neviem ci je to nahoda mne sa snivalo s casti to iste mal som v tom sne asi tak 18-19 rokov a tiez som viezol spoluziaka a kusok od mojej dediny a bolo to v zime a uz neviem ci som ja narazil do odhrnaca alebo on do mna a nas vyhodelo s cesty a prisla sanitka a doktor povedal ze sme mrtvy obaja ze sa nam neda pomost tiez moj duch bol v obyvace a pozeral ale na celu rodinu (mali sme oslavu bratovych narodedin) cela rodina o pocte asi priblizne 20 ludi kukali spravy a akurat tam bola"moja" buracka a na to som sa zobudel a na druhy den som ani nehovoril nic neviem ci to bola vystraha do buducnosti alebo cojohnny171 napísal:ach... mne sa raz zasnilo, ze som zomrel pri autonehode so spoluziakom, pricom sme pred niecim utekali..., a potom ako moj duch bol doma a pozeral na moju mamku ktora pozerala TV a akurat to davali v telke...
dost smutne a nadprirodzene....
Co sa vam snivalo?
-
drievko3
Novice
- Kontaktovať používateľa:
moje macky ked spia tak tiez niekedy hybu s koncatinami , minule sa mi napriklad zacala olyzovatShark NX napísal:Sniva sa aj psom vid Video
// mne sa sniva ze som v mirrors edge, ako keby som to bol ja , proste neviem, beham skacem , ked zle doskocim preberiem sa a hned zaspim
-
TUCERO_SVK
Star
-
FX4087
Medium Expert
Možno sa to k mužovi nehodí ale ja sa hrozne bojím psov.. ale len tých malých pudlov zakomplexovaných... no a z toho korení jeden z mojich snov.
Hral som dámu s besným buldogom.. niečo maličké asi ako ten rozprávací z "Men in black" hrali sme o to, že kto vyhrá zožerie toho druhého... smutná pravda je že som prehrával... po vyhodení poslednej mojej figurky som sa zobudil.
Hral som dámu s besným buldogom.. niečo maličké asi ako ten rozprávací z "Men in black" hrali sme o to, že kto vyhrá zožerie toho druhého... smutná pravda je že som prehrával... po vyhodení poslednej mojej figurky som sa zobudil.
-
Tailor
Medium Star
Môžem sa spýtať ??
Dá sa ovládať sen ??
Počul som , že dá sa to naučiť .
Napr. V škole sa s kamarátom dohodneťe že stretnete sa v parku vo sne , a ten sen sa sníva obidvom a vnímajú ho , že ten druhý vidí čo robí ten prvý . Som zvedavý lebo to chem zažit , keby to bola pravda tak by to bolo super ,stretneme sa s hojkom vo sne xD
inak skusím dneska ovládať sen a skočim pod auto či sa mi niečostane abo skočim z okna , dopadnem , postavím sa na nohy , a idem dalej
raz sa mi to snívalo ale hned jak som dopadol som sa prebral ... a mal som nočnú moru , snívalo sa mi že ma chce zabiť , bolo to niečo hrozné ...
Vysvetlenia na niektoré sny : http://www.snar.sk/
//autoeditácia príspevku ( 18 Mar 2009, 19:34 )
Dá sa ovládať sen ??
Počul som , že dá sa to naučiť .
Napr. V škole sa s kamarátom dohodneťe že stretnete sa v parku vo sne , a ten sen sa sníva obidvom a vnímajú ho , že ten druhý vidí čo robí ten prvý . Som zvedavý lebo to chem zažit , keby to bola pravda tak by to bolo super ,stretneme sa s hojkom vo sne xD
inak skusím dneska ovládať sen a skočim pod auto či sa mi niečostane abo skočim z okna , dopadnem , postavím sa na nohy , a idem dalej
raz sa mi to snívalo ale hned jak som dopadol som sa prebral ... a mal som nočnú moru , snívalo sa mi že ma chce zabiť , bolo to niečo hrozné ...
Vysvetlenia na niektoré sny : http://www.snar.sk/
//autoeditácia príspevku ( 18 Mar 2009, 19:34 )
Tak isto mne ,išel som zo školy domov, som pred dverami, začujem tresk , obrátim sa , vidím velký atomový hríb , bežím k dverám , zasekli sa , potom som sa prebudil....PAuLi3 napísal:Mne sa dnes v noci snival dost podivuhodny sen, bol som s terajsimi spoluziakmi z VS na nejakom stretnuti/zasadnuti, kde sme nieco riesili, pritom sme cakali na nieco ze sa ma stat...dalej si pamatam ze sme vlastne boli vnejakej vysokej budove a naokolo boli nejake polia a lesy a tak... zrazu sme len zaculi nejaky strasny tresk, vsetci sme padli na kolena a ja som si len vsimol vonku z okna hrib atomovej bomby... potom si uz len pamatam rev a krik vsetkych... inac tento vybuch atomovej bomby uz akoby som niekde videl presne taku istu situaciu aka bola vo sne uz ako keby som zazil.. bolo to nejake dejavu, ktore sa ale nikdy nestalo.. bolo to dost zvlastne a potom som sa prebudil
mne sa to tiež snivalo niečo podobne,no žial ked som sa zobudil všetko bolo inač:(pershing napísal:holka mi poslala sms ze ju vsetko mrzi a ze jej namne zalezi, potom sme sa stretli a uz to bolo vsetko fasa, cisty unreal
btw: mne sa snivalo ze kamarat co sa venuje bojovym umeniam vykrival vsetky rany ktore ho mali zasiahnut od troch chalanov,,,nic nerealne na tom sne ale tak no aby som neobl ot
PsychoS: práve tak to nie je práveže žijem si tak ako mám a nejdem podľa toho čo sa mi snívalo proste sa to stane nieco co by som ani nechcel naposledy ked som bol s holkou vonku a isiel som domov tak som si to tak premietol v hlave a vedel som ze uz som toto raz zazil ale vo sne
no ten sen sa mi snival dost davno asi rok dozadu