Co sa vam snivalo?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
VanilA.Geno
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa VanilA.Geno »

Lukas.229 napísal:Mne sa vždy sniva to čo sa stane viete mi poradiť prečo?
Je to nieco ako tu spominali De javu , lenze to neni kvoli tomu ze by si to niekedy videl , naopak nevidel si to este nikdy ani nezazil. Stane sa to preto lebo jedno oko odosle signal o situaci mozgu pomalsie ako druhe a ludia si to prijaduju ze to uz niekedy zazili alebo sa im to snivalo. :P
Zdroj : Discovery :)
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Presne tak, De javu sa stáva aj mne dosť často v bežných situáciách a keď sa zastavím, tak si poviem : "Sakra, toto som už niekde videl! " :)
Axelik.m
Star
Star

Príspevok od používateľa Axelik.m »

co znamena ked sa mi furt sniva ze ma cosi nahana a nemozem zdrhnut z miesta uz ma to sere a nokec to skonci tak ze s tou potvorou hram karty :lol:
aughostino
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa aughostino »

trochu to tu ozivim,
v poslednej dobe sa mi dost casto snivaju sny, ze ma niekto nahana, ale ked sa obzriem za seba, nikoho tam nevidim, sem-tam nejaky eroticky sen (co ma dost hneva, nerieste, ze preco :?) a dost casto sa mi snivaju aj sny, ktore neskor potom zazijem, proste déjà vu sen, alebo sny, ktore chcem aby sa stali (dostat od istej osoby peknu sms, vyriesit aktualnu hadku a pod. dost nerealne veci)

ale asi pred tyzdnom sa mi snival jeden hnusny sen az mi z neho prislo zle :smt096 a bol som z neho dost dlho mimo, ale co bolo najhorsie snival sa mi 3 noci posebe, vtedy som sa bal aj zaspat

mam vazne choreho (borelioza) blizkeho cloveka (5 rocny) a snivalo sa mi, ze som brigadoval (podpisoval som zmluvu o brigadnickej praci studenta) v pohrebnom ustave, doviezli nam telo, tak sme ho pripravili na pohreb a ukladali sme ho do hrobky v podzemi, po chvili som zapocul z vedlajsej hrobky plac tej spominanej blizkej osoby, snazil som sa ho vytiahnut von ale nedalo sa :cry:

od vtedy dufam ze sa sny neplnia a ze tento nebol ziadne zle znamenie :cry:
Frankie
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Frankie »

sluggy napísal:skus si pred tym ako zaspis povedat co chces aby sa ti snivalo..
Dvom krásnym černoškám v ľahkých šatách a ľahkých mravov sa pokazí auto a ja im zastavím, prosím.. prosím!
infinite
Star
Star

Príspevok od používateľa infinite »

Frankie napísal:Dvom krásnym černoškám v ľahkých šatách a ľahkých mravov sa pokazí auto a ja im zastavím, prosím.. prosím!
daj vediet ako si dopadol :lol:
robo244
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa robo244 »

Mne sa raz snivalo, ze som bol normalne doma a potom z nicoho nic som vedel, ze to je sen a tak som zacal robit blbosti ako napr. skakanie z balkona a tak. A vobec som necitil bolest (Ako v snoch).
:lol: :smt009 :samovrazda:

Bol tu uz taky prispevok typu vedel som, ze som v sne?
adox
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa adox »

No ja nemám rad sni napr minule sa mi snívalo bolo to už dávno ža som mal nový mobil a ked som sa zobudil bol som sklamaný že ho nemám :( :lol:
robo244
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

adox napísal:No ja nemám rad sni napr minule sa mi snívalo bolo to už dávno ža som mal nový mobil a ked som sa zobudil bol som sklamaný že ho nemám :( :lol:
To poznam... Ale najhorsie je to sklamanie :cry: . Ked som bol maly tak strasne som chcel vedet carovat.( Insporovali ma rozne filmy) V snoch sa mi to aj darilo ale ked som sa zobudil tak prislo na rad sklamanie. Neprijemna vec.
Dj-XxX
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Dj-XxX »

Fuu tak dnes a mi snivalo ze som na akcii a zlomi sa mi kabel na mixpulte :( Ludia ak sa to stane tak ja z inkfartujem nestraste ma :cry: :cry: :cry: lebo mne sa sny plnia :cry:
Kok
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Kok »

Ked som bol mensi tak sa mi svivavalo (dobre slovo) ze idem po moste, zrazu diera, padam, padam, zrazu pri dopade zobudenie, pocit stastia ze zijem :) V poslednej dobe sa mi casto snivaju dejavu sny, ze niekoho vidim v takom a takom aute, obleceni whatever a o nejaku dobu to zazijem realne. Obcas sa mi snivalo ze som nasiel peniaze, vela penazi bezim domov a vtedy pride zobudenie a pocit sklamania :)
robo244
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Ale sny sa az prekvapivo plnia :shock: . Napr. pred rokom sa mi snivalo ze mi umrela babka, nieco v style ze sa s nou lucim a tento rok aj vazne umrela. Ale je ich viacej. Mozno je to iba nahoda- ktovie.
Godlub
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Godlub »

Kamarát na stanovačke rozprával zo sna niečo po rusky myslím :D.
Moje najkrajšie sny sú väčšinou spájané so sexom :).
A neznášam keď sa mi snívajú také že som niekde v tme alebo tak.
A dobré bolo keď sa mi snívalo že ma skúša učiteľka a dala mi 5 a ja som jej riadnu struhol cez papuľu. :D
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Dnes sa mi snívalo o nešťastí na Pohode a to som ta ani nebola a vzápätí som vynašla nový druh bublifuku, ktorý robí bubliny bez fúkania, asi si to nechám patentovať :D
infinite
Star
Star

bolek napísal:vzápätí som vynašla nový druh bublifuku, ktorý robí bubliny bez fúkania, asi si to nechám patentovať :D
daj vediet ked bude v predaji :P

mne sa dnes snivalo hrozne vela snov... najpr. jeden sa mi aj 3x
zopakoval po sebe 'az kym som to nespravil spravne' teda na ten 3 krat..
snivalo sa mi to s babou ktoru chcem uz dlhsiu dobu :)
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

sluggy napísal:daj vediet ked bude v predaji :P
Neviem,či by to bolo na základe fyzikálnych zákonov, možné, asi to najprv budem musieť poriešiť s niekým, kto sa zaujíma o fyziku a vedu. :D
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Cez vykend som sa prevazal na Lamborghiny Reventon po Londynskych uliciach :smt047
joejoe
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa joejoe »

mne sa sniva kazdu sekundu nieco ine...raz vidim mravcov,raz strom raz auto raz baby etc... zaujimave sny :-D
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Ing.Zoidberg »

Ja som mal nedavno sen ze som zomrel a dostal som sa na " druhy svet " ... proste po smrti som bol inde .. strasne realne to vsetko vyzeralo a pametam si ze som sa v sne fackal aby som sa zobudil .. ale nezobudil , skoda , no rano po skutocnom prebrati mi neskutocne odlahlo :D
infinite
Star
Star

Ing.Zoidberg napísal:...
a co na tom druhom svete bolo? :D
Napísať odpoveď