Maturita
No tak matura za dverami a ja som coraz lenivsia dakujem sciu za to, ze sa aspon matiku nemusim ucit, ked ma nepochova nemcina tak by som to mala prezit aj ked z literatury ked sa naucim nieco podrobne polovicu zabudnem
V INF ako pascal je v pohode, len by som neverila, ze sa da najst 31 prikladov total od veci, ale nas novy ucitel ma na to asi talent
V INF ako pascal je v pohode, len by som neverila, ze sa da najst 31 prikladov total od veci, ale nas novy ucitel ma na to asi talent
no tak ja som ten isty pripad jak mariska, mam uplne v riti celu maturitu no ani nad nou absolutne nepremyslam, ani neviem ze nejaka sa blizi... je cas aby som sa do niecoho kukol, a ucil sa to. mam tieto predmety:
NJ - nieco s toho viem (musim to dat na trojku)
SJ- nieco s toho viem (no nie vela) staci mi to na (4)
Odborne - absolutne neviem (4 staci)
Ako kazdy hovori, maturita formalita, nebojim sa toho
. hadam sa nejak vykokcem
ale ako si to rozdelit
akademicky mam od buduceho tyzdna hh
Dik
NJ - nieco s toho viem (musim to dat na trojku)
SJ- nieco s toho viem (no nie vela) staci mi to na (4)
Odborne - absolutne neviem (4 staci)
Ako kazdy hovori, maturita formalita, nebojim sa toho
Dik
-
lollo
Professional
- Kontaktovať používateľa:
heheheeh ja uz cakam na svoj osudny pondelok
teraz mam akademicky a nic nerobim len hrajem wolverina a cucim do compu akurat slovinu viem skoro celu(cca 65 autorov plus ich diela) ale co sa tyka nemciny tak to bude katastrofa
inac nema niekto vypracovane otazky na odborny??? potreboval by som najme z elektroniky elektrotechniky merani a automatizacie
) ak niekto bude mat nech mi posle SS
budem mu za to velmi vdacni, nechce sa mi ucit okolo 5 zositov
aaa este silonoprudove zariadenia som zabudol ale tak dufam ze z toho nebude vela...mno nic idem sa radsej ucit ten vymradny odborny 
ak by si chcel tak mam neico z ELE, strojnictva automatizaciu mam v kope lebo som to robil podla otazok od ucitela tak nejake obsiahle veci necakaj ale mozno ti to pomoze. ak budes chciet napis ss s mailom a poslem ti tolollo napísal:heheheeh ja uz cakam na svoj osudny pondelokteraz mam akademicky a nic nerobim len hrajem wolverina a cucim do compu akurat slovinu viem skoro celu(cca 65 autorov plus ich diela) ale co sa tyka nemciny tak to bude katastrofa
inac nema niekto vypracovane otazky na odborny??? potreboval by som najme z elektroniky elektrotechniky merani a automatizacie
) ak niekto bude mat nech mi posle SS
budem mu za to velmi vdacni, nechce sa mi ucit okolo 5 zositov
aaa este silonoprudove zariadenia som zabudol ale tak dufam ze z toho nebude vela...mno nic idem sa radsej ucit ten vymradny odborny
kukiak niesi samkukiak napísal:Ta slovina... ja len dufam, ze to naozaj nebudu chciet vsetko a ked aj na par veci zabudnem, stale to bude na dobru znamku
..8 rokov som na skolu z vysoka kakal, ale teraz mi fakt uz lepi a zacinam mat vycitky