poprosim o akukolvek pomoc. zaroven by som bol rad, keby ste mi zdelili aky je good free server a ako sa nan prihlasim.
Dakujem
Vyber si server na ktorý chceš ísť a nájdi návod "Ako sa pripojiť", ako napríklad na tomto free serveri, kde som to skúšal, keď neboli dukáty na ofik :) http://wow.ancestors.sk/ako_sa_pripojit.php (prestal som po leveli cca 50, keď rozdiel medzi ofikom a free bol... ohromný... čiže, nikdy radšej neskúšaj ofik, ináč free sa ti budú zdať ako utrpenie :) )
Ibra
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Ibra »

Takze verziu mam 3.0.9, co asi nie je dobre, pretoze myslim, ze vatsina serverov bezi na 3.0.3, nie??
A dalej ja mam len datadisk wrat of the lich king a ten burning crusader nemam. Da sa hrat aj bez neho alebo musim stiahnut aj ten?
kostak
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kostak »

jA ked som siel na WOLTK tak som musel mat wow, TBC ,aj wotlk nainstalovany
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

omg prave som stretol typka s nickom Zaxman :lol:
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

SchYzo napísal:omg prave som stretol typka s nickom Zaxman :lol:
njn, hlavne ze Sheep je zapisany na kazdom serveri ani nikdy som ziadneho sheepa nestretol :D
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

Sheep napísal:njn, hlavne ze Sheep je zapisany na kazdom serveri ani nikdy som ziadneho sheepa nestretol :D
asi su neaktivni :lol:
/edit: ja som raz v BG stretol svoje zrkadlo z ineho realmu :lol: ok nebol to warr ale rogue ale nick mal ako ja :lol:
megatrone
Novice
Novice

Problem s World of Warcraft

Príspevok od používateľa megatrone »

Ahojte prosim mam taky problem ze hram wow a ak sa dajme tomu niekde portnem alebo len pridem do crossroad v the barrens sekne mi na 20 sekund co mi na starom pc nerobilo ale za to v mojom pc problem vazne nebude zostava je peckova teploty a OS su vazne v poho wow sa mi preinstalovat nechce a ak som este isiel do areny napr 2vs2 seklo mi cele wow a musel som ho vypnut pls nevete poradit za odpoved vopred dakujem. Rolling Eyes
Bad.boy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bad.boy »

na tento problem asi neexistuje riesenie...tieto freezy sa deju skoro kazdemu
koho poznam bez ohladu na zostavu...teda aspon na free serveroch...na ofi je to zrejme v poho :?
megatrone
Novice
Novice

WoW

Príspevok od používateľa megatrone »

No neviem nesom si nejak isti ze ci to bude chyba v serveru hram na OG tam som arenu este nesiel ale na MF soft a omg.wow mi v arenach totalne seklo hru 2vs2 no newem na OG-Online Gamers konkretne narnias mi len sekne v crossrads tak dufam ze nesom jediny :roll:
extreme41
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa extreme41 »

chcem sa opytat kebyze si mate vybrat medzi druidom a lockom co by ste si vybrali? :D
Fiky
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Fiky »

extreme41 napísal:chcem sa opytat kebyze si mate vybrat medzi druidom a lockom co by ste si vybrali? :D
Záleží od toho čo lepšie pasuje tebe, si to vyskúšaj .. mne osobne dosť sadol resto druid ale záleží od teba ..
extreme41
Light Expert
Light Expert

no ja mam 70 locka full epic na anthorii a rozmyslam ci ho vymenim za druida . skusal som hrat za druida a dost ma to bavilo ale bol som len 24 lvl zanho
Sheep
Addict
Addict

extreme41 napísal:no ja mam 70 locka full epic na anthorii a rozmyslam ci ho vymenim za druida . skusal som hrat za druida a dost ma to bavilo ale bol som len 24 lvl zanho
druid je moc versatilny, to znamena ze mozes byt tank, dps aj healer, ale v tankovani alebo dps ta bez problemov predbehne warrior a v pripade macky to bude rogue, co sa tyka PVP tak musis byt velmi skilovany
extreme41
Light Expert
Light Expert

hh a kebyze si ty mas vybrat za koho tak koho by si si vybral? :D
Sheep
Addict
Addict

extreme41 napísal:hh a kebyze si ty mas vybrat za koho tak koho by si si vybral? :D
ja hrajem za restoration druida
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

no ako kedy nas guidlovni tank je feral druid a tankuje tank ze za prista sa nudim :d
extreme41
Light Expert
Light Expert

ja sa skor chystam na pvp za locka mi to ide dost dobre v pvp si davam aj full brutalov hoci mam len rukavice brut ale nwm sa rozhodnut ci ostat pri lockovi alebo presedlat na druida
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

ked mas castera tak na armore protivnika moc nezalezi
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

ako to je na OG mam tam 70 epic rouge a vzdy ked sa spytam nic nevedia ...o fore uz ani nehovorim tam hned BAN .....
pepito25
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pepito25 »

Ahojte.

Chcem sa opytat:

1,
Wrath of the Lich King je datadisk hratelny bez instalacie povodnej hry?

2,
Chce to, podla toho, co som pocul, SP3.
Ked mam SP2, nerozbeham to?
Co sa tyka instalacie SP3, skusali ste niekto prechod zo SP2 na SP3 bez preinstalovania celeho systemu?

Vdaka.
Napísať odpoveď