a z Odborných predmetov za 2, tam som si vybral databázové systémy a na to že som sa to vôbec neučil dosť dobrá známka
Maturita
boze tebe pada z papule.... su ludia, ktorym to proste ide .... kto ma rad literautru, ktory ju cita a takemu to ide ... niekomu mozno ide o skolu, niekto si mozno dal take ciele....co je na tommajo1990 napísal:Dobre lenze niesom cely tyzden len na knihach jak niektory... ucenie je na poslednom mieste u mna, a:) mne 4 uplne staci....ani ja sa poeziu neviem naucit, je tam plno trapnych faktov ktore mi v zivote nebudu potrebne, je to zbytocne si s tymi blbostami zatazovat hlavu, jedine biflosko(a) sa to nauci ktoremu zalezi na znamkach a ktory je nad tym 24/7
aj ked ja osobne som sa dako neucil ale mal som stastie na otazku (Stredovek) - 1 , Aj tiez 1
ja takytak. poézia 0 bodov. <>iny najhrubšieho zrnaGajdy napísal:no neviem ja keby ze sa aj tyzden ucim poeziu tak my nepojde do hlavy prozu poviem hociekedy ale poezia je problem
-
nejakymarko
Addict
ako kukiak je dost blbost porovnavat gymnazistov a ziakov z priemysloviek a pod. Ja som na priemyslovke a gro mojho studia tvori sedenie za vykresmi. literaturu mam slusne povedane u riti, lebo ma to nezaujima a ani nikdy sa o to zaujimat nebudem...cize to co ma nezaujima sa mi zakonite aj blbo uci...
A maturita je neobjektiva ked si vezmes tu cast, ze okrem otazky vela zalezi na uciteloch. niekde radia o dusu, niekde ta nechaju smazit sa vo vlastnom pote....
A maturita je neobjektiva ked si vezmes tu cast, ze okrem otazky vela zalezi na uciteloch. niekde radia o dusu, niekde ta nechaju smazit sa vo vlastnom pote....
Aj ja musím súhlasiť so Skolacikom, že ide o to, akú otázku si vytiahneš a aký prístup majú skúšajúci. Ja som si dnes vytiahol svetovú medzivojnovú literatúru, čo som ovládal odpredu odzadu, v škole sme to rozoberali dosť podrobne a myslím, že sa mi o tom oveľa lepšie rozprávalo ako o nejakom slovenskom stredoveku s náboženským piesňami, kde by som povedal možno 10 viet a skončil by som
Preto beriem externú časť ako základ celej maturity, lebo tá je 100 - krát objektívnejšia ako ústna maturita.
Preto beriem externú časť ako základ celej maturity, lebo tá je 100 - krát objektívnejšia ako ústna maturita.
-
nejakymarko
Addict
-
nejakymarko
Addict
-
kukiak
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Myslis, ze pre mna je slovencina groo ? Bolo to posledne.. Ziadne poznamky, zosity nic.. Ide o to, ze kebyze niekto chce, poznamky si prefoti da toho celkom dobre peniaze, ale ma sa z coho naucit. Pokial sa niekomu nechce, neuci sa to alebo sa to naucit nedokaze z inych dovodov.. Tak nech sa NESTAZUJE, ze aku na hovno znamku dostal a ake je to neobjektivneSkolacik napísal:ako kukiak je dost blbost porovnavat gymnazistov a ziakov z priemysloviek a pod. Ja som na priemyslovke a gro mojho studia tvori sedenie za vykresmi. literaturu mam slusne povedane u riti, lebo ma to nezaujima a ani nikdy sa o to zaujimat nebudem...cize to co ma nezaujima sa mi zakonite aj blbo uci...
-
nejakymarko
Addict
Ja som mala na strednej spolužiačku, ktorá jednoducho nevedela písať písomky. Dokázala na hodine normálne ústne odpovedať na 1 s * a na tej istej hodine, z toho istého učiva dokázala dostať 4 s odretými ušami. A viem, že takých ľudí behá po svete viac, oni by s vypustením ústnej časti asi veľmi nesúhlasili...Skolacik napísal:ako ja by som navrhoval ustnu maturitu komplet vypustit. Ved sa ucime ako tak 4 roky, poniektori az 5 rokov a nezadari sa na mature a usilie v <>
Určite, to sa naozaj nebudem hádať. Ale si predstav akú by mala výpovednú hodnotu známka z anglického jazyka keby si maturoval len písomne? Určite, niektoré predmety by sa dali robiť iba písomne, ale kto zas má pávo určiť, že tento predmet áno, tento nie?jankyi napísal:pantinela, takych je kruta mensina....
-
mirak2
Hardcore addict
o rok o tomto case sa budes smiat ze kolko si plakal a nadaval na maturu, ver miSkolacik napísal:ako ja by som navrhoval ustnu maturitu komplet vypustit. Ved sa ucime ako tak 4 roky, poniektori az 5 rokov a nezadari sa na mature a usilie v <>
Kurnik, dnes mi infina nevyšla úplne podľa predstáv, program celkom v pohode, ale teória o internetových protokoloch a TELNET - e, ktoré sme vôbec nebrali, takže to bola masívna improvizácia z mojich vedomostí. To by som im radšej vyklopil princíp fungovania počítača podľa Von Neumannovej schémy...hmm, uvidím, ako sa k tomu postavia profesori 
/Uf, takže za 1. Informatika ale bol asi jeden z najjemnejšie hodnotených predmetov, však tam skoro každému dali 1
/Uf, takže za 1. Informatika ale bol asi jeden z najjemnejšie hodnotených predmetov, však tam skoro každému dali 1